- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #16940 üzenetére
Inkább holnap szervezd úgy a napod, hogy legyél, ma nem jött össze a csapat, 3-an lenyomtunk egy órás power strugglet, de így nem jó, hogy másik csapatban csak 1 van, a vége felé negyed órát kerestük, hogy hol van csabahun.
Holnap már jön pisti88, meg bence is hívja majd az ingyenfrageket -
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #16845 üzenetére
Egyébként nem is azt mondtam, hogy nem élnék ott, ha választanom kéne, én is Ausztriába költöznék, de csak az életkörülmény meg a táj miatt. Egyébként bejártam 3/4 Bécset, és szép, meg tiszta város, de a Pesti dunai látképet nem hozza. Bár Budapest sem hozza Párizs látványát, de kis országhoz képest szvsz szép a fővárosunk (legalábbis amíg el nem hagyjuk a belvárost)
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #16842 üzenetére
Nem is mondtam, hogy jobbak vagyunk, viszont azért nem kéne geekeskedniük, mert jobb helyre születtek... Franciákkal, olaszokkal, görögökkel mindig jó tapasztalatom volt, de legnormálisabbak a németek voltak eddig. Ahol én jártam, eddig egyedül a szlovákoknál utáltam lenni, mocskos egy alja égetnivaló nép... Meg persze románok is olyanok, dehát oda az életbe be nem tenném a lábam...
-
Laraxior
titán
válasz
keIdor #16842 üzenetére
én szombathelyi vagyok,lassan költözöm is vissza,fél családom kinnt dolgozik/dolgozott ausztriában azt hiszem inkább én is követem a hagyományt tépek ki osztrákba.
Igaz jobb emberek nem leszünk,magyarok maradunk,de legalább több pénzünk lesz
Mellesleg elmondanám,hogy a határ melletti falukban,kisvárosokban jópár boltba ki van téve a tábla magyarul:
NE LOPJ! -
Laraxior
titán
válasz
keIdor #16502 üzenetére
dehogy kidobó...csak kitessékeli a nem oda illő személyeket...mondhatjuk biztonsági felügyelő
Most fejeztünk be két mapotÉrdekes,mi 3an is jól tudunk játszani. Igazából nagyon nem lehet elbújni akármilyen hatalmas mapokon sem,noh mindegy.Mára elég is volt
Már kezdtem felhúzni magam,de aztán szuszáztam
-
Laraxior
titán
válasz
keIdor #16433 üzenetére
Lássuk csak...indítok szervert,ha leszünk legalább 6an
Akkor már ketten vagyunk is...talán Crysis kölök is jön
Egyébként mi Pistivel ketten is tök jókat szoktunk játszani,csak neki most nincsen gépe..holnap hozza a prociját,kicsit meg pörköljük
Játékos: annyira azért nem. Az meg a másik hogy mikor meghalsz a térkép mutatja honnan lőttek le
Egyébként szoktam mozogni,általában egy embert lepuffantok utána odébb is állok,elég veszélyes dolog az ilyenFőleg ha nincsen many másik fegyóra
-
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #16307 üzenetére
Hamachi-ra lépj fel először úgy, ahogy már írtam, aztán mindjárt csinálok szervert, mert pont most fejeztük be. A DX10-es unlockert is szedd le, ha nem Vistán nyomod.
Nem váltanék, ősszel úgyis cserélek, csak addig kéne, az Xboxszal meg nem játszok, nekem nem jöttek be ezek a nextgen konzolok... -
feka007
veterán
válasz
keIdor #16305 üzenetére
Bazz, az nagyon durva, olyan grafikát, beszarás
Kár, hogy a GTX-em 11-12 fps-sel vitte
4870 mennyit vitt 1280*1024-ben?
Egyébként most lehet, hogy lesz egy 9800GTX-em, mert X360-at elakarom adni, és kapnék egy 9800-at+500-as WD vinyót érte. Ebben a kis felbontásban, amiben én játszok, szerintem jobban fog muzsikálni mint a gtx, és nem fog állandóan fagyogatni a gép (sztem hőfok miatt fagy, mert vmi vga hibát ír kék halálnál)
Plusz van benne elég jó tuningpotenciál (850/2500 köré mennek) -
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #15985 üzenetére
NV utóbbi időben nagyon elkényelmesedett, félévente kidobták szinte ugyanazt, a legnagyobb előrelépés a csökkentett csíkszél volt. Most ez a GT200 már végre komolyabb előrelépést tett (fogyasztásilag is, bár üresjáratban az új technek hála alig eszik)
GT200b-re kíváncsi vok -
feka007
veterán
válasz
keIdor #15838 üzenetére
Szerintem az AA is elég rossz a játékban. Nekem 4x-esen van, de így is sokat ront az összhatáson a sok él.
9800GTX magas felbontásban általában rosszabbat megy, mint a 88GTX. Persze lehet, hogy már rosszul emlékszem, utóbbi időben nem nagyon érdekeltek a hw-ek, max monitorok meg konzolok, így sokminden kimaradt nálam -
feka007
veterán
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #15805 üzenetére
Tudom, mondjuk közel 2 év után már el is vártam, hogy legyen elérhető áron gyorsabb kártya, mint a 2006-os G80. Viszont még mindig nagyon jól bírja a kártya, nekem kezdetektől fogva ez van, pedig nem szokásom az utolsó pillanatig húzni egy vga-val. Olyan novemberre tervezem a cseréjét, de csak akkor, ha lesz minimum kétszer olyan gyors kártya.
-
DroneZ^
őstag
válasz
keIdor #13962 üzenetére
Hivatalos patch az ultra? Gondolom a Veryhigh minusz 10 fps az eredménye a szépség mellett
8800GTS 512 G92 gyári emelt orajel: 650/1960
core2duo e6750@3,2ghz
2x2giga ddr2800@960elegendö lehet az ultrára? Az ultra patch XP-re is feltelepithető? Ha igen: Vista(DX10)-es ultra szebb mint a XP(DX9)-es? 1x veryhigh-ban nagyon szépnek tünt visztan nekem a crysis...
-
Sirandrish
legenda
bocsi de ha visszaolvasol én a Crysis-ről kezdtem el kinyilvánitani a véleményem...irtam hgy a 6. pályáig nagyon jó csak aztán vannak a gondog...erre valaki belinkelte az év játéka cumot és akkor sem én kezdtem hogy jee a COD igy meg ugy...de mindegy...tényleg felesleges OFF.ok ezek..
edgR: azért mert nekem a COD jbban bejön mint a Crysis még nemvagyok hülye..és persze hogy velem szemben jönnek a Crysis topicba...
-
-
pisti
őstag
Hát hallod 4%-al lassabb az esetek többségében a Crysisos mérések alapján, ráadásul az Intelek 333 MHz-es FSBn mentek az AMD meg 200-ason. Erősen kétlem, hogy ne lehetne az FSB-t jóval fentebb tornászni az AMD alatt is, azzal kb el is olvadna az a "hatalmas" különbség, ami miatt olyan "gyér" az AMD teljesítménye, vicc...
-
Winner_hun
félisten
Jajj, én kis vézna fát lőttem ki és nem dőlt ki, hanem ott maradt. Azt ugye meg fel lehet venni. Amikor felvettem olyan volt mintha az ürge saját maga előtt álcaként vitte volna
Amikor letettem akkor meg ott volt függőlegesen a levegőben, gyönyörű látvány volt az út közepén
-
Vistaboy
veterán
Én is ezen vacillálok, hogy érdemes-e a GTX-et megvennem, mert akkor ha kijön az új VGA, már tuti nem lesz rá pénzem. Viszont ha most tudnám nélkülözni a 8800-at, akkor később egyből meg tudnám venni majd az új karit.
Ui.: Sajnos annyi pénzem nincsen hogy megvegyek egy 8-as kártyát és később cseréljek egy 9-esre (Nevezzük csak így).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest