Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
nagyúr
Megnéztem az egyórás mūsort,japánul

Nagyon remélem,hogy nincs fent angol narrációval,mert rohadtul nincs kedvem mégegyszer
Lesz itt gameplay (még,ha nem is a klasszikus light attack+dodge-parry, cover+shoot stb) csak nem egészen értem a világ mūködését
Aki elvolt a RedDead2-vel az ebben is feltalálja magát, sōt itt még értelme is van a "szimulátor mechanikáknak" -
.LnB
titán
Egyébként Sam vére sebzi a BT-ket. Ráadásul az egyik bomba a fürdővizéből készül: [link]
A Kojima fan énem arra gondol ilyenkor, hogy hűha, ennek vajom mi lesz a jelentősége. Mi talált ki a mester?
A realista énem meg azt gondolja, hogy mi a fasznak kell ilyen hülyeségeket kitalálni?! Ha nem ezekre koncentrált volna, akkor a játék lehet nem lenne csomagküldő szimulátor Sims. -
.LnB
titán
Ami engem aggaszt:
-Ez lényegében tényleg egy csomagszállító játék lesz. Eddig mindenki viccelődött ezzel, de basszus, minden jel erre utal. Én nem ezt vártam. Nem mondom, hogy ne lehetne ez jó. De most még annyira nem örülök neki.
-Izland. Miért Pont Izland? Miért nem változatosabb a térkép? Szép, sőt gyönyörű ez nem vitás. De ebben a tekintetben is sokkal többet vártam. Főleg úgy, hogy a helyszín elvileg egy mini Amerika.Ami tetszett:
-A multiplayer, social system. Lehet, hogy én ebbe most sokat látok bele. De én simán el tudom képzelni, hogy itt a playerek előbb-utóbb teljesen beépíthetik a mapot. Lehet, hogy aki mondjuk a megjelenés után egy évvel áll neki a játéknak, azok esetleg kész városokat találnak majd. Persze nem lehet majd bárhol építkezni, csak bizonyos helyeken. Ez tökre beleillene a "Make America Great Again"
koncepcióba.
Mert ugye van valami ami miatt ez a játék nagyon különleges lesz. De amit eddig láttunk, az alapján nem az. Ez a social rendszer is ott van a Bloodborne-ben és a souls játékokban. Az is el lett mondva, hogy a közösségi média is inspirálta az elképzelést, de nehogy már ez kimerüljön a like-olgatásokban.Az a helyzet, hogy kezdek egy kicsit kétségbe esni, hogy én és sokan mások, túl sokat várunk el a játéktól. Aztán lehet, hogy ez tényleg "csak" ennyi lesz, plusz egy sztori köré.
Amikor elkezdett "szörfözni" azzal a szállító eszközzel, az annyira béna szarnak tűnt, hogy inkább kimentem az irodából.. Felbaszott, hogy igazából semmi újat nem mutat, csak a csomagszállítást részletesebben. Aztán később enyhült ez, és most úgy vagyok vele, hogy nem vagyok előrébb semmivel kb.
-
Imilenni
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Most járok ott.
Egyébként ahogy látom ezeket az épleteket más játékosok húzzák fel (gondolom Te is tudsz majd).
Kíváncsi vagyok hogy az a skeleton, ami jár majd a játék mellé mennyire lesz használható.
Már csak az érdekelne, miért jut előrébb a történet attól, hogy pár dolgot leadok a terület raktárába

-
Imilenni
addikt
Amikor harcol az egy szermű dologgal, durván beesik az FPS, vagy én látom rosszul?
-
.LnB
titán
Explaining the game (official blog post)
Itt a teljes gameplay video: [link] -
2 nap múlva lesz még 30 perces gameplay
-
törölt tag
Lehet eljött az idő, hogy vegyek a Switch mellé egy PS4 et

-
Moby
veterán
coming out: iszonyúan tetszik

-
.LnB
titán
Na jó elmegyek egy kv-ért....
-
Woodslave
félisten
na átjövök inkább ide nem s ps4-be írkálok

elég mikromanagelősnek tűnik ez a sétálás.
-
.LnB
titán

-
.LnB
titán

-
.LnB
titán
-
james001
veterán
Ugye azt mondta Kojima nagyon az elején hogy Sam nem kimondottan a főszereplő a játékban,meg pl. Mikkelsen karaktere gonosznak tűnik de mégse az,stb... Szóval lehet egy MGS2 Raiden szituáció akár,vagy egy másik irányítható karakter,ez esetben Reeves

Végigviszed a játékot Sam-el,több 100 óra. Legördül a stáblista,kiírva: Chapter 1 (vagy Prologue) done. Aztán elindul a következő fejezet egy új karakterrel,mekkora lenne
Persze ez elvetemült dolog lenne és kissé kizárt,de beb.szna. 
-
.LnB
titán
Az mondjuk rendbe tenné a kételkedőket, hogy Kojima miért Kojima. És simán bele tudom illeszteni a nyilatkozatokba ezt a csavart. Gondolj csak bele, Gamescom-on Kojima mondta, hogy ez csak a játék ici pici része a játéknak, amit eddig mutattak.

De reálisan azért nem hiszem, hogy ez lenne.
Szerk: Holnap reggel lemegy a leleplező cinematic trailer. Szombaton meg a gameplay Reeves-t irányítva.
Na? És nem Izland lesz a helyszín.Mondjuk az egésznek ellentmond, hogy Renf ajanlotta Keanu-t Cliff szerepére, de ő azt Mikkelsenre írta, ezért nem lett belőle semmi. Hát lehet, hogy a főszerepet szánta neki.
-
.LnB
titán
Tetovált kéz. Reedus-nak eddig nem volt tetoválása a trailerekben. Ez is árulkodó.
Akkor lenne a legnagyobb arc Kojima, ha most húzna egy MGS2 Raident. Ennyi trailer után, borító után.
Kiderülne a 48 perces gameplayből, hogy igazából Keanu-t irányítjuk majd a játék 90%ban.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hyperspace
őstag
-
james001
veterán
49 perces lesz a TGS Death Stranding trailer

-
.LnB
titán
UhhH: [link]

-
.LnB
titán
A hivatalos schedule szerint a Kojima előadások, magyar idő szerint reggel 9-kor lesznek.
Youtube-on és Twitch-en lesz élő stream. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én arra tippelek, hogy ez folyamatosan online lesz. Ha nem is a klasszikus multiplayer, de mivel minden játékos kihat a másik játékos játékmenetére.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
80 perc lesz csak három napra lebontva. [link]
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Bilis, kezes témát vagod ugye?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
12th Sep
15:40 - 16:50 - Kojima Productions Death Stranding Day 1 - Gameplay Session Vol.1
14th Sep
16:00 - 16:50 - Kojima Productions Death Stranding Day 2 - Gameplay Session Vol.2
15th Sep
Kojima Productions Death Stranding Day 3 - Voice Actors Session
-
.LnB
titán
Van, csak szart se ér, vagyis remélem. Mert ha tényleg csak ennyi lesz, akkor tökön szúrom magam.

Jövő héten lesz, Kojima azt ígérte, hogy a TGS-en rendesen be lesz mutatva a játékmenet, és amit a Gamescom-on mutatott az csak egy ici-pici (ezt mutatta is kézzel) része a játéknak. -
modflow
veterán
A durva inkább az, hogy 2 hónap és már meg is jelenik.
Ugyanakkor itt lesz a tél... -
.LnB
titán
Multi platform: [link] (a képen látható)
-
hombre[EU]
nagyúr
Since I get this question alot, DEATH STRANDING is different from stealth game. You can enjoy First Person View but not a First Person Shooter game. It's brand new game genre that adapted the concept of strand that we call Action Game, Strand Game (Social Strand System).
OK
-
Gebriel
veterán
Valahol olvastam egy cikket, hogy benne lehet, hogy, azért jön ilyen kevés infó a játékból, és azért nincs "marketingje" mert, hogy réteg játék lesz, és nem akarnak annyi pénzt beleölni.
Másik verzió meg az volt, hogy itt is szabad kezet kapott Kojima.
-
törölt tag
.LnB
Olvastam igen, de elég nyílvànvalò hogy ezt ilyen hangyafasznyi rejtettel csinàljàk, azért ilyen a minősége. -
oriic
HÁZIGAZDA
Borzalmas minőségű videó:
Death Stranding - BRIEFING TRAILER LEAKED + VLOG - RePorter Ep #9
-
hombre[EU]
nagyúr
-
sp8787
addikt
Blehhh ennel ez sokkal egyszerubb.
Vegyunk egy vasarlobazist akik butak mint a tok es ugy tudjak/kezelik ,hogy az USA-n kivul gyakorlatilag nem is letezik semmi, ontsuk le ilyen connecting people(ertsd. amerikaiakat) cukormazzal, rakjunk bele egy halom "huha"-nak tuno nyilvanvaloan oncelu tultolt baromsagot.
Es voila!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncepcióba.

![[link] [link]](http://image.noelshack.com/fichiers/2019/37/3/1568192405-keanureedus.png)