Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
nagyúr
-
-
.LnB
titán
Ja tényleg. Hétvégén bújtam a reddit-tet az érdekességek után. Összeszedtem párat, aztán végül nem tudtam belinkelgetni mert dolgom akadt. De ezt az egyet megkerestem azért, ez szerintem érdekes:

Videó formájában: [link]
-
-
-
.LnB
titán
Azon gondolkodtam, hogy a trailerben sokat emlegetik Amerika úrja egyesítését. Az eddig látott helyszín meg még mindig Izland. Nem igazán láttunk egy USA-ra hasonlító helyszínt se. Szóval kíváncsi vagyok, hogy a játéktér hogyan lesz megvalósítva.
-
.LnB
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ott ültem a (nézőpont kérdése de) fullos gamer pc-m előtt egy éve. És azon gondolkodtam, hogy vagy multiplayer játékkal tudok játszani, vagy kb semmivel. Közbe meg elgondolkodtam, hogy PS re milyen sztori orientált játékok jelentek, és jelennek meg. Ráadásul zsákszámra öntöttem a pénzt a pc-be, de minek? Én is évekig CS-ztem, Quake-zten, WoW-oztam, Dota2-eztem, és szinte minden multiplayer játékba belekóstoltam. De egyszer csak elegem lett. Ráadásul a BR nem fogott meg. Pedig a PC gaming 90%-ban szerintem ma már csak arról szól. Nem látom a PC gaming jövőjét egyszerűen.
-
james001
veterán
Hmm... Troy Baker szemöldökén mi lehet vajon?

-
Imilenni
addikt
Esetleg létezik hivatalos feliratos verzió a trailer-ből?
Kicsit rossz a fülem az angolhoz
-
- = Zk = -
félisten
mit értünk "megy" alatt?!
engem az efféle sandbox, sztoriorientált gémek fognak már meg... PvP korszakomat kiéltem egy MoHAA, és BF3 multiban... World of Warships volt még ami.. de mára az pl katasztrófális PvP bázissal, eventekkel stb rendelkezik... így uninstall...
de persze, egy fecske nem csinál nyarat...
én remélem, hogy a sok "számomra ignorált" PvP játékok mellett több sztoriorientál játék lesz elérhető a jövőbende hogy a témánál maradjak... október 8.-ig beszerzek egy PS4-et és szabadságomkor megveszem a Death Stranding-et... feltéve, ha kiderü laddig bmi is a PC-s megjelenésről...
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Miért kellene? Én annyira kíváncsi lennék, hogy egy sztori orientált single játék mennyire megy PC-n. Mondjuk egy A Plague Tale. A konzolos eladásokhoz képest. PC-n megy a LoL meg a BattleRoyale, de a többi?
-
hombre[EU]
nagyúr
Úgy néz ki az engine mellett az IP tulajdonosa is az SIE [link]
Elōbb vagy utóbb a Playstationnek is nyitnia kell a pc felé... -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Q6. What other platforms will Kojima’s first independent title be available on, besides PS4?
The title is planned to become available on PC (after PS4).Q7. How long is the exclusivity?
We are not disclosing details. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz
james001
üzenetére
Jaja, Higgs az vagány.
De engem a Die-Hardman érdekel. Ugyan úgy néz ki mint a stúdió logója, Ludens. De itt például SAM-en van a ruha. Míg a trailerben, láthatóan más hordja azt a maszkot: [link]A másik pedig Renf szereplése. Neki nagyon örülök, csípem pár filmjét.
-
l.skywalker
titán
-
RudY
addikt
A BB Pod méretéről is eltérő infók keringenek, szerintem erősen korlátozott darabszám lesz ebből a kiadásból. Mondjuk becsempészném anyósom kamrájába a befőttek közé, tuti sokkot kapna.

ohhh és már vannak további részletek is:
Death Stranding Director Hideo Kojima Shows Off the Collector’s Edition BB Pod, and It’s Awesome -
.LnB
titán
Hivatalos oldalon nem. Ráadásul oda is van írva, hogy a borítókép nem végleges.
-
-
.LnB
titán
Kíváncsi vagyok, azért volt e ez a tegnapi bemutató, mert az E3-on meg majd bejelentik PC-re is?! A trailerben nem volt benne, hogy "Only on PlayStation". Márpedig ha PS ex lenne azt a Sony tuti kiemelte volna, ahogy szokta. Vagy lehet, hogy csak jóval később jön PC-re.
-
.LnB
titán
Már eltelt pár óra, és még nem került elő semmilyen rejtett üzenet a trailerből?
Fura.

-
hombre[EU]
nagyúr
-
Imilenni
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nem csak DHL, volt ott egy másik cég is.
Hiszen elvette a másik cég csomagjait.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
RudY
addikt
Collectors Edition
Sorry, this product is currently not available at participating retailers in the United States.
Csak EU lesz?
-
hombre[EU]
nagyúr
Megnéztem mégegyszer. Nem tudom eldönteni,hogy ez egy misztikus-scifi disztópia vagy a modern "wireless" társadalmunk metaforája, vagy egyszerre mindkettō
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Na ki rendelte elő? Úgy nyomtam a pre-order gombot, hogy szinte füstölt.
De eleinte be se töltött a store, se PS-en, se PC-n, aztán csak sikerült. -
- = Zk = -
félisten
nov 8-ig be kell szereznem egy PS4 Prot... ( megy az 1440p monitoron is?!.. mert az Xbox tudom, hoyg automatikusan beáll... hát a PS4 Pro?! )
szerk.
most olvasom, magyar felirattal érkezik a játék?! az úgy...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Volt már olcsóbb pólóm is azért.

-
architect26
aktív tag
204863
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sam Bridges must brave a world utterly transformed by the Death Stranding. Carrying the stranded remnants of the future in his hands, Sam embarks on a journey to reunite the shattered world one step at a time. What is the mystery of the Death Stranding? What will Sam discover on the road ahead? A genre defining gameplay experience holds these answers and more.
-
Imilenni
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Gondolom a holnapi trailert vetíti elő

Sanszos hogy éjfélkor levetítik az igazit. (Esetleg más időzónához képest éjfélkor) -
Imilenni
addikt
Ha valaki nem lenne jelen a PS4 topicban.
-
Imilenni
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak legyen hosszabb az Outlast-nél
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy GOW hosszúságú történet jó lenne ha lenne alatta. (25-30ó)
Egyébként megnéztem a tavalyi Trailert, és ott abban az egyik jelenetben van fegyver nálad, és mintha egy bázis lenne előtted (talán el lehet/kell majd őket foglalni?).
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ma indul a Tribeca Film Festival, kíváncsi vagyok kapunk-e új trailert, vagy valami infót legalább. [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)