Új hozzászólás Aktív témák

• oolit

csendes tag

válasz Csabulator #118 üzenetére

Érdemben nem tudok nyilatkozni - nekem az első rész kimaradt -, de azt hiszem, pótolnom kell eme hiányosságomat.
    De előbb a 2 rész van terítéken...

Ok, én sem azt mondom, hogy tökéletes ez a második rész, (néha idegesítőek a scriptek, Isaac-kal nem tudok leesni a platformok széléről, (amit nyilván direkt hagytak így, de könyörgöm: miért?) de kb. ennyi). Viszont az a sok plusz, amit a játék ad, megteszi a magáét...

"Na szóval nagyon részletes a DS2, nagyon szépen meg vannak animálva a karakterek, a fények, az egész mindenség tényleg nagyon szuper és hangulatos, de nekem egy kicsit lineáris a játékmenet."

Na, én is ezt mondom, hogy Dx9-es graf.-hoz mérten nem találkoztam még ilyen látványvilággal, cserébe én a lineáris játékmenetet meg tudom bocsájtani. (Magamat ismerve máskülönben még jobban eltévednék).

Apropó, eltévedés: most fedeztem fel, hogy a lokátort lehet kapcsolgatni és így mindenhova könnyebben el lehet találni (bolt, munkapad, mentési hely, feladat).

Alig várom már, hogy a többi fegyvert is kipróbáljam, eddig csak ezeket használtam: plazmavágó, impulzuskarabély, dárdavető, ívfegyver, lángszóró.

Új hozzászólás Aktív témák