Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
-
-
vvega30
senior tag
válasz
Šolaire
üzenetére
Üdv megint, noob kérdés

Van különbség aközött, hogy milyen karakterrel kezdek ha kb ugyanarra fejlesztem?
Értem ezalatt azt, hogy vadásszal kezdtem mert nagy a dex, pajzs / ucsival megyek, de jobban jártam volna ha mondjuk harcossal kezdek? Vagy az, hogy milyen karakterrel kezd az ember az gyakorlatilag semmit nem számít mert mindenből lehet mindent csinálni? -
MageRG
addikt
válasz
vvega30
üzenetére
A Stray demon opcionális boss. Neked most a "The Depths" és "Blight Town" nevű helyekre kellene menned.
Az ajtó kecskedémontól nem messze nyílik, a kecskétől meg esik a kulcs.
A robbantós dagi démont egyébként hátulról érdemes ütögetni. Ha robbantani készül akkor elszaladsz jó messze.
A Crest shield is hasznos ellene, mert magic sérülést okoz a robbanás. -
vvega30
senior tag
Huh, hát nevekre nem nagyon emlékszem
Akivel most szenvedek az a Kóbor démon(?) talán, asszem az a neve. Ahol kezdődik a játék ott szakad be a talaj. Úgy kezdesz, hogy -30%hp.
Bika meg a kecske az megvolt tuti akkor valami éjszakai pillangó is az easy volt. Havel, a ringért.
A templom tetején a harangnál a 2 vízköpő. Kiszabadítottam valami arany páncélos lovagot akit aztán véletlen megütöttem
azzal is elvoltam pár órát
Kb ennyi. Nagyjából itt járok most. -
vvega30
senior tag
Jó napot uraim,
érdeklődnék, hogy van-e valamilyen sorrend, hogy mikor merre érdemes menni? Mondjuk magyarul
Vagy teljesen minegy merre megyek? 30 vagyok, visszamentem a kezdőhejre, de ott csak karcolgatom azt a behemót dögöt
Mondjuk nyílván bénán fejlesztettem de akkor is erős nagyon, pedig a 2 fekete lovagot simán kiperryztem.
Mellesleg sikerült a 21:9 úgy ahogy a linkelt leírásbanvan, csak hát volt egy kis user error...
-
MageRG
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha van kedved, tegyél egy próbát a DS Overhaull moddal. Egy csomó grafikai feljavítást tartalmaz.
Én nem próbáltam. -
t256
őstag
válasz
Šolaire
üzenetére
Én el is kezdtem az INT Buildet. Vörös hajú lányt kreáltam. Melisandre névre hallgat.

Rutinból rögtön elmentem New Londo Ruins-ba, megszereztem az Estoc-ot és a Fire Keeper's Soult.Magic Estoc +10 a cél. Lehet csak kijöttem a ritmusból, de létezik az, hogy ezzel a karddal nem tudok rúgni?
Előre+R1-et ha megnyomom, akkor odacsap egyet a karddal és hátra ugrik a karakter.Minden thrusting sword-del a kézben így viselkednek a karakterek?
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
A HD modon kívül ki milyen modot ajánlana ami érdemben szépíti a játékot?
-
Yodamest
veterán
Na olvasgattam kicsit: longsword + ring of blades + flynn's ring brutál kombó. Erre kéne rámennem, majd meglesem melyiket hol találom, remélem nem a játék utolsó harmadába lehet összeszedni a gyűrűket.

-
-
Yodamest
veterán
Warrinál kezdő, de amúgy az összes játékban már az 1. árusnál annyit vehetsz belőle amennyit akarsz

A Big Hat Logan végén kapod a játék legjobb varázsbotját. De nem valami egyszerű szál az sem... direktbe nem mentem rá, mert warrioros vagyok mindig, de addig "véletlen" elvittem, hogy megöltem a könyvtár titkos szobájában és a kalapját megszereztem, de így a botot nem dobta.MageRG BS Sword is jó fegyver, de nekem nem felel meg, mert nem szeretem ezeket a piszkafa vékony fegyókat, dexes és farmolni kell a lovagokat hozzá. Ennek a longsword runnak pont az lesz az egyik lényege, hogy egy teljesen usual, mindenki számára már a játék legelejétől elérhető, olcsó kis fegyverről van szó.
-
t256
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Érdekesen hangzik. Ráadásul Warrior-nál kezdőfegyver, nem mintha a játék elején nem lehetne lefarmolni.

Én most újra végigvittem a Demon's Souls-t. rekord idő alatt. Ehhez képest könnyű.Belekezdtem a Bioshock Infinite-be és a Rayman Origins-be, de egyik sem köt le. Ha ránézek a PS3-ra, rögtön Souls játékokra asszociálok.
Legközelebb varázslót indítok. Meg akarom csinálni a Big Hat Logan szálat.
-
Yodamest
veterán
Én mindig Guts styleban toltam a 2. részt, mert ott nagyon OP fegyó a "Greatsword". Aztán úgy akartam az 1.-t is Zweihanderrel, de valahogy a játék felétől a Claymore jobban testhez állt. Érdekes a 2-ben meg sose tetszett a Claymore, teljesen más ott már. A 3-at szintén Claymore-al toltam le, ott lehet scalingot is állítani a fegyvereken, szal rátettem egy jó kis A-t és brutál erős volt úgy.
Mostanság tervezem, hogy újra nekiesek a soulsborn szériának, de most annyi különbséggel, hogy csak longsworddel tolom le és full egyedül az összes bosst. Keringenek is videók erről a neten, hogy az alap longsword kb a legjobb fegyver a játékban. Speedrunhoz is használják a 2 kezes sebzés/sec értéke miatt.
Na majd meglássuk, érdekes lesz azért végig azzal menni, de tetszik a gondolat
-
MageRG
addikt
válasz
vvega30
üzenetére
Ha feltetted a DSfix-et, akkor a renderwidth/high értékeket kellene átírni az ini file-ban.
Nem tudom nálad működik-e, de egy gyors keresés ezt dobta.
A rúgást próbáld meg úgy, hogy nagyon kicsit később nyomod meg a támadás gombot, mint az előrét.
Gamepaddel játszol?Kezdő buildnek tökéletes a lovag, mert jó páncéllal kezd, és gyógyítani is tud.
Vagy indíthatsz varázslót is, azzal könnyű. Csak amíg nem tudsz több spell-t venni, addig ki kell húzni valahogy. -
vvega30
senior tag
Üdv
Megkaptam steamen egy barátomtól a játékot. Sikeresen feltelepítettem a magyarítást is fel tudtam tenni, de a 21:9-et nem sikerül kicsikarni belőle. Esetleg van valami tuti tippetek?
Mivel teljesen analfabéta vagyok a játékhoz, meg hát irányításban sem vagyok guru, (rohadtul nem tudok rugni
tudom, hogy kell, egyszerűen nem megy...) ezért tudnátok ajánlani valami nagyon kezdő buildet? Vagy itt nincs olyan? -
nem_tom
őstag
válasz
Rony949
üzenetére
Ja, hogy ja... ez nekem teljesen kimaradt.

(#2556) MageRG: Az úgy akkor elég komoly tank karakter lehet. Én a 2. részben próbáltam meg hasonlót építeni de ott HP mellé pakoltam rendesen minden mást is, hogy a legnehezebb felszereléseket is tudjam gond nélkül használni.

-
MageRG
addikt
válasz
nem_tom
üzenetére
Fegyver: Ultra greatsword +15 és Avelyn (bár ezt nem is használtam). Amíg ez nincs meg, zweihander.
Páncél: Balder armor, Silver knight gauntlets, heavy boots (vagy shadow leggins, amíg nincs elég endurance).
Havel ring + clorantine ring (vagy wolf ring).
Bandit: 28 str, 14 dex, annyi end ami fast rollhoz kell, a maradék meg vit-re. Lehet hogy pakolok még dex-re. -
MageRG
addikt
Végignyomtam Guts-ként a játékot. Valami brutális.
Bizonyos szint után az ultra greatsword akkora fizikai sebzést okoz, hogy szinte semmi nem áll meg előtte.
Artorias, Kalameet elsőre lement, Manus másodikra. O & S-nél bele kellett rázódni, de az is elég gyors volt.
Olyan bossok ellen, amik csak rövid időre nyitják ki a védelmük, ideális.
Kalameet-nél is csak pislogtam hogy máskor mennyit kell beleütni, most meg... -
Rony949
őstag
Ezért imádom a Dark Souls közösséget! Videó
-
Šolaire
veterán
Ha valakinek nem elég nehéz a játék
:[link] -
B-Eazy
csendes tag
Koszi a segitseget mindenkinek!😄
-
t256
őstag
Leghamarabb Domnhall Of Zena fog árulni. Depth-ben találkozol vele először. Blighttown bejárata előtt. Később kiköltözik Firelink Shrine-ba.
Csak hármat tudsz tőle venni egész végigjátszás alatt.A Sunlight Blade egy erős hit alapú varázslat, amivel villám sebzést tudsz rakni a fegyveredre. Anor Londoban találod meg.
-
-
B-Eazy
csendes tag
Sziasztok!

Valaki megtudná mondani, hogy hol lehet a játékban goldpine resin-t találni/venni?
-
t256
őstag
Köszi mindhármótoknak!

Abba már belenyugodtam, hogy elkezdtem őszülni. Szerintem ez még Super Castlevania IV-vel vagy a Super Mario Bros 3-mal kezdődött.
A kérdés hogyan tovább? Az NG+ mennyivel nyújt többet?
Az is lehet, hogy új karaktert kezdek a Demon's Soulsban. A szíves csücske az a játék.
A harmadik részt lenne ésszerű elkezdeni, de még mindig spórolós vagyok és nem vettem még PS4-et. -
t256
őstag
Legyűrtem Manust! Baromi nehéz harc volt. Utána Gwyn is meg lett. Ő már klasszisokkal könnyebb. Csak tartani kell a távolságot, védekezni és ha elfárad akkor odacsapni.
Tehát második végigjátszásra mindenféle kiskapu és summon nélkül, ha nehezen is, de mindenkit legyőztem.Kereken 1 éve játszom Souls játékokkal. Három ősz hajszálam van!

-
Én nem szeretem az ug swordoket. Tudon hogy jók meg hogy ha odabaszol vele akkor van idő vissuahúzni mer fekszik az ellen de azok már olyan lomhák hogy azt nem akarom megszokni.
Én most greatswordel megyek és kurvajó.
Sokkal jobban élvezem mint a katanát.
Jó volt vele megtanulni faszán dodgeolni de mégegyszer nem mennék olyannal.
Gs-el is dodgeokok, 30%felett is viszont az sebez is nem csak bosszantja az ellenfelet. -
Ry0K3N
senior tag
Annak aki még nem játszott a játékkal szerintem nagyon különbség ha zweihanderrel stunlockol mindent vagy a sima alapkardal hadonászik. Saját tapasztalatból mikor egyből zweihanderre építettem egy új karaktert mérföldekkel gyorsabban haladtam bár abban benne volt hogy már tudtam mire számítsak.
-
Ry0K3N
senior tag
-
MageRG
addikt
Ne legyél túl közel.
Manus ha kinyújtja a kezét és lecsap, gurulj félre, és üsd meg a kezét. Néha olyan lassan húzza vissza, hogy kétszer is meg lehet ütni.
Ha közel mész, maradj a bal oldalán, mert úgy könnyebb kicselezni. A hátában ne maradj sokáig, mert hátranyúl.
Ha üvölt, akkor menj el jó messzire, mert nyomja majd hosszú kombóját (akkor gyógyulhatsz, vagy utána orrbavághatod).
A második fázisban a silver pendant-tal ki tudod védeni a varázslatait. Vagy el is lehet gurulni előle.
Behívhatod Sif-et is.A calamity ring az a "very hard" fokozat.

Egyébként PvP-ben, ha Karmic Justice-szel akarsz valakit megszívatni, állítólag akkor használható. -
t256
őstag
Véget ért a nyerő szériám. Manus valami idegbeteg! Csak védekezni tudok, támadni nincs időm.
Néztem YT videot róla. Másnál sokkal szelídebb. Bevallom az előző végigjátszásban kintről lenyilaztam.
Van valami jó tippetek ellene?Egyébként a Calamity ring mire jó? Duplázza a sebzést, amit kapok. ezen kívül van más funkciója? Előnye?

-
Šolaire
veterán
DoomSouls

[link] -
t256
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ha már pajzs nélkül mész, illik két kézben fogni a fegyvert.

A Battle of Stocism Gazebo már ennyire kihalt? Tegnap próbálkoztam néhányszor, de nem sikerült a matchmaking.
Ugyanakkor Oolacile Township-ben folyamatosan megy az invade.Kalameet pedig összejött ötödik próbálkozásra!

-
MageRG
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Uchival is lehet stagger-elni, csak két kézre kell fogni, és több ütés kell (pl. Orsteint is sikerült). Mivel elég gyors fegyver, ez nem is olyan nehéz. Egy kézzel viszont esélytelen.
A fegyverek kétkezes statisztikái megváltoznak, és sajnos a játék nem mutatja.
A BKGA-nek valszeg már alapból nagy poise damage-e van, azzal egy kézzel is lehet. -
nem_tom
őstag
válasz
Predaking99
üzenetére
Soha nem láttam ott idéző jelet még.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Horgász topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk nyílván bénán fejlesztettem de akkor is erős nagyon, pedig a 2 fekete lovagot simán kiperryztem.

szerintem azzal is tudsz rúgni ugyanúgy.

: