Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

megvan Hard core-on ( a checkpoint nélküli 3 mentéses móka) az első mentés! 7 fejezetbe és elég jól álok lőszerrel élet töltővel fegyverfelesztéssel.
    ennél korábban pazarlás menteni itt viszont kell! nem egy halálom volt mire sikerült ezt megcsinálnom.
    nincs meg a hangulata a ds2-nek úgy mint az elsőnek? megoldás hard core. tuti pislogni se fogtok! :)
    egyébként nem nehéz. a 7 fejezetig kb két helyszín van ami rohadt kemény mert lezár a karantén és rohannak az arcodba a dögök és menekülni se nagyon tudsz hova.. jó van még olyan rész ahol lerohannak bőven de aki hardcore-ba tolja annak már nem nagy meglepetés/kihívás.
    alap esetben nem mentem volna neki ennek a fokozatnak de én imádom a dead space-t szóval nincs mese meg kell csinálni.
    ja meg fikázták páran anno h script-elt. annyiba igen hogy be lehet tanulni melyik dög honnan ugrik elő de ennyi. aztán hogy mit csinál hogy mozog az már random. és elég sokat számít hard core-on. vagyis script nélkül esély nem lenne 3 mentéssel kitolni. szerintem

Új hozzászólás Aktív témák