- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18434 üzenetére
Nyomasztónak nyomasztó volt de jol kitalált eredeti game szerintem
, multi müködik csak nagyok a mapok
!
-
nixx-21
őstag
válasz
Beowulf_78 #18425 üzenetére
olvastam az írást
(Y)
Laraxior:mikor lesz meg a HD 4870 XOC-d?
amúgy nem tom ez a stalker ennyire jó játék lenne ? csak emrt az 1el se játszottam
-
pentium4
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18425 üzenetére
szép kis teszt!
ma lesz gém?P4
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Beowulf_78 #18414 üzenetére
Onnan mertem gondolni hogy nem annyin csináltad a tesztet....
Vagyis én ha csinálok egy tesztet a procim fullon megy...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18406 üzenetére
úgy érzem én kiráncigálnám belőle a 20k-t
szép eredmény fater!
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #18399 üzenetére
Én házamba nem nagyon tud keringeni a levegő, talán azokba tényleg jobb, amikben 15 venti van, de 3 ventinél nem igazán számít... A gpu meg a proci 5 fokkal hűvösebb így, és ezek a fontosak, mert ezek a kurva meleg alkatrészek nálam.
Mod: 4 venti, mert van egy a vga alatt is, az is hűt rajta néhány fokot -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #18394 üzenetére
Sehol se volt itt vita...
Pisti: A 88GTX is 85 fok 3D-ben. Én nekem nincs fent az oldallapja a háznak, így nem lesz katlan bent. -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18394 üzenetére
Nem vitázunk mi eszmét cserélünk
! Bevallom annyit tudok a flopsrol hogy annyit tud számolni adott idő alatt a gpu de többet nemtok rola nem is tanálátam olyan tesztet vagy irást ahol a gtx-eknek szánolták volna, lehet nem is fontos
Egy baj van a 4870-el többen monták hogy katlan, én gondolok a ház többi "lakójára" is nemkell hogy megfőjenek mert valahi kurva meleg odabennt -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18384 üzenetére
Az a borzasztó hogy minden felbontáson majdnem minden gamben hülyére veri a 4870-et és a gyári huzott órajelével dolgozik ami még mindíg alacsonyabb mint ami az Atinak van 800stem ide vagy oda
! És akkor még nem is huztuk meg
Egyépként bocsi hogy mostanában nem jelentkezem játékra de egész hétvégén melozok, mert berendeltek helyettesíteni, muszály pihennem mert különben bajos a reggeli kelés, és melo...
Jövő héten bepotlás jön
asziszem
-
Khaal
őstag
válasz
Beowulf_78 #18358 üzenetére
Mekkora látványbeli különbség van medium és high között?
Processzorra mennyire érzékeny? Azt tudnám tuningolni olyan 2.8-3ghz ig is szerintem. -
pentium4
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18364 üzenetére
na, jó lesz az, gyurjuk neki!
P4
-
moddingR
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #18362 üzenetére
jövök
-
pentium4
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18360 üzenetére
mikor kezdődik a gém?
P4
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #18354 üzenetére
Hát az már nem vmi jó ár érte.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #18351 üzenetére
Én 48-ért vettem a Sapphire Fullt, na erre már lehet mondani, hogy megérte
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #18349 üzenetére
Az előny eltűnt, de nem azért, mert most hirtelen ráoptimalizálták Ati-ra, hanem mert bepakoltak 40 textúrázót a 800 shader mellé
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #18347 üzenetére
Azért a 4870 is rádupláz a 3870X2-re. Hát mégha Ati-ra lenne optimalizálva
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #18344 üzenetére
Hát X2-höz képest nem csoda, az vmi siralmasan vitte a Crysist...
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18336 üzenetére
Most már jöhetnek a Crysis eredmények is!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Jó az kenyérrel főnök
, takaritsd le a vistát és Xp-n futtass egyet 19k meglessz
Ha van egy kis időd jer fel skyp mesélnivalóm van
-
Laraxior
titán
válasz
Vista miatt elég csekélyke... XP alatt egy ezressel több lenne
-
feka007
veterán
válasz
Egyértelműen nVidiás a 3DMark... Meg mondjuk szar is sztem, a 06 elképesztően cpu függő. Mondjuk Vanateget még nem próbáltam (az lesz az utolsó, amiért felrakom a Vistát...), de a 06 bugokban is bővelkedik, legalábbis nálam biztosan.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gyengusz....
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18333 üzenetére
PhysX nélkül...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18323 üzenetére
mire is jó? több pontot hoz Vantageben.... azonkívül?
semmire...
még
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18325 üzenetére
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18323 üzenetére
Jer fel skypra megdumáljuk a dolgokat
, akarom tudni mi folyik ott
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18320 üzenetére
, csak az ut3 motoros gamek használlják meg majd a farcray2 stb stb!
-
pentium4
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18317 üzenetére
várjuk az időpontot!
P4
-
pentium4
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18316 üzenetére
elvérzik, de az én esetemben jó lenne, mivel 1920*1200 on csak közepesen megy a gém a túlhúzott 8800GTS emmel! de gx2 vagy gtx280 al menne 1920 on nagyon magason
elsimítás kell a ráknakP4
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18309 üzenetére
Majd megbeszéljük a dolgokat attol függ hogy megy !
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #18305 üzenetére
Akkor inkább Fekával játszom mint ezekkel vazz.
Megtisztelő -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18307 üzenetére
Akkor a délutáni telefonbeszélgetés tárgya tárgytalan gondolom
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18305 üzenetére
Főnök mizujs történt??? Mesélj hallom visszaálltál a zöldre?
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18300 üzenetére
Én is választás előtt vagyok de épp ilyenjellegű problémában nemtudok dönteni én sem nem idegenkedek az Atitol mintahogy a zödtől sem, lehet kalapbol huzom ki
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18300 üzenetére
én a 4870re esküszöm.... 47k-ért szerintem nem téma. Egyértelmű döntés.... főleg hogy a 256bit és az 512MB ram tény hog ykevésnek tűnik,de az effektíve 3600on ketyegő ramok jelentősen magasabb szintre emelik a kártyát, egy egyszerű 256/512esnél ....egy kis biosflash és máris szépen üzemel a kártya.... ez az ördögi énem
a Zöld...az örökzöldviszont azt mondja amit tapasztaltam is. egy 384/768 vagy ugye a nagytestvéreknél a 448/896 vagy az 512/1000 szépen hangzik,és nemcsak szépen hangzik,hanem szinte érezhető számomra is a teljesítmény növekedése. tekintve én 320/320ról váltottam a 384/768ra. Mondhatnám dupla FPS született (amibe a quadom is beleszól 3.8on
) tehát ha megduplázom a mostani ultrám teljesítményét,akkor megkapom a GTX260at és még feljebb menve a GTX280at...lenyűgöző... csak a vételár.
A 47ezer forint még mindig meggyőző....magyar embernek ugye a pénztárca az első...
(hogy honnan szedtem a 47k-t? apróban webáruház...)
Kellene egy délutáni kis haddelhadd nem gyerekek? jönne valaki? -
Eagle16
addikt
válasz
Beowulf_78 #18286 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom megmagyarázni. Néha a másik ember szemszögéből teljesen másként néz ki az egész.
Hát ennyit, nehéz is ilyenkor bármit mondani...meg nem is szeretnék tovább offolni.DarthPeeter tényleg jól játszott, főleg azon a félig bunkeres pályán tegnapelőtt. (talán) Párszor összeakadtunk azt hiszem.
feka007: biztosan
Oda is mehettem volna, de direkt ide jöttem, pár napja játszok csak vele gondoltam itt belejövök, meg sok PH!-s játszik...aztán túl jól sikerült. (sajnos)
De nem is vagyok online játékos, csak esténként szerettem volna kicsit játszogatni, néha-néha. -
Hunjoe
tag
válasz
Beowulf_78 #18285 üzenetére
A nyúlás után nyalás jön.... de ezt te biztosan jobban tudod.... tapasztaltad már...Egyébként meg mindig a legnagyobb lúzerek vádolják a másikat csalással!
és még valami attol mert meg próbálsz nevetség tárgyává tenni az a te szegénységi bizonyítványod.. És tudodmit.... nem ismerem az OFF ot de ha gondolod elmagyarázhatod! És szerintem itt fejezzük be a BETÜKARATÉT! -
Eagle16
addikt
válasz
Beowulf_78 #18270 üzenetére
Igazából akkor javultam sokat mikor felvettem a fejhallgatót...de látom felmerült a csalás gyanúja is, szóval nem szeretném elrontani a játékotokat. Csak szóljatok és nem jövök többet.
Hiába mondom hogy nem csaltam, nem tudom bizonyítani. Sajnos úgy látszik hogy túl gyorsan belejöttem...de legalább kipróbáltam. Amúgy sem voltam egy nagy online játékos...régen CS 1.6-oztam, és kb. ennyi. Soha nem csaltam, én is csak azért mentem fel hogy játszak egy jót. (szóval ez a vád most kicsit rosszul esett...mindegy, de megértem!)
Nem is szeretnék mentegetőzni tovább. Ha írtok egy privátot akkor le is csatlakozom és nem fordulok meg többet a topikban.
Sajnálom, mert jó volt veletek játszani, még véletlenül sem azért jöttem ide az elején hogy tönkretegyem a játékot...Laci.
-
Hunjoe
tag
válasz
Beowulf_78 #18281 üzenetére
Látod az ilyen Barmoktol megy fel a pumpám mint te! Szerintem a Flamet te kelted!! És te is keltetted! Csak vigyázz nehogy te légy az aki szarba nyúl ezzel! Mert most ezzel magad minősíted![OFF][/OFF]
-
Hunjoe
tag
válasz
Beowulf_78 #18276 üzenetére
NEM itt úgy néz ki mintha nekem kéne nyalnom! Ha nem tetszik valami valakinek akkor már nekiestek... Igy tartsatok össze akkor is mikor nem 20 percig kéne játszani! És ha már szervert indítassz akkor te vagy a játékosokért... Tehát tényleg nyalnod kéne... ahhoz hogy minél többen legyetek! De talán épp ezért vagytok ennyien!.......
További sok sikert!
-
Hunjoe
tag
válasz
Beowulf_78 #18274 üzenetére
Kurvára vicces vagy!! Kezdő volnék és csak segítségre szorultam... De itt süket fülekre találtam...... No meg faja lehet veletek játszani..... Hiszen itt minden le van írva!!! Hát kedvem sincs már hozzá!
Nomeg csak azért is mert a ti szent baráti körötök ugye letiltott a Hamachi rol mert anyira igazatok van!!!
Üdv! -
ZozzHUN
addikt
válasz
Beowulf_78 #18229 üzenetére
szerettem volna játszani is, de a rippelt verzió nem barátkozott velem...
most ha van game megyek -
Eagle16
addikt
válasz
Beowulf_78 #18262 üzenetére
De az én voltam...csak itt 16 vagyok ott meg 18 néven csináltam még profilt.(vagy ott is 16 vagyok? áh fene tudja...) Nem tudom kik mentek el, de pentium4, pisti88+ és én maradtam. Kb. 10 percre mentem volna csak.
Tudom, ahhoz képest hogy 3. napja játszom veletek, most feltűnően jól ment a játék. Most nem tudom mit mondjak, előtte nem is Crysis-oztam, ezt az utolsó map-et sem ismertem, akkor voltam rajta először.
-
Eagle16
addikt
válasz
Beowulf_78 #18260 üzenetére
Én elmentem mikor 3-an maradtunk, utána mondom még felnézek, de látom nincs szerver.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18244 üzenetére
-
pentium4
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18231 üzenetére
elején volt egy kis fennakadás amikor megszakadt, de utána végig laggmentes játékunk volt!
majd ird be beo hogy mikor lehet csatizni!P4
-
Hunjoe
tag
válasz
Beowulf_78 #18231 üzenetére
Ma én is jövök.. Már 1000 el tanulom a kempelést!
Jah és a fák kidöntögrtése és a Hummerek felrobbantása békák,rákok, kis állatok kinyírása már nagyon megy!Szeretném DX9 alatt Maxi felbontásban futtatni a játékot... az 1 es Hsz ben ott a link... de nem műxik .... nem tudtok másik linket????
-
pentium4
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18216 üzenetére
tényleg jó volt, belejövök majd, csak kicsit furcsa az azonnali harc, mert neten csak hatalmit játszottunk, ott meg voltunk 30 an, itt meg 4en, szal hozzákell szoknom!
amikor vége lett a mapnek, csodálkozva ültem hogy nem csatlakozik, 10 percig próbálkoztam és feladtam!
azé nem kempeltem sokat!csak egy kicsit, amikor ti lent én fent voltam és gyüjtöttem az ammo t, meg beaknáztam a helyeket!
remélem ma is lesz gém, mert mek!P4
-
Hunjoe
tag
válasz
Beowulf_78 #18220 üzenetére
De hisz olvasom.. És látlak is menteteket a hamacsin...
A priviben nem írtál az IP címröl...... De már rájöttem..
-
Hunjoe
tag
válasz
Beowulf_78 #18218 üzenetére
Sziasztok!
A Hamacsi működik! A játék mikor helyi hálózaton indulna akkor kér egy IP címet és kódot.. ezt majd játék előtt adjátok meg??? -
pentium4
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18202 üzenetére
megyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyekmegyek
P4
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #18199 üzenetére
Én megyek ha szabad
-
Játékos
addikt
válasz
Vettem...
-
Eagle16
addikt
válasz
Én most csak később csatlakozom szerintem, attól függ hogy jön-e valaki GRID-ezni.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18187 üzenetére
Én nem aludtam be csak neméreztem magam fittnek a gamehez aztán meg elmentem a magam csendességébe aludni
! Nemlessz épp a legkellemesebb 2 hetem szombat vasárnap végig melozok, aztán jövő hét péntekig meg sem állok kicsit kileszek de igyekezni fogok!
-
Szatesz
őstag
válasz
Beowulf_78 #18192 üzenetére
oké eredetim van meg akkor nyomok fel egy hamachit is..ÉS akkor jelentkezek majd..
Kell hozzá pachet felrakni? -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18187 üzenetére
sorry..mostanában nem éppen alakulnak a legjobban a magánéleti dolgaim..és sok mindenhez nincsen kedvem.... igyekszem...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18183 üzenetére
ma menek én is..tegnap bealudtam
még rendbe kell tennem az öreg Kelly's-t mert kiengedte a szuszt
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #18177 üzenetére
Hát ha láttad, hogy játszottam, akkor észrevehetted hogy kb 20mp-enként helyet változtattam, sosem álltam meg én sem percekig.Akkor is azért álltam meg hogy egyáltalán meglássak 1 embert azon a hatalmas pályán... Ja és nem hasaltam a fűben egyszer sem, csak ha nem volt fedezék és valamelyik állat úgy lőtt, hogy sok esélyem nem lett volna
Egyébként a fragjeim felét sorozatlövővel szereztem nem sniperrel. Én tudom mi az a kemp, előző mapon pont ti voltatok egy helyre beállva több ideig, kezdtem is már ideges lenni
Kimentem nyílt terepre és valaki az egyik sarokból el is kezdett lőni Gaussal.... Kb 10 percig ez ment. Na mind1 engem nem zavar ha valaki kempel ( csak egy kicsit ), csak az ha engem annak neveznek
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #18175 üzenetére
Éééén? Nem tehetek róla,hogy 5 sziget között nem lehet mással rendesen lőni, csak sniperrel
. Amúgy is körbe-körbe mentem
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18161 üzenetére
Én még most zabálok később jelentkezem gamre
-
Eagle16
addikt
válasz
Beowulf_78 #18161 üzenetére
Naná hogy jövök
-
nsrking
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18158 üzenetére
Jövök én is!
-
Brumi˘
addikt
válasz
I'm in!
Tolok egy cigit meg hozok egy sört és mehet.
-
Laraxior
titán
válasz
később csatizunk Pittivel...
-
fpeter07
veterán
válasz
Beowulf_78 #18153 üzenetére
de inkább pü-ben...
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #18153 üzenetére
nem mintha én kezdtem volna!
ez kb ojan mint ha lan partyn kikickelek a szerverröl mert nem tetszik a neved!
Nesze neked!
Enyi váltottam nevet és kész! (de szerintem ha legaláb anyit irtál volna hogy keresem a NE_PISZKALD nevezetű ip-név tulaját akkor irok hogy én vagyok! és nem BANOLNI kell rögtön!)DE Jo gamet majd!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Beowulf_78 #18136 üzenetére
Nem azért léptem le mert láma voltam, csak mentem aludni mert 6 kor kelltem...
-
bbchris
senior tag
válasz
Beowulf_78 #18055 üzenetére
Ezt esetleg le tudnád írni melyik patch tartalmazza mert a legutóbbiban nem találtuk - persze a Gears of war topicba mert ez érdekelne minket nagyon .
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #18132 üzenetére
legyél szives uram akkor 1 ip-ét püben!
nagyon köszönöm elöre is!
Black uriembernek meg küldöm tovább én! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Beowulf_78 #18088 üzenetére
Most másoltam, fel, sose játszottam vele, főleg háloban, nem tudom hogy mennek itt a dolgok....Csinálj egy szerót most...
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #18078 üzenetére
na jóó!
akkor mikor itt irtok hogy van game akkor megkeresem a neved a hamachin és akkor irom be az ip-ét és akkor lesz szerver is?
Értem! (aszem) -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18078 üzenetére
úgyfest találtam új beállítást 24/7re.
Egy szerény 480as FSB-t elláttam egy még szerényebb 8as szorzóval. Az eredmény:
3840MHz@1.456V -
NaNorbert
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #18063 üzenetére
uram!
azon a amchi nevű progin irja a szervereket!
2 vagy 3 szerver zölden világítot!
kép ugyancsak! (nagyon ráérek) -
NaNorbert
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #18059 üzenetére
igen beléptem felcsatizott netre talált sok sz@r szervert és aztán visza léptem!
bementem a hálozati játékba és beirtam az ip-ét amit ott látsz!
a kérdöjelek hejére viszont akkor nem kell semmit sem irni!és akkor miért irta ki azt a tulépési idöt?
-
nsrking
senior tag
válasz
Megy, csak 1-2 fájlt felül kell írni, szal nem vésze. Ha érdekel msn-en át tudom küldeni a fájlokat.
De Innen le is töltheted.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
megy, csak már nem is emlékszem olyan bonyolultan lehetett megcsinálni
majd ha nagyon gondolod akkor megkeresem neked megoldást... sg fórumon is irtam egy csomyószor, de ezek a fszok nem rakták be faq-ba -
nixx-21
őstag
válasz
Beowulf_78 #18040 üzenetére
áááh köszi szépen nagyon nem ment mondjuk szét laggoltam a fejem
amikor nem laggoltam mentek a fejesek
3kill streak only fejessel
na majd kövi
-
Dashes
őstag
válasz
Beowulf_78 #18040 üzenetére
Nem gond, 7kor akartam befejezni, jó az időzítés
.
Köszönöm a játékot! -
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #18022 üzenetére
Én csak az alapján állítottam ezt amit ő Skype-on elmondott nekem. Szóval lehet hiányos a fogalmam a dolgokról...van benne igazad.
Este tudok csak jönni gémelni, mert helyi meló van ami eléggé lefoglal
-
Dashes
őstag
válasz
Beowulf_78 #18023 üzenetére
5, mehet.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #18027 üzenetére
nincs otthon...
szóljatok ha elindult..majd bekapcsolódom... -
crysis18
tag
válasz
Beowulf_78 #18007 üzenetére
beo egyébként is dolgozok nem is ülök jóformán gép előtt és öcsém írta azokat a vicceket
én nem is tok semmiről
és megint engem toltok le
én nem értem miért mindíg engem kell letolni mikor itthol se vok
alig játszok mostanában
hiába mondom neki jelentkezen be mindenen a saját nevén meg se halja
de neki is van saját neve phán mégis az enyém használja de csak azért hogy engem csesszetek le mindenért
hiába mondom neki hogy ne csinálja mert baj lessz nem érti meg
én nem akarok veszedelmet senkivel ha nem engeded hogy játszak nem is fogom erőltetni akk nem játszok -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #18007 üzenetére
Én már múltkor megmondtama véleményemet rólad, most se változott a helyzet, csak negatív irányban... Eddig azt gondoltam, hogy legalább annyi van benned, hogy nem kezded el mégegyszer miután majdnem bezárták a topicot a fröcsögésed után, de úgy tűnik miattad lesz bezárva ez a topic, és akkor végképp büszke lehetsz magadra, hogy mekkora nagy arc vagy a 30 éves fejeddel...
Elolvastam a postodat, de úgy döntöttem rád hagyom, már ismerlek annyira, hogy tudjam, veled csak összeveszni lehet.
Szóval kezd csak el megint, hajrá, első modi be fogja zárni, de azt ne hidd, hogy te nem kapsz majd semmit tőlük, ha miattad kell bezárni... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Beowulf_78 #18008 üzenetére
Azt tudom, de azzal sem megy, felrakom a patch-t remélem azzal menni fog....
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #17996 üzenetére
Szerintem nem sok közöd van hozzá, hogy felmegyek Laráék szerójára, mert Lara nekem megengedte, hogy játszhassak, és nyugi, a te szerveredre nem is fogok felmenni soha.
De már megint csak kötekedsz... Bánt, hogy jól játszok, vagy mi?
De még mielőtt megint olyan lesz, mint a múltkori, előre mondom, hogy nem fogok megint balhézni.Egyébként tegnap eléggé felhúzott, hogy többen is lelőttetek, mikor beírtam, hogy mindjárt jövök, gratulálok az elkövetőknek...
-
nixx-21
őstag
válasz
Beowulf_78 #17986 üzenetére
elöször felenged csak belépni nem tudokaztán meg csatlakozási idől ejárt.....
-
crysis18
tag
válasz
Beowulf_78 #17983 üzenetére
én mehetek?
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17947 üzenetére
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17925 üzenetére
Próbálljon meg ujbol belépni a szobába, ugyértem haggya el és lépjen be ujra, hátha segit valamit!
DarthPeeter: Nemszeressük a tulbuzgó emberkéket, minden jó ahogy van, nemkell ujítani mert csak s*opás lesz a vége, eddig is minden este majdnem mindíg gameltünk, és nemvolt 1.0.3.0-áa hamachi sem TM... -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17925 üzenetére
Próbálljon meg ujbol belépni a szobába, ugyértem haggya el és lépjen be ujra, hátha segit valamit!
Megint 2* küldi el Sorry!!!
-
Eagle16
addikt
válasz
Beowulf_78 #17919 üzenetére
Nekem is ezt írta a régivel és most az új hamachival is. Nem tudom mit jelenthet.
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17919 üzenetére
Nemtudom de a hülyére frissítgetésnek ez a hátránya hogy azt se tudja milyen státuszban van
! Tegyétek fel ezt, tegyétek fel azt, ember állj le...
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #17914 üzenetére
Igen volt pár emberke aki jött bőven 500 feletti pingel, ki*sztam őket a pitsába idegesítő mikor könyörögni kell
-
Eagle16
addikt
válasz
Beowulf_78 #17909 üzenetére
De ha csak csatlakozok a szerverhez akkor elég kisebb net is ugye? Mert nekem 1Mbit/384Kbit a mostani, de például Company of Heroes-nál nem volt gond vele.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #17909 üzenetére
Attól függ hány ember játszik... Tény hogy megy a tieddel is,de lejjebb ne menjünk nagyon sebességben,annak már a ping fogja meginni a levét
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #17858 üzenetére
Mennék én is, csak most szopok a lapommal... egész este a prime elött ülhetek...
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #17852 üzenetére
-
nixx-21
őstag
válasz
Beowulf_78 #17845 üzenetére
én már fent vagyok hamachin tőlem már most is tolhatnánk
(nem nixx-21 hanem fnIX néven ez a gémer nevem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Next level racing gt liter szimulátor állvány
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest