Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
eredetibe van meg neked az első rész? mert nem kerül már 2000forintba sem és gyárilag van rajta magyar nyelv még külföldön is. tesóm angliába vette meg és még ott is rajta volt a magyar nyelv. szóval külön magyarosítás nem is készült hozzá szerintem.
most így hírtelen nem találtam patch-et sem az első részhez de úgy tudom hogy nem is adtak ki.
én is balkezes vagyok de ha fegyvert fognak a fejemhez sem tudom bal kézzel kezelni az egeret. valahogy egerezésbe jobb kezes lettem
egyébként egér görgőt sem kezel az első rész. felül a számokkal kell fegyvert váltani ami nekem marhára nem kényelmes de csak 2 fegyver szokott nálam lenni egyszerre (a plazma meg mellé valami) szóval így kibírom.a fanatikus az hanyadik fok? utolsó előtti? mert nekem most nicns fent a hun-ositás mert már kívülről fújom a párbeszédeket. angolba ha jól emlékszem a fanatikus a zealot fokozat.
Új hozzászólás Aktív témák

- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest