Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Hi all!
Lenne egy kisebb gondom amihez kellene egy kis HELP: sikerült beszereznem egy Debian telepítőt (2DVD), azonban nem sikerül be bootolni vmiért a telepítőt, mert ezt a hibaüzenetet kapom: ''No bootable CD in ATAPI CD-ROM''.- Azt nem értem miért nem láttja a DVD-t?
Megnéztem a 2-es telepítő DVD-vel is azt felismeri, csak kéri az install DVD-t.
Megpróbáltuk egy másik gépen hogy megy-e, hogy sikerül-e be bootolni és ott minden ment gond nélkül. (Ezt egy PC-n próbáltuk ki, nekem meg laptopom van, habár nem tom hogy lehet-e ennek köze a hibához.)
Megnéztem a BIOS-ban hogy miről akar bootolni, és minden jól be volt állítva (1st: floppy, 2nd CD-ROM és végül a HDD). Megpróbáltam az XP-ben megnézni, hogy mi van a DVD-n de nem sikerült megnyitni, próbáltam parancssorban is de ott sem ment. (Csak a 2-es számú DVD)
Nah ez lenne a problémám, ez mitől lehet? A 2DVD-nek ugyan az a márkája (Fuji), úgy hogy olvasnia kellene mind a 2-t ha már az egyik megy.
Várom az 5leteket és a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő