- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Google Pixel 10a – évismétlés
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnsones
tag
Sziasztok,
érdekes dolgot vettem észre az elmúlt napokban.
Van egy gép amin Debian 4.0 fut. Cseréltem benne vinyót és hogy gyorsabb legyen az egész tettem bele egy ATA vezérlőkártyát. Sajna az egész gép cseréjére nem volt pénze a cégnek.....
2 vinyó volt benne eredetileg is és most is 2 vinyó van benne. Az ATA kártya előtt HDA és HDC-nek ismerte a kártya betétele után HDE és HDG lett. Persze a megfelelő módosításokat megtettem. Rendesen muzsikált is....
És most jön a számomra meglepő amivel még nem találkoztam.
Kicsit átszerveztem a lelkét és párszor restart volt. Az egyik restart után hibaüzenet hegyek jöttek és a végén azt írta, hogy a filerendszert nem tudja csatolni. Már kezdtem aggódni, hogy mi történt amikor visszaolvasva az üzeneteket láttam, hogy HDA és HDC lett a vinyókból megint. Semmit nem tettem csak újraindítottam a gépet és akkor már rendesen HDE és HDG volt és működött minden rendesen. Ez eddig kettőször jött elő.
Van valami tippje valakinek, h mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- gerner1
- Borderlands 4
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Amazon
- Egy részvényes megszüntetné az Intel-USA üzletet
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest