Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Redcaster
őstag
Köszönöm mindenkinek a felhomályosítást, így már érthető
Ezek szerint én kevertem azzal a fajta fegyverrel, amelyikkel a csontikat lehet véglegesen megölni, hogy ne éledjenek újra. Jól sejtem, hogy ezek a divine fegyverek? -
válasz
Šolaire
üzenetére
Direkt nem is említettem a lanter t mert a sötétbe feltartod hogy világítson s meglátod hogy ellenfél van de védekezni nem tudsz ha meg gurulsz akkor nem világít annyira szal nem vagy sokkal előrébb.
Egyébként a lanternt van hogy kidobják azok az ellenfelek a catacombsban akik a csontikat élesztik újra.
Én úgy szoktam hogy előbb demon ruins és vagy megmentem Solot vagy nem de előbb megszerzem a maggott sisakot s msjd csak ez után megyek a cstacombs-tomb of giantsba. -
MageRG
addikt
válasz
Redcaster
üzenetére
Szellemek ellen:
1. Transient Curse (Mulandó átok) - vagyis hullakéz. Vigyázz, mert elmúlik a hatása, és általában a legrosszabbkor. Lehet venni a Lower Undeand Burg-i árusnál a csatorna (vagy vízvezeték) végén.
A szellemek is szokták dobni és New Londo-ban is van elrejtve néhány helyen.
2. Megöleted magad a baziliszkuszokkal. Átkozottan simán sebzed a szellemeket.
Ez inkább mazochistáknak van, mert a HP-d is feleződik.
3. Megcsináltatod az átkozott kardot az óriás kovácsnál (bármilyen +10-es egyenes kardból és a nagy kutyus lelkéből). Ez se az igazi, mert tudni kell forgatni is, valamint páncélod így is gond nélkül átütik a szellemek (mert az nem átkozott). -
MageRG
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Talán már volt linkelve, de minden kedves minmaxoló játékosnak ajánlott (SPOILERES!):
Dark Souls Character PlannerÍgy ki lehet számolni pl. mennyi Endurance kell egy adott páncélban a fast roll-hoz.
-
cyberkind
félisten
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Megvan, csak megöltem a másik póklányt a soul miatt, így nem tudom, hogy van-e fast travel.
Odaútnál nem gond ha nincs ott a firekeeper, csak nincs tűz de szerencsére ott a másik mellette.(#1891) Redcaster
Én magyarul tolom, abban mulandó átoknak van nevezve egy ilyen csontvázkéz, amivel tudod sebezni a szellemeket, elvileg adott is a játék New Londo Ruins előtt. -
Redcaster
őstag
Miért nem tudok cursed weapont készíttetni a kováccsal? Megvan a kellő fegyver és a soul is, de 4 fegyver készíthető csak boss soulokból... nem nagyon értem

-
cyberkind
félisten
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Mert ez most az is, tudod milyen durván figyeltem a sötétben, hogy csak ne essek le, aztán csak sikerült beesnem 3 óriás csontváz közé és vége is lett a menetnek, meg a nagy figyelés közben levágtam több npc-t is mert nem tudtam, hogy mik, nagyon durva az a hely.

Akkor megszerzem ezt, megint mehetek le a mocsáron át a pokolba, úgy imádom azt a helyet.
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Az a két smile nagyon őszinte.

Demon ruins után. Lost izalith vége felé a boss előtti részen lesz egy nagy híd amit egy titanite demon őriz és annak a másik végén lesz a maggot sisak ami szerintem kötelező cucc a tomb-ba.
De ha van felesleg 30 humanity-d akkor demon ruinsból is megnyithatod a shortcut-ot miután beléptél a daughter of chaos covenantba és felajánlottad a 30 humanity-t. Plusz ezzel a megoldással Solaire is életben maradna. -
cyberkind
félisten
Ezt a Sunlight Maggot-tot hol kell keresnem?
Az imént benéztem a tomb of giants-be de...

-
válasz
cyberkind
üzenetére
Adj valamite. Int vagy valami. Minden stat növeli a védelmi pontokat mint resistrk meg fizikai defensek szal elkezdheted húzni azokat.
Vagy ha adsz equip loadra akkor erősebb set-ben is meg fog maradni ugyanez a mozgékonyságod.
De olyan szerintem nincs hogy nincs mire adni. -
cyberkind
félisten
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Asszem pont a 40 az ahol megtorpannnak astatok. Majd nézd meg hogy mennyit adna ha 41re húznád és döntsd el hogy megéri e.
Viszont a stamina az 40es statnál éri rl a 160as értéket és nem nő tovàbb. Persze ring of favor-al feljebb lehet még tolni 192ig azthiszem.Szűkös hrlyről meg ki szoktam csalogatni az ellenfeleket. Ott az asylumba meg főleg. Nincs hely mozogni gurulni.
-
cyberkind
félisten
A painted world boss harc nagyon kellemes és kényelmes volt ám, az életerőt meddig ajánlott húzni, amíg lehet?
Most ott tartok, hogy az életerő, a stamina és a dex 40-es. -
cyberkind
félisten
Nekem se volt egy álom, de nem igazán a Stray Demon miatt, az átlagosan nehéz volt, de a Knight-tokkal csak szoptam, mivel nem használok pajzsot, de gyors vagyok így vetődök minden nagyobb ellen, na most ha nincs hely mint az Asylum-ban de főként a második Knight-nál, akkor könnyedén beszopom még akár most is.
(a fészekbe feljutni meg egy halálos küzdelem volt nekem, azzal is annyit szoptam, szerintem nekem az egész játékban ez volt a legnehezebb nem is egy boss harc
) -
t256
őstag
-
cyberkind
félisten
Ez a painted world valami iszonyat király, még nem is voltam a boss-nál de több mint 2 szintre való soul jött össze, és 90-es szinten kell egy szinthez +45k soul, azért ez durva.

-
cyberkind
félisten
Meg meg, amik a szem előtt vannak, vagy nagyobb titkok mint a rejtett helyszín azok megvannak.

A felsoroltakból Seath, Bed of Chaos és Nito nincs meg ha minden igaz, de még nem voltam mindenhol szerintem, illetve úgy akarnám kitolni a játékot, hogy minden boss-t megölök.
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Ahol van az a nagy terem ahol a gerendákon mész végig majd jutsz le az alsó szintre, ahol azok a fehér ruhás ellenfelek vannak. Na ott van egy bazinagy festmény amibe be lehet menni ha megvan a hozzá való key item és az egy opcionális pálya egy opcionális boss-al.
De a boss nem támad meg hanem elenged viszont ha megtámadod akkor harc van és bűn a megölése de én eddig mindig megöltem mert ad vagy 40000soult.
Az asylumba kell visszamenned a kezdő celládba ahol lesz egy baba és az a kulcs a Painted world of Ariamis-hoz. -
MageRG
addikt
"Egy másik teória szerint Andre nem undead és ezért beszél normálisan."
Sieglinde sem élőholt, és neki sem mozog a szája. (Ha úgy forgatod a kamerát, néha be lehet lesni a sisakja alá).
A From egy nagyarcú lusta banda. Most hogy AAA-címeket gyártanak, igazán beleférhetett volna hogy ne legyenek hasbeszélők.
-
cyberkind
félisten
Egyébként a washing pole milyen gyorsan használódik el?
Ahogy néztem ez a gyengéje ennek a fegyvernek. -
t256
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Igen, Ő az. Az egyetlen NPC, akinek mozog a szája, amikor beszél. Elvileg pénzt és időt spórolt a Form Software azzal, hogy a többieknél nincs ilyen animáció.
Egy másik teória szerint Andre nem undead és ezért beszél normálisan. Az undead emberek pedig telepátiával. Ez csak rajongói elmélet, mindenestere érdekes.
Szerk.: A híres duón kívül van még egy boss Anor Londoban. Dark Sun Gwyndolin a neve. Rejtett helyszínen van és opcionális boss.
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Az amúgy csak a neve hogy four kings. Többen vannak mint 4-en. Attól függhogy sebzed őket meg meddig tart a harc.
Majd ha megvan az anor londo boss és ezzel együtt a lord vessel akkor nyílik meg a füsttel lezárt rész.Az ending úgy néz ki hogy a final boss után döntesz hogy ezt vagy azt választod de tökmind1 hogy mit követtél el a játék alatt.
Ha ng+ot is akar játszani az ember akkor ajánlott minden npc-t levágni mert dobnak humanity-t az meg mindig jól jön.
Egyszer én is megcsináltam.
Egyedül andre-t nem vágtam le mert ő a kedvenc kovácsom. -
cyberkind
félisten
20db(na jó, maga a boss olyan 17-et, de mivel be kellett jutni a szellemeken és a többin át, így kint is elfogyott 3) 3-as Estus-ba és kb az egész játékot átívelő szerencsével legyőztem ezt a 4 királyt, akikhez kellett a gyűrű, hogy tudjunk a semmin járni, huhh, durva volt, és pont meglett, rohadék egy boss volt.

És egy kis helpet kérnék.

Anor Londo-ban illetve a Demon Ruins-ban is van egy zöld füsttel bevont ajtó, azon mikor mehetek át, mondjuk most, hogy legyőztem a New Lond Ruins bosst?Illetve a bűnbocsánat kihagyása megváltoztatja a játék végét?
-
Redcaster
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nem, örülök hogy sikerült őt viszonylag könnyen legyőzni. Meg amúgy sem használnám, jól elvagyok a Black knight sworddal

-
Redcaster
őstag
Seath-het hogyan lehet megölni? A curse-öt nem élem túl
Felvettem a Havel armort, de abban is megfektet 
-
cyberkind
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tudod, csak pozitívan.

-
t256
őstag
Sikerült eljutnom Anor Londoba.
Wikidot-on azt írják érdemes alaposan felkészülni rá.
Pyromancy flame +10, fire weapon +5, curved sword +10, amit majd a Giant Blacksmith fejleszt tovább Queelag lelkével.
Nem drasztikus ez egy kicsit?Anor Londo előtt, érdemes megcsinálni más pályát? New Londo, Darkroot Basin?
-
MageRG
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Fire Keeper Soul-t ezeken a helyek lehet szerezni: Undead Parish templom, Blighttown vízimalom teteje felé, New Londo és Duke's Archive börtön alján.
NPC-ktől pedig Anor Londo-ban és Quelaag's Domain-ben. Onnan ismered meg, hogy olyan tábortűz közelében vannak, ahol alapból 10 estust kapsz.
Ha nagyon kell, akkor felhasználhatod az aranylovag (Lauthec) sztorija során kapott lelket is.A terhelés a te maximum terhelésed 25%-a alatt kell legyen, nem 25 egység alatt. Nem a páncéltól függ.
-
válasz
Marvinyo
üzenetére
Ha ilyen varázslós karid van szerintem hagyd a str-t s ezáltal a polet. Persze úgy alkítod ahogy akarod de nem ad akkora pluszt az a pole.
Annyit talàltam hogy az enhanced redukálja a magic fegyó base damage-ét viszont kocsit jobb bónuszt ad int-re. Én hagynám magic-nek hogy azokat is jobban sebeztem akiknek nem fáj a magic sebzés.
Parryzni meg puszta kézzel is lehet. -
Marvinyo
aktív tag
Hangproblémám megoldva (A Dark Souls úgy gondolta ezentúl a kontrolleremen keresztül hajlandó csak megszólalni :-P), viszont a következő döntésben segítsetek:
Pyro/Sorc kombót csinálok, jelenleg "tartaléknak" (amit le tudok vágni, arra nem pazarlok varázslatot) egy Magic Uchigatana +5 van nálam. Most végeztem az Achive-al, és fegyverválasztásban kérném segítségetek, találtam ugyanis az Echanted Falchiont :-)
Tehát:
Magic vagy Enchanted?
Uchi, Falchion, vagy legyek extrém és Washing Pole? :-D Bár a Washing Pole-t csak két kézzel tudnám forgatni, jelenleg 14str/14dex/34intem van (Uchi miatt), így bármennyire jól hangzik, nem biztos, hogy ez jó ötlet...(Crystal Cave, Catacombs, New Londo, illetve a "pokol" van még hátra, legalábbis amiről tudok...)
Illetve:
Az igaz, hogy önmagában a katanákkal is lehet parryzni, nem kell pajzs? :-O -
cyberkind
félisten
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Firekeeper Soul-t, hogy tudok még szerezni?
Most nézek egy videót abban npc-t öl Anor Londo-ban, illetve Queelag-nál a rejtett fal mögötti pókot ölte meg a csávó és adott neki, nincs más mód?Igen, ahogy felvettem páncél alsót/felsőt hiába voltam 25 alatt, a vetődésem meg is halt, olyan lettem mint egy bálna a parton, így maradnak ezek a könnyű ruhák amiket tuningolok.
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Ahogy érzed. Ez a játék eről szól. Mindent úgy csinálsz ahogy akarsz.
Amúgy az easy set-ek nem védenek jól. De azért pont mert könnyűek. Arra valók hogy tudj gurulni és nem arra hogy sebzést fogjon ki mint a páncélok.
Én wandererbe toltam és csak addig húztam míg volt hozzá frlesleges kövem.
Első végigjátszást meg a greataxe-al toltam szóval senkit nem öltem meg npc-kből aki nem támadott meg.
Legutóbbiba viszont kapásbol levágtsm a merchantot és kifizettem a bünt. Amúgy asszem a szinteddel van összefüggesbe az ára szal erdemes még kis szinten kifizetni. -
cyberkind
félisten
Kíváncsiságból megnéztem a bűnbocsánatot miután megöltem az árust, pontosan ugyanannyi mint volt, 38K de van ingyé' egy unchim, mi legyen, inkább vegyem meg rendesen vagy jó ez így első végigjátszásnak?

-
cyberkind
félisten
Ruhákból mi az ajánlott ami könnyű és nem lassít de cserébe véd?

Én a pirosat hordom a lovag sisak és kesztyűvel, így gyors vagyok de egész jó a kisebb támadások ellen, viszont ha a washing pole-ra gyúrok akkor befogok lassulni mert 25 fölé megyek, ezt már próbáltam. -
cyberkind
félisten
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nem, a szúrás a sima támadás ha futásból mész valakinek, a heavy attack egy balról húzott erős ütés, ezzel lehetne darálni csak nehéz úgy megoldani a kard rövidsége miatt, hogy összejöjjön illetve támadás közben simán megsebeznek, és mivel közel kell engedni az ellenfelet ez nem elhanyagolható.
-
cyberkind
félisten
-
-
Szerintem az első részben bőven jó az uchi is. Persze jobb a chaos de teljesen jól sebet az uchi is.
-
cyberkind
félisten
A fejlesztett pontokat hol meg kinél lehet újraosztani?
-
BOBAKILL
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Én DS3ban a chaos bladdel nyomom, és véleményem szerint az egyik legjobb dexes fegyver. Minimálisat sebez rajtam, az ellenségen meg annál nagyobbat. Komoly szinten lehet fejleszteni, nagyon faszán skálázódik dexre.
Viszont ds1ben nem használtam még chaos bladet, nem tudom ott milyenek a paraméterei. De ha dexes karid van akkor érdemes lehet megfontolni. -
cyberkind
félisten
Ha a washing pole-t nem bírja a karakterem két kézzel se, a strenght-re kell tolnom?
Illetve mennyit kellene arra tolnom?(#1806) BOBAKILL
Dex-re toltam sokat, de most simán tolok a streght-re ha az kell a washing pole-hoz. -
cyberkind
félisten
válasz
vorosmarti
üzenetére
Csak azt tudnám, hogy most ez csak az aranylovagért kapom vagy benne van más is, mert más npc-t én nem öltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elden Ring
- MÁV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezek szerint én kevertem azzal a fajta fegyverrel, amelyikkel a csontikat lehet véglegesen megölni, hogy ne éledjenek újra. Jól sejtem, hogy ezek a divine fegyverek?