- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
megvan Hard core-on ( a checkpoint nélküli 3 mentéses móka) az első mentés! 7 fejezetbe és elég jól álok lőszerrel élet töltővel fegyverfelesztéssel.
ennél korábban pazarlás menteni itt viszont kell! nem egy halálom volt mire sikerült ezt megcsinálnom.
nincs meg a hangulata a ds2-nek úgy mint az elsőnek? megoldás hard core. tuti pislogni se fogtok!
egyébként nem nehéz. a 7 fejezetig kb két helyszín van ami rohadt kemény mert lezár a karantén és rohannak az arcodba a dögök és menekülni se nagyon tudsz hova.. jó van még olyan rész ahol lerohannak bőven de aki hardcore-ba tolja annak már nem nagy meglepetés/kihívás.
alap esetben nem mentem volna neki ennek a fokozatnak de én imádom a dead space-t szóval nincs mese meg kell csinálni.
ja meg fikázták páran anno h script-elt. annyiba igen hogy be lehet tanulni melyik dög honnan ugrik elő de ennyi. aztán hogy mit csinál hogy mozog az már random. és elég sokat számít hard core-on. vagyis script nélkül esély nem lenne 3 mentéssel kitolni. szerintem
Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest