Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz nokia párti #172 üzenetére

Spoiler

ezek a látomások bizony a marker miatt voltak. már az első részben kapcsolatba került a marker-al csak mível ő egy okos ember rá nem hatott olyan komolyan mint a környező hullákra. van is egy infó valamelyik részben hogy a kevésbé inteligens emberek sokkal erősebben haluznak míg végül megölik magukat és a marker ezt akarja mert hullák kellenek neki ahhoz hogy nekromorfokat csinálhasson.
    de mível épitettek egy sokkal nagyobb erősebb marker-t a kettőbe erősebbek a halucinációk is plusz isaac is kicsit megkattant az első rész eseményei után.

s mivel nem tudta magát túltenni nicole halálán a marker rá ezen keresztül próbál hatni. ez a gyenge pontja.
    az gondolom már tiszta hogy az első rész végén mikor isaac elmenekül és a kis mentőhajóba megtámadja nicole az is csak halu.

van egy animációs filma a két rész között Aftermarth címmel ami a sprawl-on játszódik ée van egy kis rész ahol említik hogy megtalálták isaac-ot és behozták.
    de lényegében elmenekült a darabokra robbanó aegis7-ről aztán beájult vagy iylesmi és sokáig sodródott az űrben míg végül a sprawl megtalálta és elkezdték visszafejteni az elméjéből a marker tervrajzát.
    ja igen. al egtöbb ember megkapja ezt a kódot csak mivel nem elég inteligens megőrül a jelektől és ezért megőrül és ezért vannak teleíva a falak vérrel marker jelekkel.
    mert ugye a marker terjedni akar tehát bemásolja magát az emberek fejébe hogy aztán az ara alkalmas értelmesebb ember addig nem fog nyugodni (mert a marker kódok nem hagyják és tudat alatt irányítják az embert hogy el akarja készíteni az újabb markert) míg el nem készíti és kész is az újabb marker.

• Kvelstadt

veterán

válasz nokia párti #167 üzenetére

na írtam egy szép hsz-t élményeimről tanácsaimról ezért természetesen jött egy áramszünet. :)

majd menj vissza 2 és 3. rész után az első részhez. rá fogsz jönni hogy az nehezebb. bár leginkább a nehézkesebb mozgás miatt. kinézises tüskelövés szinte használhatatlan de nagyon lassú is. a "verekedés is lomhább stb. ja meg 2résztől ki van nyalva a segged a jó fegyverekkel.
    az első részben vagy 6 fejezet volt mire értelmes sztázisom és plasmám volt. a 2. részben nem jártam még a 4. fejezetnél sem mire a plazma sebzése és tára vagy újratöltése már maxos volt.

jól tudod a 3 mentés plusz no checkpoint. és tulajdonképpen itt igazad van. de nem az a baj hogy a 2be csak 3 mentésed van hanem hogy az első részben bármikor menthetsz. mivel nehezebb az első rész lehetetlen fokozata a többi fokozatnál ha mindenhol menthetsz és a check is megy? semmivel.
    a 2. részben már elkezdtek kitalálni egy igazi hc fokozatot.

a saját tapasztalatom tudom ajánlani hc-ra.
    kezdésnek nálam a line gun felejtős. már az első részben sem szerettem. hiába erős meg széles a lövése maga a lövedék lassú. sokszor kimozogtak a lövésből és had ne kelljen már folyton sztázisolnom hogy el bírjak találni valakit. főleg hogy a plazmával ez alap dolog sztázis nélkül is.

szóval én ds2 hc-ban legelőször 7 fejezetben mentettem. ennél korábban szerintem mentéspazarlás.
    ott jön a liftes tripod-os rész ami meg tud szopatni akkor is ha jól el vagy látva.
    7 fejezetig only plazma. más fegyver nem olyan hatékony. sokan ajánlják még a belezőt a játék első felében de én jól elvoltam a nélkül is plazmával.
    (ja egyébként az első részben lehetetlenen is két dologra van szükség amivel simán le lehet tolni. a plazma és egy jól felhúzott sztázis.)

szóval míg meg nem kapod a detonátor fegyvert addig el lehet lenni plazmával. aztán ha az megvan akkor azt is érdemes felhúzni. ezután már csak azt kell megvárni hogy meglegyen a contact beam. ha az megvan akkor a plazma már nem is olyan fontos mert a detonátor testre lőve is igen hatásos. ez marad is a végéig.
    contact beam meg leginkább a másodlagos lövése miatt hasznos.
    én azt csináltam hogy kiszedtem a gócokat a plazmából és felhúztam a contact másodlagos lövését.
    az ugye a földbe lő ami ha jól fel van húzva darabokra szakítja a köréd gyűlt népeket plusz a speckó fejlesztése még be is sztázisolja azt aki esetleg túléli az első lövést. onnantól megkezdve csak mentem előre és ha közel értek akkor contact másodlagos majd mentem tovább. a bosshoz is bőven elég a contact. a kis gyökereknek adsz másodlagost és fekszenek mikor meg kinyílik a marker lősz bele két elsődlegest. ezt megcsinálod vagy kétszer és vége is.
    de egyébként nicole ellen is jó a másodlagos. őt is belassítja szóval távol tarthatod magadtól plusz sebzi is szóval nyitja a marker-t hogy lőhesd azt is.

ha érdekel a 2. mentést én nagy vakmerően a fúrókocsi és az azt követő nagy termes rész után követtem el. a legutolsó mentést pedig közvetlen a boss előtti utolsó mentésnél. túl a regenerálódós dögön meg a hozzá tartozó banda után.

annyi még hogy, ésszel kell menni. nem rambózni. sok helyen ki lehet használni hogy egyszerre nem tudnak sokan rádjönni és bebiztosítod magad előtt az utat detonátor aknákkal. vagy nekem van egy olyan kedvelt taktikám hogy behúzódok egy sarokba ami jól védhető és nem nem sarokba szorítom saját magam hanem biztosítom hogy mögöttem ne tudjanak támadni.

• batman91

őstag

válasz nokia párti #167 üzenetére

Én a plazmavágó + ív fegyver + impulzus karabély kombót ajánlom, ezek fejlesztve nagyon pusztítóak tudnak lenni.

• Kvelstadt

veterán

válasz nokia párti #163 üzenetére

a legmocsokabb alatt pont azt értettem hogy gyors. ugrál ide oda stb. főleg mikor már a feketék jönnek belőle. 2. részben van egy terem ahol jön egy karantén aztán két nagyhasu. azok nem vészesek de aztán jön összesen 6db leaper és emiatt az a terem HC módba kritikus pont volt. főleg mert nem egyesével hanem ha nem ölöd le őket hamar akkor akár az egész csapat is rád ront egyszerre. szóval ő az az ellenfél a játékba aki tényleg ellenfél.

divider hangja nekem telefonon ébresztőhang volt. ara tuti felkelek! :D

ds2 ishimura fejezete a legjobb. ott visszatér a ds hangulat. persze elvégre az ishimura-n vagyunk. de az a sok leragasztott fal, az a kurvanagy csend, a kivilágított vérfoltok meg ugye az emlékek. nagyon ott van.
    szerintem nem nehezebb a 2. rész.
    alapból itt már az első pár fejezet alatt tudtam olyan plasma-t csinálni aminek a sebzése és a tára max-os.
    az első rész imp fokozatán legalább a játék feléig eljut az ember mire azt mondja hogy értelmes a sebzés és a sztázis is alakul már.
    van egy két húzós rész ahol vagy kicsi a hely vagy karantén van de ezeket leszámítva ez sem nehezebb mint az első.
    meg itt már normálisan működik a kinézis. tudod dobálni a csápjukat meg mindent ami hegyes. marha nagy előny tud lenni. az elsőben lapjával kinéziselte csápot és nem is sebzett.

én mikor legelőször toltam a 2. részt zealot-on még ott jártam amit az elsőben megtapasztaltam. hogy a plasma minden helyzetben megállja a helyét. szóval zealot először plasmával volt meg.
    aztán már legközelebb használtam detonator-t és contact beam-et de azokkal meg igen könnyű lett a játék.

persze én már minden részt letoltam minden fokozaton. de tőlem ez alap. a kedvenc és kb egyetlen olyan lövöldözős játék ami tetszik.

• Kvelstadt

veterán

válasz nokia párti #161 üzenetére

a hangja?
    mert nekem ebből a szempontból a divider hangja tetszik 0:26-tól

egyébként meg a leaper mert a legszívósabb legmocsokabb dög.

• Kvelstadt

veterán

válasz nokia párti #159 üzenetére

azt elfelejtettem írni hogy engem nem érdekel hogy hd meg ilyenek. a gépemen az alapfelbontás az 1366x768 és így játszom a játékokat is de ha lejjebb kéne húznom a felbontást az sem érdekelne.
    én az asassin játékokat toltam 35fps-el de egy rossz szavam nem volt rá így sem.
    nekem kedvencek között van a DS sorozat és azon belül is az első rész a legjobb. jó a kettő is másért meg a 3 is megint másért de azt szoktam mondani hogy "hol van már az Ishimura.."
    kérdezni meg kérdezz nyugodtan. tedd elé hogy spoiler meg rakd off-ba és akkor semmi gond.

• Kvelstadt

veterán

válasz nokia párti #157 üzenetére

nemtom konzolon hogy volt neked de pc-n van egy olyan bug hogy ng+-ban sem adja be az újabb ruhákat. szal csak az első 4-et lehet megszerezni. plusz a van az amit kapsz valamelyik végigjátszásért és annyi.... ...lenne de kiadtak egy patc-het amit ha felrkaksz akkor az összes létező ruhát megkapod a boltba ingyen plusz még az összes specó dlc és egyéb fegyvert is.
    bár ez így nekem nem tetszett hogy nem kell keresnem hanem az arcomba tolják ugyh csak megnézegettem őket aztán többet nem raktam fel a patch-et.

• Kvelstadt

veterán

válasz nokia párti #155 üzenetére

egyébként nem én vagyok a szaktekintély az ügyben hogy mi hogy fut mind de ha az első pörgött akkor legalább egy mid-en ez is megy. azt tudom hogy nálam majdhogynem ugyanazokon a beállításokon ment és voltak benne max-os opciók.

• Kvelstadt

veterán

válasz nokia párti #153 üzenetére

ha az első maxon is jól fut akkor szerintem nem menne a 2 is.
    konkrétan nem néztem utána mennyi fejlődés volt a két játék között de annyival nem is lett szebb. konkrétan én nem is nagyon vettem észre jelentős fejlődést.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés