Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
A bossok souljainak funkciója csak annyi, hogy a trónon ülőnél el lehet cserélni fegyverre?
Nem mertem felhasználni, hátha kell valahova, így tele vagyok velük.
Illetve jól értem, hogy az "ember" használata csak arra jó, hogy lehet online- nyomni, invadelni, illetve behívni segítőket?
Most hogy vége a játéknak, van értelme újból végignyomni ng+ vagy inkább a Dlc-kkel próbálkozzak? -
cyberkind
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Amúgy az AGL-t kell nézni, ez megfelelő ADP nélkül a béka segge alatt van, valaki hozzátud ehhez szokni, valaki nem (mint én is), annak rá kell pakolni valamennyit, de egyénfüggő, nekem a képen látható karakterem fürge, mint egy ninja, pedig egy hatalmas greatsword-del élem az életet.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
1,5x szorzó kell a statokból a power stance-hez.
Amúgy én is most kezdtem újra 2 év után.
Elden után kicsit fura a mozgás de majd megszokom.
Strenght build már megvolt most dex.
4 trophy kellene a platinához ezért is kezdtem újra. Csak a varázslatok hiányoznak, sztem kb 1-1 mindenből.
-
Tasunkó
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Keveset játszok, a grafikus kártyákra való tekintettel bö 10 éves előnyt adtam a játékoknak így simán megy a 60 fps. A DS2 ebből a szempontból kicsit idöugrás, mert most 2011 körül járok. Az Elden Ringtől nézve hát igen. Azt nem tudom mi az hogy lassú, de az irányítás a DLC-bossoknál nagyon érezteti hátrányait. A Fume Knight a 3. bossom de pihentetni fogom, mert már 3. napja nyomom de ha kikapja a lángoló kardot, onnantól a fegyvermegoldásaim nem elég hatékonyak, hogy amíg életben vagyok képes gurulni, biztatóan csökkentsem az életcsíkját. Csak most ez is pihen az ivory King is pihen, a végén megiszom a levét ennek a lazulásnak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát én senkinek nem ajánlom.
Első Souls játéknak nem jó, mert olyanokra tanít meg, amik máshol nem kellenek, sokadiknak szintén nem jó, mert olyanokat kell megtanulni, amik máshol nem kellettek.
A power stance az egyetlen dolog abban a játékban, amire azt mondom, hogy egy pozitív változás, tök jó ötlet és hiányzik a DS3-ból. -
melega
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Te DS sorozat után elkezdtem a Nioh 2 őt, a legnehezebb játék a Sekiro után eddig, az erlső bosst ideáig nyomtram dálután 4 óta mintha a Dncert kaptam volna meg lebutított szinten.
Visszatérek inkább a witcher 3 hoz, és utána A bloodbornhoz hátha a vízválasztóig magamtól eljutok.
-
melega
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Sokan egyetértenek veled, ezért szerették jobban az első részét, illetve a hjároimban ezért téretek vissza az első rész elemei.
A másik az Elden ring azért év játéka esélyes mert a legtöbb játék amit kiadtak vagy jóval könnyebb, vagy sokkal egyszerűbb a játék felépítése.
Ilyen időket élünk.. -
melega
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
20 estus falskám van és level 78
Vitality 33
Endrance 38
Estus falska 20+3
Fegyverek zveihander+10 260
Greataxe+10 260
Pajzs
Black iron greatshield+6
Amúgy most wolf ringgel fogom megpróbálni úgy egyszerűbb.Mellesleg ps 5 ön játszom és nem lépett be npc online segítség, de nem is akartam.
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha-ha, szeretem a meglepetéseket, már ha nem kellemetlenek. A remastered verziót kezdtem. Nehéz a harc, már az első pár élőhulla(?) megizzaszt. Eléggé aggódom, ha ilyen 3 meg 4 billentyű kombós lesz, hogy gurulás után lábsöprés majd rituális tökönrúgás kell, mert csak az hat, akkor nagy bajban leszek
. -
highness
tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Mindenkinek köszönöm a választ! Igazatok van, sorban fogok haladni.
Biztos, hogy hosszú lesz, mert napi egy-két órát tudok este játszani. Aztán még lehet, hogy kell beiktatni más játékot is, hogy ne legyen egyszerre sok a Dark világból...
Tudtok esetleg olyan magyar végigjátszás videót, ami a platinum trophy-ra van kihegyezve? -
Shadowguard
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát kb. Az a baj, hogy mondjuk Sir Alonne így visszagondolva tényleg nem lenne rossz fight, de az odavezető úttal együtt nézve már...
De nem is nagyon van emlékezetes boss a kettőben. Az első rész végén ott volt Gwyn, menet közben Sif, a Four Kings, Pufi és P*cs (bár őket utálom, de mégis emlékezetes páros), a DLC-részében Artorias, Kalameet (neki a farkát levágni külön élvezet volt)...
A háromban a végén a Soul of Cinder, mikor P2-ben megy a Gwyn fight zenéje az fenomenális, Gael szerintem a sorozat legjobb bossa, Pontiff az ősellenségem, a Dancer, a Nameless, az Abyss Watchers,MahatmaChampion Gundyr...
Itt a design miatt a chariot, ami megmaradt, illetve a Skeleteon Lords... De a végéről arra emlékszek, hogy volt egy dupla boss, valami rusnya izé, akinek a nevére se emlékszek és Aldia. Meg a DLC-s opcionális bossok az idegtépő útjaikkal...
-
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Én még akár azt is el tudom képzelni, hogy ugyanaz a világ, csak sok-sok évvel a DS3 eseményei után. A jelenlegi sztori szerint van valami Marika The Eternal, aki uralkodik/uralkodott, és az Elden Ring darabjait, neki az ivadékai (demigod-ok) birtokolják. Ezek valamiféle rúnák. Gondolom ezeket kell majd összegyűjteni. Igazából ez így nem sokban különbözik a DS-ben a lelkektől.
Vagy még ha különbözik is, azért valami hasonlóságot látni lehet. Bárhogyis, a trailer alapján nagyon komoly bossok lesznek benne. És nagyon élvezetes lesz mindegyiknek elkenni a pofáját egy great hammerrel.
-
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nekem az első rész kimaradt. PC-n akartam tolni, de ott rettenetesen szarul lett megoldva a PC-s port, de erről jó sok fórum is van. A 2. rész viszont nagyon stabil, és nagyon jó is. Én mindig azt szeretem ha egy játékban a lehető legrészletesebben meg tudom alkotni a karakteremet. Nem csak a külsejét, de rengeteg lehetőséget ad a játék, hogy olyan build-el toljad, amilyennel csak akarod. Jó mondjuk Sekiro-ban ez pont nincs így, de az csak minimális akció RPG, inkább előbbi. Természetesen ebben a játékban is strength builddel megyek, viszont itt már az elején eldöntöttem, hogy Odachi lesz a main fegyverem. A kalapácsok itt inkább staminára adnak bónusz sebzést, így kivételesen elvetettem őket. Meg az Odachi itt kifejezetten jobban tetszik.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ez az egyik kedvenc DS videóm.
Én is szoktam linkelni alkalomadtán. Nem nehéz a DS csupán türelem kell hozzá és sok sok harc az adott bossal. Nem elsőre csinálta meg a kiscsaj sem a táncikálással. Én is elidőztem pár bossnál vagy 30-szor. De kitanultam. Annak nehéz aki lusta ehhez. Halál nélkül is végig lehet vinni, de ahhoz irgalmatlan sokszor kell végigvinni. Egy "normál" embernek ehhez se ideje se türelme nincs. -
törölt tag
-
Šolaire
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Pl egy Halo Legendary fokozaton na az nekem nehéz volt, Souls játékokat mondhatjuk nehéznek szerintem nem az, inkább úgy mondanám nem toleráns a játék szigorúan veszi, bünteti ha a játékos nem tartja be a szabályrendszerét, viszont ha kitanulja valaki akkor úgy megy át rajta akár lv1-es szinten mint kés a vajon.
Anno én is el akartam adni, egy hétig Burg-ba dekkoltam aztán csak megtanultam hogyan kell ezzel a döggel játszani és nem betörni akartam a játékot hanem legyőzni. Mai napig nagy élmény nekem az első rész, utána sajnos a többi rész már nem adta azt az eufóriát.
Bakker de hosszú lett.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Én annó "kis szaros" koromban szerettem a szerepjátékos dobókockás fantasy könyveket. Miyazaki is így volt ezzel és ezért alkotta meg úgy a játékot hogy a történetet relatíve mi képzeljük el, ne legyen szájba rágva. Homályos utalások, tárgyleírásokkal operált és ezért is lett nagy mítosza a DSnak. Mindenki elképzelte valahogy és ez a legzseniálisabb benne. A képzeletedre vagy utalva, a fantáziádra. Az hogy valakinek kevésebb van az mit sem von le az értékéből a játéknak.

Remélem az Elden Ring is hasonló lesz. Ne legyen ugyanolyan, mert az már lerágott csont lenne csak hasonló. -
MageRG
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Illusory Wall-nak van egy pár jó videója róla.
Tulajdonképp két féle bünti van: pvp és pve.
Pvp büntit nem tudod kifizetni Oswaldnál (amikor "indiktálnak"). Ilyenkor jönnek érted a Darkmoon-os invaderek.
A pve pedig az, ha lecsapsz békés NPC-ket. Ilyenkor a barátaik, covenantjuk is ellenségesek lesznek. Van amikor ki lehet fizetni, van amikor nem. Pl. ha lecsapod Petrust mielőtt Rhea-ék megérkeznek, akkor a soha a büdös életbe nem bocsátanak meg (akármennyit csengetsz).
Mikor új játékot kezdesz, minden NPC resetelődik, szóval nem érdemes fizetni. -
Šolaire
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Pedig néha tök jó a 3. Részbe pl Pontiff után, igaz én törtem be de volt hogy összeverődtünk többen és ment szigorúan egyesével a harc a gesztúrákkal teljesen jól ment a kommunikáció. Vannak azért fair játékosok is bőven. Ettől függetlenül persze megértem ha nem szereted .

-
Šolaire
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Sekiro félbe maradt, maga a világ tetszett de mint megrögzött DS játékos nekem nem állt kézre a harcrendszer. Pihentetem de adok neki még esélyt.

Sok hibája ellenére szerethető a 2. Rész is szegény mostohagyerek.
Elden Ring meg várós de valami infó már jó lenne róla.
-
Šolaire
veterán
-
atainprison
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Akkor mákod volt, mert van, hogy össze vissza csapkod és van, hogy nem. Sokszor nem tudsz mit csinálni az ellen, hogy le ne üssön a szakadékba. Néztem róla videókat a neten, és 90%-ban vagy messziről íjjal lövik, vagy kilépnek a játékból és vissza miután az egyik oldalt szétütötték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elden után kicsit fura a mozgás de majd megszokom. 
Hát jah...
Biztos, hogy hosszú lesz, mert napi egy-két órát tudok este játszani. Aztán még lehet, hogy kell beiktatni más játékot is, hogy ne legyen egyszerre sok a Dark világból...
Az is szinte sose sikerült, főleg bossnál. Pursuernél próbáltam de died lett mindig.
Én az első és harmadik részt évekre hanyagoltam az első boss miatt.
)