- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Scholes9 #21303 üzenetére
Köszi, meg is vettem. Ahogy néztem nem csak multis javítások vannak benne, hanem valamilyen optimalizáció is, bár túl sokat nem javít valószínűleg a teljesítményén.
Nemsokára tesztelem, a virágboltit megnéztem gyorsan, minden magas beállításon van, élsimítás azt hiszem 4*-es, 20-30 fps van, bár nagyobb harcjelenet nem volt, csak dzsungel.
A gépemen majd pöccintek valamit mielőtt játszom, az talán segít.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Scholes9 #21263 üzenetére
Utána olvastam és ez egy ősi Crysis bug. Annyi memót eszik meg amennyit csak tud. És soha nem is lett kijavítva ezek szerint. Habár updatet nem kaptam le hozzá, de azt olvastam, hogy nem is ér semmit. A megoldás az, hogy kb 2-3 óránként újra kell indítani a gammát...
Amúgy memory leak bug ha valakit érdekel. -
-
dewil666
őstag
válasz
Scholes9 #21235 üzenetére
Gyerekek!!
Eredeti a lemez ezért kéri mikor játszani akarok! Sajnálnám ha karcos lenne az EREDETI lemez ezért fordultam ehez a fórumhoz.
A cdgalaxisból vettem kb 1 honapja. Maximum edition.
Semmit nem találtam a googlén.
Csak azért kérdeztem mert ugyan ez volt a helyzet a GTA 4-el és ott írtam a fórumon azonnal segítettek. Úgy látom itt más a helyzet. Nem baj azért köszi -
válasz
Scholes9 #21208 üzenetére
A kerdese ez volt:
milyen gép kell a crysisnak hogy full beállitásoknál full hd felbontáson 60 fps-el menjen folyamatosan a játék?
Ez pedig 1920*1080, dx10, mindex max+16xQ 60 fps-el, ehhez kell neki a 2 db 480.
Amit Te irsz, az nem full beallitas es oda lehet eleg a 460 sli, csak nem ez volt a kerdes.
-
sestertius
őstag
válasz
Scholes9 #21174 üzenetére
Minden játékom 1920*1080-ban megy, és ebből az indíttatásból is anno, mikor még ment a játék, letöltöttem a patch-eket, teljesen eredménytelenül...
Feltelepült rendesen, látszólag, de a felbontáson semmit nem tudtam állítani, az eredeti játékon sem...Imádom, mikor ilyen rejtélyes dolgokat művel a gépem....
Azért köszönet a tippért, sok javítás van benne, tehát mindenképpen fel fogom tenni.. még ma este neki ugrok!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest