Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
válasz
ngabor2 #1422 üzenetére
Most nem vagyok otthon ezért a source.list tartalmát nem tudom megmondani.
DE: ez egy laptop lenne,915GM-ös, integrált videokártyával.
Még elég kezdő vagyok ezen a téren (tudom nem a debiannal kell kezdeni....), de hiba üzenetet nem vettem észre hogy kiírt volna. Amikor kész van a bootolas akkor keri a felhasználó jelszavát. Eddig jutottam, de ha otthon leszek akkor megnézem a source file-t. -
Tottu
senior tag
Hi!
Én is most kezdek el foglalkozni a Linuxal, és felakarom rakni a Debian-t ami sikerült is, de a grafikus felületet nem sikerült behozni. Telepítettem ROOT-ként is de nem jön össze. Valakinek ötlete? -
Tottu
senior tag
válasz
Forest_roby #1406 üzenetére
Nekem nincs meg a gépen a lemezkép mert a suliban írták ki nekem, de akkor lehet megpróbálom azt, hogy lementem lemezképre és úgy írom ki.
-
Tottu
senior tag
Hi all!
Lenne egy kisebb gondom amihez kellene egy kis HELP: sikerült beszereznem egy Debian telepítőt (2DVD), azonban nem sikerül be bootolni vmiért a telepítőt, mert ezt a hibaüzenetet kapom: ''No bootable CD in ATAPI CD-ROM''.- Azt nem értem miért nem láttja a DVD-t?
Megnéztem a 2-es telepítő DVD-vel is azt felismeri, csak kéri az install DVD-t.
Megpróbáltuk egy másik gépen hogy megy-e, hogy sikerül-e be bootolni és ott minden ment gond nélkül. (Ezt egy PC-n próbáltuk ki, nekem meg laptopom van, habár nem tom hogy lehet-e ennek köze a hibához.)
Megnéztem a BIOS-ban hogy miről akar bootolni, és minden jól be volt állítva (1st: floppy, 2nd CD-ROM és végül a HDD). Megpróbáltam az XP-ben megnézni, hogy mi van a DVD-n de nem sikerült megnyitni, próbáltam parancssorban is de ott sem ment. (Csak a 2-es számú DVD)
Nah ez lenne a problémám, ez mitől lehet? A 2DVD-nek ugyan az a márkája (Fuji), úgy hogy olvasnia kellene mind a 2-t ha már az egyik megy.
Várom az 5leteket és a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest