Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Weareus

addikt

válasz Csabulator #175 üzenetére

Az első rész az Isten.
    Nekem is most változott meg a véleményem, annak fényében, hogy hirtelen felindulásból 3-4x letoltam egymás után az első részt (alap, hogy legnehezebb fokozaton), most a második résszel küzdök, és hát, khm...
    Én sokáig úgy tartottam, h. a második rész a király, de ez mára megváltozott. Az első rész egyértelműen átgondoltabb, teljesebb, horrorosabb, monumentálisabb. A második részben sajnos elég sok a szkript, lineáris, bugos (észveszejtően zavaró dolgok fordulnak elő néha), és örömlányra nehéz is. Pl. milyen már az, hogy bemegyek egy helyiségbe, beömlik az ellen, visszalépek a másik szobába és a nyitott ajtón keresztül nem tudom őket lelőni, besztázisolni, stb.? Ráadásul a második rész impossible módban - írd és mondd! - egyesével adja a lőszereket, a sztázis szinte használhatatlan (ok, lehet, h. az első részben volt overpowered, de akkor is: nyilván ahhoz viszonyítom), az enemy-k a felmaxolt sztázisból is szinte pillanatok alatt kijönnek, stb. Kissé zavaró így, és hihetetlen, de - a három rész viszonylatában - a 2. rész most a bronzérmes, az első egyértelműen aranyérmes és a 3. rész kapja az ezüstöt.

PS: az első rész irányítása eleinte engem is zavart, de néhány (ok: jó néhány) trükkel olyan szintre sikerült eljutni, hogy tökéletes az irányítás. Ha érdekel, küldj pm-et, szívesen segítek...

Új hozzászólás Aktív témák