- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Hi all!
Lenne egy kisebb gondom amihez kellene egy kis HELP: sikerült beszereznem egy Debian telepítőt (2DVD), azonban nem sikerül be bootolni vmiért a telepítőt, mert ezt a hibaüzenetet kapom: ''No bootable CD in ATAPI CD-ROM''.- Azt nem értem miért nem láttja a DVD-t?
Megnéztem a 2-es telepítő DVD-vel is azt felismeri, csak kéri az install DVD-t.
Megpróbáltuk egy másik gépen hogy megy-e, hogy sikerül-e be bootolni és ott minden ment gond nélkül. (Ezt egy PC-n próbáltuk ki, nekem meg laptopom van, habár nem tom hogy lehet-e ennek köze a hibához.)
Megnéztem a BIOS-ban hogy miről akar bootolni, és minden jól be volt állítva (1st: floppy, 2nd CD-ROM és végül a HDD). Megpróbáltam az XP-ben megnézni, hogy mi van a DVD-n de nem sikerült megnyitni, próbáltam parancssorban is de ott sem ment. (Csak a 2-es számú DVD)
Nah ez lenne a problémám, ez mitől lehet? A 2DVD-nek ugyan az a márkája (Fuji), úgy hogy olvasnia kellene mind a 2-t ha már az egyik megy.
Várom az 5leteket és a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest