- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Ha már itt tartunk.
adott a header és a menu divem, amiknek háttere van ugyebár.
Viszint a két div között hézagom van,
[link]
Végignéztem a css-ben nincs semmiféle keret, vagy eltolás beállítva.Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?Margin -1-2PX-el közelebb tudtam hozni őket, de még így sem az igazi.
-
martonx
veterán
Akkor tegyük tisztába a dolgokat:
"De ilyen furmányos div elrendezéseket nem használtam."
Ez nem furmányos div elrendezés volt, hanem az alap. Mint matematikában a szorzótábla. Ha a szorzás sem megy, akkor hogy akarsz később geometriát tanulni, hogy egy példával éljek."Ezzel a lendülettel a 4-5lapos weboldalamra is felesleges PHP-vel betölteni a tartalmat, meg jquery-vel kezelni a képeket."
A CMS (esetedben wordpress) használat lehet, hogy rossz gyakorlat, lehet hogy jó. Esetedben pl. korántsem biztos, hogy jó. Arra pedig gondolni sem merek, hogy mit lehet képeken jquery-vel kezelni. -
PumpkinSeed
addikt
Ezzel a lendülettel a 4-5lapos weboldalamra is felesleges PHP-vel betölteni a tartalmat, meg jquery-vel kezelni a képeket.
Azért nem, mert a fejlődésbe az is beletartozik, hogy egyre nagyobb rendszereket kezdesz el csinálni. Ha nem PHP-ból töltöd be az adatokat akkor a statikus 4-5 oldalas weblapokról soha nem fogsz feljebb lépni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Nem ismerem konkrétan a bootstrap -et, de ahogy nézegetem a leírását, eléggé felesleges ennyire megbonyolítani egy sima passzív weblapot."
Ez így általánosságban természetesen nagyon nem igaz. Azt, hogy milyen mértékben segíti a munkádat egy ilyen frontend framework, a későbbiekben fogod igazán értékelni, amikor már érteni fogod a HTML és CSS működését mélyebben is. Kezdőként viszont jobb, ha végigjárod az utat, és kézzel rakod össze az oldalaidat, tényleg nem érdemes nekiesni egyből ilyen komplex állattal; később viszont nagyon jól fog jönni. -
fordfairlane
veterán
Nem ismerem konkrétan a bootstrap -et, de ahogy nézegetem a leírását, eléggé felesleges ennyire megbonyolítani egy sima passzív weblapot.
Én a bootstrap nélkül egy egyoldalas landingot sem csinálok már. Sokkal egyszerűbb a grid rendszert használni, mint floatokkal szórakozni.
-
-
PumpkinSeed
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen routert?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged