Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
Most sikerult elolvasni, jo iras, ez kifejezetten tetszett, hogy
"Egy-egy csomag kiszállítása bőven van olyan izgalmas, mint bármelyik másik játék harci jelenete. Csak itt éppen nem az adja az izgalmat, hogy bokáig gázolunk a vérben. Hanem az, hogy saját magunk, képesek vagyunk-e túllendülni a problémákon. Meg tudunk-e küzdeni a feladatokkal, átlátjuk-e őket, és meg tudjuk e azokat oldani."Nagyon jol leirtad, hogy mitol mukodik a jatekmenet. Nagyon jo erzes, amikor sikerul megoldani egy-egy problemat, tenyleg ez adja azt az izet, amitol elmeny megcsinalni egy-egy nehezebb kuldetest. Btw am igen, osszessegeben egy "konyhakeszebb" es emeszthetobb a jatekmenet egy lovoldozos jatekban, de ne kovezzen meg senki, mert masik nagy kedvenc, es mar 3x vegigtoltam a sorozatot, pedig meg csak par eve van ps-em, de pl. az uncharted 2-ben konkretan undorom volt mar 1x ora utan a monoton veget nem ero lovoldozestol.
(#3298) baker_ : Igen.
Bevallom, en nagyon szkeptikus voltam a jatekkal kapcsolatban, de egyszeruen annyira tetszett a latvany, a borito, hogy megvettem. Itthon a nyitojelenet es egy ilyen zenei betes resz utan a jatek elejen mar ereztem, hogy kilora megvett, jojjon ezek utan barmi is.
(#3296) hyperspace : De lehet, remlik valami, de mar nem emlekszek. Most gondoltam, h elolrol kezdem, de nem lehet, csak ha letorlom manualisan a mentest.
-
Kingcold
aktív tag
Okés. Nem gond. :)
Most fejeztem be a sztorit. 16 sec híján 158 óra.... Igen, szeretek tökörészni és bámészkodni. :)
Neki esek a platinának.
Apropo,volna ez a Langdon karakter, a Hegyi Elsoztóban. Kinek vért vittünk a terrorista támadás után. Nem egész 1 csillagosnak látom a levelei alapján, öv valami úton módon tornázható felfelé? -
birorichard
őstag
Az MGS-sel nem jatszottam, csak az ottel par orat. Abban van egy olyan jelenet az elejen, hogy
. Az a resz nagyon megfogott, de kesobb a jatek annyira nem marasztalt, valoszinuleg nem igazan voltam/vagyok vele kepben, viszont masoktol hasonlo velemenyeket hallottam arrol a sorozatrol is, ugyhogy lehet hogy majd utananezek, hogy volna erdemes elkezdeni, mert gondolom a korabbi reszek mar nem mai darabok.valami korhazbol kell kiszokni/kuszni, es ott vannak hasonlo elvont kepek, az ablak elott talan valami lebego balna, ilyesmi, nem is tudom mar Amugy ez igy volt kerek egesz. Maga a jatekmenet, a sztori, a filozofia kulon-kulon talan nem mukodott volna, de vegig azt ereztem rajta, hogy ez egy elo, organikus valami, nem pusztan egy jatek, hanem valami mas/tobb, amit szivbol szenvedellyel keszitettek, es ez tokeletesse varazsolta minden hibajat. Ennek a jateknak, mert nevezzuk igy, lelke van, es ezt nem lehet potolni marketinggel, egy jo loot rendszerrel, szep graf motorral vagy tokeletes kozeli fizikaval. Nagyon sokan vannak, akik mikor elinditottak, akkor ilyeneket vartak, es kozben nem figyeltek arra, amit valojaban nyujtani tud.
Am biztos hogy kell egy erre fogekony beallitottsag is, mert nekem pl. minden egyes momentuma telitalalat volt, a hegymaszas, a szallitas, az elvegzett munka/alkotas okozta orom, a vandorlassal jaro magany erzese, a fejlett technologiai hatter keveredese a misztikummal, az elet ertelmerol valo filozofalas, a kontrasztos erzelmek (NAGYON SPOILER!) (
).(NAGYON SPOILER!)amikor a vegen die hardman zokogva leborult sam melle, akkor egy pillanatra azt gondoltam, hogy ez most vagy nagyon giccses vagy van valami, amit meg nem mutattak meg, de mire egyaltalan vegiggondoltam, mar felallt a karomon a szor Egyreszt megertem, ha valaki erre nem vevo, es ugy gondolja, hogy erre neki nincs ideje/unja, de igazan gonoszkodas nelkul mondom, es remelem nem sertodik meg az akinek nem tetszett, mikor ezt olvassa, de egy bizonyos eletkor, -tapasztalat utan ezekre a valaszokra mindenki kivancsi a lelke melyen, vagy ha konkret valaszokra nem is, de szuksege van egy olyan kornyezetre, ahol elcsendesedhet es ami lehetove teszi, h ezekrol a kerdesekrol produktivan el tudjon moralizalni, es ez a jatek nekem ezt nyujtotta. Nem elvonta a figyelmememet a hetkoznapok elol, hanem felszabaditotta alola.
-
birorichard
őstag
Illetve a legfontosabb, hogy eddig meg soha semmi ilyennel nem talalkoztam. Ha lehetne, azt mondanam, hogy mufajteremto, de nem veletlenul nem szuletnek ilyen jatekok minden evben, nehez egy ilyet reprodukalni, minden egyes reszeben egyedulallo.
Ritkan mondok ilyet, de nagyon halas vagyok, hogy ez a jatek megszuletethetett. -
S e t h
nagyúr
-
9.fejezet spoiler
Szóval igen, eljutottam oda ahol hasznos lett a köteles cqc skillem. Ugye már akkor sejtettem hogy lesz egy ilyen pontja a játéknak mikor írtad hogy majd beszélünk róla. Nem gondolom azt hogy lespoilerezted mert storyt nem lőtt le. Örülök is hogy lett egy pontja a játéknak ahol nem lehetett elkerülni ennek használatát. Az nem tetszett annyira hogy eleinte lőtt rám. Viszont mikor mondta higy elkap ő fegyver nélkül is ott volt a vigyor az arcomon hogy na innentől az enyém vagy. -
RudY
addikt
Elvittem a hullát az öszvérek egyik táborába, az ürest fegyvert is otthagytam, így rájuk fogható a gyilkosság.
Szerintem sz@rt se ér ez a terv, de jöjjön, aminek jönnie kell.
Más.
Elosztóközpont Gócvárostól Délre, mára a zöldség erősen megfogyatkozott a rohamos kövesedés miatt. Ez normális folyamat és most már menjek inkább tovább (chapter 5) és ne itt bogarásszak tovább ökörködve? -
Rage47
veterán
Volt szó, hogy ő lesz Fragile, de így utólag szerencsére nem ő lett. Gondolom mellék npc mint pl. Conan meg nem akart lenni
-
RudY
addikt
Bakker, ha nem nézek be a spoilered alá fel sem tűnik. A tegnapi bóklászásnál (patch után) a közelembe qrt be valahova a villám. Fülessel jól kijött hang, de tempózni kellett így nem is figyeltem fel rá, gondoltam csak valami kis újítás, de a közelben sehol nem esett. Így viszont már érthető és tényleg nemcsak látványelemes upgrade.
-
james001
veterán
Valami ilyesmit olvastam én is.
És lehet benne valami,mert abban a jelenetben mikor az izzó bolygós rész van,maga az izzó bolygó az a Föld,tehát lehet mindezt a Holdról nézzük akkor... Viszont egy valamit így nem értek,hogy elvileg a Part maga az az adott embernek a saját álmaiból,emlékeiből és vágyaiból lett megalkotva,ezért van Cliff partja mindig háborús övezetben,mert a régi katonai emlékekből van "összerakva". De akkor Amelie/Bridget partja miért pont a Holdon van? Érdekes dolgok azért ezek. Ezért is imádom ezt a csávót,hogy ennyire beindítja az agyát az embernek
-
james001
veterán
Valószínű az egész jelenet
azt szimbolizálja ahogy írod,hogy ezzel pusztul el Bridget/Amelie partja,de viszont az még mindig kérdőjel hogy mit keres ott a Ludens Amúgy a legvégén
azt is észre lehet venni,hogy már nem fordított a szivárvány,és van benne kék szín is Szóval tuti eltűnnek a BT-k is meg a felhők is.
Amúgy meg erre az egészre a legjobb magyarázat lenne,ha MGS lenne a játék,hogy:
nanomachines!! -
james001
veterán
Tényleg ez igaz,összekevertem a kettőt
De viszont mikor Sam kilép Lou-val az esőre,az már nem időzápor,és az elvileg a királis felhőkből esett nem? És kisüt a nap is ráadásul,vagyis sokkal fényesebben mint eddig (legalábbis nekem így jött le hogy világosabb )
(#2426) .LnB: Ebben 100%-ban egyetértek.
Meg igen attól még valami jelentősége csak van ennek az egész Hold-Ludens-világűr cuccnak. Kojima szeret velünk packázni... Nem hiszem hogy csak egy easter egg lenne az egész -
törölt tag
Ok ha a levél a lényeg, akkor nem bug. Az elején még olvasgattam de annyira 0 infó volt bennük hogy hagytam. Meg ha leülök játszani, nem olvasni akarok. Nyilván más egy olyan cucc, ahol a játékmenet szervesebb része.
Ezért lenne jó egy companion app, ahol buszmegállóban, lefekvés előtt, stb. átfuthatna az ember ilyeneket.
-
törölt tag
Nem azzal van bajom hogy problémás, de ez már bug szagúan problémás. Hogy nem számolja a csillagokat amíg nem alszok. Azt amúgy imádtam, mikor a hegyekben jól rámijesztett Hardman hogy
húha itt aztán senki se akar majd csatlakozni, és talán egy kivétellel mindenki egyből UCA tag lett -
Igazából akkor figyeltem fel erre mikor megkaptam a kötélpályát, mert szerintem addig nem látom míg nekem nincs meg. Megkaptam és gondoktam majd én kiépítem azt is, de mikor nyomtam egy maoot láttam hogy sok helyen már van.
Ez után gondoltam hogy így lehet a nem bekötött területen lévő útszakaszokkal, és jól is gondoltam. -
szallasi007
őstag
Az a baj hogy nekem közel 50 óra volt mire a végére értem így most jóból is megárt a sok érzésem van.
A játék maga tetszett mindennel együtt de hogy még 40 órát elb@szarintsak vele
Egy pár napig pihentetem aztán lassan neki fogok állni de én nem értem mikor volt neked erre időd 🤘 -
Én is már készültem hogy amint hálózatba lesznek a hegyi helyek már csapom is le a kötèlpályákat. Na ez úgy nézett ki hogy mar raktak le a srácok és nekem csak pár magasabb pontra kellett felmennem hogy ezeket összekössem.
Ja egyébként itt elkaptak a bt-k mert vokt eleg gránátom és akkor "vezessetek a gazdátokhoz" alapon hagytam magam.
Na kettő is volt nekik. Nehéznek még ezt se mondanám de azért meglepett hogy ilyen is van.Másik dolog, eszköz spioler!
Szóval kaptam ilyen mászókesztyűt. Tud ez ölni? Mert elég durván néz ki az a 3 karom rajta és egyből az jutott eszembe hogy jólmegverem a terroristákat. De vajon belehalnak e? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- 3 hónap garival
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Eladó PS5 Streaming bundle
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest