- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnsones
tag
Sziasztok,
érdekes dolgot vettem észre az elmúlt napokban.
Van egy gép amin Debian 4.0 fut. Cseréltem benne vinyót és hogy gyorsabb legyen az egész tettem bele egy ATA vezérlőkártyát. Sajna az egész gép cseréjére nem volt pénze a cégnek.....
2 vinyó volt benne eredetileg is és most is 2 vinyó van benne. Az ATA kártya előtt HDA és HDC-nek ismerte a kártya betétele után HDE és HDG lett. Persze a megfelelő módosításokat megtettem. Rendesen muzsikált is....
És most jön a számomra meglepő amivel még nem találkoztam.
Kicsit átszerveztem a lelkét és párszor restart volt. Az egyik restart után hibaüzenet hegyek jöttek és a végén azt írta, hogy a filerendszert nem tudja csatolni. Már kezdtem aggódni, hogy mi történt amikor visszaolvasva az üzeneteket láttam, hogy HDA és HDC lett a vinyókból megint. Semmit nem tettem csak újraindítottam a gépet és akkor már rendesen HDE és HDG volt és működött minden rendesen. Ez eddig kettőször jött elő.
Van valami tippje valakinek, h mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest