- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz Hunjoe #18283 üzenetére
Látom tehetséges vagy... Még az offot se sikerül rendesen használni. Biztos nem magyarázta el senki hamachin hogy kell. Pedig te gondolom kérdezted.
Sz@rba nyúlni, és sz@rba nyalni...van egy kis különbség.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
feka007
veterán
válasz Hunjoe #18280 üzenetére
Én ma fent sem voltam, már vagy egy hete nem játszottam a Hamachin, és itt se olvastam a sirámodat, úgyhogy én nem tehetek erről...
Egyébként nekem jó így is, játszok publicon, rengeteg magyar van fent (minden szerón vagy 4-5), én elvagyok így. De ha esetleg kellenék, akkor szóljatok, beugrok gamelni, szóval én nem léptem ki. -
Beowulf_78
addikt
válasz Hunjoe #18279 üzenetére
Én már le is tiltottalak, gondolom nem gond...
Kevesen vagyunk. Ez tény. De a kevesebb néha több, mint ahogy azt az előző hsz-emben ki is fejtettem ami nem neked szólt.
Előítélet ide vagy oda, én többet nem veszek fel újoncot hamachira, csak ha ismerős ismerőse. Csak a gond van veletek! Ez most is bebizonyosodott, és általában mindig. Persze kivétel itt is van.
Fogalom zavarban vagy...aki a szervert csinálja, szívességet tesz. Mert nem mindenkinek van jó net elérése, és sokaknak jóval kényelmesebb ki be lépkedni mint folyamatosan bent lenni szerverként. Szóval a lényeg hogy rosszul nyaltál...ill. sz@rba nyaltál. Szóval töröld meg a szád és uzsgyi a public szerverekre. Látom még az off gombot se ismered, de a flame keltéshez van eszed! Elmagyarázza valaki mi az az off gomb?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz Hunjoe #18273 üzenetére
17840 hsz azaz hogy mit tölts le és mit tegyél hova...
hiába írogatsz olyannak aki szerver...nem fogja letenni tálcára egy ember miatt aki nem játszik,hogy szívjon 6 másik aki játszik,és nincsen szükségük lagra.
ha meg Hunjoe néven vagy hamachin én nem tiltottalak le,csak azt akit nemtudom hogy ki az.
Van még kérdés...szívesen válaszolok..ráérek...végülis nem kelek 4 kor[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
feka007
veterán
válasz Hunjoe #18273 üzenetére
szent 1 HSZ ban...
Kíváncsi lennék, hogy te mikor vennéd a fáradtságot hozzá, mert tudod nekem sem egy perc volt azt így összeírni, direkt az ilyen nooboknak, mint te, hogy könnyebben tudjatok játszani... Az unlocker valóban kimaradt, mivel amikor összeállítottam, akkor pont nem használtuk már egy jóideje, csak mostanában szoktak rá bekapcsolni, úgyhogy csak ne becsméreld más munkáját, vagy csinálj jobbat, kíváncsi vagyok mire jutsz majd...[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Hunjoe #18275 üzenetére
Nekünk meg nincs kedvünk hozzád. Ja és bocsi, hogy a valagadat nem nyaltuk ki. 1000 bocs!
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Hunjoe #18271 üzenetére
Te tényleg ennyire bugyuta vagy?
Olyan dolgokat kérdezgetsz úgy, hogy ráadásul már játszunk, amit már elmodtak többen is, csak egy kicsit kellene visszaolvasnod, vagy megfogadnod amit mondtam hogy olvasd el az 1-es hszt Feka leírását. Ott van az a kib@szott DX10 unlocker. Az elmúlt 1 hétben 20x lett linkelve utalva rá. Ezeke után pedig játszod a "sértődött királykisasszonyt". A public szervereken biztos van még hely....főleg ha kérdezgetni fogod majd játék közben őket hogy hogy kell lőni.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz Hunjoe #18271 üzenetére
pff..ülj már le magadnak..attól hogy lusta vagy még nem kell minket b**ztatni... beírod abba a nyüves keresőbe,már az első oldalon kiírja hogy milyen mapokat kell letölteni, honnan szedhető le a DX10 unlocker...
szóval csak gratulálni tudok Neked hogy vered a nyálad...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest