Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A DS tesztet ide is (Gamepod-ra) Grath fogja írni?
-
Imilenni
addikt
Tud valaki olyan helyet ahonnan még rendelhető a fémtokos változat?
-
.LnB
titán
A játékbeli extrákra gondolsz? Mert az változó.
Én a A Plague Tale: Innocence-et előrendeltem az egyik konzol boltban. Írták, hogy előrendelők kapnak ingame skineket. Nem kaptam. írtam nekik, azt írták, hogy hamarosan küldik. Azóta is küldik... Nem is lényeg, nem volt fontos.
A Control-t viszont egy héttel kb a megjelenés után vettem meg. Abban volt pre-order letöltő kód. Szóval ha a dobozban lesz benne a kód gyárilag, akkor azt megkapod. Ha nem úgy fogják árulni, akkor kérdéses.
-
Mindenhol kapok extrákat, ha előrendelem? Csak mert ahol előrendeltem nem írnak ilyesmiről...
-
.LnB
titán
Ez jó jel.
Nem sokat számít, de azért legalább nem kell azon parázni, hogy vajon miért nem kerülhetnek ki hamarabb a tesztek.Más: Akartam is írni már, hogy milyen gyönyörű a gamepod, adblocker nélkül mostanában.
(A Ph lapcsalád oldalain egyébként sem használok adblockert, még a prémiumosat se). -
oriic
HÁZIGAZDA
Elso tesztek embargoja:
November 1. 21:00.
-
.LnB
titán
Egy hónap a megjelenésig.
pik-pakk eltelt az a 3 év, mióta Kojima megalapított a saját stúdióját.

-
VikMorroHun
őstag
Lehet, hogy frissíteni kellene az első hozzászólásban a megjelenés dátumát.
-
.LnB
titán
válasz
hyperspace
üzenetére
Ja hát a Oroszok Kojima-ért való rajongása már mém:

Kojima még egy TV talk show-ba is volt náluk. [videó]
Bring Me the Horizon-t mikor először hallottam, az a Throne számuk volt. Meg is lepődtem, hogy milyen jó Linkin Park szám, aztán néztem, hogy ja nem.

-
.LnB
titán
Múlt héten nem voltam, ezért nem linkeltem, de látom más se.
Szal' kijött a CHVRCHES - Timefall track-je. Amit ugye konkrétan a játékhoz írtak. [link]November 7.-én fog megjelenni egy album Timefall címmel. "Original music from the world of Death Stranding"
A következő track-ek lesznek hallhatóak rajta:Major Lazer & Khalid - “Trigger”
Au/Ra & Alan Walker - “Ghost”
Chvrches - “Death Stranding”
The Neighbourhood - “Yellow Box”
The SLP - “Meanwhile... in Genova”
Bring Me the Horizon - “Ludens”
Flora Cash - “Born in the Slumber”
MISSIO - “Sing to Me”Nem olyan kis előadók azért ezek. Érdekes, hogy a Low Roar nincs rajta. De nem annyira meglepő. Ugyanis ők nem a Sony Music Entertainment égisze alatt zenélnek. Mint az albumon szereplő előadók mindegyike. Szóval Kojima-nak most volt lehetősége válogatni. Kérdés, hogy megéri e ennyi pénzt ölni csak a zenékre. Még akkor is, ha az összes MGS játék zenéje magasan kiemelkedő.

Visszatérve a CHVRCHES track-re. Nekem nem igazán jön be. Pedig hallgatom azt a zenekart. Idén pl. a Miracle trackjük eléggé bejött.
-
modflow
veterán
-
Hát én már nem mondom le a preordert. Csak remélem, hogy meglesz aznap

-
ProEvoFan
nagyúr
-
.LnB
titán
The Drop trailer: [link]
-
Xorith
tag
A ps4 kontroller baba-hangokat fog kiadni, ha engedélyezzük az opciót.
Azért a "metafora" megvan?? A kontroller. Szintén az ölünkbe van. Mint a baba a játékban. Csak minket mással köt össze nem az "árnyvilággal".
Kojima mindig is jó volt ebben. (Psycho Mantis MGS1) -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Irigykedem. Jól is néznek ki.
-
.LnB
titán
Ja, és reddit-ten van egy poszt, hogy hol, mit adnak a lemezes verzió mellé a boltok. Van ahol matricákat, pólót, kártyákat, könyvet... Marha jó dolgok vannak. Nálunk meg kb semmit. Volt egy polt, már szinte a gyűjtői kiadásban lévő cuccok mennyiségét adják, csak szobrot nem.
Itt egy példa : [link]
-
-
james001
veterán
Látom akkor olyan 50-50 arány van

Én is digibe gondolkozom mert akkor egyből már első nap tudom is tolni,de amúgy egy gyűjtőit is elfogadnék simán... De esélyem se volt lecsapni rá még amikor elérhető volt... -
.LnB
titán
válasz
james001
üzenetére
Amint volt megjelenési dátum, már püfföltem is a store-ban a vásárlás gombot. PS-en nem ment, szaladtam a PC-hez, ott is nyomogattam, ott se.
kb gyorsabb voltam mint, hogy ők élesítették volna a storeban. Aztán ez ment 15-20 percig mire meg tudtam venni a Deluxe-ot digitálisan. Igaz se az árát, se a tartalmát nem néztem.Azért vettem digibe, mert szerintem így PS5-re is vihetem tovább, remélhetőleg. Na meg úgy se akarnám eladni.
-
-
-
-
-
james001
veterán
Csak kíváncsiságból.
Ki hogy veszi a játékot? Lemezesen vagy digiben? Esetleg valaki a gyűjtőit veszi?
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én ennek kicsit nem örülök. Mert ezzel kvázi ténnyé vált, hogy valós multiplayer nem is lesz benne. Poén lett volna, ha az endgame-be esetleg másokkal együtt lehetett volna csinálni pár dolgot, vagy csak hülyülni.
-
RudY
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
A játékban Kojima szerint fontos szerepe lesz az online funkcióknak, a játékosok közvetlenül ugyan nem találkoznak egymással, de mindenféle tárgyakat hagyhatnak a világban, melyeket mások is használni tudnak. Ez az úgymond passzív multiplayer a Dark Souls játékokra volt jellemző, de mivel azokban közvetlenül is játszani tudtak egymással a felhasználók, szükség volt PS Plus előfizetésre. Emiatt azt gondolhattuk volna, hogy esetleg itt is ez lesz a helyzet, de szerencsére olcsóbban megússzuk a dolgot. link
-
hombre[EU]
nagyúr
Nem kell PS+
-
-
-
Imilenni
addikt
-
Néztem tovább a videót, ha jól értettem belőle, akkor amikor először megyünk egy új területre, akkor teljesen magunkra vagyunk utalva, egyedül kell megoldani a közlekedést, de aztán ha bekötjük a városok hálózatába, akkor onnantól kezdve megjelennek más játékosok által épített, hátrahagyott dolgok és azon a területen már könnyebb lesz kicsivel a dolgunk.
-
RudY
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
Úgy lenne igazán stílusos, ha egy figura gyalogolva, hátitatyókkal vinné el a lemezt a sokszorosítóba és mindezt persze láthatnánk live stream-en.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hyperspace
üzenetére
Azaz.

-
.LnB
titán
Napszemcsit valaki?! [link]

-
Tegnapi hírek alapján eljutottam Kojima japán tweetjeihez, ahol a minap egy japán nyelvű Tarr Béla interjút osztott meg a Sátántangó japán 4K kiadása kapcsán. Most már értem honnan jött az ötlet, hogy ennyit kell sétálni a játékban

-
törölt tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Az a conti a régi PS2 utàngyàrtott darabokat jutattja eszembe. Régi szép idők.
Gondolom Reedus meg Kojima tenyérlenyomata van a gépen. -
james001
veterán
válasz
hyperspace
üzenetére
Lehet csak nekem nem mutatja a képet,de itt van még egyszer ha valaki másnak se

-
hyperspace
őstag
Lesz limitált PS4 Pro. Nagyon jól néz ki

-
No, most néztem bele ebbe a 49 perces TGS videóba, előadásba és azt kell mondjam, tetszik amit láttam. A legtöbb játékban A-ből B-be jutni már szinte olyan egyszerű, mint levegőt venni (végtelen futás, stamina, fast travel, stb), itt pedig elmentek a végletekig a másik irányba. Kíváncsi vagyok hogy ez hosszútávon mennyire marad érdekes játékelem, nem megy-e át inkább az idegesítő kategóriába.
-
Gebriel
veterán
Ha volt már bocsi.
Az alábbi játék menet kicsit más oldalról mutatja be a játékot. [link] -
.LnB
titán
A Kotaku nem volt rest rendbe szedni a Kojima tweetjeiről kialakult fals információkat. [link]
Elmagyarázzák, hogy a Japán-Angol fordítás olykor mekkora különbségeket jelent. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gebriel
veterán
-
.LnB
titán
Kíváncsi leszek, hogy lesz e a zenehallgatáshoz Spotify integrálás. Ha nem csak a játék zenéit lehet majd hallgatni, akkor remélem megoldják a Spotify-t. Ha nem lehet külső forrásól, akkor nem gáz ha az sincs. De Mumford & Sons-ra szívesen sétálgatok.

-
.LnB
titán
válasz
hyperspace
üzenetére
Ne vegyétek meg első nap. Mert akkor elloptok egy like-ot a létrámtól és a pisigombámtól! Várjatok csak vele.

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
hyperspace
üzenetére
Nem hiszem,hogy gondot okoz ,ha csak késōbb csatlakozik valaki. Gondolom számoltak vele
Fogalmam sincs mi a módszer, de szerintem valahogy a progress alapján fog szūrni. A kezdōt nem fogja csatlakoztatni egy olyannal,aki a játék végén jár és szertehagyja a high level cuccait a mapon
. Aztán majd kiderül...
Egyébként nem volt róla szó,de lehet,hogy offline is játszható lesz. -
hyperspace
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Lehet, hogy az ilyenek miatt kell már a legelején beszállni, és játszani? Soha nem veszek meg egy játékot a premier napján, nekem 10 000 Ft-nál többet az egyik sem ér (lehet vele vitatkozni, én így gondolom
). De ha kell negyed-fél év, míg meg tudom venni, addigra teljesen átalakulhat az egész, és szinte ki lesz jelölve az optimális út, ami az open world játékoknál kicsit le tud venni az élményből. -
hombre[EU]
nagyúr
Nem mondom,hogy sok extra infó kaptam, de volt néhány apróság. Fōleg az ilyen félmondatok amivel teaselt,pl.: mikor elkezd esni és scannel lábnyomok után (merre bújtak el a Sam-ek) akkor motorral megy és azt mondja: ez egy idō után úttá válik. Ha jól értem akkor kitapossátok a novényzetet,ha sokat sokat közlekedtek jármūvel az adott ösvényen. Így már kezd világossá vál i miért olyan üres ez a map
be kell laknunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mintha osztogatni kéne a játékbeli ruhákat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Tetszik nekem a zenéjük.