- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Jó látni,hogy egyre többen játszák végig
én is már 2 emberrel "végigjátszattam", egyikük sem bánta meg
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
BusinessGuy #2835 üzenetére
Jó elmagyarázom másképp. Elōrescriptelt eseménynek azt hívjuk amikor pl. elérsz egy konkrét dombhoz és minden esetben legurul a karaktered. Nem tudsz semmit tenni ellene, elérsz egy megadott ponthoz (területhez) és a játék betriggerel egy elōre megírt animációt (legurul Sam a dombról, nem tudod megakadályozni). Értem mire gondolsz csak nem tudom mi az ellen példád ahol ez másképp mūködik? Egy Rockstarnál,ha megtörténik az esés ott lekapcsol téged,elveszi az irányítást (maximum egy minimális beleszólásod van a szögekbe,kamerába) és van egy ragdoll amit bámulhatsz. A DS-nek mondjuk 1 ilyen szituációra van egy megoldása (animáció) a többieknek egy sem.
Kétszer vagy háromszor estem a játékban szóval nem tudom mekkora database-bōl dolgozik -
hombre[EU]
veterán
válasz
BusinessGuy #2831 üzenetére
Elōre scriptelt esemény? Úgy érted a mozgás animáció?
igen scriptelt mint nagyon sok minden egy videójátékban, de azt nem eseménynek hívjuk. Csak tippelni tudok, de szerintem arra gondolsz,hogy túl kevés animációt írtak a kizökkenéseknek?
-
hombre[EU]
veterán
Apropó: más is végig dobolta az I'll keep comingot?
-
hombre[EU]
veterán
Véget ért az utazásom (sikerült korán felkelni
)
Kojimás lett a vége,nem lepett meg...a tálalás Vannak emberek akiknek igényük/szükségük van a hozzá hasonló kreatív elmékre, mert szeretünk elmélázni arról,hogy minek a vallás vagy az istenek...hisz az élet története ettōl sokkal csodásabb; csillagporból lettünk
és Ōk közkinccsé teszik a saját fantáziájukat amiért mi hálásak vagyunk szeretjük és fogyasztjuk...
Szép kerek történet (plothole biztos van,nem jut eszembe,nem kerestem), emlékezetes élmény(ek), a színészek mind kiválóak talán DieHard volt számomra legkevésbé érdekes,Heart a legérdekesebb és Mikkelsen vitte a prímet....és a kis Lou jól "átvert"
60óra volt, van még egy két bekötésre váró terület és rengeteg csillag, de ez a játék már megadta nekem azt amit vártam tōle és nem szeretnék rossz szájízzel távozni...úgyhogy felkerül a Hall of Fame (nem adjuk kölcsön,nem adjuk el) polcra
Bye Sams! -
hombre[EU]
veterán
válasz
#42308056 #2527 üzenetére
Belenéztem 3-4percig,mert a ps4 topikban egy srác linkelte (a nextgen info miatt) és elég kínos ez a "beszélgetés". Tudod az érzés mikor te szégyenkezel a másik helyett feeling
Érdekes,hogy a játékosok (akik valóban játszák) általában pozitív véleménnyel vannak a játékról, legalábbis amit én hallottam/olvastam. Aztán van egy hangos kisebbség ...
Tudtuk már a megjelenése elōtt mit fogunk kapni, egyszerūen nem értem ezt a felháborodást. Dettó,mint a GTSportnál. Ennyi értelmetlent -
hombre[EU]
veterán
válasz
Kvelstadt #2518 üzenetére
Én a hegyeket végigsétáltam plussz kevés lanovka és minimális jármūvek. A játék elején én is kiépítettem (közösen communityvel
) a farmig az autópályát, ott még jól jött a standardokhoz, de kezdett belaposodni a játék és rámentem gyalog a storyra ahogy a hegyekbe értem. Nagyon jót tett...rohadt jó pillanatai voltak a játéknak mikor pl. a hóvihar+bt zóna után totál leharcolva leültünk a havas völgybe BB-vel pihenni,majd folytattuk az utunkat zenére
És gyalog rengeteg helyet láttam amit balószínūleg kihagytam volna. Konkrétan a nagy map elsō felét én alig láttam (úton kívüli részeket az elosztóig) -
hombre[EU]
veterán
Chapter12. Hétvégén vége a storynak : /
-
hombre[EU]
veterán
Lesznek vele problémák az biztos,nem pc-re tervezték a motort (aztán meglátjuk lehet tévedünk). Engem csak az érdekel mekkora tartalék volt benne. Egyébként is aki pc-n játszik számoljon vele, az internet hajnalán is voltak játékok problémákkal és nem volt fix-patch másnap
-
hombre[EU]
veterán
505 Games egy olasz kiadó... Most már megnézem,mert összezavartál ezzel az Epic dologgal
szerintem Kojima Productions-Decima a pc verzió is
Szerk.: Steam és Epic egyidōben, Decimával: Not only that, but the basic existence of a PC port means that Guerrilla's Decima Engine is breaking free from the bounds of PlayStation hardware, which may present some challenges bearing in mind how closely wedded its architectural make-up is to PlayStation hardware.
Eurogamer -
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #2349 üzenetére
milyen seprū?
ez az
-
hombre[EU]
veterán
Szavaztam a GameAwards-nál a DeathStrandingre (GoTY). Sajnálom Sekiro... [link]
-
hombre[EU]
veterán
Feljebb szóba kerültek a játék gyengeségei. Szerintem a legjelentōsebb az input lag. A mozgásban/közlekedésben és a tps részeknél is nagyon érzōdik,hogy a játékirányítás nem elég stiff (merev?) és ezért az "akciós részek" sutának tūnnek. Ez volt az egyik legnagyobb problémám a RDR2-nél is. Annál PC-n javult,de még mindig elmarad az optimálistól, egyszerūen az animációk blendelése...lassú. Nagyon kiváncsi vagyok a TLoU2-re,mert sokat dolgoztak rajta,hogy a kiváló minōségū animációk ne akasztják meg a gameplayt és reszponzív maradjon. Nagyon magasra rakhatja a lécet a ND már ebben a genben, de a következōben szinte biztos akkor adat azonnali hozzáférésével
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #2138 üzenetére
Édesapám mindig mondta: egyszerre csak egy dolgot,fiam
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Sirandrish #2127 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
Most volt az elsō találkozásom Heartmannel...egy órán keresztül tudtam volna nézni
-
hombre[EU]
veterán
Nagyon off csak érdekességképp' megosztom. Ránéztem ma a szlovák/cseh review-kra az általam ismert nevesebb/hitelesebb oldalaknál...és nagyot ment a DeathStranding
SECTOR: 9.0
Czechgamer: 100%
INDIAN: 9
CentrumHer.eu: 9.8
TechBox: 95%
Vortex: 10
eurogamer.cz: Tízből kilenc futár ezt ajánlja -
hombre[EU]
veterán
válasz
szallasi007 #2003 üzenetére
Nem szabadul fel a terület, csak a story bossfightnál volt (szerintem)
-
hombre[EU]
veterán
Ok. Eddig kicsit paráztam,hogy gyorsan befejezem. Most meg attól,hogy idén be sem fejezem
Péntek óta episode5-ben vagyok pedig main questeket tolom, kb 3-4re jut 1 olyan standard ami nem esik útba. Mondjuk volt egy komolyabb backlogom az olvasmányok között meg kristályt farmoltam közben,de akkor is...nem panaszkodok csak csodálkozok -
hombre[EU]
veterán
EU-ban és Japánban jobban fogy,mint USA-UK [link]
-
hombre[EU]
veterán
Az animáció egy töltōképernyō. Nem lehet kikapcsolni,mert akkor tölti be a BT-ket,bossfightot stb...
A babasírást meg kell szüntetni, nem kikapcsolni...
A hálózati problémát a jobb kapcsolatok (csillagok az npc-nél) vagy építmények szétszedésével lehet orvosolni, ha jól tudom (ilyen problémám nem volt) -
hombre[EU]
veterán
Nem az a baj,hogy valakinek nem tetszik ez a játékstílus. Én sem szeretek sportjátékokat (autóversenyzésen kívül) játszani...
Az a baj,hogy Kojima kiállt és egy órán keresztül megmutatta,elmagyarázta, de ezután is csalódottak/nem erre számítottak az emberek és ezt minden sarkon mantrázzák
Ha azt mondom spagetti lesz ebédre akkor tészta és paradicsomszósz lesz nem rántott sajt -
hombre[EU]
veterán
Várjunk nálam Tavi Góc-tól az említett Elosztó.-ig már ki volt építve mire odaérkeztem. Most nézem és statoknál helyreállított útszakaszok: 14 Ennyit nem csináltam és a hegyekben is már volt épített szakasz,ahova megérkeztem...
Azt hittem ez alapból ki van építve,hogy motiváljon -
hombre[EU]
veterán
Nem néztem meg spoiler miatt, de már a hegyig is el tudom képzelni mennyi meló lehet benne +amirōl nem tudok
-
hombre[EU]
veterán
válasz
BusinessGuy #1750 üzenetére
Vissza fogod sírni a hülye táblákat és 200méterenkénti töltōállomásokat,ha felmész a hegyre meg lejössz
40perc alatt 1 táblával (ökölbeszorított kéz) találkoztam, tudod,hogy megörültem neki...de töltō jobb lett volna
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Viper26 #1738 üzenetére
Lehet bizony
Rohadt jó a fizikája, de "kevés" hozzá a kontroller. Nem egyszer elfogyott az ujjam a gombokhozHa a kontroller két karja érzékelné a szorítást akkor sokkal kényelmesebb lenne az R2/L2 helyett. Videókon tényleg nem jön át mennyire lefoglal maga a mozgás/közlekedés is
-
hombre[EU]
veterán
Ma megnyomtam a storyt
episode5 irány fel!
statok: 38ó, lvl184,esések 2 -
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Folytatnom kéne a storyt (episode 3, 20+ óra), de mindig csavargás a vége. Hétvégén fel kell pörgetnem a storyt...de jön az új terület,ugye?
-
hombre[EU]
veterán
Most vettem csak észre (és csak néztem),hogy
lehet gyorsutazni a playerek által épített menedékházba...ez szintezéssel jön vagy eddig nem volt épített menedékház a mapomon? -
hombre[EU]
veterán
Pro tipp: ha túl magas a rakományod akkor meglátnak a magas fūben is
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
A Standard megrendelések azok ilyen fix side questek,ugye? Most nem tudom,hogy csináljam-e meg ezeket, vagy visszatérek késōbb...egyáltalán megmaradnak?
Valakinek spoilermentes pro-tipp? -
hombre[EU]
veterán
Nem tudom milyen hosszú a játék (review számok nem is érdekelnek), de 9ó 30p volt a második fejezet vége
Mondjuk lehet kicsit túl komolyan veszem a "connect people"-t,mertVisszamentem a szélerōmūhöz és kiépítettem létrákkal,kötelekkel,feltáblázva egy ösvényt a BT-erdō felett,hogy az utánam érkezōknek legyen alternatíva Na meg felszedtem pár elhagyott csomagot,nyersanyagot...és hasonló dolgokkal megy el az idō
-
hombre[EU]
veterán
válasz
r6man123 #1249 üzenetére
Olyan hangulata,nagy betūs HANGULAT, van a játéknak,amit nagyon kevesen tudnak összehozni. Elhiszem,hogy sokan nem érzik,nincs rá igény stb...nekik csalódás lesz. Ha valaki szereti a zenét,a mozit és a videójátékok világát az itt mindent megkap egy helyen...és nagyon komoly minōségben
-
hombre[EU]
veterán
Olvassátok az interjúkat a szobában...fōleg Heartmanét
Ja és pisi/kaki rendszeresen
-
hombre[EU]
veterán
Benne van 4-5 óra...konkrétan még sehol nem vagyok (
), de már minden történtElosztóközpont-öszvérek mission gondolom scriptelt események voltak itt az elején,mert egyszerre zúdult minden a nyakamba szóval mocskosan pánik rohanás
Btw nem tudom mit befolyásol a hard fokozat,de nagyon gyorsan eláznak a cuccok. Konkrétan ahogy elkezd esni rögtön menedéket kell keresnem
-
hombre[EU]
veterán
Belepörgettem a metába(nem olvastam csak pontok) és kb a 77 review fele 90 vagy feletti pontszám. Különleges lesz az már biztos
Legközelebb már a pólóval jövök -
hombre[EU]
veterán
válasz
Adam_Shepard #888 üzenetére
Azt nem tudom (talán a release date-t "látták" benne?
) ,de szerintem az egy Qpid, amellyel hozzáférhetsz a hálozat(ok)hoz. A trailerekben eltūnik Amelierōl és Higgs viseli, szóval valamilyen "hatalommal" bír
Új hozzászólás Aktív témák
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest