- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Šolaire
veterán
Kicsit off
[link]“Praise The Sun” \[T]/
-
Rony949
őstag
Na csesszétek meg! Annyit olvasom a topikot hogy megint kedvem támadt kijátszani. Pyromancer-el még soha nem voltam. Kipróbálom milyen.
-
cyberkind
félisten
válasz Kvelstadt #1993 üzenetére
Ha abszolút kihívást akarok/tok, akkor menjetek neki a régi Doom kiegészítőknek amit nem az ID csinált, garantálom, hogy egy magasabb nehézségen nem játssza ki sok ember (vagy senki se), sokkal nehezebb mint a Dark Souls és azok tényleg kijátszhatatlanok, a bónusz pályát kód nélkül nem lehet megcsinálni mert a csapat béna volt és ez még semmi, nagy buli az a 2 különálló rész.
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Sikerült legyőznöm a Hydrát. Végül is Elite Knight Armor, Knight Shield+10, Drake Sword, Magic Long Sword +3 kombóval sikerült. A küzdelem vége felé Heavy Soul Arrow-al lövöldöztem, az szépen sebezte.
A Drake Sword kezdett tönkremenni a végére, ezért váltottam Magic Long sword-re.
Visszamászni Blighttown-ig nem túl vidám élmény. Kaptam egy Curse-t. Lefelé menet nem is tudtak sebezni. Érdekes.
Van nálam egy darab Purging Stone. Majd Blighttownban használom fel.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Kvelstadt
veterán
válasz Redcaster #1991 üzenetére
netes tipp.
Asszem még a wiki is ezt tanácsolja ha nem boldogul az ember.
Vagy ott a b lehetőség hogy solaire-t megmenteni és behívni gwyn-hez.Nem mintha az alap ds2 olyan könnyű lenne (könnyű alatt a ds jétékokat értem és nem más játékokhoz mérten künnyűt) de ez a scholar okozott nekem is meglepetést. Viszont hiűba egy újra eladott ds2 volt lényegében, nekem akkor is egy élmény volt ezt a verziót is végigtolni.
(#1992) cyberkind
szerintem meg tök jó hogy tudtak olyat csinálni a játékba ahol bizony magadra vagy utalva.
Bár szerintem ehhez is van netes videó hogy pontosan hol lehet menni.
Én azt csináltam hogy jól megálltam és megnéztem hol akardnak el a pelyhek aztán odaáltam ahol szerintem kezdődik és yolo alapon nekifuottam.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz Redcaster #1989 üzenetére
Grat!
Amúgy az a ntenet tipp ha nem megy amit te csináltál, hogy a szikla körül táncoltok.
2. részből melyik verzió van meg? Csak mert van pár eltérés az alap+dlc-s és a scholar-os verzió között?Mage
Ja igen a stability. Az is fontos.Cyber.
Nincs más út de pl hullanak ott ilyen pelyhek és ahol széttörnek ott van az út."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Redcaster
őstag
Nos... Dark Souls 1 kijátszva
Gwyn 5. try-ra ment le, Crimson setben próbálkoztam, de 1 ütéssel a fél HP-mat lecsapta, így felvettem a Gold Hemmed setet, aminek nagyob fire resistje van, meg felvettem a fire resistet boostoló gyűrűt a Havel ring helyett. Így búcsút mondhattam a fast rollnak, de legalább nem haltam meg 2 ütésből
A terem végében van egy viszonylag nagy szikla, akörül táncoltattam végig bosst, hogy tudjak healelni, és kb 10 perc szenvedés után lement
Köszönöm a From Sowftware-nek az élményt, most irány a 2. rész
És köszönöm mindenkinek a segítséget, hamarosan megyek a 2. rész topicjába ha segítségre lesz szükségem
-
MageRG
addikt
A pajzsnál nem a poise kevés hanem a stability és valszeg nem elég a staminád.
Fejleszd fel az eagle shield-et (annál magas a stability) és rakj még a endurance-ra. Balder shield vagy silver knight shield is jó.
Vagy tanulj meg félregurulni."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
cyberkind
félisten
Na ha minden igaz már csak Seath-et kell legyőznöm és mehetek Gwyn-hez, viszont ahogy néztem a Crystal Cave-ben nagyon kreatívak voltak a fejlesztők a láthatatlan
szopatássalúttal, ezt nem lehet valahogy kihagyni és eljutni máshogyan Seath-hez? -
-
cyberkind
félisten
Siegmeyer lányát is nyugodtan megölhetem az első menetben?
-
t256
őstag
-
Redcaster
őstag
Úristen!
Manus megfeküdt 2. nekifutásra
Már csak a sárkány van, és jöhet Gwyn
A lánykával a boss végén kell beszélni?
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
A Hydrával küzdöttem Ash Lake-nél. Miért van az, hogy nem tudom védeni a támadásait? A Youtube videókban simán beállnak elé Eagle Shield-del és védik, majd kezdik vagdosni a fejeket.
Engem pedig simán beborít.Statokat nem látok, de lehet, hogy az az Eagle Shield +10-es a videókban?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
Igen, mondott valamit, hogy akkor elkalandozik megkeresni a tanárt, akitől én is tanultam.
Van egy érzésem, hogy szegény nem járt sikerrel.
Pedig Ő Laurentius of the Great Swamp. Hazai pályán kapták el.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Redcaster
őstag
Gravelord Nito is összecsukva 2. próbálkozásra már mehetnék Gwyn-hez, de előtte még hátra vannak a DLC területei, no meg azt az Artorias setet sem ártana megszerezni
-
t256
őstag
Véletlenül nem tudjátok, hogy ki az aki megtámad Blighttownban lent a mocsárban?
Egy dagger volt nála és ha jól láttam kerek pajzs. Pyromancy varázslattal próbálkozott. Ember alakban volt és 1000 soul járt a legyőzéséért.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Marvinyo
aktív tag
Mindenek előtt elmondanám, hogy a Crystal Cave menjen a fenébe...
De a Seathel való első találkozás tetszett még (az Archiveban), well playedHa minden igaz, már csak a következők állnak előttem:
- New Londo
- Quelaag's Domain után ami van
- Aramis (Painted World)
- Catacombs
- DLC területekSzerintetek merre induljak tovább?
-
Kvelstadt
veterán
Én még sose öltem. Nito-t divine-al. Azt hittem az csak a csontik ellen hatásos a cstacombs-ban.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Šolaire
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz vorosmarti #1956 üzenetére
Szuper, akkor ennek örömére megpróbálom Nito-t felnyársalni.
-
cyberkind
félisten
válasz vorosmarti #1954 üzenetére
Lassan 70 óra után se tudom, hogy hol van ez a Crystal Cave, Anor Londo-ból juthatok el oda a zöld füstös kapun?
-
vorosmarti
senior tag
válasz cyberkind #1953 üzenetére
Ok, igaz, ez a kagylós farmolás már kiment a fejemből (rég toltam az elsőt). Amikor először letévedtem ash lake-be, akkor finoman szólva sem voltam kompetitív a kagylókkal, és nem is tudtam h mit dobnak. De valóban ez a legolcsóbb megoldás.
Igazából ezt is csak a Crystal Cave-ből tudom, mert ott farmoltam többet...
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz vorosmarti #1952 üzenetére
Lehet lehet, de a New Londo papnál a legolcsóbb, vagy Ash Lake-nél ha a kagylókat ölöd, én az utóbbit csináltam miután egyszer papoltam.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz vorosmarti #1946 üzenetére
Megvan melyik az Ash Lake, hát én oda úgy mentem, hogy noob kezdő bénaként, de simán megoldottam, aztán a későbbiekben pedig kinyírtam amit ki kell.
-
vorosmarti
senior tag
válasz cyberkind #1945 üzenetére
Ash Lake és Depths (asszem másutt nincsenek) bővelkedik olyan lényekben amelyek komoly meglepetést tudnak okozni Nem akarok spoilerezni, itt bővebben olvashatsz róla:
http://darksouls.wikidot.com/curse -
cyberkind
félisten
válasz Šolaire #1943 üzenetére
Nem erre értem a nehézséget, hanem a harcokra és a boss-okra, én ezt a játékot mindig úgy képzeltem el, hogy kb csak halálszimulátor ami erre van kihegyezve, de közel se, sokkal több és jobb ez a játék amit már tökéletesen értem miért is szeretik ennyien, engem úgy győzött meg ez a játék=széria (eddig csak az első részével), hogy amit mutat, hoz és képvisel nem a kedvencem, se a korszak, se a játékmenet, se az ellenfelek majdnemhogy semmi se tetszene a játékból, de valamiért működik és imádom, pedig 10 perc után kinyomok valamit és törlöm ha nem tetszik a dolog.
Ash Lake-es dolgot nem értem, meg sok mindent, csak nem kérdezek vissza hanem mindig lesz valahogy, szóval megmondjátok de a hajamra kenhetem kb.
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz cyberkind #1941 üzenetére
Mondjuk mikor megjelent ez a játék a topik még nem is létezett. Nem voltak veteránok akik segítettek ha elakadtam. Mindenre magam jöttem rá és offline mivel akkor nem volt netem a boxhoz. Hidd el így igencsak nehéz volt anno. Youtube-ot meg direkt nem néztem. Pár példa:ha Nito-hoz meg a Catakombshoz nem tudod hogy jól jön a divine fegyó vagy például lekeveredsz ash lake-be purping stone nélkül vagy ha nincs aki megmondja hogy honnan szerezd meg a sunlight maggot sisakot akkor nagyon tud szivatni a játék. Ha viszont ezeket mi megmondjuk persze hogy könnyű.
Peace“Praise The Sun” \[T]/
-
vorosmarti
senior tag
válasz cyberkind #1941 üzenetére
Azért nem is fogják soha a könnyű játékok közt emlegetni
Sztem a 3 DaS közül ez a legnehezebb. Lehet h azért érzem így, mert ez volt az első amit végigjátszottam. Itt viszont nincs lifegem mint a 2. reszben, nincs tisztára farmolt terület (amik sokat segítenek), es sztem nehezebb a 3. résznél is. A katakombákhoz hasonló terület sincs a ds3-ban, nem is beszélve a Manus-hoz vezető útról
-
-
MageRG
addikt
válasz cyberkind #1938 üzenetére
Ha kilépsz a főmenübe egy bossharc alatt, akkor visszatöltésnél mindig visszarak a bejárat elé (a boss meg visszagyógyul). Viszont!
A Bed of Bullsh*t bossnál megjegyzi a játék hogy kiiktattad-e a két "karját". Így legalább nem kell visszafutni a gödröket kerülgetve.Nito-hoz vigyél divine fegyvert. Persze lehet nyerni anélkül is.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
cyberkind
félisten
-
Redcaster
őstag
Ez a Bed of Chaos mekkora szopatás már
De nagy nehezen meglett
-
t256
őstag
válasz Marvinyo #1932 üzenetére
Igen Rickert-nek kell adni. Kell még egy Blue Titanite Chunk, amivel megcsinálja.
Enchanted +5-ig lehet fejleszteni, amihez összesen 8 darab kő fog kelleni.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Marvinyo
aktív tag
Echanted fegyverhez mi kellene még egy +5-ös Magic fegyver, illetve az enchanted emberön kívül? Hiába megyek bármelyik blacksmithez (ha jól emlékszem a New Londosnak lehetett/kellett adni)
-
cyberkind
félisten
-
Kvelstadt
veterán
-
Redcaster
őstag
Egy kis tippet szeretnék kérni:
Four Kings megölve, Seath szintén. Jelenleg Demon Ruins-ból tudok továbbmenni Lost Izalith felé, de nagyon nem tetszik az a hely. A másik út a katakombákba vezet, de ott meg olyan sötét van, hogy az orromig se látok. Így kell végigmenni ott? Az úgy izgalmas
Melyik utat válasszam?
-
kwzatz
őstag
-
cyberkind
félisten
Ez a Tomb of Giants maga a végtelen sötétség és letargia, megrohadhat ez a boss, messze a legrosszabb helyen van de még el se jutottam oda és kevés az Estus ami nálam van.
-
Redcaster
őstag
Köszi
Black Knight Sword +5-el csapatom már egy ideje, és eddig nem úgy tűnik, hogy lecserélem
Four Kings-nél egyébként az volt nagy érvágás nekem, hogy le kellett vennem a Havel Ringet, így nem tudtam fast roll-olni. 3-4 próbálkozás után aztán felvettem a shadow setet hogy meglegyen a fast roll, és így sikerült elsőre ebben a setben
-
Redcaster
őstag
Huhh... Four Kings megvan kb 8-9 try-ból, de komolyan mondom, a bosshoz való futás nehezebb volt mint maga a boss
Olyan gyorsan sikerült lecsapnom őket, hogy mielőtt lespawnolt volna a következő, azalatt egy 3 fogásos vacsorát nyugodtan elfogyaszthattam volna -
cyberkind
félisten
Ha megölöm azt akitől vettem a washing pole-t az gond, vagy mivel megölök minden npc-t és csak a NG+-ban hagyom meg őket teljesen mindegy?
MageRG
Köszi! -
MageRG
addikt
válasz cyberkind #1914 üzenetére
Van dupe glitch.
Olyan tárgyakkal működik, amik használatkor megkérdezik, hogy biztos akarod-e használni.
Csinálsz egy bukfencet vagy egy parry-t, közben megnyomod a használ gombot és gyorsan kinyitod a menüt.
A menüből kiválasztasz egy másik használható tárgyat (pl. estust).
Ha jól csináltad, akkor elhasználsz egy estust, de a hatása a quickslotban lévő tárgy lesz.
Működik boss soul-okra és pl. homeward bone-ra."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
cyberkind
félisten
válasz Kvelstadt #1903 üzenetére
Nekem már lassan az összes ilyen mert akármilyen szintű vagyok félek odamenni mert nagy esély van arra, hogy simán megöl és bukom az emberi alakot meg soult is ha van nálam, utálom ezeket, ja meg persze már vannak ilyen polipszertűségek is amik bekapnak és ha pont úgy volt életed megölnek, nagy buli ez a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest