-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz Brumi˘ #18644 üzenetére
Az a minimum fps még így is nagyon kevés! Egyébként a 3870 X2-vel nekem is ez volt a gondom. Hiába ment jól ha a minimum fps 10-15 fps-re esett le. Mert lehet a max. 80fps, ha a minimum leesik 15 alá, olyan laggot csinál hogy játszhatatlan lesz a játék. Többek között ezért is döntöttem az nV mellett, mert a minimum fps jóval magasabb,stabilabb mint a 4xxx kártyáknál. Szóval 18-20 minimum fps alatt nem túl játszható egy játék. A 9fps meg..számomra nagy csalódás.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Brumi˘
addikt
válasz Brumi˘ #18643 üzenetére
Ahogy gondoltam, bugos volt a régi bench tool.
Itt van az újabbal készült eredmény. (ez már hitelesebbnek tűnik nekem)
-
Beowulf_78
addikt
válasz Brumi˘ #18625 üzenetére
Ne bassz hogy 33 fokos a GPU-d... Ezt nem hiszem el, kizárt dolog...ott valami nagy bug van. 0% ventifordulat 1rpm?
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Brumi˘ #18622 üzenetére
Szép eredmény! Grat!
Hozzáteszem 1280-ba elég kicsi különbségek vannak a karik között még a tesztekben is. Mint tudjuk a 4850 meg elég erős ebben a felbontásban, ill. a jobb karik ereje itt még nem mutatkozik meg... Azért egy 1680x1050 16xQ is megnéznék a 4850-től ezek után. Ott valószínű nagyobb lesz a különbség mint 1280-ba... A 0 fps viszont felettébb furcsa...nekem sosem volt még ilyen, 3870 X2-vel se! Az biztos hogy nem egészséges...[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Brumi˘ #18383 üzenetére
Remélem...még senki se jelezte hogy jönne rajtad kivül. Jelenleg még XP SP3 telepitek, de ha van igény a gémre, akkor visszarakom a Vista mentést.
Pisti: XFX XXX, BFG OC rlz!
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Brumi˘ #18313 üzenetére
Én mindenképp játszom ma Crysis-t...kb 1h múlva. Majd beírom mikor indul a szeró.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Brumi˘ #18065 üzenetére
Kamikaze ivászat vazze! Maga elé vette a tequila-s üveget és elszopogatta fél órácska alatt...nem lehetetlen.
-
Laraxior
titán
válasz Brumi˘ #17954 üzenetére
Időközben született egy Vantage eredményem...
Crysis Community Mappack #1 -Welcome To The Jungle v1.0
Ez a mappack is legyen fennt mindenkinek.... Indítom... DX10
Good Luck!*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
pisti88+
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest