- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Nekem is éjfélre jön ki a lejárat.
-
torik
senior tag
Jó olvasni az ilyen jellegű hsz-eket miközben arra vár az ember hogy kapjon visszaigazolást a holnapi érkezésről
-
barcabome
aktív tag
Üdv!
Évek óta nem rendeltem elő játékot, de ezt most muszáj volt. Jól látom, hogy a digitális verziót már 23:00-tól lehet tolni? Vagy majd szépen rádob még 1 órát, ha letelt a visszaszámlálás?
-
ztszie
csendes újonc
Nem fűz hozzájuk semmi érdekem, nem reklám vagy ilyesmi
csak segítségként, mert szívtam már meg azzal, hogy nem kaptam meg időben.
-
ztszie
csendes újonc
Sziasztok!
Nem akarok beleszólni, de a konzolbirodalom szerintem megszűnt. (nincs már pénztár oldaluk, nem hívtak és a telójuk is megszűnt) Aki holnap venné át, most adjon le még ma rendelést a konzolgame.hu-nak. Nekem azt ígérték vidékre is hozzák holnap. Most (félórája) veszik fel a futárok a cuccokat. Telón is csörögjetek rájuk! -
kentucky
őstag
Én megvettem online inkább
-
-
fityere
senior tag
Nálunk már kapható, de nem mertem meg venni, mert német verzió és nem tudom tartalmaz e magyar nyelvet.
-
james001
veterán
válasz
hyperspace #1055 üzenetére
1857
Az komoly.
-
Deck
titán
válasz
hyperspace #1055 üzenetére
Mégis, hogy ellenőrzik hogy ha pl más ült a gépe előtt néha vagy sokszor? Sehogy.
Osztott acc attól még lehet persze. -
Rage47
veterán
.LnB hogy eltűnt
meg lehet még párana megjelenés miatt vajon?
-
Rage47
veterán
válasz
Adam_Shepard #1050 üzenetére
már értékelték, szal mind1, gondolták
-
Adam_Shepard
addikt
Képzeljétek, hogy a csúúúnya, rossz valaki, aki a játék ezen részéért felelős elintézte, hogy az új 1.03- mas mentés ne legyen kompatibilis az előzőekkel, így szegény, szerencsétlen sajtósoknak elveszett az akár 100! órás mentése
-
Imilenni
addikt
Valszeg én néztem el, de csütörtök este 11-kor fog feloldani a játék..
-
james001
veterán
válasz
hyperspace #1046 üzenetére
Ez nem az a csávó akinek már vagy 1000 platinája van? Ez valami hacker vagy nemtudom,de brutális hogy hogyan tud ennyi platinát összerántani
-
hyperspace
őstag
Hakoom már platinázta
instagram
-
RudY
addikt
-
Chalez
őstag
Alza.hu infó a megrendelésemnél:
A termék ki van fizetve és le van foglalva, a megrendelést szállításra készítjük elő. Várható szállítási idő: péntek 2019. 11. 8. 08:00-20:00 között.
-
wolf13
őstag
Én vidéki révén sajnos nem tudom, 120 km oda + vissza nem ér annyit. Viszont boltba tuti át lehet venni.
Viszont nem értem, miért nem kapják meg egy nappal előbb?! Máskor platinumból rendeltem , megjelenés napján kézhez kaptam.
Ha esetleg lesz hétvégén promo kulcs akkor ezt le is mondom, azt mehet digitálisba
-
törölt tag
Előtöltve. Pénteken ~10:30ig meló és 11től mehet is.
-
wolf13
őstag
Alza-nál rákérdeztem chaten, az úriember annyit írt, hogy pénteken érkezik meg a boltba a játék, s ők utána postázzák. Én szerintem megvárom, mivel augusztus óta elő van rendelve , s elég jó áron ( ha tényleg ez az ár marad ) akkor jó vételnek számít.
-
torik
senior tag
Én is lemezesen rendeltem, MH: World után a második lemezes játékom lesz
én konzolok szervizéről rendeltem, egy ezressel volt drágább mint a legolcsóbb opció de tőlük mindig időben megjött minden eddig (én is vidéki vagyok).
Egyébként ez a rövidítés a játéknak elég zavaró nekem, ahogy olvasgatom a topikot sokszor az első gondolatom "mi a fenéért beszél itt mindenki a Dark Souls-ról" amikor is leesik hogy ja
-
Rage47
veterán
Van arról infó, hogyan fut Slimen? Vagy már mindenki Prón játszik?
-
Rage47
veterán
Én ezért rendeltem digitben, most először
Nem bízom már se a futárokban, se a boltokban (főleg abban, ahol eredetileg rendeltem
- még lemondási opció sincs...) .
-
Villa7
tag
Konzolbirodalmasok ne aggodjatok, többször rendeltem már elő ott, sose volt gond, csüt hívnak vagy írnak majd nektek.
Aki viszont extrem digitaltól rendelte házhozszállítással és vidéki, az 99% nem kapja meg pénteken, tapasztalat. -
hyperspace
őstag
válasz
Dr. Venkman #1015 üzenetére
Általában van egy papír benne, azon egy kóddal, azt beírva megkapod az aranyszínű dolgokat.
-
Dr. Venkman
tag
Én is lemezesen rendeltem meg a Death Strandinget (ez lesz az első lemezes játékom különben, eddig kizárólag digitálisan vásároltam) bár az Extreme Digitaltól, tartok tőle, hogy a hétvégén már nem jut el hozzám, mert vidékre szállítással kértem és a raktárukba beérkezéshez november 8. volt írva. Az előrendelői dolgok ehhez elvileg járnak, bár azt nem tudom lemezes verzió esetén, hogy kell érvényesíteni.
-
RudY
addikt
Letöltés befejezve, az aranyozott cuccok péntekig függőben....már csak 1 nap és bő 15 óra.
-
Willhunting
aktív tag
Ha US Store-ról rendelem elő a játékot, akkor 6 óra csúszással, itthoni idő szerint reggel 6-kor tudom csak indítani, jól gondolom?
-
captainhook
csendes tag
-
modflow
veterán
Van itt olyan, aki a konzolbirodalom-nál rendelte elő?
-
fityere
senior tag
Én nem rendeltem elő, de első napos vétel. Ma Végig jártam a boltokat ahol lehetséges megvenni, de mind azt mondták csütörtökön már lesz belőle, sajnos előbb nem. Gondoltam azért egy próbát megér. 😁
-
Rage47
veterán
Nehezen telik ez a hét
-
oriic
HÁZIGAZDA
Death Stranding trofeak (SPOILERES LEHET)
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest