- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hyperspace
őstag
válasz
ProEvoFan #3287 üzenetére
Köszi mindenkinek
.
A
felgyorsította a folyamatot. 290 147 like lett, ebből 113 ezer NPC. Ha jól emlékszem, Neked jóval több van. Használtam olyan hidat,Zip-line között például, amin több like volt, mint az én összes like-omMountain Knot City és a Doctor . 912km-t tettem meg, 273 teherautó, 271
Zip-line. (#3288) birorichard nekem 50 óra körül volt a stáblista, de csak azért, mert itt mindenki azt mondta, hogy hagytam a fejlesztéseket, majd a sztori után ráér. És igazuk volt, most már én is ezt ajánlom.
-
.LnB
titán
válasz
ProEvoFan #3126 üzenetére
Az előrendelői bónuszok között, vagy a Deluxe kiadásban.
Királis csizma, létra, mászóvégpont szerezhető meg pepperektől. És az a izé, amivel le lehet takarni a csomagokat a hátadon (de annak a nevére nem emlékszem). Itt látható az a takaró: [link]
Egyébként nincs királis keret, az csak arany színű járókeret, semmi több. Nem királis. -
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan #3121 üzenetére
A neten kerestem rá olyan küldetésekre, amelyek akár több ezer lájkot is adnak, volt olyan ami 52-es szintről kapásból 56-ra emelte.
Az Időfarm és Déli Gócváros ugrik be hirtelen ahonnan voltak ilyen küldetések.
De van 800-1000 lájk körüli a Doktortól a Hegymászóhoz is, viszont az teherautós a mennyiség miatt pv területen át, 3x csináltam meg azt is. -
-
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan #3069 üzenetére
A játék egyik legviccesebb, morbidabb eseménye nálam ehhez kapcsolódott.
Én Mamát már a hátamra rögzítve kötélpályán vittem és mit szokott csinálni Sam kötélpályán? Úgy van. Miközben a menetszél billegtette Mama fejét jobbra-balra Sam kurjongatott örömében a hátán egy holttesttel. -
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan #3066 üzenetére
Tudsz bridge szerződéseket is kötni más játékosokkal, akiknek az építményei fognak elsősorban megjelenni a te világodban.
Van nagy 50 igen szerződés lehetőség, én kb. 20 komolyabb játékost jelöltem meg, akik nagyon sok lájkkal rendelkeztek, viszont nézni kell azt is mikor léptek be utoljára, mert van aki már korábban befejezte a játékot.
Aztán hogy ennek van-e valóban realizálható előnye, passz.
Egyébként én a szerint lájkoltam, hogy az adott dolog segített-e a játékban. Ha vki járművét nem kizárólag egy útra használtam, vagy életmentő volt egy generátor, tábla, akkor azt a pár száz lájkot és kis időt rászántam. -
-
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan #3008 üzenetére
Én ott toltam el, hogy az elejétől fogva nem hardon nyomtam, de engem foshattak a pv kreatúrák. Most így már 130 óra után bánom, mert egyrészt nagyon könnyű velük, másrészt szopás, mert egy rakás kiszállítást megcsinálhattam volna prémiumra korábban és nem most szívnék velük.
Ameddig nincsenek jó járgányaid, utak, addig nem érdemes nagyon a szállításokkal bíbelődni, addig a főszálat kell tolni.
Viszont a 80 küldetés nem kevés prémiumra, főleg úgy, hogy ezekért a küldetésekért nagyon sokat kell mászkálnod, van, hogy egy-egy jobb szállítás csak x várossal odébb van.
Egyébként hirtelen nem is tudnám rangsorolni mi a szivatósabb:
- minden kapcsolatodat felvinni öt csillagosra vagy
- megcsinálni 80 prémium szállítást vagy,
- megtalálni az összes memóriakártyát vagy
- 60-as szint fölé vinni a lájkokat.
A legutolsót tartom inkább szopatósnak. -
-
válasz
ProEvoFan #1194 üzenetére
Mondjuk én a béta alapján többet adtam volna arra, de azt a kampány miatt húzták le nagyon...
Sokan történelemhamisításért ítélték el a játékot és értékelték le nagyon, amit meg tudok érteni. Érdekes, a Cod 4-be is voltak oroszok, azt mégsem értékelték le, mert politikailag nem lett olyan egyoldalú a kampány.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan #1194 üzenetére
Persze, mindenki azt látja bele amit szeretne.
Legutóbb a Days Gone esetében volt ekkora felhördülés, ott meg pont fordítva van az értékelés, tehát az meg mit tükröz? Vagy egyszer ezt tükrözi, máskor meg azt?
Mindenki saját szájíze szerint értékel és igen, mindenhol vannak trollok.
A COD-hoz nem tudok hozzászólni, mivel számomra a léte is igazolja, hogy a játékos társadalommal mindent meg lehet etetni. -
Adam_Shepard
addikt
válasz
ProEvoFan #1125 üzenetére
A játék eleje egyike a tökéletes kezdéseknek. Mindent gyorsan ráddob. Gyönyörűen néz ki. Az esztétikája nagyon bejön. Zenében marha erős. Végre egy játék, ami a dualshockot is kihasználja rendesen. (PC natívban már várom, hogy ismét letoljam majd). Eddig egy séta szimulátor de pont annyi csavarral, hogy élvezetes legyen.
-
-
RudY
addikt
válasz
ProEvoFan #758 üzenetére
Aki kérdezte nemrég, hogy kit mit vár, annak ajánlom Miller néhány mondatát, pont ezt várom. Nem feltétlenül és kiemelten a "játékélmény" érdekel elsődlegesen, hanem összességében ennek az alkotásnak az élvezete, ami úgy tűnik esélyes lesz a szellemi orgazmus kiváltására.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
ProEvoFan #666 üzenetére
Ha ennyire érdekelnek a pontszámok akkor tessék: 8/10 és 10/10 között lesz az átlag
Engem egy dolog "érdekel", mégpedig hogyan fut slimen, de már elōrendeltem szóval mindegy. A HZD-bōl kiindulva stabil lesz kivéve ha sok npc gyülik össze a képen. Az eddigi videók alapján ettōl nem kell tartanimég esetleg a multiplayer része ami kakukktojás a teljesítmény szempontjából
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest