- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
Aktív témák
-
0. szokott működni, a kérdés tényleg az, hogy milyen eredményesen
1. valszeg, de tuti meg kell keresned ''kézzel'', hogy mi az a beállítás, amit még mind a két pár szeret, mert az jóval felette lesz valszeg, mint a gyári, vagy autó.
2. ezt én nem értem igazán, hogy mit kérdezel, de az biztos, hogy nem különböző frekiről indulnak a párok és azokat emelgeted. Szerintem manuálisan állítsd be a 667-et és a CL4 et a biosban, feltéve, ha a 945ös Gigádban lehet. (lehet, hogy ezzel a szorzóval kavarsz meg engem, mert ilyenről én nem tudok. Szorzója a procinak van pl. Meg FSB-je, amit ha megszorzol a szorzóval, megkapod az a 3,2@ritkán4 -et, A Ramok az FSB hez igazodnak, vagy 1:1 arányban, vagy aszinkronban, mondjuk 2:3, vagy 3:4... de ezeket biztos tudod. de milyen szorzó? :
)
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest