Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
A fekete sárkányhoz külön build kell (sárkányölő íjjal), hogy a levegőből le tudd szedni.
Manust meg nem érdemes facetankolni. Egyrészt mert ha bekapod a kombóját, akkor csak a fal állítja meg.
Másrészt van olyan támadása, ami benyúl a pajzs mögé.
A varázslatait sem lehet mind védeni. Inkább keresd meg azt a medált, ami visszaveri a varázslatokat. Az sokat segít.
A fegyver szintje meg nem minden. Húzd fel a dex-et 40-re, úgy nagyot üt az uchi. -
Yodamest
veterán
Na megszereztem a gyűrűt tegnap. A nagy macsétás lovag már ellenséges volt, mert cserbenhagytam a covenantot, így mindenkit megöltem. Utána mentem a fekete sarihoz, persze előtte lelövettem az óriással, mert amúgy még a harcig sem jutottam el, 1 shotolt a levegőből... nem is értem, hogy lehet vele úgy harcolni. Vele nem bírtam így mentem vissza Manushoz hátha... de majd ma

A gond az, hogy borzalmas kicsi a sebzésem + 13 uchival... persze meglehet fakanállal is ölni mindenkit, de amiket néztem így sokan pl. úgy ölik meg Manust, hogy semmi extrát nem csinálnak: gyerek konkrétan egyszer nem ugrott félre a támadások elől, simán csak facetankolta silver kngiht pajzzsal, meg visszahealelte magát aztán ütött, ennyit csinált...
+15 great scythe volt nála (direkt le is állítottam a videót amikor az inventoryt mutatta, hogy megnézzem a fegyverét) és szintén ilyen 450+-kat ütött minden egyes csapással, pedig sima NG-ben volt ő is első végigjátszáson... Én nem értem ezeket a sebzéseket. Nekem az uchi igaz csak +13-as, de ilyen 90-ket ütök vele... kész vicc. Én is tudnám facetankolni mint a gyerek, csak én nem tehetem meg mert előbb elfog az estusom, mivel alig sebzem. Úgy könnyű, hogy 3 ütésből ilyen 1200-t ráver és pillanatok alatt fél HP-ra üti a bosst.Még sikerült farmolni egy kis titanitot így ma már felhúzom +15-re az uchit, remélem az dob a sebzésen... nem akarom elhinni, hogy 1/4 annyit sebzek mint más.. pedig a sythe nyers sebzése nem sokkal több, wikin 250 a scythe és 225 az uchi +15-ön.
-
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
válasz
nem_tom
üzenetére
Fú ne is mondd... nagyon jó a magyarítás, csak néha nehéz így wikin meg YT-on keresgélni. Volt pl. a gyűrű ami a Gwindolinhoz vezető szobrot tünteti el. Na az nálam volt csak annyira más a magyar megnevezése, hogy 2 videót is megnéztem arról hol találom meg, mire rájöttem, hogy nálam van. (még szerencse hogy nem indultam neki keresni
) Meg az sem segít a dolgon, hogy van vagy 4 ilyen fehéres sárgás gyűrű ami kinézetre tök egyforma, alig alig térnek el. Szal jah néha pain in the ass a magyarítás. -
-
MageRG
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Tudomásom szerint a PW sebzést semmivel nem lehet csökkenteni. Ha végigvárod a teljes időtartamot, akkor a HP-d 100%-át lesebzi.
Ha viszont felveszed hozzá a Lingering dragoncrest gyűrűt, akkor az egész spell tovább tart, és ennek megfelelően a sebzés is időben elosztva jelenik meg.
Vagyis egy másodperc alatt kevesebbet fog sebezni. -
Yodamest
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ja igaz

Láttam olyat, hogy csóka a power within spellel ölte meg pillanatok alatt. Estoccal ilyen 600-kat vert bele minden egyes ütéssel.... és úgy, hogy nem használta a low hp-nál dmget adó gyűrűt. Ami furcsa volt, hogy neki a power within alig alig vitte le a hp-ját, simán tudott táncolgatni a boss körül stb. Viszont utána én is kipróbáltam, csak szimplán bonefire mellett magamra tettem és nekem valami iszonyat gyorsan vitte a hp-mat, mint amikor mérgezést kapsz. Ezt a sebződést lehet valamivel csökkenteni? Mondjuk magic resisttel vagy miért sebez nekem olyan sokat? -
Yodamest
veterán
válasz
nem_tom
üzenetére
Szerintem ott szakadt meg a dolog nálam, hogy firelinkben már nem beszéltem vele, viszont nincs is ott már. Magától továbbmehetett? Mind1 is ez úgyis csak az első bemelegítő végigjátszásom, majd következőre már lecsekkolom ezeket a storyszálakat.
Haladás: Tegnap megcsináltam a festményes pályát, a végén nem öltem meg Priscillát így békével távozhattam
Most vagyok Manus előtt, kiszabadítottam Sifet, viszont gondolom emberi formában kell lennem ahhoz hogy lássam az idézőjelét. Fú sok humaniti elfog így menni
vagy megölöm egyedül...Illetve még elindultam egy kis kitérőre a szellemvárosba, hogy meglegyen a +15 erősítés a fegyvereimhez, mert Manuson nevetségesen keveset sebeztem a +10-es Uchival (kb ütésenként 70-et). Lehet előbb meglesz a 4 kings és majd csak utána megyek vissza Manushoz. Egy vidiben gyerek sima black knight greatsworddel ilyen 300-kat ütött rá, azért úgy már kicsit könnyebb.
-
nem_tom
őstag
A siegmeyer szálnak meg van a maga menete. Esetleges spoiler veszély! Először beszélsz vele Sen kapuinál, majd Anor Londoban. Utána visszatér Firelinkre, beszélsz vele. Lemegy fertővárosba, ott segítesz neki. Majd megmented a lányát az irattárban. Beszélsz a lánnyal megint Firelinken. Izalith-ban ismét megmented siegmeyer valagát mikor már ő szeretné a tiédet. A vége Ash Lake -nél van az első bonfire -nél. Végezetül kapsz egy titanit táblát.
SZERK.: Kihagytam azt, hogy Sen erődjén belül is beszélni kell vele és az után Anor Londo.
-
Yodamest
veterán
válasz
Šolaire
üzenetére
Jaja erről olvastam. Gyakorlatilag az offhand kezével harcol, amikor mi találkozunk vele és még így is milyen erős. Na majd meglássuk ha Manushoz érek, de a múltbéli Sifnek elvileg élnie kell.
Más kérdés: SweetFX-et használ valaki közületek? Elgondolkoztam rajta, hogy kicsit túrbóznék a grafekon, gépem bírná bármeddig szóval azon nem múlik. Már az is egy lépés lenne, ha kicsit színesebbé tudnám tenni a gémet, nem lenne ilyen szürke

-
Šolaire
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Ha Manus előtt megölöd Sifet akkor nem fog megidéződni én így jártam. Ha beidéződik Manushoz akkor később mikor harcolsz Sif ellen akkor adja be a plusz jelenetet. Megszaglász megismer olvastam hogy érzi rajtad Artorias illatát. Ők barátok voltak. Artorias mentette meg Sifet fiatal korában Manus ellen akkor sérült meg Artorias ha megfigyeled harc közben béna az egyik keze.
-
MageRG
addikt
-
Yodamest
veterán
Hihetetlen mennyi mindent belepréseltek a gémbe. Ami még tetszett, hogy Sif a szürkefarkas igazából nem akar minket megölni, csak tesztelni, hogy Artorias ellen készen állunk-e. Erre véletlen jöttem rá, mert elcsíptem YT-on egy alternatív cutscenet, amiben így ránk néz és csak csóválja a fejét, felismer minket és nem akar harcolni, de muszáj neki.
Elvileg ez akkor jön elő, ha már csatlakoztunk a covenantjához a harc előtt. -
válasz
Yodamest
üzenetére
Na ezt nem tudtam. Csak gwynever-ről tudtam meg nameless-ről.
Az viszont komoly hogy namless szobra már az első részben is benne van csak össze van törve viszont ami látszik belőle az megegyezik azzal ahogy a 3.részben kinèz szal már az első részben megvolt hogy hogy fog kinézni de majd csak a 3.ba rakták bele. -
-
Yodamest
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Micsoda szálak
Élmény lesz így tolni majd a 3-at, a szereplők ismeretében. Az is igaz amit mondasz, de én sem tévedtem, mert több fia is van. Wikiből idézet: Gwyndolin is Gwyn's youngest child, and is the only god who still remains in Anor Londo.Ami még elég katyvasz, hogy az árusok, karakterek össze vissza mászkálnak, sose tudom kit hol keressek. A Solaire haver is meghalt, de legalább megkaptam a szettjét, a pyromantám eltűnt a firelink shrineból, nem tudom ő is pl. hová ment.... a tök lovag is eltűnt, Londoban még beszéltem vele az ablaknál állt egy szobában, de utána elvileg neki is a shrinehoz kellett volna mennie, de nem volt ott....
-
Yodamest
veterán
Fú skacok most jó sokat toltam az 1. részt! Úgy indult a dolog még pár hete, hogy vagy 3X letöröltem a játékot, mert a 2 után annyira szokatlan volt nekem. Végül aztán csak nem adhattam fel és most elég szépen berántott.
DLC-ket csinálom már, legyőztem Artoriast, illetve tettem egy kis kitérőt és elnyelettem magam a festménnyel, most a havas pályát csinálom. Elvileg be is fejezhetném a játékot, csak nem voltam lent az edénynél, hogy megnézzem nyílik-e már az ajtó. Bed of Chaos is megvolt, talán ő utána kezdtem neki a dlc-nek. Gwyn fiacskáját is kinyírtam Londoban, szal szerintem még a 2 dlc-n végigmegyek és fináléééé. Aztán kezdem újra más builddel.

Zweihandert használtam ezidáig, elég jó a stunnja, viszont itt a kiegeknél éreztem már, hogy nem a legjobb, Artoriast is sokszor rémálom volt vele eltalálni. Így felhúztam +10-re a Claymoret illetve megszereztem az Uchit, szerintem ezzel a 2-vel fogok már menni. Warrior vagyok, de felhúztam itt a végére 15 re az intet is, hogy a great magic weapon buffot feltudjam tenni a fegyókra. Legtöbb videóban ezt használják még alap fejlesztésű fegyvereken is, szerintem azt a pár pontot jobban megéri mint további str-re vagy dextre tenni.
Na így hirtelen ennyi, ja meg hogy sokkal nehezebb mint a 2. rész! Egyszerűen a 2-ben minden olyan kisimított (nem grafikai értelemben), kezelhetőbbek a bossok, a pályát, a helyzetek. Ott ha egyszer megtanulsz egy pályát akkor soha többé nem halsz meg. Jó példa, hogy a 2.-ben most tartok az iron keepnél és eddig kb 1X haltam meg az is valami lezuhanás volt!
Itt az 1.-ben rengeteg olyan szívatós pályarész van, amit képtelen 10/10X ugyanúgy megcsinálni. Ott a Chapra démon előtti rész meg a boss, főleg a kutyák miatt. Ott vannak a Londos silver knight íjászok, ha tudjátok miről beszélek
fú ott vagy 15X meghaltam, gusztustalan. Ott a Bed of Chaos ami szintén elég lutri, most vagy sikerül a jump vagy nem. A 2. részben ilyen "random" dolgok nincsenek, ott ha legyőztél egy bosst vagy megcsináltál egy pályát, jó eséllyel 2. próbára már halál nélkül menni fog. Ez nem negatívum vagy ilyesmi csak gondoltam kifejtem miért nehezebb az 1.
UI: fú meg a kovácsokhoz rohangálás... 3 kovács van és mindegyik mást csinál és akkor futkossál hozzájuk, egyedül az 1. nél van közeli warpolható bonefire.
2 ehhez képest mennyország, ott mindent megtalálsz a központi hubban, atom egyszerű. -
Yodamest
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Olyankor sokszor azzal még lehet egy kis staminát nyerni, ha 1-2 pillanatra felengeded a pajzsolást a nagy ütés után, és akkor mire jön a következő light attackja azt is még pont ki fogod tudni védeni vagy elugrani. Sokan ott hibáznak, hogy kivédik a heavyt a pajzzsal, de továbbra is nyomva tartják a gombot és ezáltal nem szalad vissza a staminájuk. Én mindig csak közvetlen ütések előtt pajzsolok, 2 ütés között épp ezért leengedem, így sokáig lehet bírni.
-
MageRG
addikt
-
nem_tom
őstag
Akkor most ha ezt a sok jó tanácsot valaki magyarul is elmondja nekem azt megköszönöm mert semmit sem értettem.

-
Yodamest
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nekem sem volt zavaró a az iramkülönbség. Sőt most egy ideig párhuzamosan toltam az 1-et és 2-t, (mert elkezdtem az egyet aztán valahogy szokatlan volt az egész, nem lehet warpolni a bonefirek között stb. és ezért abbahagytam, elkezdtem a 2-t majd rájöttem, hogy nem futamodhatok meg és kár lenne kihagyni, ezért megint tiszta fejjel elkezdtem az 1-et
) szóval párhuzamosan toltam őket és még úgy sem volt zavaró.Persze van valamennyi eltérés, de számomra az nem olyan mértékű, hogy bármennyire is megzavarjon a játékban. Redditen vannak ilyen megmosolyogtató posztok, hogy a 2-ben annyira lomha a karakter, hogy lépni nem lehet stb.
Nem tudom, én nem élem meg ezt ilyen drasztikusan.Adaptability meg elég fontos stat, a warrioromnak mindig egy 20-25-ig fel szoktam húzni, annyi must have. Az immunitás is nagyon jó amiket ad poison, bleed stb ellen, nem csak az iframe miatt.
Kvelstadt te Toturi vagy? Mi ez az új külső, hol a teki? Am meg neked valami dark souls boss avatar kéne nem ilyen zöld massza.

-
Šolaire
veterán
Attunement-et én nem fejlesztem egyáltalán nem varázsolok csak katanával tolom. Jól tudod a boss is visszatér ha használod az asceticet. Ez annak jó szerintem aki acsikra megy rá. Például boss fegyókra nem kell többször végigjátszani ugyanazért a boss lélekért.
Kvelstadt:ha közvetlenül egymás után tolod az 1-2 részt akkor nagy kölünbséget fogol érezni míg meg nem szokod. -
cyberkind
félisten
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Másik dolog meg hogy ott járunk hogy megjelent a ds3 utolsó dlc-je is és mégis van éllet még ma is a ds1 topikban.
Ezt teszi ha egy játék jó, pedig én anno finoman szólva se szerettem ezt a szériát, illetve azokat a dolgokat se amit összegyúrtak ebbe, és most is mit csinálok, lassan indulok szopni az új DLC-be
, engem nagyon meglepett az egész, zseniális egytől-egyig, remélem lesz ennek a stílusnak még folytatása PC-n. -
Lehet azért mert nekem eltelt elég idő a részek között de én nem vettem észre ezt a ritmuskülönbséget sose.
Jó annyit igen hogy a 3 az gyorsabb de azt is szért mert bb után azt vártam hogy na a ds lassabb lesz és annyival nem lett lassabb..
Másik dolog meg hogy ott járunk hogy megjelent a ds3 utolsó dlc-je is és mégis van éllet még ma is a ds1 topikban.
Büszke vagyok rátok!
-
t256
őstag
válasz
Šolaire
üzenetére
Adaptibility-n kívül az Attunement fejlesztése akkor is ajánlott, ha nem szeretnél sok slotot a varázslatoknak. Minél magasabb a szintje, a karakter annál gyorsabban idézi meg a varázslatokat.
INT/Faith buildnél fontos.Sok minden változott. Számomra a legmeglepőbb a Bonfire Ascetic bevezetése volt. Ha túl sokszor megölsz egy ellenfelet a pályán, az egy idő után eltűnik. Nincs respawn. Ha használod az Ascetic-et, akkor visszajönnek és erősebbek is lesznek. Ha jól tudom a Boss is visszatér.
-
-
nem_tom
őstag
Egyébként ez nem tudom mennyire számít kuriózumnak, de ma egy cristal lizard dobott egy titanit táblát a Darkroot Medencében. 4-5 végigjátszás során velem még ilyen nem fordult elő, ezért gondoltam érdekes infó lehet. Szóval sose hagyjátok megszökni a kis gazfickókat.

-
nem_tom
őstag
Nem ez volt a probléma, tényleg semmilyen kapcsolatom nem volt a külvilággal. Viszont miután ideírtam és később újra beléptem hirtelen megjavult. Újra van sok üzenet, meg idézések is mennek. (nem tudom hogyan
) Azt vágom, hogy vannak frekventáltabb helyek, meg az idő se mindegy. Értelemszerű. 
-
cyberkind
félisten
Tehát akkor ha nincs nálam humanity mert félek, hogy meghalok aztán bukom mindet kb soha se érem be mondjuk a 15-ös Iaito-t nagyon Dex-re húzva?
A 2. részben is így skálázódik a Chaos, mert a 3-ban nem és ott tetszik is amit a kard tud, kb az egyik legjobb.Egy éltre-halálra való küzdelem volt megölnöm egy féllábú villámos valamit a Chaos-szal, ott valami kínszenvedés volt, de akkor ezek szerint ebben a részben ezt a kardot nem nekem találták ki.
-
cyberkind
félisten
Olyan lehet, hogy a Chaos Blade valamilyen szörny ellen gyengébb mint egy sima kard, illetve az is lehetséges, hogy valamiért gyengébbnek érzem a Chaos Blade-et mint a Iaito-t?

Megvan minden tulajdonság ami kell a kardhoz. -
nem_tom
őstag
Hiba van a mátrixban. Már egy jó ideje nem tudok kapcsolatot létesíteni az online játékosokkal. Korábban minden rendben működött, de most semmi. Nincsenek játékosok által hagyott üzenetek, senki nem idéz meg, senkit világát nem tudom megszállni. Pedig a steammel online vagyok. Mit tudok kezdeni ezzel? Ötletem sincs miért lehet ez.

-
cyberkind
félisten
Szép napot egy hosszabb kitérés után!

Ha jól gondolom az aranylovaggal majd Anor Londo-ban mindenképp meg kell küzdenem, igaz? Most vitte el a Firelink Shrine lelkét és kicsit hiányzik a központi hely, tehát el kell jutnom Anor Londo-ba és a többi jön magától?
-
nem_tom
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ja értem. Én meg a közepe táját ütöttem. Köszi, legközelebb kipróbálom.

MÁS: Artorias ismételten volt vagy 30-40 nekifutás, de így sokkal érdesebb volt a győzelem. Nagyon ki kell ismerni ahhoz, hogy legyőzze az ember. Szerintem vele fogok álmodni. Az összes mozdulata a fejemben van.

-
nem_tom
őstag
Seath farkát hogyan lehet levágni? Mikor megküzdöttem vele, szinte csak a farkát ütöttem de előbb pusztult el, mintsem lejöjjön. Még ezelőtt besegítettem egy NG+-os csókának leverni őt, neki hamar sikerült lekapnia de nem sikerült megfigyelnem hogyan. Van ennek valami trükkje?
-
nem_tom
őstag
válasz
Šolaire
üzenetére
Arra viszont rá kellett jönnöm, hogy Smough igazából nem is olyan nehéz. A sokadik nekifutásra már pikk-pakk le tudtam darálni minden alkalommal. A haverja az igazán nagy szemétláda. Pláne, hogy sokféle támadása van, így igen nehéz megjósolni melyiket fogja éppen bevetni.

(#2216) vorosmarti Capra démon csak a két mellé helyezett kutya miatt kemény. Azok miatt sokszor megöl. Ha sikerül kiiktatnom őket onnantól már megy mint az ágybahúgyozás.

Kalameet-be is nagyon sokszor tört már bele a bicskám, nagyon büntet a kis aranyos.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
nem_tom
üzenetére
Igen, az benne van hogy Neked más lesz a nehéz mint másoknak
Régebben én is keseregtem rajta, hogy ugyen new game-ben a Capra demon elsőre sikerült (nem sok ilyen volt nekem ds1-ben), a második végigjátszásban meg vagy 15 alkalommal neki kellett menni. Azért is volt furcsa, mert előzőleg sokat farmoltam, és eléggé op volt a karakterem. Meg talán az is számít, hogy mennyire vagyunk formában.Artoriasnál egyébként nagyon könnyű ruhában próbálkoztam először, de aztán gyorsan felkerült a Havel-set, majd ugyanez volt a helyzet Kalameet-nél, aki szerintem a legszemetebb volt az első részben.

-
nem_tom
őstag
Látom kicsit félre értettétek. Nem démon titanit, hanem titanit Táblára volna szükségem.
Amúgy 20-30 nekifutás után sikerült újra legyőznöm Smough-ékat. Ráadásul most úgy, hogy végül Ornsteint vertem le. Eddig mindig Smough -ot hagytam a végére. Elég kemény menet volt. Ráadásul kimaxoltam a villámló lándzsát ami nagyon brutál egy fegyver meg kell hagyni. Viszont kérdés. Jól sejtem, hogy Ornstein lelkéből lándzsát lehet készíttetni? Mert akkor kettőt kérek majd a kovácsnál. Nagyon rákaptam erre a fegyvertípusra azt hiszem.

(#2213) vorosmarti Abban igazad van, hogy nagyon látványos és jól megcsinált boss. Egyébként érdekes látni, hogy miképpen különbözünk. Mindenkinél eltér az, hogy melyik ellenségek meg boss-ok okoznak fejfájást vagy épp számít könnyű kalandnak. Akárhogy osztok-szorzok, nekem Artorias az egyik legnehezebb boss a játékban.

-
vorosmarti
senior tag
válasz
nem_tom
üzenetére
Sztem Artorias közel sem olyan durva mint Manus. Ha nem engeded, hogy feltöltse magát, akkor sima ügy. Persze elsőre nem garantált, de Manus-nál nekem jóval könnyebb volt. És hozzá kell tegyem h a final boss mellett, az egyik legszebb mozgású, leglátványosabb harcmodorú boss.
-
MageRG
addikt
válasz
nem_tom
üzenetére
Úgy emlékszem egyet garantáltan dob a Stray Demon az élőholt ispotály alján.
Egyet Sieglinde ad, ha végigvitted teljesen Siegmeyer quest-jét. Egy meg van Kalameet környékén is.
Random dobhatják a darkwraith-ek New Londoban, de nekem ilyen 8 végigjátszás alatt összesen egyszer volt. -
nem_tom
őstag
válasz
Šolaire
üzenetére
Mondjuk ez nem hülyeség, de sajna enyhén szólva is nem két fillér elegendő nyilat vásárolni hozzá.

Amúgy egy kérdés. Összesen hány titanit táblát lehet szerezni a játékban és hol? Most van egy darabom jelenleg amit már nem emlékszem honnan szereztem. Rákaptam a villám lándzsa ízére, de +5 -re fejlesztéséhez erre lenne szükségem. Viszont nem merem bevállalni, hátha másra használnám el a jövőben.
-
nem_tom
őstag
válasz
Rony949
üzenetére
Na az se leányálom, de nem rosszabb szerintem.

(#2201) Kvelstadt: Úgy éreztem kevés vagyok én még ahhoz, hogy megbarátkozzam az ottani népekkel. Tisztán emlékszem rá, hogy ott még magasabb szinten sem egyszerű a történet.

(#2205) Solaire: Manus is elég meredek, de ha sikerül kiismerni a támadásait és kitérned előlük még elboldogulhat az ember. Ellenben Artorias lovag a DLC-ben okozott pár ősz hajszálat. Instant 30 próbálkozás minimum. Mondanom sem kell, nem csipázom annyira őt se.
Na a nyilazós párosról is tudnék mesélni. Élből 20 nekifutás minimum, bár tegnap sikerült max 10-ből. Sokkal nagyobbat szívtam most a lándzsás Ezüst lovagokkal. 
-
Yodamest
veterán
Na én is kivégeztem tegnap a kecskedémont, most vagy megyek vízköpőt ölni vagy az erdőbe indulok el vagy megyek a mélységbe. Sztem mélység lesz belőle, ott elég könnyű azt a csápus puncit megölni a végén, igazából no dmg, csak a charge-ját kell kivárni aztán ütni.
A temető alatt lévő katakombákba mikor érdemes lemenni? Most felszedtem onnan a zweihandert, de nem mertem még lefelé elindulni

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jah fura is volt a DLC-be lépve miért copyzták le az erdőt. 

).