- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
fordfairlane #2109 üzenetére
Az. Ugyanis mint láthattad hiányosak az alapjaim.
Olyan dolgokat tudok megépíteni html-css-ben(meg php-ban is) amiket már láttam valahol. Vagy olyan dolgokat, amikhez az elemi részeketát tudom venni máshonnan. Nulláról pl szerintem most hirtelen egy e-mail küldő űtlap formot se tudnék csinálni, pedig 1-2 éveegész napokat töltöttem el vele, hogy 6-7 ilyen kész formból csináltam egyet, ami nekem tetszett...Csak mivel nem is csinálom sűrűn, ezért felejtek is sokat.
Nem vagyok naprakész.
Régebben sokat foglalkoztam a dologgal, de mindig is csak hobbim volt, az is marad valószínűleg.
Csak valamiért szeretek ilyesmivel időt eltölteni, így foglalkozom vele kicsit. Kitudja lehet jó lesz még valamire.Sk8erPeter
Igazad van, egyáltalán nem felesleges, sőt...
Ezzel a lendülettel a 4-5lapos weboldalamra is felesleges PHP-vel betölteni a tartalmat, meg jquery-vel kezelni a képeket. Pusztán az egyszerűsítés és a dizájn hozta ezt. Gondolom előbb utóbb a bootstrap-et is így fogom kezelni. Kipróbáltam egyébként, és bár a css-emet át kell gondolni, mert a méreteltérések eltoltak mindent, tetszik a dolog, valóban könnyebb vele dobozolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest