- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz Shadowguard #8098 üzenetére
Nálam is volt akadás a mocsaras résznél, még régebben. A GPU órajel is ugrált. Milyen VGA-d van?
-
Weareus
addikt
válasz Shadowguard #8098 üzenetére
Esetleg ehhez még hozzávehető az is, hogy a from software sosem a jó optimalizációról volt híres.
Szerk.: ja, most nézem, ezt már kb. írták...
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Shadowguard
senior tag
Végülis mindegy, a két mocsaras területen átverekedtem magam, utána nagyrészt megszűnt a probléma. Néha-néha vannak nagyon érezhető megakadások, mintha a játék akkor akarná hirtelen betölteni a következő pályaszakaszt. Vagy valami ilyesmire gondolok, mert a Catacombs egyik részénél (ahol Tsorig betámad spirit alakban) direkt tesztelgettem, bármelyik irányból megyek van egy pont ahol van egy érezhető akadás. De a terület többi részén semmi gond, csak ott. Tudom, mert háromszor végigmentem rajta, csak emiatt.
A Road of Sacrifice is akkor bolondul meg teljesen, ha a Crucifixion Woods bonfire közelébe megyek. Kipróbáltam, ha fentről indulok és elkerülöm a bonfire környékét akkor ott sincs gond. A legérdekesebb, hogy ha így csinálom akkor a Lycanthrope modellje (amelyik a black knight felé vezető úton van) rendesen betöltődik. Ha nem ölöm meg, hanem elmegyek a problémás részre, aztán mikor elkezd akadni akkor vissza akkor már darabos a modellje és akkor pakolja fel a hátára a keresztet is mikor odaérek
De kicsit keresgéltem, az online patch óta másoknál is akad a játék, akiknél előtte nem volt gond. Remélem több problémás részbe már nem futok bele -
MageRG
addikt
válasz Shadowguard #8096 üzenetére
Változott a hardver, ugye?
Akkor lehet hogy simán az adott driver+vga kombinációt nem szereti. Van olyan, hogy a régebbi játékokat "elrontja" egy újabb driver."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Bad Pritt
félisten
válasz Shadowguard #8094 üzenetére
Szokásos From minőség a PC port.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Shadowguard
senior tag
Kedvem támadt elővenni megint a DS3-at, bő egy éve játszottam vele utoljára, de azért a legtöbb dologra még emlékeztem. Eddig a legnagyobb ellenfelem a gravitáció, legalább tízszer sikerült a leghülyébb helyzetekben lezuhannom.
Na de nem is az a lényeg: mégis milyen beállítással van baja a játéknak, hogy bizonyos részeken a béka hátsója alá zuhan az FPS? Vagy ez valamelyik újabb patch műve? Az előző gépen emlékeim szerint maxra húztam mindent és semmi gondom nem volt. Nem mindenhol csinálja, de a Road of Sacrifice egy része gyakorlatilag játszhatatlan volt emiatt. A Farron Keep mocsár egy része dettó.
Bár gyanítom, hogy valami technikai baki lehet a háttérben, mert a Road egy részén konkrétan láttam, ahogy dobálja le elém a textúrákat minden alkalommal.Legfrissebb VGA driver, minden naprakész, szóval tényleg nem értem mi a baja
-
senior tag
válasz Kai_Rong #8092 üzenetére
Köszi Csak olvastam róla, gyakran paráztatnak vele cikkekben, de Fromsoft játék nem maradhat ki.
Hidetaka Miyazaki -t a Time magazin beválasztotta a 100 legbefolyásosabb ember közé. Hát, nálam a dühkezelésben olyan szintekre juttatott, aminek a létezéséről sem volt eddig fogalmam, semmilyen meditáció vagy Dalai láma nem fogható hozzá
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Tasunkó #8091 üzenetére
Nem összehasonlítható a két játék. A Sekiro erősen skill-based, nem tudsz buildelni, mert nincsenek statok, nincsenek szintek. DS2-ben ha elakadsz valahol, tudsz respecelni, hogy valami más megközelítéssel próbálkozz, tudsz pár plusz levelt grindelni, hogy több életed / damage-ed legyen, stb.
A Sekiro nehézségére leginkább azok szoktak panaszkodni, akik a DS háttérrel vágnak neki, és hasonlóra számítanak - azt a mindsetet kell magadévá tenned, hogy a Sekiro nem egy Souls játék, hanem teljesen más, még ha hasonló elemeket is vélsz benne felfedezni. Nekem anno a Sekiro az első "Soulslike" játékaim között volt, előtte csak a Nioh 1-et pörgettem végig. Egy-két bossnál azért nyilván sokszor kellett próbálkozni, hogy győztesen kerüljek ki a csatából, de egyáltalán nem volt vészes, szóval abszolút teljesíthető kevesebb Soulslike tapasztalattal is.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
senior tag
A Sekiro az olyan nehéz lehet, mint a Dark Souls 2 DLC bossok? 1évet kellett halasztanom mire legyőztem az Ivory-t meg a Blume Knight-t. Mondjuk NG+-on mentem a DLC-be, de akkor is.
-
MageRG
addikt
Hogyan játsszuk végig a Dark Souls Remastered-ed 20 perc alatt?
Nyilván aki komolyan gondolja a speedrunt, az nem biztos hogy ezzel kezdi.
Nem valószínű hogy születnek még új felfedezések ebben a játékban. De belépőnek jó."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Weareus
addikt
válasz Phoen|x #8088 üzenetére
Valóban az.
Első runomban Gaelt lehoztam elsőre.
Midirről mondjuk azt, hogy nem elsőre és nem is első nap, de még második napon sem...
Kb. Orphan of Kos szintű xopás volt...[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
addikt
Midir is meglett, a jó öreg claymore-ral.
Go Gunners!
-
Shaza
senior tag
Hol tudom beszerezni az első részt pc-re,illetve készült belőle dobozos verzió?
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Tudom, hogy vótmá, de én még mindig szakadok rajta...
(és hátha valaki még nem látta...)
[link]Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Bad Pritt
félisten
Inkább Elden Ring topikba.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdvözlet!
Nem nagyon irogattam ide, de most nem tudom megállni. A Ringed City dlc-ben, van egy rész ahol konkrétan úgy éreztem magam mintha a
csöppentem volna épp.normandiai partraszállásba Go Gunners!
-
MageRG
addikt
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
persil
nagyúr
Mar tobb helyen olvastam, hogy a dark souls 2-hoz eredetileg volt tervezve valami sajat feny-arnyek motor, amit kesobb kukaztak es helyette kaptuk azt, amit kaptunk.
Nincs errol valami link, korai video, screenshot, vagy valami?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Bad Pritt
félisten
-
FlashBird
tag
Jah hát valami Monster-Warrior build-en énis gondolkoztam, mert tök jó volt ez a láthatatlanság de ha azt nézzük Pestile Mist-en, GS Arrow-n és Soul Spear-en kívül nem volt más használható spell Sorcererrel... Legalábbis aki nem bohóckodni akar órákig. A Sekiro emiatt tart még mindig távol mert na ott aztán kikell csapkodni úgy látom.
-
senior tag
válasz FlashBird #8065 üzenetére
Oké, csak szóltam. Más fegyver, más stílusú harc. Elsőre pajzzsal megyek, aztán lándzsa-tőr, lándzsa két kézben, kasza kétkezes, sarló-sarlóval. Két tőrrel nagyon elegánsan lehet parryzni vagy backsteppelni. Vagy a zweihanderrel ahogy elrepül a paraszt ha eltalálod az költészet
-
FlashBird
tag
válasz Tasunkó #8064 üzenetére
Valahogy ezek a többszöri végigjátszások nem annyira vonzanak, legalábbis nem egyből Elden Ringet-t sem kezdtem újra pedig terveztem, lehet majd DS3-et egy év múlva amikor már elfelejtettem a dolgokat benne hogy meglegyen kicsit megint az újdonság varázsa, na meg más karakterrel.. De 6x végig nyomni egymásután...
-
senior tag
válasz FlashBird #8063 üzenetére
Várjávárjá, ott vár még 6 végigjátszás, amíg eléred a New Game 6+T egyre erősödő ellenfelekkel. Tavalyelőtt az egész tavaszom ráment, a fametszéssel elmaradtam. Node lett nyárra ng+5-n pöpec kaszakészletem.
-
FlashBird
tag
Na letoltam a DLC-ket is, furcsa az élet most Dark Souls nélkül... Kicsit üres is maradt a "befejezés", vicces ez hogy lenyomjuk Gael-t aztán most hogyan tovább?! Nagyon mondják a Sekiro-t de nem tudom belefogjak-e PC-n, azért Demon Prince-el meg Sisterrel szívtam sokszor az ugrás miatt, szóval most nem lenne türelmem ehhez..
-
senior tag
válasz FlashBird #8056 üzenetére
Közhely elmondani hogy gamepadra tervezték, de nagyon igaz. A Hollow Knight-ot kivittem billentyűzeten, aztán gamepadon 10 perc alatt kipofoztam azt a varrótűs boss-t, akivel 4 órán át küzdöttem billentyűzettel. Vannak helyzetek amikor a billentyűzet, mint pálcikákkal levest enni.
-
FlashBird
tag
Na alapgame végére érve megosztom a tapasztalataimat... Továbbra is nagyon egyben van ez a játék, elképesztő hangulat, zene, dizájn... Viszont a Pc porton nagyon gagyi a futás+ugrás, ok a végére már kiismertem, sőt inkább mellőztem mert baromi idegesítő volt a kritikus helyzetben történő hülye ugrás dodge helyett... Csak emiatt 10/8,5+. Konzolon lehet ez simán egy 10/9+ játék, igazi mestermunka! Írnám hogy imádtam minden percét ha nincs ez illetve a már fentebb írt Lothricos Sorcerer boring play. DLC-ket majd megnézem most egyenlőre pihi
-
FlashBird
tag
Lothric nagyon csúnyán megakasztott, kiis égetett rendesen... Utána kellett néznem hogy nyomják le sorcererrel mert nem értettem miért nem sebződik a phase2-ben...
-
MageRG
addikt
Gwyn szakállára, mi ez?
Dark Souls Archthrones: Gameplay ShowcasePersze ez egy DS3 mod, de érdekes mennyire újra tudtak tervezni mindent.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
FlashBird
tag
válasz #82860288 #8047 üzenetére
Azért nekem más az élményem, ez a ds3 világ így is elég nagy, konkrétan harmadájra futok el egy boss mellett mert nem találtam meg.... A különböző questek, secret door-k meg pláne, persze aki már ezeket ismeri annak nem újdonság... Nekem azért overwhelming tud lenni amikor a labirintusokban kell bóklásznom mert keresek valami key-itemet. Viszont továbbra sem tudom azt írni hogy na.. " ez megint ugyanaz", sőt Elden-ben sokkal könyebben farmoltam, megvoltam a helyeim ahol gyorsan haraptam pár szintet vagy kiegészítettem a rúnákat ha nem akartam kockáztatni, itt azért nem ennyire egyértelmű, nem is kellett annyit grindelnem, bőven elég ha szépen halad az ember és lepucol mindent.
-
törölt tag
válasz FlashBird #8046 üzenetére
INT alapú sorcerer kari valóban kicsit gyengébb, az elején mindenképpen, de aztán talán a 3-4. pályán már elég jól használható.
DS3 azért is tűnik intenzívebbnek, mert zárt a világ, nincs meg az a szabadság, hogy ha elakadsz, akkor elmész másik irányba kicsit fejleszteni magad.
Igaz Eldenben a varázslóm szinte csak botot használt a kezdetektőúl fogva, DS3-ban meg kellett a kard főleg az elején. -
FlashBird
tag
Nem ott még nem járok.. Na de akkor észben tartom és majd írok róla... Kicsit tartok ettől az int buildtől mert eddig csak a Deacons akasztott meg mert nem voltam felkészülve hogy ennyit kell majd sorcererrel csapkodnom, többi boss meglepően hamar lement, de láttam már csinálnak speedrunt is sorcererrel flashsworddal szóval olyan rossz nem lehet.. Valaki mondta nekem hogy elvileg ds3-ban nem olyan op a sorcerer mint eldenben.
-
FlashBird
tag
Többször feltettem a DS3-t az elmúlt években de mindig nagyon hamar abbahagytam, nem is értettem mit élveznek ezen egyesek... Aztán tavaly megjelenéskor végig vittem az Elden Ring-t aminek főképp az első fele nagy élmény volt, de azért volt pár dolog ami nem tetszett. Na de most felbuzdulva elkezdtem ünnepek alatt a DS3-t és mivel már nem voltam így már kezdő From játékokkal elképesztően beszippantott. Sőt sokkal jobbnak érzem a hangulatát mint az Elden-nek, a mob-k, bossok is érdekesebbek, egyáltalán nem hiányzik az open world, valahogy kidolgozattabnak érzem az egészet. Kb. a felénél járhatok, nem érzem túl nehéznek, mondjuk most int builddel megyek lehet emiatt egyszerűbb. Amikor megjelent az Elden többen panaszkodtak hogy DS-ben ez megaz jobb volt, most már kezdem érteni.
-
Kai_Rong
senior tag
A Sekiróval kapcsolatos csalódást az okozta, hogy rengeteg "Souls veterán" ragequittelt rajta. Ott vagy megtanultált jól játszani, vagy pedig ugyanúgy rommá vert a boss, nincs grind meg jobb loot opció, mint a Soulsoknál... Pont emiatt az a legjobb From Software játék a kínálatból, szerintem.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Janusz001
őstag
Mit nem adnék egy Bloodborne xbox átiratért, mondjuk egy seriesX patchel 60 fps -el.
Nemrég megnéztem újra ps4 pro -n, de nagyon zavaró az a 30 fps. -
melega
őstag
Neztem youtubon rangsorolták a souls játekokat
Demon Souls<dark souls1<dark souls 2 <Elden ring<dark souls 3<Bloodborne<Sekiro.
Ízlések és pofonok, de szerintem es sok nalam jobb játékos szerint a Bloodborne a legjobb játékuk.
A Sekiro sokaknak csalódást okozott annak ellenére hogy ev játéka volt 2017 ben.
-
_drk
addikt
Dark souls 3 torony magasan.
Ott érzem a legjobban eltalálva a nehézséget ami még nagyon szórakoztató. A pályák nagyon jól vannak megtervezve és az első két részhez képest nem kínlódás hanem tenyleg haladsz méterről méterre. A Bossok nagyon nehezek, amilyennek lenniük kell! De már ott is szépen meg van tervezve, hogy a Boss run össze kapcsolódik a tényleges Boss harchoz és egy kerek egészet alkot.
A 2 Dlc-nél éreztem hogy vissza nyúlnak a gyökerekhez, de addigra már fel lehet tápolodni hogy az is élvezetesebb legyen.
Egyedüli negatívum hogy rövid. Ez pozitív és negatív értelemben is gondolom. Játszanék még vele 100 pályán keresztül. De 1-2 pálya mondjuk tenyleg rövid, több mini boss is lehetne és nagy Boss is például.
Jah meg persze hogy a PvP-re van balanszolva a játék, ezáltal 1-2 dolog nagyon erős aminek nem kellene annak lennie meg 1-2 nagyon gyenge például a Miracle-ok közepes szinten.
Btw:lehet neki is esek és csinálok egy fasza dark/chaos infusos fekete tűzlabdát dobálo pyromancert -
senior tag
Kellemes ünnepeket, viszont. Végre kihevertem az elsőt, meg a másodikat, elég sok idő eltelt, így el tudom kezdeni a witcher 2-t. A Dark Souls után legalább egy évig semmilyen hátátnézem rpg-nek nem volt egy jó darabig értelme. Emiatt a Bloodborne-t és társait meghatározatlan időre elhalasztottam, amíg ki nem játszom az összes normális rpg-t aminek esze ágában sem volt korát meghaladó ötletekkel fecsérelni a drága idejét.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Nektek melyik a kedvens dark souls játékotok?
Nekem az első két rész.
-
MageRG
addikt
Milyen lenne a Dark Souls ha '80-as években készült fantasy film lenne?
Aki meg tudja mondani honnan vannak ezek a képek, annak jövök egy sörrel.
Egy része talán az Excalibur c. film?"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
melega
őstag
Srácok a játékhoz kötődik, de nem a játékmenethez, most vettem leértékelve az Asian Exprestől Danceres pólót, és Dark soulsos szobrot 50 % os lertékelések vannak az Asian Ali Expressnél ha érdekel valakit Dark soulsos cuccra is..
A szobor vámmal együtt 2000 Ft volt, a póló 4000 Ft vámmal együtt, majd küldik.viszont dark soulsos jelmezeket csak milliomosknak, vagy dús gazdag dark souls rajongóknak ajánlok ilyen 220 000 Ftról meg 150 000 Ftról vannak léértékelve 113 000 Ftra és nem érnek annyit szerintem.
Na hogy témába is vágjon a dolog itt a leendő dark soulsos pólom, és szobrom
-
Bad Pritt
félisten
A Historic Dark Souls World Record Just Happened!
All bosses under 60min. Összefoglaló videó, elég érdekes.
-
Bad Pritt
félisten
Dark Souls 2 BUT With The IGN Guide
Ez rohadt nagy.
-
cyberkind
félisten
válasz cyberkind #8014 üzenetére
Amúgy az AGL-t kell nézni, ez megfelelő ADP nélkül a béka segge alatt van, valaki hozzátud ehhez szokni, valaki nem (mint én is), annak rá kell pakolni valamennyit, de egyénfüggő, nekem a képen látható karakterem fürge, mint egy ninja, pedig egy hatalmas greatsword-del élem az életet.
-
cyberkind
félisten
Phejj de geci ez a DS2, az állítólagosan alig elhasználható greatsword szépen megadta magát egy boss harc alatt, mindezt úgy, hogy csak a boss-nál kezdtem el harcolni, tehát egy boss harcot se bírt ki, én pedig 1 milliméteres életcsíknál meghaltam, tényleg, rohadt jó lett ez a rész...
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Valaki futott olyan hibába, hogy nem adta meg az acsit az egyik endinghez DS3-ban (Xbox)? End of Fire-t csináltam, nem bántottam a Fire Keepert, elkezdett pörögni a stáblista (asszem ekkor kéne megadnia az acsit), majd jött a journey 2 és nem kaptam meg akkor sem.
-
BOBAKILL
őstag
válasz cyberkind #8005 üzenetére
1,5x szorzó kell a statokból a power stance-hez.
Amúgy én is most kezdtem újra 2 év után. Elden után kicsit fura a mozgás de majd megszokom. Strenght build már megvolt most dex.
4 trophy kellene a platinához ezért is kezdtem újra. Csak a varázslatok hiányoznak, sztem kb 1-1 mindenből. -
cyberkind
félisten
Újrakezdtem a DS 2-t de most már strenght builddel, sokkal jobb, mint elsőnek, már csak a gameplay miatt is.
Viszont fogalmam sincs, hogy lehet mindkét greatsworddel ütni, minden gomb csak egyet mozdít meg oldalanként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest