- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
fpeter07 #12356 üzenetére
Kizárt dolog. Ha 4 gigás pagefile-t csinálsz, egy giga rammal is bőven játszható. Az 1600 pro is elég neki. Haverom x700-assal nyomta végig.
Nem tudja valaki a Far Cry 64 bitest hogy lehetne rávenni hogy Vista alatt is működjön? Kikapcsolta az egerem, vagy 6 percet töltött és olyan fekete képernyő fogadott -közben a hang ment- hogy még! Persze a konfignál mindent low specre állított be... A kis cseles, hogy dögőne meg!
-
Silenzio
addikt
válasz
fpeter07 #12270 üzenetére
Már 2 "narancsot" is találtam. Az egyik akkora volt mint egy vasbeton szerelvény (ha tudom egyáltalán mi az
), a másik meg ugye az autóba volt beágyazódva és úgy gerjesztette mint a mikrohullám a folyadékrészecskéket... Újra is kellett indítanom a játékot mert megmaradtak a hangok... Pl. negyed órán át hallgattam amint egy már rég halott géppuskás enemi lövöldöz
Ezt nem értem, miért van. Nálam nem nagyon búgzott korábban...
-
Silenzio
addikt
válasz
fpeter07 #12243 üzenetére
Hát nem lett sokkal lassabb...
De nem hiszek ennek a high to very high patch-nak. Szabad szemmel szinte semmi különbséget nem látni - legalábbis a 0xAA tönkrevágja jól. Ezért feltettem Vistára is. Nem tudja valaki hogy kell az fps-t konzolban kiiratni? Dx10 módban a fraps meg se nyikkan
-
simo the new
csendes tag
válasz
fpeter07 #12200 üzenetére
Ez aztán a kövi pája mántese xD köszi szépen már 2x újra keztem de eltévedek mert jön 1 örvény megforgatja a tagot és enyi már azt sem tudom hol vagyok és merröl jöttem.De a tippet kösz csak sajnos fölös.
Mentés köne ami a kövipája legelejére dob ki ha megoldhato . Köszi előre is .
-
feka007
veterán
válasz
fpeter07 #11819 üzenetére
De vannak benne dx10-es kódok attól még, hogy fel lehet tweakelni (közel) ugyanarra a szintre dx9 alatt is. Például az sm4 csak dx10 alatt operál, meg a színek is élethűbbek, bár ezt én moddolt configgal megoldottam... Szerintem majd az ultra highba jön majd ki a különbség, kíváncsi leszek mikor jön majd a pach, valszeg megvárják vele a gyorsabb karikat, mert most nem sok értelme lenne még.
-
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
fpeter07 #11676 üzenetére
jézusom, onnantól megint játszam végig?
mod: tiszta bug az egész játék
annyiszor kellett visszatöltenem, mert nevetséges, hogy egyszer csak megáll a VTOl és nincs kedve továbbmenni a játéknak, Próféta eltűnik, én meg egyedül maradok a szakadékban, az alien űrhajó meg maga volt a hányinger, szerintem nagyon rossz volt, főleg a pörgős tankos bukdácsolás után
-
nostrum
tag
válasz
fpeter07 #11545 üzenetére
Na megnéztem, de ez már ismerős. Egy hete a gépemen van a játék, és arra gondoltam, hogy lassan játszani is kéne, nem csak cvar-ozni...
Ha nézne ki valahogy low beállításokkal, már elkezdeném tolni úgy, csak végre játsszak. Very high-on XP alatt elkínlódik átlag 25 fps körül, de túl sok a tüske a tízes szekcióba. Viszont miután láttam úgy, már nem szivesen butítanám szét...
Belőttem én hogy az első pálya okés is volt, de már a másodikon volt olyan rész, ami érezhetően lassult, és akkor mi jön még.
Csak azt írjátok le hogy mennyit hagyjak rá az átlag fps-re az első pályán, hogy azt már ne kelljen lejjebb butítani később.
Pl. ha az első pályán hozza az átlag 50-et (vagy a GPU benchben) akkor az már megfelel a játékhoz? -
djtoomi
addikt
válasz
fpeter07 #11323 üzenetére
Jah hogy úgy.
Amúgy most mi várható itt?Már jönnek az alienek ha megyek a hegyhez közelebb?Mert attól a résztől előre parázok hogy alien,meg mínusz fokok.
Meg addig még mit kell csináljak,hogy alient lássak?
Amúgy ez very high minden,de télleg minden,egyik sincs lejjebb véve,és 1280x1024-ben van.
-
Rusher
őstag
válasz
fpeter07 #11190 üzenetére
Hehe
.......reggel nyomultam vele egy kicsit és pont ennél a résznél toporogtam csak a létrán kellett volna felmenni
ha lett volna még időm biztos eljutottam volna odáig, hogy fel kell mászni......pedig még rakétával is kezeltem.....gyanús volt, hogy csak a teteje szakadt le toronynak, de nem dőlt össze
Köszi mindenkinek
-
bbchris
senior tag
válasz
fpeter07 #10811 üzenetére
Mielőtt kiérsz a nagy pókhoz le kell menni vissza hajóba ahol frissítették a nanoruhádat és a képedbe röhögött a katona hogy ez nagyobbat pukkan és mikor kérdezi Nomád "használhatom-e ?" ott van lenn abban az orvosi szoba szerűben . És ezután jön amikor kimész a hajóból és killerkedni kell . Ha kint vagy és nem tudsz visszamenni akkor sajnos vissza kell tölteni amikor még a hajóban vagy és menj le érte .
-
debut12
aktív tag
-
Laraxior
titán
válasz
fpeter07 #8648 üzenetére
Hasonlít a Világok harca és a half life-os idióta zsiráf etetőkre
Viszont az a puska ami valami atomfélét lő...az tuti, először nem tudtam miaz...csak egy nagy felhőt látok meg egy sziklát ami jön felém aztán a szöveg hogy 10 másodperc...bla bla..
szal lő aztán fedezék.... van egy ugyanilyet lövő tank is...nagyon tuti -
fpeter07
veterán
válasz
fpeter07 #8409 üzenetére
ui: ilyen beállítással+ sunshaft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest