- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Nem működik
, tegnap végre kinyitottam a portot, és tesztelni akartam, de nem megy.
Telepítésnél ezt használtam.:[link]
A PureFTPd tettem fel ez alapján, ezt töröljem le vagy mit alkossak vele, hogy működjön?A Clamav-ot meg azért akartam letörölni, mert azt mondja, hogy nem a leg újabb van fenn és le akartam cserélni, de most így marad egy darabig.
-
meone
tag
Köszi szépen
az egyszerűbbel oldottam meg, betettem autó loggolásra és a progit meg indítópultba. Ez csak egy ideiglenes megoldás volt mostanáig.
Most viszont sikerült egy külső IP-t kapnom a szerverhez, így vissza szándékozom állítani a régi állapotot.
Keresnék valami komplex le írást, hogy hogy kell beállítani a VNC-t, hogy ugyan így fusson mint a teamwiever, csak annyi különbséggel, hogy a gép újraindítása után mielőtt be kéne lépnem már akkor eltudjam érni a gépe, és kvázi már onnan tudjak be loggolni.Vagy esetleg valami más ötlet valakinek, hogy hogy tudnám elérni a gépe praktikusan távolról?
Az én gépem Windows XP.
Meg időközben felmerült egy másik problematika is.
Ezt a tutorialt használtam telepítésnél:[link] (a phpmyadmint nem tettem fel majd webmint teszek fel rá)és az ISP konfig úgy jelzi ki a FTP szervert, hogy offline nem működik. néztem a futó processzek között viszont ott van.
Esetleg valakinek valami ötlet, hogy mit kellene még alakítanom.A Clamav vírusirtót, hogy tudom letörölni?
Szintén a fenti linket használva tettem fel azt is.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
meone
tag
Köszi
, már szét is néztem majd ha teljesen kész lesz a konf ezt tolom fel utoljára, demó verzióba elég kezelhetőnek tűnik amire nekem kell.
Sajnos annyira nem vagyok profi, hogy mindent parancssorból toljak.Ám közben felmerült egy másik kérdés.
Hogy és hol tudom be állítani azt, hogy mikor beloggolás után betölt a rendszer automatikusan elinduljon a teamwiever nevű progi?
-
bambano
titán
Etch-ről squeezere az érdekes menet lesz...
ha fogadnom kellene, arra fogadnék, hogy a grub2-re meg az új init rendszerre átállásba bele fog törni az automatizmus bicskája, ott sokat fogsz kézzel reszelni..Ezen kívül akik sok rosszul megirt php scripttel felszerelt webes cuccokat hajtanak, azoknál most az orbitális kenobi tábornok időszaka következik, mert a php default cuccain sokat változtattak.
Ja, etchen mintha még a postgres olyan lett volna, hogyha egy táblát nem soroltál fel a from után, lenyelte, de már a lennys sem nyeli le.
Úgyhogy olvasni, olvasni, olvasni, mielőtt upgradelsz. teszt rendszert sem ártana összerakni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest