- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Jellemzően minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő kilencedik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere (ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi), de ritkán előfordulhat, hogy a 15. napig vagy még tovább kell várnod. Ilyen esetekben érdemes panaszt tenned. Ha írsz a supportnak, a visszatérítési folyamat talán meggyorsítható: az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines), de készülj arra, hogy kérni fognak valamilyen igazolást arról, hogy a vásárlásod sikertelen volt. Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #15593 üzenetére
Azért egy statisztika érdekelne, hogy ezekkel a bénázásaikkal valójában mennyi usert, tranzakciót vesztettek
abban amúgy Oliverdának szerintem is igaza van, hogy lassan már a túlélés lesz a tét a cég számára. sajnos
most már azért 8. van, még mindig nem duplázták meg a cashback-üzletek számát sem
-
zerodot
aktív tag
válasz
ddsteel #15513 üzenetére
Nehéz teljesen elutasítani a feltételezésedet
Anno még a régi Curve fórumon, ahol alapvetően még volt érdemi kommunikáció a Curve és a userek között, többször felmerült az fx limit kijelzése is, hogy nagyon kellene, de emlékeim szerint sosem reagáltak rá a Curve oldalról...
#15511 pictigjis
Köszi, ezt jó tudni. -
pictigjis
Topikgazda
-
zerodot
aktív tag
válasz
ddsteel #15505 üzenetére
És amúgy összeszámoltad már a tranzakcióidat? Saját magadnak hamarabb ki tudod deríteni, mint hogy ők válaszolnak
Aztán ha mégis lenne fee, mikor már 250 alatt vagy, akkor írhatsz nekik újból, immáron reklamációt
> mikor van a fordulónapom, mikor nullazodik a 250EUR limit
Egyébként továbbra se vagyok benne biztos, hogy jól érted. Nincs fix fordulónap, nem nullázódik a limit... ez nem a Revolut...
Illetve nullázódik: 30 nappal az utolsó fx tranzakciód után. De ugye ezt nem kell megvárnod, elég ha az fx összeged bemegy 250 alá, és akkor már lesz valamennyi free limited aznap. -
zerodot
aktív tag
válasz
ddsteel #15460 üzenetére
Nekem is eszembe jutott, hogy esetleg dec 1-től majd terhelik, de próbáltam ma is, és nem volt fx fee...
Amúgy miért ne lehetne, hogy nov 17-én pont közel kerültél a 250-hez? Hiszen Plutuson is annyi volt a limit az ingyenesben, és mikor azt elérted, leálltál. És akkor most meg kell várnod (Curve miatt), míg a november eleji fx tranzakcióid elkezdenek kiesni a 30 napos ablakból.
> Az egyébként, hogy business-nek jelölök meg egy tételt, mit jelent a gyakorlatban, mire jó, mivel jár?
Tudtommal semmit nem jelent, az csak egy bejelölés saját magadnak. Jobb lenne, ha eleve a filtereknél lenne opció az fx tranzakciók szűrésére, de mivel olyan nincs, én ezt használom arra. -
zerodot
aktív tag
válasz
ddsteel #15443 üzenetére
Nem számít a regisztrációd napja, csak mindig a legutolsó 30 nap*.
Én azt csinálom, hogy az fx-es tranzakciókat megjelölöm, mint Business Purchase. (Timeline-on elég balra húzni a tranzakciót és megjelöli egy narancssárga sávval; érdemes megvárni, míg eltűnik a Pending státusz, különben lehet újra jelölni, mert leszedődik, mikor átmegy könyveltbe... újabb Curve bug a millióból...) A Timeline filterben aztán lehet erre szűrni (Business Expense - Yes), ugyanitt beállítom a 30 napos ablakot a Date range alatt, és szépen összeszámolja így az fx-es tranzakciók összegét (fent Filtered Total), ebből látom, hogy állok épp aktuálisan a free fx limitemmel.
*Bár downgrade esetén nem tudom hogyan kezelik, nekem most egyelőre még nem volt fx fee, pedig ha csak a 30 napos szabályt nézem, akkor rögtön ahogy ingyenesre váltottam, már kellett volna lennie ugye... Nem tudom ez bug vagy feature, de az alapján, hogy hétvégi fx fee az sajnos még mindig volt eurós kártyával is, inkább az előbbire gyanakszom...
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #15443 üzenetére
amúgy valószínűleg ez egy újabb rendszerhiba, ezt máshol olvastam. valamit már megint nagyon elrontott valaki (pedig a blacknél azért 2000 euró az új limit, az nem kevés)
Sziasztok, történt valami változás a Curve black limitjével kapocslatban?
A hónapban először használtam 100ezer forint váltásnál és piszok drágán váltotta (kb 2,5%ért drágábban). Szerintem semmilyen limitet nem léptem át, első havi váltásom volt. -
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #15328 üzenetére
abban egyébként egyetértünk, hogy korábban túl nagyvonalú volt a keret, arról viszont nem a curve tehet, hogy a felhasználók egy része ezzel sajnos visszaélt. oké, neked most tényleg volt szokatlan, de valós indokod sok kp felrántására, sokan viszont ilyen alapos indok nélkül fosztogatták az atm-eket
a curve számára sajnos az derülhetett ki a számokat nézegetve, hogy a potyautasok nagyon sokat ártanak az üzletnek. és hát lám, már itt is jelezték páran, hogy ja, ha nincs ingyenes készpénzfelvétel, akkor nekik ez nem is kell, hellósziaszevasz. a curve jelenlegi helyzetében nagyon fontos, hogy ezek a userek tényleg menjenek isten hírével, mert azokkal a maradókkal, akik arra szeretnék használni ezt a terméket, amire való, még akár jól is működhet a közeljövőben. az atm-kopasztók ellen (ha nem is ilyen hirtelen, de mondjuk folyamatosan) igazából már korábban ki kellett volna találni valamit
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #15318 üzenetére
ha hirdetik, akkor mennie is kell(ene), szóval akárki is felejtette el, annak azért jár egy-két koki. egyáltalán nem mentség, de (valamiért) lecserélték a rendszer egyik kulcselemét, a fizetésfeldolgozó rendszert, az elmúlt hetekben-hónapokban ez okozott egészen hajmeresztő hibákat. és maradtak még olyanok is, hogy egyes usereknél például az mcc-kódok továbbítása sem megy, mindent 8999-cel küld tovább a rendszer, ami a visszatérítések miatt eléggé nem mindegy
szóval sajnos azt tudom elképzelni, hogy a 3. kártyás probléma nem kapott túl magas sorszámot a priorizálásnál. valószínűleg gyorsabbak lennének a hibajavítások, ha átlagosan nem 4 emberrel próbálnák elvégeztetni 10 munkáját...
-
Doky1988
senior tag
válasz
ddsteel #15277 üzenetére
Az a baj a Curve egyre rosszabb sajnos.. Havi szinten többször van 050-es elutasításom, volt 074es hibakódom is.. Nagyon nem bízom már benne, mert rengeteg az elutasításom.. Megvan még jelenleg a Curve fiókom, de mivel Raiffeisen kártyám nemtudom Wallet alá tenni, így Curvevel használtam, de annyi elutasításom van a legrosszabb pillanatokba persze, mikor ezren vannak mögöttem kb, hogy nagyon gáz.. Revolutra szoktam mostanság topupolni, azzal sehol nincs elutasításom, egyszerűen működik.. Sokáig Curve Standard csomagban voltam, most Curve-X az utóbbi időben, de ugyanúgy utasítgat el olykor.. így le is mondtam tegnap a Curve-X-et, nincs értelme.Igazából 2 kártyám volt alatta, a Raiffeisenem, meg a Hitelkártyám.. meg most a plutus..Plutussal az a bajom, hogy rengeteget kell fizetni ahhoz hogy kapj értelmes PLU mennyiséget.. és azért van ennyi tranzakció alatt bőven euro árfolyam ugrás, vagy csökkenés, ha úgy adja drágábban jövök ki mint egyébként HUFban..
-
zerodot
aktív tag
válasz
ddsteel #15214 üzenetére
Igen ott van az oldalukon: [link]
Can you clarify what the official pricing is?
Starter Plan
Price: £/€6.99/month
Rewards: Earn £/€17.50 in PLU per month (calculated at 3% rewards).
Bonus: New customers receive a complimentary free Starter plan for the first 3 months. Afterward, customers must subscribe to a paid plan or be downgraded to the Standard plan, which offers no benefits. Existing customers will receive one month of the new Starter plan upon the launch of our updated plans.
Tehát meglevő userek 1 hónapot kapnak ingyen, vagyis ha januárban indul az új árazás, akkor februártól már fizetős. Persze a januári indulás se biztos még, annyit mondtak csak, hogy 30 nappal előtte jelentik majd be.A Plutusnál tudtommal nem gördülő hónap van, nálam legalábbis mindig 1-én nullázódik a havi keret. Jobban örülnék neki, ha a Curvenél is így lenne, főleg hogy képtelenek egy fx számlálót berakni az appba...
-
zerodot
aktív tag
válasz
ddsteel #15210 üzenetére
Curve MC árfolyamon vált, Plutus pedig Visa+2.5%, úgyhogy gyakorlatilag Curve nélkül nem is éri meg használni nem-eurós fizetésekhez.
Ha mindkettőben az ingyenesben maradsz, akkor havi 250 euróig tudod majd használni; szinkronban van a két limit
Amúgy kb. februártól már havi 7 euró lesz a mostani ingyenes Plutus is, onnantól már a 10 eurós Everyday jobban megéri a +1 perk miatt. (Lesz egy teljesen ingyenes új tier is, de az zéró jutalmat ad.) -
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #15208 üzenetére
noha nekem kifejezetten fura a készpénzes lakásfoglaló, akartam is mondani, hogy ez persze érthető. csak ahogy eredetileg írtad, az tényleg úgy tűnt, mintha a párnacihába spájzolnád
vagy csak azért, mert "ingyen" van
egyébként most valószínűleg kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy rendet vágjanak a készpénzezők között, a feltételmódosítás miatt minden bizonnyal előre kalkuláltak azzal, hogy az atm-költségeik növekedni fognak az elmúlt időszakban. nálad pedig az aránnyal sincs gond az alapján, amit odaát meg most itt írtál, nem hiszem, hogy lenne félnivalód. de ha amúgy a back in time-ot nem használod, csak az nfc miatt kellett, akkor közvetlen használattal valószínűleg kevesebb gondod lesz
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #15197 üzenetére
valami már elkezdődött, mert csináltam volna egy 200 forintos teszt-gbit-et a zen cashback kártyára (ami commercial kártya), és azt írja az app, hogy erre a kártyára nem lehetséges a gbit. márpedig jelenleg még lennie kéne 1000 eurós keretnek, csak az új díjszabásban szűnik meg
volt egy kis variálás azzal, hogy mikortól is élnek az új díjak, hát akkor lehet, hogy valójában már mától...
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #15195 üzenetére
semmilyen kommunikáció nem volt erről. mivel ez a curve, abban sem lehetünk teljesen biztosak, hogy holnap valóban megtörténik a csomagok átállítása...
viszont arra se volt eddig külön számláló, hogy mennyit használtál a váltási keretből, ez alapján nem sok jóra számítok
-
zerodot
aktív tag
válasz
ddsteel #15142 üzenetére
Ahogy írtam is feljebb, a pénzváltásra (FX) vonatkozik az a limit és a díj. Vagyis amikor a Curve vált: azaz amikor a tranzakció eredeti pénzneme (amiben a kereskedő terhel) és a mögöttes kártya pénzneme különböznek. Tehát pl. ha HUF-ban fizetsz és a mögöttes kártya EURós Plutus. Ez mindig is így volt. A Curve néha külföldi fizetésnek nevezi, de ez nem számít (mindegy melyik országban fizetsz éppen), az a lényeg, hogy a Curve által történt-e pénzváltás vagy sem.
Amit belinkeltél, az még a mostani szabályzat, de jön az új, azt nézd meg, mert változnak a limitek és díjak. Free-ben pl. csak havi 250 eur FX lesz ingyenes, fölötte 2.5% fee.
-
zerodot
aktív tag
válasz
ddsteel #15139 üzenetére
Nem a kiesés miatt nem tudtál most fizetni? (feletted levő poszt...)
Mire gondolsz az 1000 eur feletti 2%-kal? Mert az fx fee az amúgy 2,5% lesz... Illetve az ugye csak pénzváltásra vonatkozik, szóval ha te forintban akarsz fizetni, forintos mögöttes kártyával, ott nincs váltás, így váltási díj sem. Simán használhatod az ingyenes tiert is, ha csak arra kell, hogy a magnetbankot NFC-sítsd...
-
dredjudge84
őstag
válasz
ddsteel #14259 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy nem mindenkinek 370 a limit! Nekem a fele volt, és írtam az ügyfélszolgálat nak, hogy szeretném ha emelnének rajta. Ehhez be kellett fotózni a személyi igazolványt, és be kellett küldeni, és csak utána emelték meg! Vagyis magyarul az azonosított felhasználók számára érhető el ez a limit.
-
Willhunting
aktív tag
válasz
ddsteel #14259 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom supporton keresztül elintézni a kártya rendelést.
Amúgy minden vásárlást Curve alól, Google Pay-en keresztül intézek, szóval van rajta forgalom.
Viszont amit megfigyeltem, hogy nagyobb vásárlások alkalmával nem mindig fogadja el a terminál telefonról fizetve. Nem tudom hogy ez Gpay limitáció lehet, még nem néztem jobban utána. Meg az egyik Aldiban még egyszer sem tudtam vele fizetni a 3-4 próbálkozásból szóval vannak anomáliák számomra. Ezek csak ilyen apróságok, az esetek 95%-ban probléma mentes. -
Oliverda
félisten
válasz
ddsteel #14190 üzenetére
"Bármikor amikor EUR-ban fizetnék, kiválasztom a Curve-ben a Revo kártyát és úgy fizetek Curve-vel. Viszont ilyenkor a Curve alatt mi legyen a currency? Nyilván azt akarom, hogy a Revo váltson, ne a curve."
Akkor EUR legyen, illetve mindig arra állítsd, amilyen pénznemben épp fizetni szeretnél, így nem a Curve fog váltani. -
ACE-
addikt
válasz
ddsteel #13051 üzenetére
Na az viszont érdekes, az első tranzakciót nem csak furcsán mutatja a bankod? Hogy egymás alatt a terhelés és a visszatérítés? És úgy tűnik mintha terhelés lenne? Egy lehúzással nem nagyon lehet, hogy kétszer terheljen.
Egyébként nekem is gáz már nagyon, bár decline nem mostanában volt, de kb. csesznek válaszolni az üzenetekre...
-
Grande Ale
őstag
válasz
ddsteel #12301 üzenetére
Persze, van sok vásárlásom, csak ezt a kártyát használom. Várok akkor holnapig biztos ami biztos. Mondjuk ez a 370-es határ is tök jó. Nem szoktam kivenni amúgy ennyit közel sem, csak most szükség van készpénzre. OTP egy tranzakcióval százat enged, azért gondoltam, hogy kiveszek négyszer százat.
-
Moleman
addikt
válasz
ddsteel #12292 üzenetére
Bedugva még lehet jó. Simán lehet az is, hogy annál a kasszánál más sem működik érintve.
Ausztriában van egy Billa, ahol az 5-ös kassza sose fogadja el az érintést. Évek óta próbálkozom, már legalább 4 kártyával, egyik se működött, de más vásárlónál is mindig csak azt láttam, hogy elutasítja. Ennek ellenére sem cserélték még ki.
-
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
ddsteel #10419 üzenetére
Auchanban mindig problémás volt nekem a curve. A mögötte lévő kártyával simán tudtam fizetni mindig, de error 50-nel elszáll a curve. Ha néha elfelejtem és megpróbálom használni, van hogy mégis működik. Mondjuk 10-ből 2x.
Beszéltem az Auchannal és a bankkal is, mind a curvere mutogat. Ott meg lesz...lesajnálták a témát. -
niklebi
senior tag
válasz
ddsteel #10429 üzenetére
Szerintem, ha még nem kezdted újra hozzáadni a kártyát először nézd meg ezeket:
Beállítások-- Kapcsolat és megosztás-- A biztonsági elem helyzete, és ott a HCE Pénztárca
legyen kiválasztva. Ahol ez van ott lesz az is, hogy-- Érintéses fizetések, és ott értelem szerűen a Google Pay legyen kiválasztva. Ha ezek jól voltak beállítva akkor tényleg csak a kártya újra hozzáadása marad. -
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #10429 üzenetére
elhiszem, hogy frusztralo, viszont a problemad messze nem altalanos. nalam apple pay alatt hibatlanul mukodik a kartya, es altalaban ki szokott derulni, hogy a problemasabb userek donto tobbsege androidos. lehet baj a telefonoddal, ujra hozza kene adnod a kartyat a gpayhez, akarmi lehet
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #10419 üzenetére
nem egeszen vilagos, hogy kinel van teljesult statuszban a kerdeses tranzakcio? a bankodnal? a curve-ben? vagy hol? de meg ha bankod le is konyvelte, ami bizony megtortenhet, azt kell megnezni, tortent-e ugyanakkora osszegu jovairas is. az lehet x munkanap is, az elmult napokban meg elegge karacsony volt
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #10234 üzenetére
Amúgy minden költés, vásárlás egy négytagú csalág teljes étkezése stb mindennel, rezsik is eddig is curve-n keresztül mentek, mennek.
így azért természetesen nem kell izgulnod. figyelmeztetés helyett sanszosabb, hogy egyszerűen blokkolják a kártyát, aztán a support jelenlegi tempóját ismerve vagy x nap múlva írnak erről valamit, vagy nem
az egészséges max. arány kb. kétharmad vásárlás-egyharmad atm, ez belefér normál használatnak (nálam például ez most százalékban 80-20 körül lehet)
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #10231 üzenetére
ha csak ezt fogod csinálni a kártyával, de, bizony le fognak
ha veszel háromszor ezer forintért apróságot, de felveszel háromszor 70 ezer forintot, olyan durva lesz a vásárlás/atm arányod, hogy azonnal jelezni fog az algoritmus
kezdő userként nem az atm-ek megcsapolására kéne rámenni...
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
ddsteel #10130 üzenetére
ha átváltod kunára, azzal nem fogsz jól járni, mert a bankod fogja a kunás vásárlásaidat forintra váltani, és az biztosan elég rossz árfolyamon fog történni
külföldön pont, hogy hagynod kell forinton, így a curve vált a bankodénál biztosan jobb árfolyamon. ilyenkor viszont természetesen lesz hétvégi felár is. ha átállítod kunára, nem lesz hétvégi felár, csak sok árfolyamveszteség
-
válasz
ddsteel #9894 üzenetére
Éves...de nem is értem, hogy lehet ilyen alacsony limitet évesnek beállítani
Na mindegy, azt írták három napig él a link, úgyhogy gyors bevágtam egy kávét és csináltam szelfit meg képeket a személyimről. Azt is kérték, hogy írjak nekik ha kész vagyok, hogy megsürgessék a verifikálást - ezt is megtettem. Úgyhogy most várok és reménykedem benne, hogy nem csak duplázni fogják a limitem -
válasz
ddsteel #9855 üzenetére
Sikerült tegnap vásárolnom a fizikai kártyával, chipet használva pékségben párszáz forint értékben. Később bevásárláskor már újfent nem engedett fizetni sem Gpay, sem a kártya NFC-s alkalmazásával, illetve bedugva sem, több kártyával próbálva (appban váltogatva - még jó, hogy önkiszolgálózni szoktam, mert vagy negyed órán át próbálkoztam különböző kombinációkkal....a pénztárnál tuti felnégyeltek volna). Felbátorodva az írásodon - na meg mivel appon belül cs.sznek válaszolni - írtam a support oldalukon, remélem hamar válaszolnak. Ez a "New User limit" dolog csak a felhasználók sz.patására jó, ahogy tapasztalom
Láttam itt a fórumon, hogy iOS alatt már lehet magadat verifikálni, de ez a funkció - Nálam - még nem elérhető sajnos. -
válasz
ddsteel #9831 üzenetére
Nekem a GPay-be a fizikai kártya van felvíve, mióta kézhez kaptam. Azóta nem működnek a nagyobb összegek, előtte (előbb rosszul mondtam, nem pár hete, hanem konkrétan másfél hónapja használom) szeptember vége és október közepe közt volt több 20+e Ft-os költés (tankolás, vásárlás stb) és az ideiglenes virtuális kártyával nem volt gond.
Ezért tudok már csak arra gondolni, hogy a fizikai kártya aktiválása nem sikerült valamiért - úgyis akartam PIN-t váltani, azt is megejtem egy kosszal akkor már. Ha ez sem javítja meg, akkor jöhet a support. -
válasz
ddsteel #9822 üzenetére
Pár hete használom én is a Curve-t, viszont ahogy nézem a 15e Ft feletti költéseket nem szereti, valahol ott lehet a limit. Három bankkártyáról is visszadobta az emag rendelést (17k), ma pedig a Shell kúton égtem a pénztárnál, mert a 30k-s tankolást nem engedte fizetni (Gbit-elni akartam Vividdel a későbbiekben, most regisztráltam oda is, gondoltam jó lesz majd próbának - végül az egyik standard bankkártyámmal kellett fizetnem).
Miért ilyen alacsonyak a limitek "kezdőknél"? Így kábé használhatatlan, reggelente pékárut venni apróból is tudnékMegpróbálom még egyszer "aktiválni" holnap reggel, bedugva a terminálba, hátha valamiért elsőre nem aktiválódott (a 15k körüli limit miatt tudok erre gondolni, mivel onnantól kérnek a standard kártyák PIN kódot ugye). Remélem megoldja.
-
warcat
veterán
válasz
ddsteel #9746 üzenetére
Nincs havi limit, van egy napi meg egy éves.
Alapbeállításon a napi bankkártyás 740e, ez nekem úgymaradt a csillagászati éves limitemelés ellenére.
[link]le van írva ami kell. Újfiúként használd a kártyát normális módon amire szánták (nem készpénzfelvétel hitelkártyáról köh-köh) és maguktól is lazítanak rajta, illetve te is kérheted, ami járhat egy extra azonosítási körrel de nem nagy kunszt csak lassú az üfsz kb 2 hetes reagálási ideje miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest