Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
Csabulator
üzenetére
Az első rész az Isten.
Nekem is most változott meg a véleményem, annak fényében, hogy hirtelen felindulásból 3-4x letoltam egymás után az első részt (alap, hogy legnehezebb fokozaton), most a második résszel küzdök, és hát, khm...
Én sokáig úgy tartottam, h. a második rész a király, de ez mára megváltozott. Az első rész egyértelműen átgondoltabb, teljesebb, horrorosabb, monumentálisabb. A második részben sajnos elég sok a szkript, lineáris, bugos (észveszejtően zavaró dolgok fordulnak elő néha), és örömlányra nehéz is. Pl. milyen már az, hogy bemegyek egy helyiségbe, beömlik az ellen, visszalépek a másik szobába és a nyitott ajtón keresztül nem tudom őket lelőni, besztázisolni, stb.? Ráadásul a második rész impossible módban - írd és mondd! - egyesével adja a lőszereket, a sztázis szinte használhatatlan (ok, lehet, h. az első részben volt overpowered, de akkor is: nyilván ahhoz viszonyítom), az enemy-k a felmaxolt sztázisból is szinte pillanatok alatt kijönnek, stb. Kissé zavaró így, és hihetetlen, de - a három rész viszonylatában - a 2. rész most a bronzérmes, az első egyértelműen aranyérmes és a 3. rész kapja az ezüstöt.PS: az első rész irányítása eleinte engem is zavart, de néhány (ok: jó néhány) trükkel olyan szintre sikerült eljutni, hogy tökéletes az irányítás. Ha érdekel, küldj pm-et, szívesen segítek...
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs