- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
válasz
nostrum #11722 üzenetére
Na végigjátszottam én is, sztem nagyon jó játék nekem mindegyik rész tetszett (jó a Core egy picit tényleg unalmas volt, de ki lehet bírni része a játéknak) és mindvégig ugyanazokkal a beállításokkal játszottam, de nem tapasztaltam olyan dolgokat amik itt elhangoztak, hogy leesik az fps, játszhatatlan stb....nekem végig ugyanúgy futott VH-on (kivéve shadows) 2xAA-val. Nekiállok majd Hard-on utána Delta-n is
-
törölt tag
válasz
nostrum #11722 üzenetére
Nem volt rossz a hajón. Egy teljesen más taktikát igénylő rész. Az idegeneket is máshogy lehet irtani, mint a sárgákat. Más taktika, változatos játékmenet.
Én a koreai nanoruhás csókákban csalódtam kicsit, azt hittem több eszük van, és jobban kihasználják a ruha adta extrákat. Főleg a minigun-os csókák voltak nagyon ostobák. (hardon, deltán még nem értem oda)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
nostrum #11564 üzenetére
thx
nah, finish... most fejeztem be de sztem kezdem is előről a legnehezebb szinten
hát mit is lehet mondani, félelmetesen jó játékélmény bla bla, a Crysis-t nem lehet leirni, a vége kicsit függetlenség napja feeling és kár h aránylag rövid, de akkoris a legjobb game idén -
törölt tag
válasz
nostrum #11547 üzenetére
mod: Sajnálni nem kell semmit nem követtél el bűnt
...csak ,ha több hszt szeretnél akkor sztem ne szűkítsd le ennyire a "kört"...
Szerintem meg pont az lenne a lényege egy ilyen topiknak ,hogy minél több konfiggal minél több beállitással minél több tesztkörnyezetben le legyen tesztelve ,hogy minél többen pontos képet kaphassanak arról ,hogyan fut a játék náluk mielőtt kiadnak 12k-t és csalódnának... -
NRG
tag
válasz
nostrum #11543 üzenetére
Én 3870el high-on tolom 2xAA 8xAF -el(igaz csak 1024 crt) és így csak akkor megy 20 alá amikor először látok meg vagy zoomolok valami óriási területet. Ha a game vége felé slideolna leveszem a filtereket sztem az elég esetleg még 1-2 high-ot mediumra. Szóval szerintem a te konfigoddal mennie kell csak vedd le a filtereket a driverben. Ilyen pedig meg se forduljon a fejedben, hogy nem játszol vele! Ez olyan amit nem lehet, szabad kihagyni!
-
debut12
aktív tag
válasz
nostrum #10392 üzenetére
Ember, akkor ezek szerint te nem játszottál a Tomb Raider Legend-del, ahol 1024X768ban megfeküdt az 512RAMos 7950GT videókarim Dual Core alatt, miután bekapcsoltam a NEXT GEN opciót!
Ahhoz képest 1024X768ban repeszt a Crysis!
Akkor itt hol a korszakalkotó főleg gépügyileg????? -
pisti
őstag
válasz
nostrum #10395 üzenetére
Sajnos a 8800GTS 320-ból pedig nem jön MEDIUMnál jobb 1440*900-on, ha nem akarok slideshow-t.
Szerintem megéri csökkenteni a felbontást és bekapcsolni pár VeryHigh effektet is. Én ezt tettem, a 800*600 ellenére abszolúte lenyűgöző volt a grafika (az edgeAA azért sokat segít és alig lassít) egy vegyes medium/high/very high beállítás egyveleggel. Macerás, de be lehet állítani, hogy normálisan fusson és szép is legyen. Mondom ezt úgy, hogy ~fele olyan erős VGA erőforrásaival gazdálkodtam.
-
deniro2
senior tag
válasz
nostrum #10392 üzenetére
Az Oblivion a grafikát és a fizikát leszámítva mindenben gyengébb a Morrowindnél, rettenetes csalódás volt nekem.
Crysist én az iszonyat béna sebződés miatt hagytam abba egyenlőre... Komolyan hihetetlen, hogy ezt mennyire elszúrták. Az ellenfelek minimálisan reagálnak csak a még nem halálos találatokra, 5-6 golyó után ugyanúgy rohan tovább a fószer, rakétavetővel belövök a házba, összeomlik, az emberek meg sétálnak ki a romok közül, szintén rakétavetővel, ha elé vagy mögé lövök egyáltalán nem érdekli, csak a melléküldött rakétától hajlandó meghalni, ha mellbelövöm, akkor nincs robbanás, csak eldöl, mintha golyót kapott volna és még sorolhatnám... Szal, egy olyan játékban, ami a gyilkolászásra épül ezek nem gyengén idegesítő dolgok.
-
pisti
őstag
válasz
nostrum #10392 üzenetére
És mint mondtam a játék nagyon jó, de fura, hogy vannak részletek, ahol alulmúlja az elődjét.
Ez igaz, viszont rengeteg részletben meg felülmúlja az elődjét, ezt az "apróságot" talán nem kéne elfelejteni.
Az biztos, hogy High/Very High-on az igazi, hiszen a grafikája a korszakalkotó részei közé tartozik. Viszont többéves vasakon is elfut, olyan grafikán amit még azok is elbírnak. Egyébként az engine-t elnézve (a grafikát ÉS a hozzá kapcsolódó gépigényt) olyat akartak csinálni, ami úgymond jövőálló. Ennek megvan az ára.Kis hibákon egy ilyen játék nem fog elbukni, persze feltéve, hogy nem marad benne túl sok. Szerintem nem maradt benne túl sok, pár hülyeség van azis főleg a fizikai engine hibája.
-
feka007
veterán
válasz
nostrum #10392 üzenetére
Hát ha neked nem tetszik ez a grafika, akkor még várj 10 évet min, addigra talán már odáig fejlődik a grafika, hogy egyenként megszámolhatod a homokszemcséket a bícsen... Nem értem minek elrugaszkodni a valóságtól, ilyen grafikát pár áve még csak anim filmekben láthattunk, most meg már ott fut a gépünkön.
-
feka007
veterán
válasz
nostrum #10381 üzenetére
Szerintem ez csakis a cenzúrával függhet össze, Németországban már az is nagy szó, hogy egyelőre még nem tiltották be az összes olyan játékot, amiben lehet lőni... Bár az igaz, hogy a fizika néha elég érdekes dolgokat művel, az kicsit tényleg gáz, hogy a kis fadarab elmerül mint a kő, de legalább nincs benne olyan nagyon béna rag-doll mint a Bioshockban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest