-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #16756 üzenetére
A Curve minden refundról küld emailt amiben többek között azt is leírja, hogy melyik kártyára érkezik majd az összeg.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #16751 üzenetére
nézd, én valójában tényleg nem tudom, hogyan működik a magyar posta, és nem is érdekel. ami biztos, hogy hónapok óta így jönnek ezek a tetves curve kártyák, és én örülnék a legjobban, ha nem kéne ennyiszer újat kérnem belőlük. az viszont szintén tény, hogy most először kaptam levelet a postától, hogy nyilatkozzak mindenféle baromságról, amihez amúgy semmi közük egy olyan küldemény esetében, amin nincs "value" mező
szóval énfelőlem lehet az a szabály, hogy amúgy minden eu-n kívüli fiszfaszt a saját rendszerükben "vámkezelnek", de hogy nekem, mint címzettnek erről baromira nem kéne tudnom, hanem csak simán meg kéne kapnom értékmegjelölés hiányában, az hétszentség. szóval jó lenne, ha összekapná magát ez a szánalmas, világ szégyenye bagázs, és elküldené szépen mindenkinek a kártyáját, amin teljesen jogtalanul ülnek
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #16729 üzenetére
attol, hogy te nem latod az appban, ok latjak. megirod a tranzakcio napjat, hogy kaptal refundot, itt a szam, de hozzad nem erkezett meg es nezzenek utana. ennel tobbet nem tudsz tenni
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #16717 üzenetére
sajnos megint hibázol. a bankodnak SEMMI KÖZE a temuhoz, tessék már megérteni, hogy minden curve-ös vásárlásodnál a curve a kereskedő! nekik kell elküldened a visszatérítési bizonylatot, náluk kell érdeklődnöd, hogy mi van a pénzzel. neked csak a curve tud visszatérítést adni (=temu a curve-nek küldi a pénzt, a curve a te bankodhoz)
egyébként nem RRN (Retrieval Reference Number)-ről van szó? mert ilyeneket pont a curve is szokott küldeni, ha ők oldanak fel például olyan zárolást, ami elutasított tranzakcióhoz kapcsolódik
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #16555 üzenetére
Ne tetézd, már a [link] hsz-ben is leírtam hogy 2-3 hét, de max. 30 nap. meg hogy bankfüggő...
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #16552 üzenetére
-
jobarat01
tag
válasz
dredjudge84 #16552 üzenetére
legfeljebb
-
kapasz
tag
válasz
dredjudge84 #16549 üzenetére
Legfeljebb 30, de lehet kevesebb is. Mögöttes Cetelemnél könnyen lehet annyi, ők kb. záráskor refundolnak, egy K&H vagy Erste ennél sokkal gyorsabb.
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #16549 üzenetére
Akkor újra, mert rosszul értelmezted.
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #16546 üzenetére
Olvasd el újra, amit írtam...
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #16546 üzenetére
valoban nem jo moka figyelni, de nekem peldaul van egy folyamatosan frissulo dokumentumom, amibe felirom az ilyen (kisebb osszegu) tranzakciokat, amikor meg rendezodik, kihuzom
nagyobb osszegnel (minimum ot szamjegy) meg irok a supportnak (lehetoleg cedulaval vagy screenshottal)
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #16539 üzenetére
Valószínűleg feleslegesen strapáltad magad, hacsak nem valami nagy összegről volt szó, amire mihamarabb szükséged volt. Amúgy legkésőbb 30 nap után automatikusan megtörtént volna a jóváírás.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #16529 üzenetére
Ha a MÁV-tól megvan az elutasított tranzakció visszaigazolása, akkor nincs gond, ha nem kapnád vissza, de feltehetően vissza fogod.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #16521 üzenetére
Én most nem a "múltkori" szitura gondoltam, hanem hogy nagy általánosságban el lett mondva többször, hogy ilyenkor csak zárolják a pénzt, és egy idő után visszakerül. Ha majd - banktól függően - 2-3 hét, max. 30 nap után sem lesz nálad a pénz, akkor érdemes bárkit megkeresned.
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #16521 üzenetére
Semmiben sem más. Ugyanúgy jóvá fogják írni.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #16515 üzenetére
Az is unalmas hogy el kell mondani mindig hogy várj 1-2 hetet, és vissza fogják téríteni...
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #16328 üzenetére
Ha a Curve-ot csak arra használod, hogy egyetlen kártyád legyen és a mögöttes kártyáid mind támogatottak a google wallet által, akkor szerintem számodra a Curve teljesen felesleges és csak plusz hibaforrás.
-
ACE-
addikt
válasz
Én értem az óvatosságodat, de a Google Pay-be való bankkártya rögzítés semmilyen kockázattal nem jár, és feltehetően Te sem tudsz ilyen kockázati tényezőt megadni. Nekem 6 különböző kártyám van benne, és még sosem volt problémám. Technikai problémák előfordulhatnak, de mint látható az Apple-nél is elég gyorsan orvosolták.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
akkor ezek szerint le van tiltva, megvan a valasz. rajtad kivul szerintem mindenki curve nelkul tolti a zent
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #16324 üzenetére
Nem tudom, mit nem értesz. Világosan leírtam, hogy lehet, csak semmi értelme, mert csupán a hibalehetőségeket növeled vele. Töltsd közvetlenül az unicredites kártyával, annál jobb opció nincs.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #16324 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #16322 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #16320 üzenetére
Akkor azt add hozzá Zenhez és úgy tölts fel.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #16318 üzenetére
Szerintem, ha a Curve mögött credit card van, akkor csak közvetlenül megy a topoup.
Milyen kártyával próbáltad debit vagy credit? -
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #16316 üzenetére
Lehet, csak nem sok értelme van komplikálni ezzel a feltöltést.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #16262 üzenetére
Ma hajnalban jött push üzenet a bankomtól hogy sikeres áruvisszavét, így szerencsére jól zárult a sztori.
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84 #16260 üzenetére
Itt a curve az, aki beterhelte az összeget 4 nap után, nem a tesco. Mert a curve rendszere hibásan értékeli ki az elutasított tranzakciót. Majd amikor 10 napig nem kéri a tesco az összeget a curvetől, akkor jön rá (vagy dönt úgy) a curve, hogy hiba történt, és akkor refundolja a pénzt a kártyádra. (És ha lenne cetli, akkor ezt a 10 napot lehetne vele meggyorsítani a curvenél.)
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #16256 üzenetére
a tranzakcióknak abban a stádiumában, ahol most jársz, mindig is csak az elutasítós cetlivel lehetett meggyorsítani a visszatérítés elindítását. ha az nincs, ki kell várni az alapértelmezett időt, ami persze valóban lehetne rövidebb. de ilyenkor a supportos is csak azt látja, hogy van egy sikeres tranzakció, amire az eredeti kereskedőtől nem érkezett sikertelen visszajelzés
ez rá a sablon
This happened because the merchant sent only an authorisation request for this transaction and didn't follow up with a message to confirm that the transaction has failed. This resulted in Curve unknowingly processing the payment anyway.
ami persze kamu, szimplán szar a rendszerük, de ez van
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #16254 üzenetére
nem tudom ennél egyértelműbben elmondani. értem, hogy le van könyvelve, nekem (sok más mellett) például 40 ezres tankolás is lett így duplázva. curve-ben is, könyveléssel is. a vásárlás időpontjától számított 9. napon változott +-os tétellé, onnan 1-2 nap múlva a kh is könyvelte a visszatérítést. semmi rendkívüli nem történt veled
tök mindegy, hogy van cetlid vagy nincs, ha sikertelen volt, akkor azt a curve rendszere is tudni fogja. nekem sem volt cédulám a 40 ezres tankolásról, mert nem is nyomtattak olyat
a tescónak hiába írtál. sokan nem értitek, hogy ha a curve-öt használjátok, minden vásárlásotoknál a curve a kereskedő, csak náluk lehet reklamálni
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #16252 üzenetére
egyébként ezt az összefoglaló is tartalmazza, hogy legkésőbb (a vásárlás dátumától számított) 10 nap múlva indulni fog a visszatérítés, ekkor az appban is + előjelű tételre fog változni
ha 10 nap után sem kapnád vissza (amire kicsi az esély), akkor meg írsz a complaints kezdetű emailre, amire kötelező reagálni
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #16247 üzenetére
a tesco eleve csak egyet vehet le, mert a curve-ös vásárlásoknál minden esetben a curve a kereskedő. és ha ők "leveszik", akkor majd kapsz visszatérítést, tényleg nem kell ezért izgulni
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #16243 üzenetére
ha csak zárolva van, előbb-utóbb fel lesz oldva. ha könyvelve van, legkésőbb 10 nap múlva visszatérítést fogsz kapni
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #15856 üzenetére
hagyni kell forinton
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
dredjudge84 #15052 üzenetére
Dehogy. Nekem is volt, hogy az egyik kártya nem működött.
De elővettem a másikat és azzal lazán fizettem.
Nem csak 1 kártyával kell járni az utakat. Nekem 3 féle is van... -
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14994 üzenetére
egyebkent sem erdemes a chaten irogatni nekik, az osszefoglaloban levo formot hasznald
-
huliganboy
addikt
válasz
dredjudge84 #14956 üzenetére
Lehet!
Azért a topicot átolvastam. Több én írják, hogy az aktiváló gomb az helyettesíti azt! De holnap tesztelem! Köszönöm! -
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14952 üzenetére
nincs koze hozza
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14950 üzenetére
jo kerdes, nem tudok ra valaszolni. most probabol atraktam egy 101 forintos tranzakciot kh hitelkartyarol erste hitelkartyara, nekem mukodott (black)
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14931 üzenetére
a készpénzfelvételi elméleti limitről, ami napi 370 ezer forint (egyes usereknél), de a havi limit miatt ennyit valójában nem lehet felvenni (28/29/30/31-szer egymás után)
-
vnorbi
aktív tag
válasz
dredjudge84 #14928 üzenetére
Az még fontos talán ehhez, hogy a napok száma * napi limit valószínűleg nem elérhető senkinek, mert a havi limit hamarabb közbeszól. Nálam a napi limitek kimaxolásával 11 millió forint jönne ki egy hónapra, de a havi limit levágna 5,5 millió forint után.
-
tobias40
veterán
válasz
dredjudge84 #14918 üzenetére
Az unicreditnél ha lejár ez a 3 év erre a csomagra,utána újra indítható a 3 év vagyhogyan alakul utána a díja?(nekem nemsokára lejár...)
-
qqzs
őstag
válasz
dredjudge84 #14915 üzenetére
Nekem ilyen zárolás meg nem volt ho par ev alatt.
Revolut bem jo mert nem akarok kulon szamlat meg utalgatni. -
Ka999
tag
válasz
dredjudge84 #14873 üzenetére
Igazad van, 370k. Hol van leírva, hogy készpénz felvételnek is díja lesz?
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14869 üzenetére
ez meg regi, januarban lejar
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14860 üzenetére
de kap, viszont fizetnie is kell a mukodesi elv alapjan. a modell addig volt jo, amig a curve fixen uzleti kartyakat adott ki, de ez a usereknek nem volt jo. a valtoztatas a jutalekelszamolast is befolyasolja
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14858 üzenetére
persze, x-es lemorzsolodas is lesz. mi is atszervezzuk a kartyahasznalatunkat: en feljebb valtottam blackre, a felesegem le ingyenesre, vagyis osszessegeben ezzel nem jart jobban a curve. de nekik valoszinuleg megis az a celjuk, hogy kialakuljon egy stabil fizeto userszam, mert aki nem fizet, az tenyleg csak veszteseget termel a jelenlegi kartyaelszamolasi szabalyok miatt
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14856 üzenetére
nem fogjak
es mindenkitol elnezest, mert ez senki ellen nem szol, hanem altalanossagban mondom: nem fognak sirni utanatok, mert a nem fizeto userektol valo megszabadulas jelenleg kifejezetten erdeke a curve-nek, a lemorzsolodas most egyenlo vesztesegcsokkentessel
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #14561 üzenetére
Évek óta csak érintéssel veszek fel OTP-ből (is) kp-t, Apple Pay-jel.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
dredjudge84 #14516 üzenetére
Az tök jó. Én meg kb 5 éve és nem
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
dredjudge84 #14514 üzenetére
Az még szomorúbb, hogy egy olyan problémát okozható dolog alapból be van kapcsolva, ami érintheti a tranzakció folyamatát. Ami ráadásul később kerül be, azaz hiába nézted át..... Vagy folyamatosan kéne nézegetni kerül-e be ilyen? Ráadásul olyan helyre amit nem használsz, nem nézel.. Eléggé fordítva ül az lovon aki szerint ez normális. Egy dologból lehet gond, ha egy ilyen be van kapcsolva. Ha nincs az nem okozhat semmit. Ezért is sunyi dolog, mert ők ezzel teljesen tisztában vannak. A többi csak félrebeszélés.
Egyébként még nem került elő egy supportos sem... Múltkor lehet csak mázlim volt? Érdekes
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #14512 üzenetére
Sajnos egyáltalán nem alap, bármilyen appról is legyen szó.
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #14455 üzenetére
Biztos csinált valami kirívót. A szokásosnál sokkal nagyobb összegű fizetések, nem publikus limit elérése, más nevére szóló kártya gyanúja, stb.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14453 üzenetére
úgy értem, ahogy mondom. biztosan nem ok nélkül kérték ezt, mi történt, hogyan használta a kártyát?
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14449 üzenetére
nagyon érdekelne, hogy mit csinált...
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84 #14434 üzenetére
Hmmm... Egy szombathelyi OTP ügyfélnek lenne közelebb is OTP Euro ATM?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
dredjudge84 #14406 üzenetére
Úgy rémlik módosult az appban. Hiba biztos hogy nem volt. És most láttam csak hogy forint maradt
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84 #14358 üzenetére
A chip+pin nem a kártyát aktiválja, hanem a paypass-t. Más szóval a (már előzőleg aktivált) fizikai kártyával a legelső POS/ATM tranzakciónak bedugósnak kell lennie, aztán a továbbiak már lehetnek érintésmentesek is.
Nekem egy csomó fintech kártyám van, mindegyiknél így ment. Curveöt is beleértve. Szóval mindenképp fura, ha nálad meg Csocsesznél a kártya aktiválása után egyből ment a paypass is.
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #14360 üzenetére
Eddig ketten írtátok, hogy nem kellett chip+PIN, és mindketten 1+ hónappal ezelőtt kaptátok a kártyátokat, én pedig kb. két hete.
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #14358 üzenetére
Én meg azt próbálom elmagyarázni, hogy nálam nem működött, amíg nem csináltam egy chip+PIN tranzakciót.
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #14354 üzenetére
Nálam kellett, bár az nem az alapkártya volt.
"Ha csak úgy lehetne aktiválni akkor tiszta felesleges lenne az alkalmazásban az aktiválás gomb."
Az alkalmazásban történő aktiválás nélkül teljesen használhatatlan a fizikai kártya.
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84 #14320 üzenetére
Rá van írva: [link]
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #14287 üzenetére
A Curve-ben lévő kártya HUF-ra állítva, Te pedig Curve-el USD-ben fizetsz.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
dredjudge84 #14263 üzenetére
Az lehet, azt hittem, alap, hogy mindenkinek kötelező az azonosítás. Nekem volt, így azért annyi. Akkor mindenkinek megéri azonosítania magát
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14227 üzenetére
ha van egy olyan hiba, ami csak a felhasználók egy részét érinti, vagyis bizonyos kártyák működnek, bizonyos kártyák egyáltalán nem, akkor elég nehéz arra alapozni, hogy majd hátha kijavítják. amikor mindenki érintett, az viszonylag egyszerű, de amikor a felhasználók csak x százaléka nem tud fizetni, miközben y százaléknak semmi gondja, akkor minek várni a sült galambra? továbbra sincs semmilyen bizonyíték arra, hogy az én lecserélt kártyám vagy a te lecserélt kártyád megjavult-e volna valaha
szóval jól tetted, hogy kértél új kártyát, azért nem vágott földhöz az ezzel járó macera senkit (kivéve szegény Fifit)
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14218 üzenetére
végül is pont reális lett volna két hetet várni egy javításra
-
pavika
tag
válasz
dredjudge84 #14203 üzenetére
Most vásároltam a pennyben. Működött a fizetés telefonnal.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14203 üzenetére
most fizettem egy peksegben, mukodott
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14200 üzenetére
tegnap este volt egy leállás, ma nem próbáltam még
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14181 üzenetére
előfordul. várhatóan jön majd egy 4990 forintos visszatérítés
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14178 üzenetére
az uj kartyak megdoglese sem kizarhato termeszetesen, de talan erre meg mindig kisebb az esely, mint arra, hogy egy napokra bekrepalt kartya megcsinalja ugyanezt ujra. azert tovabbra sem lehet figyelmen kivul hagyni, hogy parhuzamosan voltak doglott es jol mukodo kartyak, akar csaladon belul is, az ilyen hibak a legaljasabbak. plane egy curve-fele cegnel
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #14139 üzenetére
Ha a mögöttes kártyát is tudod használni már csak az a kérdés miért szivatod magad a Curve-el? Nekem van okom, hitelkártya, arra jól jön hogy Gbit-elni tudom a fizetéseket. Ha neked ilyen okod nincs csak szivatod magad, ha van okod, akkor pedig gáz, hogy nem működik...
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14139 üzenetére
semmiképp sem voltál türelmetlen, mert egy adott pillanatban nem működő kártyát cseréltél működőre. a mi lett volna, ha megközelítés teljesen értelmetlen, mert a hibával érintett kártyák akár olyanok is lehetnek, hogy egy hétig nem működnek, aztán egy hétig igen és így tovább. az egyetlen józan döntés ilyen helyzetben a kártyacsere, főleg, ha mások tapasztalatai visszaigazolják, hogy azok az elvárt módon működnek. a magam részéről mindenkinek, akinek gondja van (ideértve az akadozást is) azt javasolnám, hogy cseréljen kártyát
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14137 üzenetére
utólag nem teljesen mindegy? és ha a beszart kártyák egy hét után neadjisten' tényleg megjavulnak/megjavultak volna, akkor mi van? egy hétig csak gyűjtögetted volna az elutasításokat és hümmögve megállapítottad volna, hogy nahát, még mindig nem jó, de kár?
elég látványosan szakadt két részre a magyar felhasználói tábor csütörtökön, elég céltalan lett volna a csodára várnia azoknak, akiknek sorozatosan jöttek a 050-ek
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14115 üzenetére
minden. a ceges kartyakra mas szabalyok vonatkoznak, revolut csak felarasan toltheto, atm-eknel mas uzemeltetoi limitek/korlatozasok vonatkozhatnak rajuk, gondolkodni sem erdemes rajta
-
sajtos365
tag
válasz
dredjudge84 #14118 üzenetére
Nálam lejárt a kártya, de nem küldtek újat, kértem egy cserét és pár nap múlva ingyen jött.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #14086 üzenetére
Mint már írták a kártyaszám marad, de a lejárati ideje és a CVC fog megváltozni és ezt látod is az appban.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14081 üzenetére
es egesz biztos, hogy nem irtal el valamit? direkt kiprobaltam: hozzaadtam a virtualist a simple-hoz, jott a hitelesites, sikeres volt a vasarlas is (100 huf ellenorzes)
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84 #14083 üzenetére
Hát ez az!
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14076 üzenetére
de hogy probaltal vele fizetni? online? vagy telefonnal? ha utobbi, kitorolted a regit es betetted az uj kartyat ujra? ez nem automatikus
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14066 üzenetére
de nem is kell beaktivalni, amig nem jon meg! a virtualis aktiv automatikusan. a szama ugyanaz lesz, a lejarata es a biztonsagi kodja mas. ezek is csak azutan frissulnek be az appban, miutan megnyomtad az aktivalas gombot
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14064 üzenetére
errol meg a 14057-ben volt szo... hasznalhatod. en is azt hasznalom, 3/3 sikeres fizetesem van eddig
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #14059 üzenetére
Szerk: lassú voltam
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14059 üzenetére
nem kell irni. 14032-es hozzaszolas, par gombnyomas
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14048 üzenetére
nincs osszefugges. a postai fizetes lehetett tovabb pending allapotban, peldaul. zarjuk ezt le lecci, ha pluszos, az vissza van teritve, majd megjon
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84 #14046 üzenetére
Azokat majd külön refundként küldi vissza a Curve. Bank üfsz. erről nem tud, egyelőre csak a lekönyvelt tranzakciókat látja, így nem tud mást mondani.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #14039 üzenetére
az majd visszajön később. ha az appban plusz és zöld, nincs miért aggódnod
-
unicumnext
aktív tag
válasz
dredjudge84 #13995 üzenetére
nálam jön, hogy sikertelen fizetés, levonja, utána meg, hogy nem tudják azonosítani a visszatérítést a curve cash kártyára rakják… (remek)
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #13974 üzenetére
eurora allitott kartya eseten 370 ezer forintnak megfelelo euro veheto fel
euros otp atm korabban legfeljebb 400 eur-t adott ki egyszerre, ezt maximum lejjebb vittek azota, feljebb nem
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #13759 üzenetére
Honnan gondolod hogy üres? Az automata írta ezt, miközben levonta az összeget?
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #13757 üzenetére
ha a curve-ben pluszos, akkor automatikusan elindult a refund, 1-2 nap mulva latnod kell a mogottes kartyan
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #13729 üzenetére
Azt a pár ezret is át lehet utalni... de a téma azon van, hogy ha ezt erőlteti valaki, nem az ilyen pár ezres tranzakcióknál, meg amikor egy ruhatárba adsz 500 Ft kauciót...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
dredjudge84 #13720 üzenetére
Nem hinném, hogy ez wise függő
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #13720 üzenetére
Nem, most tartunk csak igazán ott... egyszerűen a készpénz használatot nem lehet megindokolni. (az nem indok hogy valahol azt kérik, hiszen éppen azért kérik, mert ott valami gáz van) Ha valahol kp-val KELL fizetned, ott már valami költségvetés károsodó dolog történik, illetve az eladandó dolog eredete tisztázatlan, esetleg bűncselekményből származik...
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #13565 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #13562 üzenetére
Annak nem sok értelmét látom. Ha fizikaival akarsz felvenni, csúsztasd be az olvasóba, ha viszont a kártya regisztrálva van Apple vagy Google Pay-be, használd a mobilod.
-
Oliverda
titán
válasz
dredjudge84 #13551 üzenetére
Többször vettem már fel OTP ATM-ből is Curve+ApplePay kombinációval sikeresen.
Long1: Egyelőre nem lehet egy adott kereskedőre szabályt beállítani.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #13538 üzenetére
Az jó mert akkor ezzel lehet nyerészkedni...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #13536 üzenetére
Nyilván azért tűnt el mert visszaállt az eredeti állapot
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84 #13533 üzenetére
Azért az nagyon nem szép húzás lenne, ha fizetésnél eladási árfolyamon váltana, visszatérítésnél pedig visszaváltaná vételin. Nem hinném hogy ilyesmit csinálna a wise. Kár hogy nem csináltál egy screenshotot az egyenlegedről előtte.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #13533 üzenetére
Ha Ft-ban írták jóvá és nem a váltott összegben, akkor szinte biztos, hogy az eredeti terhelt Ft az ami megjelent a számládon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest