- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
-
-
DeSanto
őstag
válasz
Vistaboy #1418 üzenetére
Nem is tudom.
Te mit vársz 1,17gigától?Persze ez csak a telepítő de gondolom nem csomagol ki 10gigát.
Emlékszem annó a HL2 beta verziója is elég ocsmány volt és full bugos.
Ráadásul az több mint 3 giga volt.
Akkor mit vársz egy 1gigás (települve lehet van 2-3) betától?
Hol van ez a minimális 16giga helytől(ami persze biztos jóval kevesebb lesz de mindegy).
Gondolom ez nem egy beta demo -
SEMTEX
senior tag
válasz
Vistaboy #1409 üzenetére
Húha, reggeli vicc
Na jó nem, vagy mégis?
Én megmondtam, hogy ez egy felturbózott FarCry, de nem hittetek nekem.
Azért ne írjuk le a játékot, még bármi lehet belőle....
Ez is lehet egy marketingfogás:
Eltolják a demot (ami a beta alpján egy sz*r), de közben lehet, h már megvan a teljes verzió, überrre optimalizálva....
EA ere azt mondja: látjátok mekkora ász csapat a Crytek, hogy egy bugos játékből, egy gyönyörűséget hoztak ki egy hónap alatt.... avagy, Hé Ubisoft eladó a Crytek, akik egy hónap alatt egy szemétből csodát varázsoltak.... -
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #1409 üzenetére
A 16GB-os HDD-helyből dobja magát hogy valószínűleg igazam lesz abban a feltételezésben hogy a Crysis is legalább egy, de inkább kettő DL-es DVD-n fog majd érkezni...
joshua7: Az is lehet, hogy inkább mondják azt hogy ultraocsmány legyen, minthogy ne induljon el a beígért vason.
[Szerkesztve] -
-
debut12
aktív tag
válasz
Vistaboy #1306 üzenetére
Ennyi várakozás után de röhögnék, ha tényleg kijönne okt.ben a demó sandboxal együtt(mert az k*rva fontos), maga a játék meg csúszna még annyit, hogy jövőre jelenjen meg, és besz*pná az EA a karácsonyi marketingjét.
Régebben már mondta, de még fenntarom azon kijelentésemet, miszerint igen nagy esélyét látom, hogy előbb lesz Far Cry 2, mint Crysis. Vajon az Ubisoft miért nem nyomul ennyire, hogy ekkor, meg akkor jelenteti meg a Far 2-t??? Rohadjon meg az EA. -
keIdor
titán
válasz
Vistaboy #1267 üzenetére
9800-at várhatják, szvsz nem lesz.
Igaz a G92 volt már minden, high end, low end, midstream, mostmeg Performance kategória... sőt fudzilla szerint halott (tengapi hír)
Fogalmam sincs melyik idióta pletyis oldal mit mond, de egy biztos. Ha ez így van, akkor a CryTek végképp nem tud Optimalizálni vagycsak az EA-nek van ennyire sok pénze... de így tutibukás lesz a game. Mégis hány embernek lesz annyi pénze, hogy egyből rohanjon 9800-at venni a boltba a megjelenés napján? 3%-nak és kb, annyi is játszana a játékkal, ha ez így lenne.
Mind1 nyáron összegyűlt sok pénz jöhet a 9800, úgyse tudom már mire elbaszni a pénzem... -
Xelo
addikt
válasz
Vistaboy #1275 üzenetére
oh yeah...
én már letettem a játékról, ill a várakozásról. ha összefossuk magunkat se jön hamarabb.. inkább menjetek bulizni, tanulni, dolgozni, futni, cangázni, bnőtökkel töltsétek az adott időt amit ebben a totyikban szorongva tennétekaz tuti hogy örülni fogok mikor megjelenik, de ennek nincs semmi értelme. mikor megjelenik a demo úgyis attól lesz tele a net, és tudni fogjátok, EA-ban nem lehet bízni. nem azt ígérték mikor kijött a Fifa 07 hogy következőben benne lesz az új engine már PC-n is? itt a 08 és ugyanaz a sz@r amit már nemtudom hanyadjára adnak ki.
amúgy is, most jött - jön ki a Medal of Honor Airbourn, Bioshock, Stranglehold.. van mivel játszani szerintem
-
-
p a s s e r
őstag
válasz
Vistaboy #1200 üzenetére
Hát a Farcry 2-t jobban várom én is. Semmi bajom Afrikával, valamelyik ükapám is ott szedegette a bogarakat a kövek alól, szal otthon érezném magam. Sôt, Afrikában is van dzsungel. Állítólag.
Meg itt megintcsak elôjön egy kis gondolat... A Farcryban baszott jó volt télleg a jungle feeling. És ha belegondoltok (még a szörnyes részek elôtt) ez nem volt nagyon megrontva techno feelinggel. Szal arra gondolok, hogy a Crysisben adott a Farcry dzsungele, csak persze szebb, nagyobb, élôbb, meg rombolhatóbb, viszont az, hogy ez a fozstosa nanoruha miért az RTL klub narrátorhangján vált módot, na az rendkívül zavaró, és nekem nem fér bele a képbe. -
SEMTEX
senior tag
válasz
Vistaboy #1185 üzenetére
Flame: ne vedd komolyan, láthatod h mindenhol smiley van
A floodok sem szándékosak szerintem, miért is lennének?
Gerr'y: ezeket a képeket honnan szerzed be?
Tegnap kerestem, de ahonnan ugye te linkeled, az már a te műved...ű
Pontban éjfélkor szerettem volna betenni egyet, de nem leltem
[Szerkesztve] -
SEMTEX
senior tag
válasz
Vistaboy #988 üzenetére
Huhh... az előző hsz-emben hazudtam...
NA mindegy, viccet félretéve:
Én a mini tengeralattjáróval elmentem a víz altti barlangba, majd kirobbantottam a kaput. A kapun átmentem nagy nehezen (majdnem elfogyott a levegőm), de amint feljöttem a víz alól az egyik vezérlőterembe, egyből lőttek rám. Még jó, hogy sikerült felvennem egy páncélmellényt a jobb oldali fémdobozból. Amúgy itt valami lézer szemüveget kellene megtalálni, de már bejártam az összes elérhető helyet, és nem találtam...Elakadtam!
HELP PLS!
Amúgy a grafika nem rossz, bár a sok bump mapping engem zavar.. Ami még eléág gáz, hogy egy sima pisztollyal is kidönthetsz egy ősmammut fenyőt. Ezt azért nem vártam -
SEMTEX
senior tag
válasz
Vistaboy #977 üzenetére
Ezt most találtam:
Minimális rendszerkövetelmények:
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz CPU
Grafikuskártya: nVidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768 MB/1 GB Windows Vista alatt
Szabad hely a merevlemezen: 6 GB
Internet: 256k+
Szükséges: DVD-olvasó
Szoftver: DirectX 9.0c / Windows XP
Az ajánlott követelmények a következőek:
CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Grafikuskártya: nVidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0)
RAM: 1,5 GB
Szabad hely a merevlemezen: 6 GB
Internet: 512k+ (128k+ feltöltés)
Szükséges: DVD-olvasó
Szoftver: DirectX 10 / Windows Vista
Elég szimpatikusnak tűnik
JA, a GSO-n van egy-két furcsa gyerek... -
Soak
veterán
válasz
Vistaboy #651 üzenetére
De még mindig nem értem ,hogy milyen törvénybe ütközik ha én valami ingyeneset szedek le a torrentről .
Pedig a Bioshock nem annyira hype-olt játék, mint a Crysis, még ha önmagában egy nagyon jó játékról van is szó.
Gondolom a BS teljes verzioáról volt szó, az más dolog mert az nem ingyenes -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Vistaboy #607 üzenetére
Half - life 2 szerintem is bőven felejtős.
Közelébe nem ér az egy hangulatához.
Emléxem amikor úgy döntöttem hogy másodjára nekikezdek a HL2-nek addig jutottam hogy megszereztem a gépfegyvert, és lelőttem pár katonát.Bazira unalmas...
(számomra)
Utoljára élvezetből szerintem a Warcraft 3 -at (meg a Frozen throne-t) játszottam végig.
FPS-ből meg az undying-ot. (de azt vagy 4x végigvittem.) Komolyan, azóta egy olyan játék nem volt amit 2x végig tudtam volna játszani.
Far Cry? Alig vártam hogy végre vége legyen. Szerintem hulla unalmas volt.
Én nem tudom de szerintem az utóbbi 2-3 évben annyira ellaposodtak a gamék mint az állat.
Mindennek csak folytatása van. (NFS-ből hol is tartunk már? jézusom.) És lám jött egy kívülálló (test drive) és vitte is a prímet bőven.
Reméljük a DX10 majd jót tesz nekik.
Full off, senki ne vegye offensnek, de azért egy helyeselő egyetértésben bízok, vagy mondjátok meg hogy csak én érzem sz@rul. -
donsergiooo
senior tag
válasz
Vistaboy #587 üzenetére
Bioshock? lol! Nekem abszolút nem jön be a játék! Szép? ..hát annak sem nevezhetem! pl: a víz alatti város rész ha csak az elejét mondom, mint a Half Life (na jó több és szebb shadder, de tényleg csak ennyi) A víz tetszik, de túl darabos az összeillesztés a kanyarokban!
Crysis? Az keeeeellll! Az tutti nem zavarna a bugokkal! -
T.Peter
őstag
válasz
Vistaboy #582 üzenetére
Jah, láttam, hogy benne van a videó is. Csak azért írtam, mert arra nem jött válasz, és gondoltam, hogy azon átsiklik a szemetek. Meg persze munkát spóroltam volna meg neked
Amúgy igazából nem valami nagy hírek, de legalább jó, hogy ezeket is elmondják a demo előtt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest