Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Igen, tolom az első részt két ünnep között, de még egyszer ki kell pörgetnem új játék +-ban hardcore alatt (túlélő felett) egy fokozattal, majd jöhet az első rész, aztán a 2-ből a "sima hardcore".
Annyira kész ez a game!
Én még midig a nagy öregekkel tolom (Crysis-széria, Batman AA, Metro 2033, FarCry, Aliens vs. Predators), és jó dolog egy új játékot megismerni, amit minden téren melléjük lehet állítani. Sőt! Nem egy dologban rájuk ver - de ez csak magánvélemény.A plazma nagyon jó, sosem teszem le.
A dárdavető tényleg nem passzol annyira a játékba, de nekem az Undying Spear gunját idézi, bár itt ugye már jó fejlett a részecskeeffekt, meg jó az animáció, és tetszik, ahogy megsülnek a zombik. Egy-két dárda a mellkasukba - falra fel! - majd megy rá egy másodlagos töltet: eszméletlenül jól égnek és füstölnek! De a néhol idegesítő Lurkereket is jól lehet likvidálni vele... (Ezek a kis csoffadt testű három csápú fattyúk). Szerintem nekem ez a favorit fegyverem, ha ezzel félközelről v. közelről mellé lövök, akkor biza gáz van..., szóval jól kell célozni vele.
Én szeretem az ívfegyvert is, mert upgrade-elve brutális sebzése van, meg jó szélesen lő, és a másodlagos tüzelése is használható bizonyos szitukban.
A többi fegyver még kipróbálásra vár, a lángszórót használtam egy-két pályán, igazából nem rossz...Látom, benne vagy a témában, ha majd kérdésem lesz, akkor írok.
Amúgy először kb. 11 óra 40 perc alatt toltam le normálon (na jó, közben szedegettem az állam a földről, meg csak barangoltam a leirtott pályákon), most túlélőn 8 óra volt.
Jó lesz ez a játék+, már most érzem. Nem kell gócokra költeni, így meg tudom venni az antik ruhát a böszme palackkal...
Új hozzászólás Aktív témák

- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs