Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oolit

csendes tag

válasz Kvelstadt #120 üzenetére

Igen, tolom az első részt két ünnep között, de még egyszer ki kell pörgetnem új játék +-ban hardcore alatt (túlélő felett) egy fokozattal, majd jöhet az első rész, aztán a 2-ből a "sima hardcore".
    Annyira kész ez a game!
    Én még midig a nagy öregekkel tolom (Crysis-széria, Batman AA, Metro 2033, FarCry, Aliens vs. Predators), és jó dolog egy új játékot megismerni, amit minden téren melléjük lehet állítani. Sőt! Nem egy dologban rájuk ver - de ez csak magánvélemény.

A plazma nagyon jó, sosem teszem le.
    A dárdavető tényleg nem passzol annyira a játékba, de nekem az Undying Spear gunját idézi, bár itt ugye már jó fejlett a részecskeeffekt, meg jó az animáció, és tetszik, ahogy megsülnek a zombik. Egy-két dárda a mellkasukba - falra fel! - majd megy rá egy másodlagos töltet: eszméletlenül jól égnek és füstölnek! De a néhol idegesítő Lurkereket is jól lehet likvidálni vele... (Ezek a kis csoffadt testű három csápú fattyúk). Szerintem nekem ez a favorit fegyverem, ha ezzel félközelről v. közelről mellé lövök, akkor biza gáz van..., szóval jól kell célozni vele.
    Én szeretem az ívfegyvert is, mert upgrade-elve brutális sebzése van, meg jó szélesen lő, és a másodlagos tüzelése is használható bizonyos szitukban.
    A többi fegyver még kipróbálásra vár, a lángszórót használtam egy-két pályán, igazából nem rossz...

Látom, benne vagy a témában, ha majd kérdésem lesz, akkor írok.

Amúgy először kb. 11 óra 40 perc alatt toltam le normálon (na jó, közben szedegettem az állam a földről, meg csak barangoltam a leirtott pályákon), most túlélőn 8 óra volt.

Jó lesz ez a játék+, már most érzem. Nem kell gócokra költeni, így meg tudom venni az antik ruhát a böszme palackkal...

Új hozzászólás Aktív témák