Új hozzászólás Aktív témák
-
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Igen, tolom az első részt két ünnep között, de még egyszer ki kell pörgetnem új játék +-ban hardcore alatt (túlélő felett) egy fokozattal, majd jöhet az első rész, aztán a 2-ből a "sima hardcore".
Annyira kész ez a game!
Én még midig a nagy öregekkel tolom (Crysis-széria, Batman AA, Metro 2033, FarCry, Aliens vs. Predators), és jó dolog egy új játékot megismerni, amit minden téren melléjük lehet állítani. Sőt! Nem egy dologban rájuk ver - de ez csak magánvélemény.A plazma nagyon jó, sosem teszem le.
A dárdavető tényleg nem passzol annyira a játékba, de nekem az Undying Spear gunját idézi, bár itt ugye már jó fejlett a részecskeeffekt, meg jó az animáció, és tetszik, ahogy megsülnek a zombik. Egy-két dárda a mellkasukba - falra fel! - majd megy rá egy másodlagos töltet: eszméletlenül jól égnek és füstölnek! De a néhol idegesítő Lurkereket is jól lehet likvidálni vele... (Ezek a kis csoffadt testű három csápú fattyúk). Szerintem nekem ez a favorit fegyverem, ha ezzel félközelről v. közelről mellé lövök, akkor biza gáz van..., szóval jól kell célozni vele.
Én szeretem az ívfegyvert is, mert upgrade-elve brutális sebzése van, meg jó szélesen lő, és a másodlagos tüzelése is használható bizonyos szitukban.
A többi fegyver még kipróbálásra vár, a lángszórót használtam egy-két pályán, igazából nem rossz...Látom, benne vagy a témában, ha majd kérdésem lesz, akkor írok.
Amúgy először kb. 11 óra 40 perc alatt toltam le normálon (na jó, közben szedegettem az állam a földről, meg csak barangoltam a leirtott pályákon), most túlélőn 8 óra volt.
Jó lesz ez a játék+, már most érzem. Nem kell gócokra költeni, így meg tudom venni az antik ruhát a böszme palackkal...
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest