- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz nem_tom #2489 üzenetére
Crimson szettben voltam. Zweihander +14-gyel és Eagle Shield +13-mal.
Biztos volt szerencsém is. Taktikámról annyit, hogy végig közel voltam, így szinte csak azokat a támadásokat használta, amiket Sif örökölt Tőle. Ha távolodtam rögtön felugrott a levegőbe.
Nem hagytam, hogy buffolja magát. Rögtön ráütöttem két erőset. Gyengébb maradt és 600 HP-t is levertem.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
MageRG
addikt
válasz Kvelstadt #2490 üzenetére
Nemrég sikerült leverni megint NG+-on, pajzs nélkül. De vagy 50-szer kellett nekimenni. A levegőben bukfencezős támadását, ha buffolta magát, szinte lehetetlen elkerülni. Mintha megnőne hitbox is, nem csak a sebzés.
A végén úgy vertem le, hogy nem hagytam buffolni."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz vorosmarti #2491 üzenetére
Én vandererbe voltam katanával. Lehet őt kerülgetni akkor is mikor buffolt csak legyen elég stamina.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz vorosmarti #2488 üzenetére
Mikor legutóbb öltem 3x buffolta fel magát mire levertem.
Na az egy izgi harc volt.
Ja és nekem 3x is tolta fentről rámcsapós támadást úgy hogy a földön voltam fekve. Na azt dodgeold ki."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
t256
őstag
Mennyire reális Knight Artorias-t második nekifutásra legyőzni? Hozzáteszem most nem volt valami agresszív. A hármas ugrásból leütős kombóját nem is csinálta.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Ry0K3N
senior tag
válasz chungee #2484 üzenetére
Ha elvileg leugrottál a gödörbe mielőtt beszéltél volna frapt-el akkor már nem jön vissza. vagy akkor ha aktiválod a lordvesselt mikor alszik. Ha ezek nem történtek meg akkor szerintem csak bug próbálj meg elwarpolni egy másik területre meg vissza.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
chungee
addikt
Napot!
Hova lett innen az a micsoda amivel tudok trade-elni
-
t256
őstag
válasz Rony949 #2477 üzenetére
Nekem most Seath volt az. Egész végig a farkát kergettem, hogy levágjam. Nem tudott hozzám érni, gyakorlatilag a háta mögött voltam végig. Valamint, ha azzal kezded, hogy a kristály mellé állsz, akkor Ő fogja széttörni, ettől egy kicsit megszeppen és 4-5 másodpercig meg se mozdul.
Centipede tényleg elég ötlettelen. A támadásait is elég könnyű kikerülni.
A Demon firesage a másik. Gyakorlatilag Stray Demon másik skinnel. varázslat helyett, tűz sebzése van, de minden más ugyanaz. Na jó, könnyebb, mint a Stray.Megemlítsem a Demon's-ból a Maneater harcot, ami ugyanaz, mint a Bell Gargoyle-s, DS2-ben pedig Belfry Gargoyles?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Kvelstadt
veterán
-
Rony949
őstag
A Centipede Demon harc egy csöppet csalódás számomra. Értem azt az elképzelést hogy harcoljunk vele egy lávás teremben, de itt konkrétan egy 6-7 négyzetméteres talajon kell küzdenünk vele. Nem nehéz a harc, nem arról van szó, csak ez így eléggé semmilyen harc lett. Legalább is számomra.
-
t256
őstag
Ma jó napom van!
Ceaseless Discharge, Demon Firesage, Centipede Demon ebben a sorrendben elsőre sikerült és a formám is emberi.
Centipede-nél annyi könnyítést csináltam, hogy behívtak Solaire-t. Habár sok hasznát nem vettem. Esett, kelt, viszont gyönyörűen, sérülés nélkül átkelt a láván.
A Sunlight Maggot-ot is sikerült megmérgeznem a falon keresztül. Lost Izalith-ban folytatom a Siegmeyer szálat.Úgy tűnik Rhea is életben marad. Már túl vagyok Seath-en is és még mindig ott imádkozik Undead Parish-ben.
Minden tekercset megvettem Tőle, gondolom ezért.
Bed Of Chaos után nekivágok a DLC-nek.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
Igazából False King Allant a főellenség. Nagyon szívatós, főleg az a támadása, ami leszív egy szintet a karakteredből. Utána a Nexus alatt szintén vele "harcolsz". Ott már el van deformálódva és nem is nagyon tud támadni.
-
t256
őstag
Puhulnak el a végső Bossok?
A Demon's-ban King Allant-nál próbálkoztam vagy harmincszor. Gwyn meg lett úgy tizedjére. Nashandra második próbálkozásra.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
-
Šolaire
veterán
válasz nem_tom #2466 üzenetére
Nekem könnyen ment a parry,de méltatlannak éreztem annyi harc után. Ha ráérzel a távolságra akkor nagyon jó fight. Körözni nem érdemes körülötte mert tényleg nagyon agresszív. Úgy még nem ültem játék vége után mint akkor. Karim felgyújtotta magát,lement a nameless song utána még ültem negyed óráig hogy most mivan
“Praise The Sun” \[T]/
-
nem_tom
őstag
válasz Šolaire #2465 üzenetére
Az tényleg nagyon jó aláfestés, szerettem azt a harcot leszámítva az idegbajt. Annyit hozzáfűznék, hogy parry-zni minden csak nem könnyű. Persze ha eléggé begyakorolta az ember igen, de nagyon nehéz úgy megtanulni, hogy tökéletesen kivitelezni tudjuk minden helyzetben. A Thief karakter ami erre épít (kritikus csapásokra) ezért is komoly szint szerintem.
-
Rony949
őstag
válasz Šolaire #2463 üzenetére
+9999999
Legelső találkozáskor fogalmam sem volt hogy lehet őt parryzni, egyszerűen fel sem merült bennem a lehetőség. Így elég sokat szívtam mire legyőztem, rohadt agresszív, szinte sosem áll le (mintha nem is lenne staminája egyáltalán), de aztán végül sikerült legyőznöm.
Aztán később láttam pár videón ahogy leparryzik. Nevetséges az egész, rendesen megalázták Gwyn-t. Undorító egy könnyítés, én be se raktam volna a játékba. (mármint itt csak a Gwyn harcra gondolok, a parry alapból jó feature)
-
t256
őstag
Köszi!
Második végigjátszásra azért könnyebb. Most azon gondolkodom, hogy fejlesztek egy kisebb pajzsot, amivel tudok Parryzni, mert, hogy Gwyn Parryzhető!Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
Tizedik nekifutásra legyőztem O&S-t! Egyedül, mindenféle segítség nélkül.
Ha nem ismerném Artorias-t, akkor most kijelenteném, hogy innentől kezdve nincs akadály.A Zweihander mellett elkezdtem használni a Balder Side Sword-ot. Divine +4 jelenleg, Occult +5-ig akarom húzni. Ha szűk a hely, vcagy gyorsabb ellenfelek jönnek, akkor használom.
-
t256
őstag
Egy újabb variáció a játék kezdésére! Attention! Youtube video!
Még Undead Parish előtt begyűjti a tárgyakat Valley Of Drakes-ben, Blighttown-ban és Great Hollow-ban, Ash Lake-ben levágja a sárkány farkát.
Néhány tárgyat New Londo-ban is bezsákol, pl Fire Keeper's Soul, Estoc. Aztán átmegy Darkroot Garden-be és Basin-be. Mindent bármiféle karakterfejlesztés nélkül.Amikor visszajut Firelink shrine-ba és felzabálja a lelkeket, amiket talált 26778 lelke lesz.
Egyébként nagyon jól felhívja a figyelmet a nagyszerű pályatervezésre, hogy mennyire jól kapcsolódnak egymáshoz a helyszínek.
Ez a második részben már annyira nincs jelen.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Šolaire
veterán
A kígyó firelink shrine-ban. Vele nem szabad beszélni és nem szabad lerakni a lordvesselt és úgy kell lemeni Abyss-ba. Akkor ott tudsz találkozni a másik kígyóval ő elvisz firelink altar-ba és be tudsz lépni a Darkwraith covenantba.
[link][ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
t256
őstag
válasz nem_tom #2447 üzenetére
Ez a kígyó az Abyss-ban nekem valahogy kimaradt. Four Kings után van ott még valami teendő?
Közben egész jól haladok Anor Londoban. Az épületbe elsőre bejutottam, a két íjász hozzám sem ért.
Most jön a dinamikus duó, de nem vagyok biztos abban, hogy elég lesz-e a fegyverem. Zweihander +5.
Érdemes visszagyalogolni Andre-hoz és felhúzni +10-re? Esetleg Occultra (Faith miatt)?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
nem_tom
őstag
Azt tudom, hogyan érhetem el a DLC-t. Már párszor megcsináltam. Csak ugye a korábban említett sorrend a problémás. A kölyök Sif és az Abyss -ban lévő kígyó együtt nem kivitelezhető. Az egyikről le kell mondanom. Mivel ha a helyére kerül a Lordvessel, már a kígyó nem lesz elérhető.
-
t256
őstag
válasz nem_tom #2444 üzenetére
Bizony az a Hornet Ring, amit ott találsz. Sif-et meg kell ölni, hogy megkapd a Covenant Of Artorias gyűrűt, amivel le tudod győzni a Four Kings-et.
Tehát a sorrend Anor Londo (kihagyhatatlan, Lord Vessel miatt, hogy eltűnjön a zöld köd), aztán irány Darkroot Basin, ahol a Golden Crystal Golem-be zárt Dusk Of Oolacile-t kell megmenteni. Utána irány a Duke's Archives, ahol meg kell ölni a Crystal Golem-et, hogy dobjon egy broken pendant-ot, ezzel kell visszamenni Darkroot Basin-be és már indul is a DLC.
Itt meg lehet csinálni a kölyök Sif féle szálat.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
nem_tom
őstag
Várjunk csak hülye vagyok! A gyűrű Sif -nél van, ami a hullánál az egy másik. Akkor viszont mindenképpen le kell győzni. A franc, akkor Manus -t megint csak egyedül kell levernem.
-
nem_tom
őstag
Még egy olyan lifehack jutott eszembe, hogy ha jól tudom bossfight közben lehet használni homeward bone -t, igaz? Tehát bemennék Sif-hez, kihoznom a gyűrűt, mivel az úgy is a holttestnél van és nem nála majd kiteleportálnék. Ekkor gondolom a bejátszásomat buknám, ellenben Sif-et meg tudnám idézni Manus ellen.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Éppen az általam linkelt videó alapján próbálom kitalálni a végigjátszásom menetrendjét de egy ponton elakadtam. Az Abyss -ban lévő kígyót ami a Négy király után jön azután már nem jelenik meg, miután a Lordvessel -t a helyére raktam? Vele mindenképpen szeretnék találkozni és beszélni de a DLC bekavar. Ugye az a videóból is ki van hagyva. Sif megölését csak az után szeretném megejteni, így viszont nem tudok eljutni a Négy királyhoz. A DLC viszont csak az után érhető el, hogy a Lordvessel -t a helyére raktam. Szóval értitek. Vagy később is megjelenik az a dög? Mert nekem több végigjátszás során csak egyszer volt hajlandó megmutatkozni.
-
MageRG
addikt
válasz BOBAKILL #2436 üzenetére
A lag switch-es csalók az más tészta. Azt észre lehet venni.
Pl. ha hirtelen megáll a fazon, két lehetőséged van:
a) előremész, és rögtön megtámadod
b.)másfelé, pl. oldalragurulsz párszor.
Ha eltűnik és ott bukkan fel, ahol pont hátbaszúrt volna az a.) lehetőségnél, akkor valószínűleg csaló."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
BOBAKILL
őstag
Nem a neteddel van a baj, vagy a kábellel. Sztem valahogy csalnak ezzel. Hacsak a szerver nem szar. Bár nem hiszem. Én DS3ban jártam úgy hogy egyik pillanatban ott volt előttem a csávó és rávertem kettőt, másikban már kaptam egy backstabet és meg is ölt. Szóval kicsit furcsa ez mert máskor jól megy minden, folyékonyan. A netemmel nem volt gond mert 1Gb-es. Lehet nem csaltak de nagyon gyanús, nálad is ez lehetett.
-
t256
őstag
válasz nem_tom #2428 üzenetére
Jól néznek ki ezek a varázslatok!
Nem néztem meg a statokat, de hihetetlen milyet sebeznek még a Silver Knight-on is.Éppen Anor Londoban vagyok a FTH/STR karakteremmel. Volt is egy Invade. Úgy éreztem van egy kis lag. Tisztán eltaláltam az ellenfelet, de nem sérült. Helyette mögém került és hátba szúrt.
Wifin csatlakozom a hálózathoz. Jobban járnék UTP kábellel?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
nem_tom
őstag
Hölgyek, Urak! Úgy tűnik meg van a következő végigjátszás mikéntje. [link]
-
nem_tom
őstag
Srácok, láttátok már ezt a videó? [link] Egyszerűen zseniális. Bár tényleg nem ártott volna megtanulnom angolul, hogy a fene vigye el.
-
Zolabol
tag
Helló!
Játszogatok a DS3-al, napokban sikerült végigvinni, és elkezdtem a 2. végigjátszást. Ezt hívják new game plus-nak?
Másik kérdésem, hogy szeretném megszerezni a Thorn szettet, de nem akar beinvadelni Kirk.
Elviekben minden teljesül, és a katedrális boss, és ember formában vagyok...
Úgy rémlik, hogy az első végigjátszásban beinvadelt, de tuti legyakott. Viszont most egyáltalán nem jelent meg.
Egész játékban 1x jelenik meg? Vagy kell még valaminek teljesülnie? Shortcutokat megnyitottam, Giantokat kinyírtam, Siegward qet is megcsináltam itt...köszi
Z -
t256
őstag
válasz Šolaire #2414 üzenetére
Mit értesz jó cucc alatt? Cleric szettet árulja és a kezdő Cleric cuccokat. A lista alapján ezen kívül más nincs. Crescent Axe jónak tűnik, azt megkapod miután megölted.
-
t256
őstag
Már kezdtem elhinni, hogy fejlődtem a játékban. Capra Demon-t és a Moonlight Butterfly-t legyőztem elsőre.
Most megyek Sen's Fortress-be. Eddig minden boss egyedül sikerült.
Lementem Catacombs-ba, majd Tomb Of The Giants-be, hogy megcsináljam a Rhea Of Thoround szálat.
Vince és Nico elég kemények együtt, így varázslatok nélkül.
Patches-szel is meg kellett küzdenem, hát Ő sem gyenge. Ez nekem az első végigjátszásból kimaradt. Ha igennel válaszolsz a kérdésére, hogy Te is pap vagy-e, akkor meg fog támadni, miután kijöttél a szakadékból.Aztán elfelejtettem, hogy a Lord Vessel nélkül igen nehéz kijönni onnan. Ez a visszafelé út igazi kínlódás volt. Mindig tanul az ember ebben a játékban.
Rheát megmentettem, Petrus-nak pedig "mennie" kell. Drámai szál, de még így sem lesz happy end.
-
Šolaire
veterán
válasz FehérHolló #2411 üzenetére
Szivesen. Gyere át nyugodtan ha kérdésed van.
“Praise The Sun” \[T]/
-
t256
őstag
Még mindig nagyon jó ez a játék.
Most tartok Blighttown-ban. Másodszorra valahogy pörgősebben haladok vele.
Nagyobb az élet, mint a 2-ben. A barlangban lévő Bonfire-nél 4 db white soul sign!
Parish templomban zsinórban kétszer támadtak meg. Depth bonfire-nél is volt 2 white soul sign.Quelaag-nál vagyok most. Kemény 38-at sebez a Mace +3 rajta. Ki kéne mennem valahova venni gold pine resin-t.
Úgy döntöttem a Drake Sword-ot kihagyom ebből a végigjátszásból.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Šolaire
veterán
-
FehérHolló
veterán
Sziasztok!
Dark Souls 3-ból nemrég kijött egy alapjátékot és minden DLC-t tartalmazó kiadás PS4-re.
PC-re létezik ilyen? Ha nem, várható valamikor a közeljövőben?Bocs ha rossz helyen járnék, nem találtam DS3 topicot.
Skynet is real. It's called Google.
-
t256
őstag
Még mindig okoz meglepetéseket ez a játék.
Depths bonfire-nél leültem. Néhány másodperc múlva a bonfire kialudt és nem tudtam visszeülni. Elindultam a Gaping Dragon felé. Akkor láttam, hogy Blightown-ba vezető kapu előtt köd van.Mi lehetett ez? Félresikerült invade?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- További aktív témák...