- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17822 üzenetére
És árban hogy áll ez a két kari?
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17819 üzenetére
Elég jó eredmény akkora felbontásban, minden maxon. Sőőt..
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17817 üzenetére
Nyugodtan beírhatod, kíváncsi vagyok!
(I wanna be a white, i wanna be a white, i wanna be a white ANGEELL
)
-
Dashes
őstag
válasz
Beowulf_78 #17805 üzenetére
Már csak 1
, Keldor? ( Közben Maximum Discoshit)
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17803 üzenetére
Én lehet mennék egy kicsit később!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17757 üzenetére
Nálam is hasonló a lista, bár az EndWar csak konzolon lesz, azon meg a stratégia...
úgy halottam ilyen hangutasításos lesz, hát majd meglátjuk, PS3-ra ugye nincs warez, eredetibe meg nem szivesen...
Need for Speed-ekben meg nem bízok 2004 óta (Underground 2), egyre gyengébbek... ez a Pro Street is... majd a Gran Tourismo 5!
StarCraft II-t csak kipróbálás céljából szedem le, a többi valszeg eredetiben fog figyelni a polcon!GTA4-et meg már kitoltam...
Itt az én listám:
1. STALKER: Clear Sky
2. Brothers In Arms 3: Hell's Highway
3. Crysis Warhead
4. Far Cry 2
5. Call of Duty 5: World At War
6. Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
7. GTA 4
8. Wolfenstein 2
9. Tomb Raider: Underworld
10. Mirror's Edge
11. Red Alert 3
12. Project Origin (FEAR 2)
13. Alan Wake
14. Mafia 2
15. Half-life 2: Episode Three
16. Rage
17. Doom 4
18. Aliens: Colonial Marines
19. KillZone 2
20. Resident Evil 5
21. Gran Tourismo 5
22. Star Wars: The Force Unleashed
23. Prince of Persia: Prodigy
24. Star Wars: Knights Of The Old Republic 3 (ha lesz és nem MMO lesz)...és még biztos van, amit kihagytam. Bár tudom, ezek nem mind PC, meg nem mind van bejelentve, meg megerősítve, meg nem mind 2008-as, de én ezeket várom, és ezek főleg FPS-ek. Ezt a stílust szeretem. És nem véletlenűl van PS3-am is, mert sok a jó játék, ami csak arra jön.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17761 üzenetére
Jó kis tesztek, nem olyan rossz ez a 4870 árához képest egész jol teljesít, CF-ben sem megy szarul, bár itt szerintem kijön mire lett optimalizállva a game(egynehányszor ez a gyorsabb, egynehányszor az...
)
Nixx: Várunk szeretettel, viszont a crysis gyerek csak akkor jön ha normális a pingje, tegnap 200-as pingel rohangállt, ki is dobtam mint macskát szarni(többszöri figyelmeztetés után, aki érthetetlen azzal nemtudok micsinálni!!!!)
Fuck 2* küldte el reggel van sorry!!! -
pisti88+
senior tag
válasz
Jó kis tesztek, nem olyan rossz ez a 4870 árához képest egész jol teljesít, CF-ben sem megy szarul, bár itt szerintem kijön mire lett optimalizállva a game(egynehányszor ez a gyorsabb, egynehányszor az...
)
Nixx: Várunk szeretettel, viszont a crysis gyerek csak akkor jön ha normális a pingje, tegnap 200-as pingel rohangállt, ki is dobtam mint macskát szarni(többszöri figyelmeztetés után, aki érthetetlen azzal nemtudok micsinálni!!!!) -
pisti88+
senior tag
válasz
)
-
csutkaa
senior tag
válasz
de lesz ám
bár a Tom Clancy's Splinter Cell Conviction asszem majd csak 2009 vége
mintha azt olvastam volna valahol
köszi a tesztet
-
crysis18
tag
válasz
beo melyik wolfenstein?
jön 1 újj rész? -
Sirandrish
legenda
válasz
Beowulf_78 #17717 üzenetére
köszike
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17691 üzenetére
"csak az a gond hogy nekem nehezemre esik leereszkedni hozzád."
te kezdtél el személyeskedni, úgyhogy ez megintcsak téged minősít...Elég szánalmas, hogy másokal jössz, csakazért mert te meg nem tudsz... No comment
Én megse szólalnék, mikor a fél mezőny előtted van állandóan...
Milyen igazságot? Azt, hogy 30 éves létére ennyire személyeskedő vki, hogy lepöcsöz másokat, és másokkal jön, hogy jobban játszanak nálam? jó is ha megőrzöd, megy majd a szanalam.hu-ra
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17685 üzenetére
Esküszöm nem tudom *****Ebből erős takarítás lesz úgyérzem...
Szólok is mert lassan kezd átalakulni szégyentopikká,************
[ Módosította: Racecam ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
Beowulf_78 #17685 üzenetére
ha valakit meg kell gyalázni küld hozzám 1v1-be COD4-re...szívesen gyalázok meg mindenkit
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17681 üzenetére
"Bomlasszátok ott a társaságot, ne itt." Szerintem ez így ferdít egy kicsit, hogy ki miatt mentek el eddig többen, de hagyjuk, mert nem akarom tovább fűzni a szálat...
Én ezekután örülök, hogy nem kell veled játszanom többet... Nem volt ez olyan sok idő, de most adtál egy kis ízelítőt magadből.
17682: Keldorral tényleg kihívás játszani, tegnap igazi háborút játszottunk egymás ellen, fej-fej mellett voltunk nagyrészt, örültem is, hogy végre van kihívás, mert kevesebbszer játszott Keldor mostanában. De te hol vagy Keldorhoz képest, ne nevettessél már...
-
crysis18
tag
válasz
Beowulf_78 #17677 üzenetére
montam beo csak viceltem
nem kellet volna komojan venni -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17677 üzenetére
Nyugi, nekem sincs kedvem hozzád hasonló stílusú, modorú és értelmes emberekkel játszani (tisztelet a kivételnek), úgyhogy én be is fejeztem veled, nyomom inkább publicon, ott legalább van vmi kihívás is...
Úgyhogy a nagy bünti elmarad
Azért remélem én ennél több leszek majd 30 évesen.Mod: ez volt az utolsó hsz-em hozzád
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17666 üzenetére
Hát én is megjöttem buliból... szar volt. Ahol nem Bárány nyomja az ipart, az már nem is jó.
Mindegy van egy kiszemelt nőstény, miatta megérte, majd lesz folytatás.
Nah szóval az van, hogy ugyebár beszart a Windows-om, de tudok játszani haver gépén, ami jelenleg itt van, mert rendbe kellett raknom és végeztem vele még a délután. (Q6600@3,2GHz@1,17V [többre gyenge a hűtő] - Gainward 8800GT GS 512MB - 2GB Ballistix@1200MHz CL5 - többi nem lényeg)
Csak fel kell tennem a játékot, meg le kell tölteni a Patch-eket és már mehetek is! Csak ez úgy 1 órát igénybe fog venni...ha meg tudtok várni, akkor megyek...
Egyébként ami itt van az minden csak nem csapat! (Ez nem neked szól Beowulf)
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #17673 üzenetére
Héé há ezéé naa
Én is 17 vagyok ( 1 hónap és 18 ), de nem veszekszek és sztem kezdek felnőttebben ( nem felnőtt ) gondolkodni, mert most jövök rá, hogy gőzöm sincs mit kezdjek az életemmel huszonévesen, remélem addigra rájövök.. Na ez kicsit off volt meg nem ide tartozós, de mind1 így sikerült
Úgy látszik a hsz-ed a fiatalság magára vette
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17673 üzenetére
Naa szerény személyem is most lesz 17 éves, de mégis különbnek érzem magam valahogy.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17664 üzenetére
"világosan érthetően leírtam, hogy aki a szobámhoz akar csatlakozni, TŐLEM kérje a nevet/jelszót"
1. nem a te szobád jelszavát adtam meg neki
2.nem tudom hogy attól miért lennének kiszűrve az egyszeri játékosok, legtöbb úgyis abbahagyja ha nem tetszik neki, attól még nem fog vki törzstaggá válni, hogyha eggyel arrébb kell csöngetnie a jelszóért...Szóval ez a logika rég megbukott...
Ezzel a sok variálással csak elűzitek a jönni akaró embereteket... Pont te mondtad múltkor, hogy felnőtt emberek vagyunk és minek veszekedünk egy játékon, erre pont ti nyitottok vitát arról, hogy kinek ki adja meg azt a tetves jelszót... IQ negatív
Részemről vége, én ezentúl senkit sehova nem irányítok, jelszót sem adok meg, ha lesz game akkor játszok, ha nem lesz nem lesz, kész, de veszekedni nem fogok mikor úgyse tudjuk megértetni egymást...
-
Dashes
őstag
válasz
Beowulf_78 #17664 üzenetére
Értve, én nem tudtam kinek a szobája ezt kaptam, rendszerről sem tudtam.
A nevek/jelszavak érdekelnének, és az éppen aktuális szerverek.
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #17616 üzenetére
Azért volt ot ez a kis arcocska:
, mert nem gondoltam, nem gondolhattam komolyan, hogy miattam megváltoztassátok a playtime-ot.....Szal nem kell röktön nekemesni, hogy "nem alkalmazkodunk egy emberhez", én ezt nem kértem Na!
szóval jövök ha jövök majd.....UP a KOCKÁKNAK
hehe
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #17621 üzenetére
Nekem nagyon nem vált be
Könyvet írtam róla szinte a fórumokon. Lényeg hogy egy picivel se volt jobb mint a 8800GT OC-m. 3DMArk06-ban 11000 pontot adott, ugyan ennyit a 8800 is.... Crysis szarabbul ment. Cod2 szintén. Hl2Ep2 ugyan úgy ment...
Elegem lett a dologból.. Első Ati kártyám és azopok na mondon &@{ß$&@{& ...!!!!...
Fogtam magam és cseréltem 9800GTX-re. Markban 13000 pont, Crysis nem szaggat kicsit se és minden játék jobban futLehet a gépem Nvidia fan fene tudja. Egyes fórumozók szerint a szemem van rosszul belőve azért láttam rosszabnak ( 4850/70 fórum...
) . Egyszóval ez van nekem igen erős negatív véleményem van róla
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17619 üzenetére
Nekem csak azon az egy pályán csinált néha egy-egy pillanatra beakadást... ahogy a 2900XT-vel is csinálta ugyanazt ugyanazon a pályán két nappal ezelőtt, szóval nem a kártya hibája...
Akinek nem jön be annak nem jön be, nekem nagyon bejön, meg még sokan másoknak is, akik megvették.Kíváncsi vagyok láttatok-e már működés közben egy 4870-et, hogy ezt mondjátok, hogy nem jön be...
Azt meg, hogy melyik nV-s mivel érvel, hogy nem jó, hagyjuk inkább...
Mod: már kicsit kezd unalmas lenni, hogy szarakszik az oldal, lassan minden második hsz elküldésénél kiírja hogy megszakadt az oldalletöltés...
-
keIdor
titán
válasz
Ööö hát nálam sokminden közbeszólhat ám... pl. a ratyi vindóz (ez már sokmindenen keresztűl ment, 5 VGA, 3 alaplap, millió meg egy CPU...
)... de tegnap ment letöltés is, meg netről jött a zene játék közben+szeró is vóltam... ennek szvsz semmi köze a karihoz. De újra fogom tenni a héten csak most haver gépét csinálom. Még a 8800GTS végét se tudtam megnézni... visszatenném abban a pillanatban dögőlne meg végleg az XP...
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Na jól látom, hogy másnak se jött be a 48xx sorozat annyira?
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #17610 üzenetére
nemtudnátok korábban játszani
mert akkor énis jönnék
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17584 üzenetére
Kár, hogy most nem tudok menni... csinálom haver gépét...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17560 üzenetére
Én szoktam CoD4-ezni, így benne vagyok én is! De már egy jó ideje 55-ös szinten vagyok, azaz maxon, remélem nem baj, hogy előnnyel indulok.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17563 üzenetére
A magyar szerverek jó részére asszem beenged hamis kulccsal is a játék. De nekem az is megvan eredetibe, úgyhogy ez csak nektek lesz gond.
De szerinted itt a PH-n hányan játszanak eredeti CoD-dal?
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17560 üzenetére
Nekem 4870-nel folyamatos 127 (asszem ennyi) fps-sel fut, meg se riccen.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17550 üzenetére
Ez a héten az 5. variáció
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17546 üzenetére
Elvileg még szar a driver hozzá és még nem mutatta meg a foga fehérjét(ugyancsak Attisos infó
) Egyik sem jó ezért vagy azért befosok!!!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17546 üzenetére
Úgy intézkedj, hogy gyengűl a forint.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17544 üzenetére
Attis mondta hogy az atik képe szebb de mikor kell az izom elvész a dolog... nah most akkor mivan?
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17542 üzenetére
Nem mondod hogy 10.1 miatt lenne szép a graf szerintem szabad szemmel észre sem vehető a 10.0, és a 10.1 közti külömbség!
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #17535 üzenetére
Én most új projectet indítok,gondolom sokan örülni fognak neki... a kiszemelt áldozatok:
ASUS Striker II Extreme 790i ultra SLi
és a meglévő ultrám mellé még egy,aztán még egy,azaz összesen 3!!
Tri-way SLi.
meg valami ratyi DDR3as ram
Első persze hogy két ultrám legyen. a 3. lehet valami kisebb kártya lesz fizikát számolni.Minden a lapon múlik hogyan megy benne a Q6600
-
pisti88+
senior tag
válasz
A GX2-őn nemcsak a crysis megy jol fater
Igaza van az előttem szoloknak nemcsak arra kell alapozni
Szerintem ez az uj Far cray is ugyan olyan hévvel szaladna rajta( merem remélni ez már kihajt 2 gpu-t is!!!)
-
keIdor
titán
válasz
Azért várjuk meg a Warhead-et is...
-
Csabahun
senior tag
válasz
Nek kellene erre a gyengusz Crysis-re alapozni amikor vga-t akarsz venni!!!
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17500 üzenetére
Nemtom, de nekem ez a kártya most nagyon bejön.
Biztos volt vmi gond az X2-vel, de ez olyan rohadt simán viszi a Crysist még AA-val is, hogy beszarás.Az X2 már attól elkenődött, ha very highra raktam...
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17498 üzenetére
Hmmhmm. Meglátjuk
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17496 üzenetére
Szerintem az magáért beszél, hogy Gridben is sokkal gyorsabb a kártya, ami Crysisszel ellentétben kihasználja a dupla gpu-t.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17493 üzenetére
Szerintem nem sokat számít 1680-ban a 4GHz QX, ottmár vga limit van szerintem. És a Guru3D sem véletlenül tesztelte még a 4870X2-t is egy 3GHz-es E8400-zal, hanem valószínáleg azért, mert játékban az is megfelel neki...
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17491 üzenetére
Én tudtam, hogy ez jobb lesz, mint az X2, mindenki ezt mondta, Keldor is.
Tesztekben nem tudom mi az a 3%, de hogy nálam baromira nem annyi, hanem sokkal több, az biztos.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17491 üzenetére
Minden orában máshoz vonzodol fater engedj a csábitásunknak térj meg
!
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17470 üzenetére
Adj egy 22"-os wide tft-t, és akkor megnézem, a 32 collos tv-m 1360*768-at tud...
De képminőségben agyonveri a vacak TN paneles 22-eseket.
Viszont lemértem 1360-ban, no AA, high, vsync off, így 30 fps min, 58 átlag, és 77 max jött ki. 3870X2-nél ez 26/46/62 volt. Valószínűleg egy QX9650-nel jobban menne, majd októberben jön az új proci. -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #17474 üzenetére
dehogy,csak ha már annyira pumpálják,hát miért ne... erősen ártól függő ...
4870 beszámítással.
minnyá bealszok,de erre még van energy -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17469 üzenetére
Á dehogy az x38-as lapom csupán 2 honapig birta
, most ha lecserélem a gtx-et akkor az csak 3 honapig volt gtx-em ez van valaki bagozik meg alkoholista mi meg ezt szeretjük, még mindig jobb mintha károsan élnénk és 50évesen mennénk a makkosba
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17460 üzenetére
Ez az X2
Na megyek, még letörlöm a jelenlegi drivert aztán beteszem a 4870-et a gépbe, megnézzük mit tud -
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #17463 üzenetére
Én azt mondtam Lackónak, hogy az alaplapi integrált LAN kártya 10MBites volt, amit meg vet, az 100, esetleg Gbites, és ez át tudja engedni a 20 Mbitet...
Úgyhogy Lackókám, ne mondd, hogy nem értettem!
Köszönöm a "Ő"-t!
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17423 üzenetére
Gonosz
-
robinnagy
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #17383 üzenetére
mondjátok már meg hogy lehet játszani én is had jáccak veletek
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #17383 üzenetére
-
robinnagy
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #17380 üzenetére
azok meg kicsodák?
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17369 üzenetére
Te hülye vagy fater
a könyem csorog....
-
robinnagy
csendes tag
válasz
hahahaha nagyon vicces
-
Laraxior
titán
válasz
animal...tyúk szex lúszex.... aztán a végén egyet a Gaussal is
-
robinnagy
csendes tag
válasz
mit kell csinálni?
-
haxy27
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #17357 üzenetére
de igen az megvan megvárom még ki listáza a szerverteket aztán probálok csak hozátok csatizni de nem megy időtulépés miat de tegnap probáltam a Balázsal akkor még ment most meg idő tul lépés
-
crysis18
tag
válasz
Beowulf_78 #17359 üzenetére
jó okés beo értelek
többet nem zargatlak csak szeretnék játszani de most már úgy is mind1
hiába mondom had játszhassak nem fogok többet tudni veletek játszani de kössz hogy eddigis játszhattam -
robinnagy
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #17355 üzenetére
egy másik csegei haverom
tajti valentin
ismered? -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17330 üzenetére
UP-oltak neked tesó.
Ma nem voltam MSN-en, de megkaptam az üzit, megy privi, bár nem igen tudok segíteni... 1db E8500-öm volt csak, azzal is szoptam... -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #17331 üzenetére
Nekem is hasonló a szitu...nekem is odakerültek...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #17323 üzenetére
Leginkább sehogy,maximum úgy hogyha elindul a hatalmi map, akkor hamachin megnyomom a zárolás gombot
Kijazisten aza Priscilla?
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #17320 üzenetére
Hmmm... Nekem olyan mindegy játszanak-e vagy sem.a hajós mapon megegyeztünk hogy nincsen gauss,mert elég hosszú ahajó kevsen is vagyunk (3) erre csak összeszedte a mesterlövészt,tudod csakazértis első akarok lenni.... Tegnap voltunk elegen azzal nem volt baj,de mihelyst valaki restartolt az volt az első dolga szerezzen valami használható fegyót scart,nagypukkát
FY71et,de a pisztolyt sem vetettük meg...mindegy,de senkisem használt távcsövest. Mindenki mászott a másik nyakára, a legkisebb meg távolról irtotta a népet. Más dolog ha kiáll a dombra aztán a tömeget szétoszlatja a forgócsövessel,
ott tiszta célpont van, de hogy valakinek az legyen az első restart után hogy felfut a tetőre a Gaussért, nevetséges. Részemről: az azonnali gémet el is felejthetik nálam, hatalmin meg úgyis azt csinál mindenki amit akar, ott lehet aprítani, ott úgyis csak egyszer lő ki egy helyről.
Azon látom értelmét a távcsőnek, ha valaki a bázis közelében van atommal, azt már máshogy nem lehet kiiktatni, ez tény....
Kész az XP is
szóval este lesz szerver. Hehh jóbuzi egy IP-t adott :S megpróbálom átbuherálni a régire,hátha összejön
-
fpeter07
veterán
válasz
Beowulf_78 #17309 üzenetére
nem a korkülönbséggel van a baj
-
Drenadar
veterán
válasz
Beowulf_78 #17301 üzenetére
Tudod teljesen más egy DM meg PS. Gondolom hatalmi harcban nem játszottatok még, hisz lanon alig vagytok meg 5-6-an. Álltalában a 14 évesek nem tudnak a seggükön megmaradni, nem követik a csapat taktikáját, totál megbízhatatlanok. Főleg, mikor este 8kor kijelentik, h nekik menni kell aludni.
És én csak feltettem egy kérdést, boccs ha megbántottam bárkit, de ez a tapasztalat. Bárki bebizonyíthatja az ellenkezőjét, ha gondoljátok, játszhatunk majd egyet. Előnye a szervernek, hogy nem lesz rajta 80-as ping, és nincs hostolo aki elég durva előnyöket élvez a maga 1-es pingével.
De ha nektek ez a játék, hogy 5-en játszotok DM-et, akkor én kérek elnézést, én megyek 32 slotos szerora xD GL&HF Peace
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17301 üzenetére
Befosok ezen a dumán, idejön a fő pro klánvezér és toboroz 20 év felett, há mi ez...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17295 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááá befosok ezt jol megmondtad neki
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #17285 üzenetére
mindig hátulról támad, a csaja is panaszkodik, elbassza hagy kezdje előlről
-
keIdor
titán
válasz
-
pisti88+
senior tag
válasz
Nem is
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17275 üzenetére
4850 X2 az szeptember.
haxy27: Ajaja az nem jó... nálam 4-5 hónapja a kuplung halt be, és pont 150km-re voltam az otthonomtól...
szétpattant a csapágy.
Még jó, hogy tudok kuplung nélkűl váltani (lehet, ha valaki nem tudná, méghozzá biztonságosan) így szerencsére haza tudtunk jönni. -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17273 üzenetére
Már első hsz-be is bennevan
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #17253 üzenetére
Írjál jelszót lécci!
-
Motaba78
addikt
válasz
Beowulf_78 #17248 üzenetére
nekem mind tudatlannak a crysisben mit jelent az azonnali ?
-
Csabahun
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17243 üzenetére
Hali,kérném a jelszót ha lehet mert mennék én is!!!
THX!!
-
keIdor
titán
válasz
Jelentkezem, ám 20:10-kor vár kint a pipi meg a söröm, szóval olyan 20:30-kor megyek csak.
Jelszót lécci PÜ-be -
pisti88+
senior tag
válasz
Jelentkezem!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17234 üzenetére
Aftermarket hűtökkel vigyázz! Régebben írtam, hogy mivel nem lesz semmi a GDDR5-ön (nem elég neki a süni, 120C fokosak azokkal a szarokkal) és a VRM-en (feszültség szabályzók, szintén 100 fok felett) úgy meg fog dögleni a kártya pillanatok alatt, mint a huzat!
Én ezért maradtam gyári hűtőnél. Egy BIOS neki és máris 80 fok alatt marad, és nem is hangos.Amit az elöbb írtam: Bővebben HD4800 topic. Sokan szoptak ezekkel a hűtőkkel!
HD4850-en még úgy ahogy megoldható a hűtőcsere.HOPP még valami! HD4850 CF+S1 nem fog összejönni...
Nem tudod feltenni a CF hidat! A jobb oldalit. -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17234 üzenetére
Én vagy Sapphiret, vagy Gigát veszek majd, hűtőt szerintem felesleges rá venni, nagyszerűen belehet lőni egy Bios flashel.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17232 üzenetére
Hát mai gamekben nem sokat számít, hogy az Ati már DX10.1, nem tudom, hogy ez DX11 előtt fog-e érni vmit, ami még azért nem lesz itt egy éven belül.
Mindenesetre maradok az Ati-nál, mert nincs sok kedvem a crossfirehöz, az nV-k meg túl vannak árazva, és a 4870 jobban is tetszik. -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17228 üzenetére
és megtépve erősebb mint a 4870
4870-et is lehet ám tépni... -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17217 üzenetére
Na jólvan, hagyjuk a vérbe, mindenki menjen a gl-ével, aztán örüljön, hogy csak így tud elbírni velem, hát akkor lámuljatok továbbra is, én aztán szarok rá hogy csak azzal tudnak egyesek... Egyébként látom nem lehet felfogni azt, hogy menjen mással is, mert egy rohadt idegesítő fegyver...
Mondtam, hogy nem kéne betiltani, de ne csak azzal menjen, végig amit már az első bázisfoglalás után megtud szerezni miközben a gauss-t csak az ötödik után...
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #17220 üzenetére
Ennek mindig így kellene mennie.
Mondom, hogy egyetértünk!
Másrészt ezek a Hamachin, meg MSN-en anyázó arcok...összefutnék velük szívesen. Gondolom, Te is végighallgatnád személyesen a csókát, mi?!
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #17217 üzenetére
Szia Töki!
Nem ám otthon vagyok, itt meg eddig nem volt Skype! (Majd mindjárt telepítem a mobilbigyóval!)
Este remélem, hamar elalszik az asszony, oszt halomr alőhetjük egymást megint! Nagyjából teljesen egyetértek veled az elhangzottakban...
Béke! -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17206 üzenetére
Engem is érdekelne, de jöhet MSN-en is.
Játékos: Szerintem is hamar vége lesz...
-
Játékos
addikt
válasz
Beowulf_78 #17206 üzenetére
Én kíváncsi lennék rá.
Egyébként őszintén sajnálom, amit olvastam a tegnap esti "játék"-ról...
Ennek hamar vége lesz így.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17210 üzenetére
Én mindig szoktam köszönni, csak most nem volt már jó hangulatom...
Mindegy, lekéne ezt már zárni, a sráccal kéne vmit csinálni, hogy ne mindig azzal a szarral menjen, vagy elköszönni tőle... Többen is jelezték nekem, hogy jönnek játszani, Motoba már ma is akart volna, csak inkább holnapot mondtam, amikor nem csak ketten vagyunk. Szóval nem nélkülözhetetlen... -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17197 üzenetére
Megint le vagyok maradva... mi van Crysis "kölyökkel"?
Egyszer játszottam vele, semmi bajom nem volt vele, szóval 1 szavazat a maradjon-ra.
Nekem mással van bajom... csak most éjjel 1-kor már nem foglalkozom vele. -
feka007
veterán
válasz
Már bocs, de olvastad, amit fentebb írtam? Nem azért mentem el, mert fájt, hogy ketten jobban játszottak nálam éppen akkor, hanem az alaphangulatot nálam ma már megadta a crysis gyerek... Egyébként meg nem tudom mi ekkora baj, nem én csináltam a szervert, nem tudtatok volna tovább játszani hárman?
Nektek meg nem kéne annyira magatokra venni, ha vki nem mond csókolomot mikor kilép, mert én előtte egy szót se szóltam, csak elmentem vga-t tesztelni, de akkor legközelebb engedélyt kérek, hogy kiléphessek a szerverről... -
athomi
veterán
válasz
Én gondoltam rá, hogy felteszem a játékot és jövök veletek játszani, de ezek után elment a kedvem.
Nincs kedvem hallgatni, hogy milyen csítet, konfigot használhatok...Cod2/4-ben így is kapok eleget a low játékosoktól, nincs kedvem más fronton is hallgatni.
Motaba 78: Csak egy kicsit kellene visszaolvasnod.
-
Motaba78
addikt
válasz
szeretnék csatlakozni de se ip porttal se jelszo nincs nekem
privibe esetleg ? -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17158 üzenetére
Gondolom azzal a biossal nagyobb teljesítmény préselhető ki belőle mint a gyárival...
( bár nemtom a gyárival mennyire lehet huzibállni
)
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17155 üzenetére
Mert a 3870 X2 kiforrt volt, mikor megvetted...
-Érdekes, én szépen be tudtam állítani, hogy 80 fok fölé ne menjen a kártya és még csendes is, tehát ez hülyeség, hogy gagyi a hűtés...
-miféle anomália? Nálam minden tökéletes... semmi fagyás, vagy bugok.
-2 nap és megjelenik a 4870 X2, tehát nincs messze.Úgyhogy én istenítem...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17153 üzenetére
20%al erősebb a ph teszt szerint valahol még annyival sem ez szerintem nem ér meg +20k-t de izlések és pofonok
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17149 üzenetére
Single 4870 is elég komoly előrelépés, Crysisban dupla fps-t hoz, szóval azért tud vmit a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest