Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnsones
tag
Sziasztok,
érdekes dolgot vettem észre az elmúlt napokban.
Van egy gép amin Debian 4.0 fut. Cseréltem benne vinyót és hogy gyorsabb legyen az egész tettem bele egy ATA vezérlőkártyát. Sajna az egész gép cseréjére nem volt pénze a cégnek.....
2 vinyó volt benne eredetileg is és most is 2 vinyó van benne. Az ATA kártya előtt HDA és HDC-nek ismerte a kártya betétele után HDE és HDG lett. Persze a megfelelő módosításokat megtettem. Rendesen muzsikált is....
És most jön a számomra meglepő amivel még nem találkoztam.
Kicsit átszerveztem a lelkét és párszor restart volt. Az egyik restart után hibaüzenet hegyek jöttek és a végén azt írta, hogy a filerendszert nem tudja csatolni. Már kezdtem aggódni, hogy mi történt amikor visszaolvasva az üzeneteket láttam, hogy HDA és HDC lett a vinyókból megint. Semmit nem tettem csak újraindítottam a gépet és akkor már rendesen HDE és HDG volt és működött minden rendesen. Ez eddig kettőször jött elő.
Van valami tippje valakinek, h mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest