Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Itt a ruha hc-ban. A színe nem sárga, szóval nem a fejlesztett... És 25 hellyel tolja...
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Newgame+ HC-ban? Olyan nincs. Én inkább dlc-re tippelek vagy arra, hogy az első rész fenn van neki és azért kap valami bónuszt (pl. a módosított cuttert is akkor kapod meg), ez utóbbi mégsem lehet, mert nekem is fenn van az első rész, a cuttert beadja, a ruhát nem. Szóval szerintem dlc. Azért is fontos, mert hc-ban a 10 inventory-s mérnöki ruhával kezdve elég sok cuccot kénytelen otthagyni az ember, mert ritkán vannak a boltok, a következő ruhát meg csak jóval később veheted meg, mert a tervrajza odébb van és ráadásul még az is csak 15 férőhelyes, míg Zevik a mérnökivel tolta le és mindent fel tudott venni, meg lehetett is látni, hogy 25 hely van.
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Azért próbálgatom ezt a detonátort.
Nem is olyan rossz. -
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Srévizavi kaptam el vagy mi

Párbeszéd:
- Halló Isaac, itt a torony, zavart észleltünk a ruhádba épített GPS-lokátor jelében, minden rendben?
- Nem is tudom, kissé szétszórt vagyok. A transport hubnál a második támadáskor nem futottam körbe-körbe, ahogy kellett volna, hanem harcba szálltam a nekromorfokkal, de úgy érzem, megoldottam...
LINK
Vagy mégsem? -
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Igen, én is próbáltam detonátorozni, és pont ez volt a baj, hogy nem elszállt, hanem beszállt, mármint a teteme a liftbe és volt, hogy akadályozta a célzást a következőre, azt jól felrobbantottam magam
. Ha meg kinézissel félrehúztam, akkor már jött is a csáp az arcomba a következő tripodból. Meg kicsi a tárméret és lassan tölt újra; nekem ezért jobb a cutter ott. Már nem hibázok vele, addig ki tudom maxolni és ugyanúgy egy lövés kell, ami elég hogy elmenjen a kedvük a támadástól, viszont nem nyírja ki őket és nincs tetem. -
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Hát nekem meg a detonátor nem jött be. Maxra húzva is elképesztő dolgokat produkált. A hányósba pl. 3-at belelőttem (direct hit, mellkas), ő meg köszönte szépen és hányt tovább. Ívfegyóval egy másodlagos és cső. A kirakott aknákat meg legtöbbször nekem sikerült aktiválnom arccal meg ilyesmi, persze attól még lehet, h. másnak bejön, de én nem élveztem ezt a taktikázást a DS2-ben.
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Na, most tolom kettedszer (
) Hc-ban a kettedik (
)részt...
Közben volt néhány impossible végigjátszásom, hogy tapasztalatot szerezzek.
A liftezős rész alap, hogy cutter, amúgy jó volt az a körberohangászós tipp, soha nem jöttem volna rá, mondjuk én inkább küzdöttem...
Ha négy fegyverrel kell tolni, akkor: cutter, belező, ívfegyó (nem, nem a detonátor!) és mondjuk a végére az energiacucc... -
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Na, letoltam én is a második részt hardcore módban.
Illetve izé...
Majdnem...
Szétplaccsantam a legvégén annál a résznél, amikor Ellie után kell repülni, hogy felvegyen a hajóra...
Epic fail.
Nem ismerős valahonnan?

Szerencsére a szembe szúrás rész előtt van egy mentésem, de ma már tuti nem kezdem újra...
-
ott annyi a taktika hogy futsz körbe körbe míg ki nem nyílik az ajtó. nem tudnak utolérni. aztán mikor kinyilk az ajtó még befejezed azt a kört és beszaladsz. hozzád se fognak érni.
a lift-es tripod-os résznél meg legjobb a detonátor fegyver. mellkason lövöd őket és kirepülnek de akár mindkét karjuk is leszakad. bár még így is oda tudnak csapni hátulról és hc-ba elég durvát sebeznek szal ott az első mentés helye. -
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A liftezős rész után van egy terem, ahol elmegy a levegő és sokan jönnek, ki kell tartani, amíg Ellie kinyitja az ajtót. (Az a lift, amikor a tripodok jönnek körbe és a karjaikat lehet ellőni). Na, ott a teremnél volt bajság. Egyszerűen nincs jó taktika: vagy túléled vagy nem. Sok kölyök jön, több hányós, a kétlábú egyfarkú gyors izék, jönnek slasherek és még a fegyverek sincsenek feltápolva... (Sztázist kimaxoltam, meg a dárdavető kapott párat.) A liftezés amúgy nem olyan gáz, de ez a terem...
-
örülök hogy megtaláltad a megvilágosodás felé vezető útat gyermekem.

egyébként ez az ajtón visszalépés az első részben is jelen van. persze legtöbb helyen keresnek egy szellőzőt de sok helyen ha vissza kilépsz akkor ők is visszavonulnak. míg rájöttem sok lőszert engedtem beléjük de hatástalan mint ahogy minden más ha nem lépek be az adott terembe. -
Weareus
addikt
válasz
Csabulator
üzenetére
Az első rész az Isten.
Nekem is most változott meg a véleményem, annak fényében, hogy hirtelen felindulásból 3-4x letoltam egymás után az első részt (alap, hogy legnehezebb fokozaton), most a második résszel küzdök, és hát, khm...
Én sokáig úgy tartottam, h. a második rész a király, de ez mára megváltozott. Az első rész egyértelműen átgondoltabb, teljesebb, horrorosabb, monumentálisabb. A második részben sajnos elég sok a szkript, lineáris, bugos (észveszejtően zavaró dolgok fordulnak elő néha), és örömlányra nehéz is. Pl. milyen már az, hogy bemegyek egy helyiségbe, beömlik az ellen, visszalépek a másik szobába és a nyitott ajtón keresztül nem tudom őket lelőni, besztázisolni, stb.? Ráadásul a második rész impossible módban - írd és mondd! - egyesével adja a lőszereket, a sztázis szinte használhatatlan (ok, lehet, h. az első részben volt overpowered, de akkor is: nyilván ahhoz viszonyítom), az enemy-k a felmaxolt sztázisból is szinte pillanatok alatt kijönnek, stb. Kissé zavaró így, és hihetetlen, de - a három rész viszonylatában - a 2. rész most a bronzérmes, az első egyértelműen aranyérmes és a 3. rész kapja az ezüstöt.PS: az első rész irányítása eleinte engem is zavart, de néhány (ok: jó néhány) trükkel olyan szintre sikerült eljutni, hogy tökéletes az irányítás. Ha érdekel, küldj pm-et, szívesen segítek...
-
Csabulator
tag
Sziasztok!
Örülök, hogy kicsit felpörgött a topik. Jó látni, hogy az emberek játszanak még ezzel a nagyszerű játékkal! A DS1 vs DS2 dologhoz annyit hozzászólnék, hogy valóban nagyon jó hangulata volt az 1. résznek, engem is teljesen magába szippantott a túlélő horror mód, viszont a 2. rész is nagyon tetszett. Mikor az első jeleneteken túltettem magamat (elég sokkoló volt, hogy merre is rohanjak?!) rá kellett jönnöm, hogy ez bizony INTERAKTÍV. Számomra nagyon szórakoztatók az apró mozdulatok, az átvezető animációk, mivel ezek teszik emberibbé a játékot, míg az 1. rész kicsit olyan robot mozgású volt. Nem tudom értitek-e mire célzok. Sajnos a 3. részről nem tudok nyilatkozni, mert azt még nem vettem meg. Nem igazán szánok időt már a játékokra...
-
válasz
nokia párti
üzenetére
Spoiler
ezek a látomások bizony a marker miatt voltak. már az első részben kapcsolatba került a marker-al csak mível ő egy okos ember rá nem hatott olyan komolyan mint a környező hullákra. van is egy infó valamelyik részben hogy a kevésbé inteligens emberek sokkal erősebben haluznak míg végül megölik magukat és a marker ezt akarja mert hullák kellenek neki ahhoz hogy nekromorfokat csinálhasson.
de mível épitettek egy sokkal nagyobb erősebb marker-t a kettőbe erősebbek a halucinációk is plusz isaac is kicsit megkattant az első rész eseményei után.s mivel nem tudta magát túltenni nicole halálán a marker rá ezen keresztül próbál hatni. ez a gyenge pontja.
az gondolom már tiszta hogy az első rész végén mikor isaac elmenekül és a kis mentőhajóba megtámadja nicole az is csak halu.van egy animációs filma a két rész között Aftermarth címmel ami a sprawl-on játszódik ée van egy kis rész ahol említik hogy megtalálták isaac-ot és behozták.
de lényegében elmenekült a darabokra robbanó aegis7-ről aztán beájult vagy iylesmi és sokáig sodródott az űrben míg végül a sprawl megtalálta és elkezdték visszafejteni az elméjéből a marker tervrajzát.
ja igen. al egtöbb ember megkapja ezt a kódot csak mivel nem elég inteligens megőrül a jelektől és ezért megőrül és ezért vannak teleíva a falak vérrel marker jelekkel.
mert ugye a marker terjedni akar tehát bemásolja magát az emberek fejébe hogy aztán az ara alkalmas értelmesebb ember addig nem fog nyugodni (mert a marker kódok nem hagyják és tudat alatt irányítják az embert hogy el akarja készíteni az újabb markert) míg el nem készíti és kész is az újabb marker. -
nokia párti
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Tegnap este végigtoltam a DS2-t,( az első rész nálam 10/9, ez olyan 10/8) nagyon tetszett a final boss, és az ending is, habár lenne pár kérdésem a történettel kapcsolatban.
Spoilerveszély: Ezek a látomások is végül Isaac-nek, mik voltak? A jelölőoszlop okozta ezt vagy mi?
Nem tudom én voltam-e figyelmetlen, de nem derült ki, hogy, hogy került Isaac erre a klinikára, és mi történt ezalatt a bizonyos 3 év alatt? -
válasz
batman91
üzenetére
az impulzus pusztító tud lenni? én egyszer kipróbáltam a 2. részben, maxra húztam és a másodlagos lövése nem is rossz de az elsődleges az ahhoz képest amennyi golyót kiköp nem valami hatékony. még gojószóró létére sem. gyakorlatilag az első fegyver a játékban amit nem győztem drop lőszerrel hanem boltban vennem kellett hozzá. az meg hogy boltba lőszert vegyek egy fegyverhez naggyon durva.
(#170) nokia párti ha adhatok még egy tanácsot. ne add fel!
nekem sem elsőre lett meg a HC. első 7 fejezetig volt vagy 5 halálom és úgy hogy csak hétvégén tudtam játszani és egy hétvégén max 2 próbálkozásra volt energiám, türelmem.
volt hogy a metró ajtó ölt meg ami leszakad az előttem száguldó metrókocsiról mikor át kell repülni. jó nagy baki de ez is előfordult.
persze ez után vagyis a 7 fejezet után már detonátor meg contact meg türelmes előrehaladással már halál nélkül letoltam a játékot.
mikor először olvastam hogy hc-ba csak 3 mentés van és nincs check szidtam a visceral-t hogy ez nagyon dúrva meg lehetetlen.
ja és akkor még elmondom hogy nem vagyok az a türelmes ember. szeretem a kihívást de hamar eljön az a pont hogy kész elegem van. csak itt arról volt szó hogy ez dead space játék ami nálam best lövöldözős játék, szóval nem hagyott nyugodni míg ki nem toltam. -
válasz
nokia párti
üzenetére
na írtam egy szép hsz-t élményeimről tanácsaimról ezért természetesen jött egy áramszünet.

majd menj vissza 2 és 3. rész után az első részhez. rá fogsz jönni hogy az nehezebb. bár leginkább a nehézkesebb mozgás miatt. kinézises tüskelövés szinte használhatatlan de nagyon lassú is. a "verekedés is lomhább stb. ja meg 2résztől ki van nyalva a segged a jó fegyverekkel.
az első részben vagy 6 fejezet volt mire értelmes sztázisom és plasmám volt. a 2. részben nem jártam még a 4. fejezetnél sem mire a plazma sebzése és tára vagy újratöltése már maxos volt.jól tudod a 3 mentés plusz no checkpoint. és tulajdonképpen itt igazad van. de nem az a baj hogy a 2be csak 3 mentésed van hanem hogy az első részben bármikor menthetsz. mivel nehezebb az első rész lehetetlen fokozata a többi fokozatnál ha mindenhol menthetsz és a check is megy? semmivel.
a 2. részben már elkezdtek kitalálni egy igazi hc fokozatot.a saját tapasztalatom tudom ajánlani hc-ra.
kezdésnek nálam a line gun felejtős. már az első részben sem szerettem. hiába erős meg széles a lövése maga a lövedék lassú. sokszor kimozogtak a lövésből és had ne kelljen már folyton sztázisolnom hogy el bírjak találni valakit. főleg hogy a plazmával ez alap dolog sztázis nélkül is.szóval én ds2 hc-ban legelőször 7 fejezetben mentettem. ennél korábban szerintem mentéspazarlás.
ott jön a liftes tripod-os rész ami meg tud szopatni akkor is ha jól el vagy látva.
7 fejezetig only plazma. más fegyver nem olyan hatékony. sokan ajánlják még a belezőt a játék első felében de én jól elvoltam a nélkül is plazmával.
(ja egyébként az első részben lehetetlenen is két dologra van szükség amivel simán le lehet tolni. a plazma és egy jól felhúzott sztázis.)szóval míg meg nem kapod a detonátor fegyvert addig el lehet lenni plazmával. aztán ha az megvan akkor azt is érdemes felhúzni. ezután már csak azt kell megvárni hogy meglegyen a contact beam. ha az megvan akkor a plazma már nem is olyan fontos mert a detonátor testre lőve is igen hatásos. ez marad is a végéig.
contact beam meg leginkább a másodlagos lövése miatt hasznos.
én azt csináltam hogy kiszedtem a gócokat a plazmából és felhúztam a contact másodlagos lövését.
az ugye a földbe lő ami ha jól fel van húzva darabokra szakítja a köréd gyűlt népeket plusz a speckó fejlesztése még be is sztázisolja azt aki esetleg túléli az első lövést. onnantól megkezdve csak mentem előre és ha közel értek akkor contact másodlagos majd mentem tovább. a bosshoz is bőven elég a contact. a kis gyökereknek adsz másodlagost és fekszenek mikor meg kinyílik a marker lősz bele két elsődlegest. ezt megcsinálod vagy kétszer és vége is.
de egyébként nicole ellen is jó a másodlagos. őt is belassítja szóval távol tarthatod magadtól plusz sebzi is szóval nyitja a marker-t hogy lőhesd azt is.ha érdekel a 2. mentést én nagy vakmerően a fúrókocsi és az azt követő nagy termes rész után követtem el. a legutolsó mentést pedig közvetlen a boss előtti utolsó mentésnél. túl a regenerálódós dögön meg a hozzá tartozó banda után.
annyi még hogy, ésszel kell menni. nem rambózni. sok helyen ki lehet használni hogy egyszerre nem tudnak sokan rádjönni és bebiztosítod magad előtt az utat detonátor aknákkal. vagy nekem van egy olyan kedvelt taktikám hogy behúzódok egy sarokba ami jól védhető és nem nem sarokba szorítom saját magam hanem biztosítom hogy mögöttem ne tudjanak támadni.
-
batman91
őstag
válasz
nokia párti
üzenetére
Én a plazmavágó + ív fegyver + impulzus karabély kombót ajánlom, ezek fejlesztve nagyon pusztítóak tudnak lenni.
-
nokia párti
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Hát szerintem meg a 2. rész a nehezebb. Az elsőt végigtoltam lehetetlen módon, de szerintem nem olyan nagy kunszt, jó nem azt mondom, hogy könnyű, mert volt pár rész ahol nagyon megizzadtam, de meg lehet csinálni.
Ehhez képest a DS2 legnehezebb fokozatában 3 mentési lehetőséged van, és chekpointok sincsenek, vagy lehet rosszul tudom?
Egyébként milyen fegyverkombinációt ajánlasz majd a Hard Core végigjátszáshoz?
Én a DS1-ben lehetetlen módon plazma vágó + ívfegyver kombóval mentem, elég jól bevált, itt most a DS2-ben
plazma + ív + detonátor, ez is nagyon jó, pláne a rohadt stalkerek ellen hasznos ez a detonátor. -
válasz
batman91
üzenetére
az első a legjobb. ez tény! a többi is jó de azok sajnos már áldozatául estek a szokásos formulának. "csináljuk meg úgy hogy nagyobb legyen a vevőkör mert az több pénz.."
DS3 Hc módba ahol egy halál törli az egész addigi állást sem volt elég kemény. akkora bika fegyvereket lehet összerakni hogy a játék során egyszer sem volt olyan helyzet hogy ellenfél öl meg. ilyen téren a2 is nehezebb volt.
egyedül az instant halálos jeleneteknél kell figyelni. na ott izgi volt de nem azért mert nem csináltam meg még 10szer hiba nélkül hanem mert ha sikerül elrontani akkor emiatt repül az egész.szóval szerintem a DS3-ban már a HC módot is visszavették hogy a casual játékosok isérezhessék hogy húdeügyesek voltak...
-
válasz
nokia párti
üzenetére
a legmocsokabb alatt pont azt értettem hogy gyors. ugrál ide oda stb. főleg mikor már a feketék jönnek belőle. 2. részben van egy terem ahol jön egy karantén aztán két nagyhasu. azok nem vészesek de aztán jön összesen 6db leaper és emiatt az a terem HC módba kritikus pont volt. főleg mert nem egyesével hanem ha nem ölöd le őket hamar akkor akár az egész csapat is rád ront egyszerre. szóval ő az az ellenfél a játékba aki tényleg ellenfél.
divider hangja nekem telefonon ébresztőhang volt. ara tuti felkelek!

ds2 ishimura fejezete a legjobb. ott visszatér a ds hangulat. persze elvégre az ishimura-n vagyunk. de az a sok leragasztott fal, az a kurvanagy csend, a kivilágított vérfoltok meg ugye az emlékek. nagyon ott van.
szerintem nem nehezebb a 2. rész.
alapból itt már az első pár fejezet alatt tudtam olyan plasma-t csinálni aminek a sebzése és a tára max-os.
az első rész imp fokozatán legalább a játék feléig eljut az ember mire azt mondja hogy értelmes a sebzés és a sztázis is alakul már.
van egy két húzós rész ahol vagy kicsi a hely vagy karantén van de ezeket leszámítva ez sem nehezebb mint az első.
meg itt már normálisan működik a kinézis. tudod dobálni a csápjukat meg mindent ami hegyes. marha nagy előny tud lenni. az elsőben lapjával kinéziselte csápot és nem is sebzett.én mikor legelőször toltam a 2. részt zealot-on még ott jártam amit az elsőben megtapasztaltam. hogy a plasma minden helyzetben megállja a helyét. szóval zealot először plasmával volt meg.
aztán már legközelebb használtam detonator-t és contact beam-et de azokkal meg igen könnyű lett a játék.persze én már minden részt letoltam minden fokozaton. de tőlem ez alap. a kedvenc és kb egyetlen olyan lövöldözős játék ami tetszik.
-
nokia párti
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
"egyébként meg a leaper mert a legszívósabb legmocsokabb dög."
Igen én is így érzek, ráadásul szerintem a 2. részben még gyorsabb lett a mozgása, sokszor még normálon is szarakodok vele, hogy megöljem. Azt szoktam csinálni, hogy közel engedem magamhoz, lelassítom, aztán ívfegyverrel lövök egyet a szeme közé.
Divider-től mindig a hideg futkos a hátamon, pláne amikor megölöm és jönnek ki belőle azok a kis nekromorfok, azok de idegesítőek tudnak lenni...Más: Dead Space 2-vel játszom esténként PC-n, és PS3-on is, 11 Chapter-nél járok, és azt kell mondjam idáig nagyon bejön a játék, teljesen megérte azt a pár ezer FT-ot, habár valamiért az első rész mégis közelebb áll a szívemhez. Nagyon nagy ötlet volt ez, hogy vissza kellett menni az Ishimurára, nem sokat változott 3 év alatt, volt egy kis takarítás, de azért megmaradt annak ami volt korábban is. Szerintem amúgy a 2.rész sokkal nehezebb, mint az első, pedig csak normálon játszom, de így is sokszor kerülök reménytelen szitukba. Képzelem mi lesz majd Zealot-on, meg Hard Core módon. Biztos nem egy leányálom...

Gondolom te végigjátszottad, nehezebb fokozatokon is? -
válasz
nokia párti
üzenetére
-
nokia párti
őstag
Az egyik kedvenc nekromorf-om:[link]

-
válasz
nokia párti
üzenetére
azt elfelejtettem írni hogy engem nem érdekel hogy hd meg ilyenek. a gépemen az alapfelbontás az 1366x768 és így játszom a játékokat is de ha lejjebb kéne húznom a felbontást az sem érdekelne.
én az asassin játékokat toltam 35fps-el de egy rossz szavam nem volt rá így sem.
nekem kedvencek között van a DS sorozat és azon belül is az első rész a legjobb. jó a kettő is másért meg a 3 is megint másért de azt szoktam mondani hogy "hol van már az Ishimura.."
kérdezni meg kérdezz nyugodtan. tedd elé hogy spoiler meg rakd off-ba és akkor semmi gond. -
nokia párti
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Na megszereztem PC-re. Hát nem fut olyan rosszul, 720p-ben közepes grafikai beállításokkal tud olyan 30-35 FPS-el , szerintem még játszható kategória, legalábbis számomra. 3 chaptert azonnal ki is végeztem, és idáig nagyon elégedett vagyok, bár az első részt jobban felépítettnek érzem. Sok kérdésem is lenne a történettel kapcsolatban, de nem akarok spoilerezni.
-
válasz
nokia párti
üzenetére
nemtom konzolon hogy volt neked de pc-n van egy olyan bug hogy ng+-ban sem adja be az újabb ruhákat. szal csak az első 4-et lehet megszerezni. plusz a van az amit kapsz valamelyik végigjátszásért és annyi.... ...lenne de kiadtak egy patc-het amit ha felrkaksz akkor az összes létező ruhát megkapod a boltba ingyen plusz még az összes specó dlc és egyéb fegyvert is.
bár ez így nekem nem tetszett hogy nem kell keresnem hanem az arcomba tolják ugyh csak megnézegettem őket aztán többet nem raktam fel a patch-et. -
válasz
nokia párti
üzenetére
egyébként nem én vagyok a szaktekintély az ügyben hogy mi hogy fut mind de ha az első pörgött akkor legalább egy mid-en ez is megy. azt tudom hogy nálam majdhogynem ugyanazokon a beállításokon ment és voltak benne max-os opciók.
-
válasz
nokia párti
üzenetére
ha az első maxon is jól fut akkor szerintem nem menne a 2 is.
konkrétan nem néztem utána mennyi fejlődés volt a két játék között de annyival nem is lett szebb. konkrétan én nem is nagyon vettem észre jelentős fejlődést. -
nokia párti
őstag
Szerintetek, hogy futna a 2. rész a gépemen? Érdemes lenne-e megvenni, vagy marardjak a PS3-nál?
Gépem: 3 gb ram, Intel Caleron E3400 2.60 ghz, Ati-Radeon 5450 HD.
Az első részt épp ma szereztem be fillérekért, nagyon jól fut a gépemen max. beállításokkal is. Egyébként előtte PS3-on kijátszottam legalább vagy 5x, nagyon tetszett a játék. -
hát akkor sajnálom de máshogy nem tudok segíteni. de am akkora nagy dolog elmenni újra odáig?
én hc-ba a 7 fejezeti első mentés előtt meghaltam vagy 15ször. és ott kezdhettem full előről az egészet onnantól h nicole bejelentkezik a legeslegelején. de akkor is volt hogy egy nap nekimentem vagy 3szor. -
Snooker
senior tag
A Dead Space 3 magyar nyelven fog megjelenni?
ui.: bocs, nem találtam konkrét DS3 topikot
-
na akkor hard corr 7 fejezet vagy zealot 11fejezet? azt tudod hogy a hard core módban csak 3 mentés van és nekem ez a 7 fejezetbe van az első. ja és ha meghalsz nincs checkpoint hanem utolsó mentéstől szopkodhatsz megint.
a zealot 11.fejezet az olyan hogy detonator asszem fullon meg a contact is fejlesztve van meg szerintem a plazma is. sztázis is, az élet az meg nem tom. először mindig a fegyverekre meg a sztázisra megyek rá. -
ezt a steam-es dolgot nem ide akartam..
am net nélkül nincs steam és anélkül el se tudom kezdeni az install-t.nem lehet h neked is olyan gondod van h túl nagy az fps-ed?
járt úgy eyg gyerek most nemrég h túl jó volt a gépe a játékhoz és le kelett húznia a kártyáját hogy kevesebb legyen az fps-e és úgy át tudott menni az ajtón. -
azonnali steam-es kérdés.
ha megvan egy játék lemezen akkor hogy érem el hogy lemezről telepítsen és ne kezdje el leszendi stem-ről?
mert eddig mindíg úgy jártam hogy lemez be, steam elindult, beadtam a kódot és elkezdte leszedni. de azt az időt szeretném most megspórolni. -
do3om
addikt
Hi
Valaki tudna adni egy mentést a 8 fejezet elejéről?
-
jaaa zealot. akkor értem. bár én sise használtam ott sztázist. detonátorral lőttem őket. azt meg ott előtte pont van egy bolt és ott maxra húztam, kb bárhol találod el őket leszakad a karjuk a robbanástól. de plazmával is meg lehet oldani.
a másik liftezős részre meg a legjobb és legkönyebb megoldás az energiafegyver másodlagos tüzelése. ahogy földet érnek puff és végük. persze addigra maxon kel lennie az energia sebzésének. van hogy beugrik egy olyan sötétebb bőrű szívósabb slasher. neki két másodlagos lövés kell hogy szétszakadjon. de ezzel a módszerrel gyakorlatilag nem tudnak hozzád érni sem. úgy szoktam hogy nem gyűjtöm az energialőszert direkt ere a részre. vagy 20 lőszer jó ha van ott az embernél és azzal lazán megvan. mert az a rész cutter-el meg sztázissal sokkal izgisebb..
-
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A DS1-ben írt (1228-1229) hsz-re válasz:
Igen, így volt, nem mentettem addig. Nekem az a liftezős rész bejön, mert zárt a lift, és csak a könyököket kell lőni sztázissal, így mindig be is adja a lesebzett szörnytől az uppot, amit kinézissel fel is marok, jó pörgősen megy az egész. Ezért ez a rész nem volt problémás. (Persze mondom: ez a zealot, szóval az első boltban fel tudom venni a jó cuccokat, és így azért könnyebb spórolni is pl. életre, sztázisra).
Van egy másik liftezős rész, ahol nagy, nyitott lifttel megyek, és fentről potyognak mindenféle nekromorfok, (először egy, aztán jönnek kettesével) na ott többször jobb létre szenderültem. (Most nem tudom pontosan, ez melyik fejezet). -
válasz
Csabulator
üzenetére
konkrétan engem a ds széria a story miatt fogott meg. csak aztán a játék meg hangulat meg stb. szóval megvolt. alap volt hogy minél kerekebb képet kapjak a történetről. sőt. angolul jelent meg könyv is ami még korábban játszódik párszáz évvel. martyr a címe és altman az egyik főszereplő. én nem vagyok annyira angolos hogy el tudjam olvasni de öcsém igen és fejezetenként leírta nekem a lényeget. még így is baromi jó volt és méginkább átlátható az egész történet.
-
jóhogy igazam van
itt alakul ki az egész ami miatt érdemes volt várni é játszani a 2 részt. a felszedhető háttérinfókból rengeteg dolgot meg lehet tudni. a 2 be van egy rész mikor isaac meglátja az ishimura-t és ellie-nek elmondja hogy nem terrortámadás volt hanem minden ami a sprawl-on történik ott kezdődött. na annál a párbeszédnél igy bevillan a komlett első rész annak aki előtte játszotta ez tök jó.null garavitációs helyen úgy kell elugrani hogy nyomod a célzás gombot és úgy nyomsz mellé egy ctrl-t és akkor oda ugrik ahova céloztál. itt még nincs olyan lebegés mint a 2. részben de ez a fajta ugrálás mág fog kelleni pár helyszínen.
a karját is ellőheted a brute-nak akkor is köpköd de van hogy még fél karral is, bár lassabban de megindul feléd.
azt tudod hogy a savat hányós-köpködősnek is el lehet kapni a köpetét? ugyanúgy kinézissel és ha visszalövöd eá egy az egybe megdöglik. én ezekre már nem is szoktam lőszert pazarolni csak ha olyan közel van hogy köpés helyett inkább le akarna hányni. -
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Toltam közben kicsit, fejlesztgettem a fegyvereket, és rájöttem, hogy igazad van: egyre jobban kezd megtetszeni az első rész! (Bár még az elején járok, és elakadtam annál a résznél, amikor a gravitációs centrifugát kellene beindítani, de ehhez rá kellene mászni a falra. Na ez nem megy, nem tudom bekonfigurálni... Ctrl-en van, de hiába nyomkodom).
Mindegy, előbb-utóbb megoldom...
Kösz a tippet, ezt a Brute-ot majd megpróbálom hátulról is elintézni, mert többször van a játékban ilyen szörny, néha idegesítő...
Ja és nekromorfok, igaz
. (No zombies).A robbanó izéket elkapni, amit köpköd, ha ellőttem a lábát? Ezt mindenképp kipróbálom.
Egyébként az infókat én is csak innen és innen vettem, de egész pofás leírás van róla, a végén felsorolják a szörny neveket is.
-
jól megoldottat az irányitást. eszembe nem jutott volna.
hangok: szerintem jobbak. bár itt nem a fegyverekre gondolok hanem a zajok neszek suttogások.
szerintem parásabb az első rész. lehet hogy világos van de vagy hallani valami kis zajt ami ara utal hogy a szellőzőbe mászkálnak másrészt ha csend van néha már annyira hogy az a nyomasztó.
nekem a 2 részbe hiába volt sötét elvitte a hangulatot az hogy mindig van valami alapzaj ami nem az a hangulatfokozó féle. pl szikrázik egy panel a közelben. megy az idióta reklámszöveg valami gépen vagy hangszórón. nincs bezártságérzésem mert sokkal tágasabbak nyitottabbak a termek. sőt kilátás is van ami tök jó az űrbe de a para hangulatot nem támogatja a hatalmas fényes szaturnusz.az irdatlansok végigjátszásommal előző hsz-be ara is utalni akartam h nem nagyon van a játékba amit nem ismerek azza minden fegyvert kimax-oltam kipróbáltam már. jó a dárdavető csak maxon is elég kicsi a tára és engem zavart hogy gyakran kell tárazni mert másodlagossal együtt dupla lőszert fogyaszt. egyébként én is szeretem.
nem kötekedni akarok de azt tisztázzuk hogy ezek a lények egy idegen életforma ami megfertőzi az embert. és bár hulla kell alapanyagnak azért mégsem zombik hanem nekromorfok.
brute-ot a line gun másodlagos lövése is egy lövéssel kinyírja ha maxra van fejlesztve.
egyébként nem csak a vállánál lehet sebezni a brute-ot. hanem szemből páncélozott. ha belassítod és mogé szaladsz akkor lőheted a hátát a lábát mert ott nem védi semmi. sőt ha ellövöd egy lábát vagy karját akkor nem tud már lerohanni és ehelyett köpköd ilyen robbanó izéket amiket kinézissel elkaphatsz és visszadobhatsz neki (lőszerspórolás hc fokozathoz).hullámfegyver nekem az első részbe a ledvencem volt a plazma melett. tetszett hogy mindenkire hat és volt pár helyzet amikor elég sokan lerohantak, beálltam egy sarokba hogy hátulról ne lepjenek meg és megvártam míg közel jöttek aztán adtam nekik. aztán egy másodlagos és már ritkultak is. de van aki már egy elsődlegestől is darabokra szakad ha közvetlen közelről eltalálod.
nagy terneket ahol több irányból jönnek több hullámban érdemes megpakolni detonátorral. bár azt hiszem 5db-ot enged lerakni és a hatodiknál már inaktiválódik a az elő amit leraktál de ez nem nagy gond. nekem általában van egy hely ahol betudom védeni magam és az oda vezető részeket lefedem aknalézerekkel.
egyébként a kutatópuska is erős. pont ennyit tud. másodlagos tüzelése nincs hanem olyankor zoom-ol még egy kicsit. viszont tényleg olyat üt mint egy távcsöves. és rálőni valamire távcsövessel ami elég közel van az jó érzés.
mellkason lőttem vele az ellent és olyan hangja volt hogy még én is éreztem
emiatt baromi jó. de egyébként lassú, kicsi a tár meg stb szóval nem hatékony második fegyvernek sem. -
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Szia!
Közben megoldottam a nyilakkal történő mozgást, így el tudtam kezdeni a játékot. (Le kellett cserélni a config fájlt, máshogy nem lehet).
Tényleg jó az első rész!
Hangulatos, a hangok néhol talán jobbak is, mint a másdodik részben (az impulzusfegyveré pl. biztos).
De nekem akkor is jobban tetszik a másdok rész, lehet azért, mert én azt toltam először, és azért számomra az első grafikailag mindenképp tükrözi azt a néhány évet, ami a két játék között eltelt. Persze a grafika nem minden...Ettől függetlenül az Ishimura iszonyat hangulatos, bár számomra a második rész sokkal félelmetesebb volt.
Lehet, azért, mert az első részben - a másodikhoz képesest - szó szerint iszonyú világos van!
Meg lehet, azért is van így, mert én a második részen keresztül ismertem meg a játékot, ergo nekem az első rész nem ad sok újat játékmenet, fegyverek, fejlesztés, ruhák, szörnyek, stb. terén, te meg ugye fordítva voltál... (Pontosabban én vagyok fordítva, haha
)
Persze nem baj: mind a két rész nagyon jó, tuti, hogy az első részt sem egyszer fogom csak letolni.Igen, a fanatikus az utolsó előtti, most fejeztem be újra, és hát szentségeltem egy-két helyen azért...
Most a dárdavető volt a preferált fegyverem, totál felmaxoltam gócokkal, ilyenkor másodlagos tüzeléssel nem csak elektromos töltetet küld a zombiba lőtt dárdára, hanem a végén akkorát robban, hogy a mellette álló zombiknak is annyi. És ráadásul olcsó hozzá a lőszer. Kétségtelenül a legnagyobbat sebző fegyver a játékban, sőt, ha rányomok egy sztázist a Brute-ra (akiket csak a vállizületnél lehet sebezni), akkor még oda is be lehet találni: az eredmény leírhatatlan: egy dárdával + egy másdolagos lövéssel (ami sajnos elfogyaszt még egy dárdát) le lehet tépni a karját.Most a hullámfegyver van terítéken: felmaxoltam, és bár ez elég "hentelő" fegyver, szóval nem olyan kifinomult műszer, mint a Cutter, de iszonyú jó a grafikai megvalósítása, hogy amikor tüzelsz vele, előtted a levegő vibrál, sűrűsödik meg rezeg, szóval baromira tetszik, meg hát az se rossz, hogy hanyatt lehet vele lökni a szörnyeket (hitgun). Egyébként a dárdavető is ilyen.
A denotátort még csak hobbiszinten ízlelgetem, de most, hogy írtad, kedvet kaptam, hogy felturbózzam!
Indítok is egy új játékot (még csak utolsó előtti fokozaton, játék+-ban), a hardcore módhoz még fejlődnöm kell...
-
eredetibe van meg neked az első rész? mert nem kerül már 2000forintba sem és gyárilag van rajta magyar nyelv még külföldön is. tesóm angliába vette meg és még ott is rajta volt a magyar nyelv. szóval külön magyarosítás nem is készült hozzá szerintem.
most így hírtelen nem találtam patch-et sem az első részhez de úgy tudom hogy nem is adtak ki.
én is balkezes vagyok de ha fegyvert fognak a fejemhez sem tudom bal kézzel kezelni az egeret. valahogy egerezésbe jobb kezes lettem
egyébként egér görgőt sem kezel az első rész. felül a számokkal kell fegyvert váltani ami nekem marhára nem kényelmes de csak 2 fegyver szokott nálam lenni egyszerre (a plazma meg mellé valami) szóval így kibírom.a fanatikus az hanyadik fok? utolsó előtti? mert nekem most nicns fent a hun-ositás mert már kívülről fújom a párbeszédeket. angolba ha jól emlékszem a fanatikus a zealot fokozat.
-
első részbe impossibel a legnehezebb fok vagy magyarul a lehetetlen. igazából bárhol menthetsz és checkpoint is van de azerintem mégis nehezebb mint a 2-be a hc. nagyonkevés lőszert ad, nem töltődik vissza a sztázis és nem is dobál minden 3 dög. sőt nem is ad minden dög cuccot még akkor sem ha megtaposod. boltba meg 5000pénz egy sztázistöltő annyi meg nincs rá kemény fokozatokon, szóval meg kell oldani nélküle.. én most kezdtem egy hard-ot első részbe és sokkal keményebb már az elején mint a 2.
2-be gyakorlatilag a cutter sebzése majdnem max-on volt mire a metróhoz elértem. szórja a gócokat. első részbe igazi kincs mert sokkal kevesebb van és úgy hogy vettem is boltba örültem ha beledobtam fegyverbe vagy 6-ot mire a 3 fejezethez eljutottam.
első részt gyakorlatilag plazmával toltam végig legnehezebb fokozaton. nincs elég góc két fegyvert felfejleszteni úgy hogy mellette (szerintem) kötelező kimaxolni a sztázist meg életre se árt dobni párat. és még boltba is vettem gócot meg ruhákat is később vettem meg.de legelpőőször a 2 részbe is plazmával toltam végig a zealot-ot. épp lenne elég góc mást is fejleszteni de plazma a legpontosabb és hatékonyabb fegyver számomra meg amúgy is faszagyerek voltam. csak aztán jöttem rá hogy pl a detonator olyan helyeken ahol letámadnak a stalkerek (a nekedrohanósak) marha jó lerakni pár detonátor aknát.
én sztázisoltam meg lőttem plazmával mindenkit aki nekem szaladt
volt hogy forgolódnom kellett, gyorsan 3 dögöt lassítani aztán sorba lelövöldözni őket míg még kékek 
2-be sok helyen ad a játék dártád amit kinézissel el lehet lőni. én azokat maximálisan kihasználom mert az elején még jobban sebez mint az plazma ( két dárda leterít egy dögöt kivéve a hányóst) ott ahol meg többen jönnek rám egyet kinyírok és a többit a hullák karmával lövöm le. nehéz fokozaton nagyon jól lehet vele lőszert spórolni.jaja benne vagyok. szerintem a két játékba összesen több mint 50 végigjátszásom van már. az elsőbe kicsivel több lehet mint a kettőbe.
sose néztem az időmet mert mindig mindent bejárok és felszedek de a képen láthatod hogy a HC végigjátszásom 7óra 47 perc. de elsőre nekem is 10 óra felett volt mert kiélveztem minden tesztóráját

ja ls egy kis infó. HC-ba minden ruhát megvettem és két fegyvert maxoltam ki. a detonátort meg az energianyalábot. először a plazmát is de ahogy megkaptam a detonátort átpakoltam bele a gócokat mert annak a sebzése jobban kellett.
-
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Szia!
Közben felraktam az első részt. Jól néz ki, meg minden, de van két problémám: egy kisebb és egy nagyobb.
A kisebb az, hogy (bár beszélek angolul, szeretem, ha van magyar felirat a játékban) nem tudom beállítani a magyar feliratokat. (Ami azt illeti, egyáltalán nem feliratozható a játék menüből).
Próbáltam a mappás txt-fájlos hókuszpókuszt, de nekem egyáltalán nincs is olyan sor, amiről gugliban talált oldalak regélnek, hogy az en-t (english) írjam át hu-ra.
De ezzel még ellenék, viszont az irányítás!
Bal kezes vagyok, és így job kézzel az irányítás (U-D-L-R) a kurzornyilakra lenne ideális, azonban megdöbbentem, hogy ezt a játék nem engedi, menjek csak a WASD kombóval. Hát ez nem fog menni...
Ha fentiekben esertleg tudsz segíteni (patch, egyebek), azt megköszönöm.A második részt egy menetben kipörgettem túlélő módban, most fanatikuson tolom.
-
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Igen, tolom az első részt két ünnep között, de még egyszer ki kell pörgetnem új játék +-ban hardcore alatt (túlélő felett) egy fokozattal, majd jöhet az első rész, aztán a 2-ből a "sima hardcore".
Annyira kész ez a game!
Én még midig a nagy öregekkel tolom (Crysis-széria, Batman AA, Metro 2033, FarCry, Aliens vs. Predators), és jó dolog egy új játékot megismerni, amit minden téren melléjük lehet állítani. Sőt! Nem egy dologban rájuk ver - de ez csak magánvélemény.A plazma nagyon jó, sosem teszem le.
A dárdavető tényleg nem passzol annyira a játékba, de nekem az Undying Spear gunját idézi, bár itt ugye már jó fejlett a részecskeeffekt, meg jó az animáció, és tetszik, ahogy megsülnek a zombik. Egy-két dárda a mellkasukba - falra fel! - majd megy rá egy másodlagos töltet: eszméletlenül jól égnek és füstölnek! De a néhol idegesítő Lurkereket is jól lehet likvidálni vele... (Ezek a kis csoffadt testű három csápú fattyúk). Szerintem nekem ez a favorit fegyverem, ha ezzel félközelről v. közelről mellé lövök, akkor biza gáz van..., szóval jól kell célozni vele.
Én szeretem az ívfegyvert is, mert upgrade-elve brutális sebzése van, meg jó szélesen lő, és a másodlagos tüzelése is használható bizonyos szitukban.
A többi fegyver még kipróbálásra vár, a lángszórót használtam egy-két pályán, igazából nem rossz...Látom, benne vagy a témában, ha majd kérdésem lesz, akkor írok.
Amúgy először kb. 11 óra 40 perc alatt toltam le normálon (na jó, közben szedegettem az állam a földről, meg csak barangoltam a leirtott pályákon), most túlélőn 8 óra volt.
Jó lesz ez a játék+, már most érzem. Nem kell gócokra költeni, így meg tudom venni az antik ruhát a böszme palackkal...
-
nálam fogalommá is vált. kedvenc shooter játék, mind hangulat mind sory téren.
én már nem számolom hányadjára tolom de csak zealot-ba van több mint 10 végigjátszásom és ebből kb kettő ami new game+os.
igazából hard core után belegondol az ember h mi a nehéz a többi fokozatba mikor bárhol lehet menteni és checkpoint is van bőven. sztem semmi nehézség nincs így a könnyebb fokozatokba.próbáltam a metro-t de nekem nem adta se a hangulat se a story meg az fps nézetest se kedvelem. ez van. de annyit láttam belőle és elismerem hogy egy jól összerakott játék nem úgy mint a cod széria..
nem is tudtam diana teljes nevét. még én is tanulok valami újat mindig.

az a dög lehet menni is akar utánad de igazából úgy jár mint te, kiszippantja a vákúm mint téged.
toljad toljad.
nekem igazából az hiányzik hogy a nehézségi fokozaton kívűl a story-ról meg a többiről is legyen szó, szóval bármi eszedbe jut írjad.
továbbá:
(#119) oolit nem ját.... nem j... hallod! játszd végig az első rész! úgy kerek az egész és sokad az a 2 rész hangulatához. főleg a 10 fejezet. az ishimura-s rész. az az első ismerete nélkül jó semmilyen lehet. az első végig az ishimura-n játszódik és sokkal parásabb mint a 2 rész. ebből következik hogy a a 2 részben az ishimura fejezet igazi full para hangulat volt. á öcsém pótold az első rész!nekem rengeteg végigjátszásom van de én is most jöttem rá hogy lehet váltani a lokátort.
vagyis tudtam de sose foglalkoztam vele hogy megnézzem melyik gomb vált mert tudom mi hol van 
a felsorolt fegyók közül meg a plazma az alap és sérthetetlen, kedvenc fegyver. az impulzus ad egy jó kis ratatatat hnagulatot a játékba viszont hangosabb mint amennyire hatékony. eszi lőszert...
dárdavető, nem rosz. másodlagos sebzése miatt egész jól használható sok helyzetben de hard végigjátszásokhoz én nem ajánlom. annyira nem életképes szerintem.
ívfegyver, sose szerettem. jó széleset lő de rohadt lassú a nyaláb amit lő. másodlagosa jó de az is lassú.
pont ma lángszóróztam egyet. marhára tetszik hogy tök humánusan öl (végtagok leszaggatása nélkül, mi e ha nem humánus a trancsírhoz képet?) de maxra húzva egy full palack kb egy monsztrára elég szóval ezt se győzni utántölteni nehezebb fokon.(#118) Csabulator egyet értek. lineárisabb let meg egyszerűbb de cél volt a nagyobb vevőközönség elvégre EA keze alatt van a cucc.
"Én nem vagyok a horror játékok kedvelője és sajnos tényleg kikészít idegileg a sok ráparázás," <- szerintem te ne is gondolj a harcore fokozatra hogy mentés nélkül mész pl 7 fejezetet úgy h attól kell félni h megnehaljak megnehaljak...ezaz végre van élet a topikban!

-
oolit
csendes tag
válasz
Csabulator
üzenetére
Érdemben nem tudok nyilatkozni - nekem az első rész kimaradt -, de azt hiszem, pótolnom kell eme hiányosságomat.
De előbb a 2 rész van terítéken...Ok, én sem azt mondom, hogy tökéletes ez a második rész, (néha idegesítőek a scriptek, Isaac-kal nem tudok leesni a platformok széléről, (amit nyilván direkt hagytak így, de könyörgöm: miért?) de kb. ennyi). Viszont az a sok plusz, amit a játék ad, megteszi a magáét...
"Na szóval nagyon részletes a DS2, nagyon szépen meg vannak animálva a karakterek, a fények, az egész mindenség tényleg nagyon szuper és hangulatos, de nekem egy kicsit lineáris a játékmenet."
Na, én is ezt mondom, hogy Dx9-es graf.-hoz mérten nem találkoztam még ilyen látványvilággal, cserébe én a lineáris játékmenetet meg tudom bocsájtani. (Magamat ismerve máskülönben még jobban eltévednék).
Apropó, eltévedés: most fedeztem fel, hogy a lokátort lehet kapcsolgatni és így mindenhova könnyebben el lehet találni (bolt, munkapad, mentési hely, feladat).
Alig várom már, hogy a többi fegyvert is kipróbáljam, eddig csak ezeket használtam: plazmavágó, impulzuskarabély, dárdavető, ívfegyver, lángszóró.
-
Csabulator
tag
Szervusz!
El kell, hogy mondjam, nekem a DS2 jobban tetszik, mint az első rész, azonban szerintem egy kicsivel több életet is lehelhettek volna bele. Szerintem iszonyatosan gyorsan végig lehet játszani a 2-t az 1-el ellentétben. Én nem vagyok a horror játékok kedvelője és sajnos tényleg kikészít idegileg a sok ráparázás, hogy mikor ugrik a szörny és mikor kell halál pontosan lőni...

Na szóval nagyon részletes a DS2, nagyon szépen meg vannak animálva a karakterek, a fények, az egész mindenség tényleg nagyon szuper és hangulatos, de nekem egy kicsit lineáris a játékmenet. Viszont nagyon tetszettek benne azok a részek, amik ilyen kis átvezető animációk voltak... nem is animációk, hanem ilyen mini játékok, vagy hogy is nevezzem. Pl az az "álom" rész a végén, majd a dokis téma. Na az nagyon bejött. De még így is érzem, hogy többet is lehetett volna bele tenni.
-
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Igazad van, pedig azt gondolná az ember, hogy 2011 január azért nem volt olyan régen. Szerintem ez a game jobban megérdemelné, hogy fogalommá váljon, mint pl. a Resident Evil vagy a Doom 3. (Pedig nagy Quake 3 fan és ID-rajongó voltam/vagyok)
Na mindegy.Most harmadszor álltam neki, kitolom túlélő fokozaton újra, de most nem játék+ módban, hanem simán. Aztán jöhet a negyedik fokozat, majd a hardcore is az ötből. (Alkalmi, Normál, Túlélő, Fanatikus, Hardcore).
Talán a Metro 2033-mal voltam még így, ami szintén döbbenetesen jó játék, és - akárcsak a DS2-ben - annyi a felfedeznivaló (igaz, sok ezek közül apróság) van benne, hogy egyszer nem elég kitolni.
(Most nyírták ki Diana Le Guint a Hans Tiedemann-féle űrhajóról, szóval még az Unitológista templomban vagyok. Epikus jelenet, amikor az óriás szörny utánunk ugrik az űrbe...).
Megyek, tolom is tovább, már öt perce nem játszom, szóval elvonási tüneteim vannak...

-
sajnos ennyi. ezt is én nyitottam még régebben de azt sem tudtam hogy kell kinéznie egy 1-es hsz-nek úgyh ez van.
vagy nincs megbecsülve vagy én és mi vagyunk hülyék de nincs már forgalma.
még megjelenéskor lehet volt. de engem még most is lekötött szóval nem hiszem hogy csak annyit ér amennyi érdeklődést kaphatott anno. -
oolit
csendes tag
Ennek a játéknak most komolyan ennyi a topikja?
Többet érdemelne... Döbbenetes grafika és olyan részecskeeffektek vannak (DirectX 9-es pedig!!!), hogy olyat még nem láttam. Iszonyú jó az űrállomáson a hangulat, a fények, a helyszínek, a zombik, na meg ez a csonkolás! Jók a ruhák, a súlytalanság, röpködés, tájolás, ja és eszméletlenek a fegyverek, a sztori, az átvezető videók, minden.
Hát én közel vagyok a négy x-hez, és még annó Amiga meg Commodore 64 voltak az első gépek, amiken toltam, de nem is emlékszem olyan játékra, amit a normál mód után rögtön nehezebben újrakezdtem volna, ráadásul közel 8 órás single-vel!
-
válasz
Csabulator
üzenetére
kösz!
az első szerintem nehezebb volt lehetetlenen. oké h ott a sok mentés de akkor is volt hogy vissza nem tudtam menni, lőszerem is alig volt de pénzem se lett volna még ha van is bolt és azzal kellett megoldanom a következőket ami nálam volt az meg elég gyér volt.itt 2-be amiatt volt nehéz hogy hiába ismerem a játékot akkor is rohadt para volt hogy ha meghalok akkor repül minden amit csináltam és az több fejezetnyi cucc. de mondom 7 fejezettől felfelé egy halál sem volt amit az első rész lehetetlen módjáról nem mondhatok el.
-
megvan Hard core-on ( a checkpoint nélküli 3 mentéses móka) az első mentés! 7 fejezetbe és elég jól álok lőszerrel élet töltővel fegyverfelesztéssel.
ennél korábban pazarlás menteni itt viszont kell! nem egy halálom volt mire sikerült ezt megcsinálnom.
nincs meg a hangulata a ds2-nek úgy mint az elsőnek? megoldás hard core. tuti pislogni se fogtok!
egyébként nem nehéz. a 7 fejezetig kb két helyszín van ami rohadt kemény mert lezár a karantén és rohannak az arcodba a dögök és menekülni se nagyon tudsz hova.. jó van még olyan rész ahol lerohannak bőven de aki hardcore-ba tolja annak már nem nagy meglepetés/kihívás.
alap esetben nem mentem volna neki ennek a fokozatnak de én imádom a dead space-t szóval nincs mese meg kell csinálni.
ja meg fikázták páran anno h script-elt. annyiba igen hogy be lehet tanulni melyik dög honnan ugrik elő de ennyi. aztán hogy mit csinál hogy mozog az már random. és elég sokat számít hard core-on. vagyis script nélkül esély nem lenne 3 mentéssel kitolni. szerintem -
válasz
zsolthee
üzenetére
itt érdemesebb mint az elsőben. ott én csak néha nyitottam gócos ajtót. itt akár két gócot is találhatsz a gócos ajtó mögött vagy pl fejlettebb ruhát fegyvertervrajzot. van egy kettő ami elég gyér de nagy százalékban jó kis éléskamrák.
első részben kezdesz egy új játékot de úgy hogy az előző végigjátszottat töltöd be és úgy indulsz. fokozat lényegtelen úgy emlékszem. aztán első boltnál fel is veheted ha ki tudod fizetni mível a végigjátszás végén megkaptad. szóval nem kell külön keresgetni.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Az energiagócokat érdemes feláldozni a raktárajtók kinyitásához? Ott mindig értékes dolgok vannak vagy azért lyukra is lehet futni?

Nem ide tartozik de az egyről is lenne egy kérdésem: a Military Suit-ot hogy lehet a végén megszerezni pontosan? Mert olyanokat olvasgattam, hogy ha végeztél akkor nem szabad új játékot kezdeni, hanem folytatni kell ugyanazon a szinten és ha meg van a 99000$ csak akkor lesz látható a kelléktárban.
Ebből mi igaz? -
válasz
zsolthee
üzenetére
igen kevered az első résszel. nekem jobban tetszett is az a megoldás.
itt úgy fejlesztesz hogy a komplett ruhából veszel fel egy erősebbet ami általában máshogy is néz ki mint az elsőben.
de a tárhely a páncélzat meg stb megmarad az épp legmagasabb szinten akkor is ha utána kedved van visszavenni egy régebbi ruhát. -
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Másodjára ugrok neki a DeadSapce 2 -nek de nem emlékszem már rá: lehet egy adott ruhát magasabb fejlettségi szintre emelni? Ha igen, hogyan?
Már a 6. fejezetnlé járok de nem találtam semmit amivel upgradelni lehetne.
Lehet, hogy keverem az első résszel,mert ott volt olyan, hogy fejlesztésről fejlesztésre vastagabb páncélzat került a ruhára... -
BMWFan
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Ha meg kinézissel félrehúztam, akkor már jött is a csáp az arcomba a következő tripodból. Meg kicsi a tárméret és lassan tölt újra; nekem ezért jobb a cutter ott. Már nem hibázok vele, addig ki tudom maxolni és ugyanúgy egy lövés kell, ami elég hogy elmenjen a kedvük a támadástól, viszont nem nyírja ki őket és nincs tetem.

Majd meglátom, hogy fog menni, ha nem megy nem erőltetem.

. (No zombies).