- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
fordfairlane #2109 üzenetére
Az. Ugyanis mint láthattad hiányosak az alapjaim.
Olyan dolgokat tudok megépíteni html-css-ben(meg php-ban is) amiket már láttam valahol. Vagy olyan dolgokat, amikhez az elemi részeketát tudom venni máshonnan. Nulláról pl szerintem most hirtelen egy e-mail küldő űtlap formot se tudnék csinálni, pedig 1-2 éveegész napokat töltöttem el vele, hogy 6-7 ilyen kész formból csináltam egyet, ami nekem tetszett...Csak mivel nem is csinálom sűrűn, ezért felejtek is sokat.
Nem vagyok naprakész.
Régebben sokat foglalkoztam a dologgal, de mindig is csak hobbim volt, az is marad valószínűleg.
Csak valamiért szeretek ilyesmivel időt eltölteni, így foglalkozom vele kicsit. Kitudja lehet jó lesz még valamire.Sk8erPeter
Igazad van, egyáltalán nem felesleges, sőt...
Ezzel a lendülettel a 4-5lapos weboldalamra is felesleges PHP-vel betölteni a tartalmat, meg jquery-vel kezelni a képeket. Pusztán az egyszerűsítés és a dizájn hozta ezt. Gondolom előbb utóbb a bootstrap-et is így fogom kezelni. Kipróbáltam egyébként, és bár a css-emet át kell gondolni, mert a méreteltérések eltoltak mindent, tetszik a dolog, valóban könnyebb vele dobozolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest