- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
fpeter07 #19654 üzenetére
Azért olyan régóta nem, sőt. Ez akciós, nem alapár. De mindegy is, mert nem kérdés, hogy megéri-e.
aram01:
* Fémdobozos kivitel,
* Maga az alapjáték, melyben a magyar felirat is választható
Minden további tartalom viszont angol nyelven:
* "Így készült.." összeállítás és interjúk a fejlesztőkkel, a Crysis fejlesztésének megismerése,
* Egy különleges játékon belüli (in-game) jármű, mely multiplayer játékban használható,
* eredeti fejlesztői artwork-ök, tervek a kezdeti időkből
* 16 oldalas könyv (artwork)
* Hivatalos zenék, Inon Zur jóvoltából -
aram01
nagyúr
válasz
fpeter07 #19559 üzenetére
annyit ir csak ki hogy lecsatlakozott semmi extra hatalmi harcot "szoktam" nyomni
meg van olyan hogy fel se megy a szeróra kiirja hogy kapcsolodás és megöregszem
10perc és még mindig semmi pedig direkt azért vettem meg hogy multizak
esetleg ha lenne vmi ip cim ami magyar az fasza lenne hol nem röpködnek,és nem golyóállóak az emberek megköszönném -
Blood Mage
senior tag
válasz
fpeter07 #19384 üzenetére
beza a végén felpörögnek az események
Én is letöltöttem véletlenűl... rámentem, hogy letöltés, majd kiikszeltem, hogy most inkább nem túl sokáig jönne. Aztán egy valamivel később felbukkan a semmibőla letöltések ablak, hogy készvan. Mondom mia tökömet töltöttél te le!?
mázli hogy csak ezt a videót. Érdemes volt, sokkal királyabb mint ott helyben megnézni azt a youtube-os, maszatos sz@rt
-
nixx-21
őstag
válasz
fpeter07 #19140 üzenetére
hát nem tudom midnig azt mondom mostmár közel az uj gép és megvárom még meglesz és nem játszom új játékkal ezért ki is maradt a DMC4 , WiC , Crysis: Warhead , Assassin's Creed
de mostmár nem érdekel eleget vártam játszom velük
Crysis-ben : DX9 , 800*600-ban , window-ed mod (tehát nem tűnik recésnek a kép) -
Beowulf_78
addikt
válasz
fpeter07 #18870 üzenetére
Nem, de sokan várják.Innene is.
Egyébként meg régóta nem csak a Crysis-ról szól ez a topik...
Azokról szól akik együtt játszanak multiplayer-t, és a Crysis+hamachi hozta össze őket az elmúlt pár hónapban.Itt vitatjuk meg velük az összes többi játékkal kapcsolatos és egyéb info-t is. 10-12 ember írogat ide rendszeresen, akikkel sokat játszottam, játszottunk. Ha mi nem lennék off ide vagy oda, rég kihalt volna a topik. Amikor idejöttünk, alig volt 1-2 friss "on" hsz, és ha betévedt ide valaki napokra rá kapta csak meg a választ.
Most lehet több az "off" viszont a folyamatosan ide írkáló tagoknak köszönhetően a felmerülő kérdésekre még aznap megérkezik a válasz. Azon túl pedig ha nem jön kérdés, jól elvagyunk itt, mint "kemény mag".
-
Laraxior
titán
válasz
fpeter07 #18835 üzenetére
Volt egy hűen szolgáló 8800GTSem... szerintem ez több mint egy évig megvolt. Aztán váltottam az Ultrára....most van egy ideiglenes x1650XT-m....és jön a GTX280 AMP!....ennél jobb úgysem lehet,mert piros nem lesz
Beo: ha ilyen idő marad,egy napon belül megmondom neked az OC-s 24/7es beállítást
a max tuningról nem is beszélve
-
Laraxior
titán
válasz
fpeter07 #17318 üzenetére
Hanem? mindenkinek van szarabb napja amikor hamarabb elpattan az ideg,előfordul,ne csak ide járok,nem csak az itteni társaságon múlik. Munkiahely,csajom felhúznak elég volt múltkor valami gikszer Keldorral
már mentem is,holott nem ő húzott fel,jól játszik,nagy dolog,nem lehet mindenki egy szinten....
Újra kellene tennem az XP-t hogy lehessek megint szero,mert már tegnap is panaszkodtatok,hogy kidobál... igyekszem biztosítani a dolgokat,ami sajnos új IPvel jár
noh sebaj,legalább lesz egy fasza szerver akkor. Tegnap stabilizáltam a motyót 3720on
-
haxy27
aktív tag
válasz
fpeter07 #17274 üzenetére
Igen azt a nagyon nagyot kell ami lépeget a hajón, és az a gondom hogy az uj ágyúm nem fogja be hiába tartom rá a csuzlit. A kicsiket lazán lelövöm.
Nekem lazán felzabálja a 4G ramot.
Hamachit tudom használni, megvan a privi köszönöm de csak holnap tudok már menni mert ma már elegem van autót szereltem ki vetem a motort
meghalt a váltó
-
feka007
veterán
válasz
fpeter07 #17114 üzenetére
Nincs bajom vele, már leírtam, hogy jó kártya
Csak a Crysis kódja van elkúrva mostmár én is azt mondom, nem tudom hogy lehet megengedni ilyen éhes grafikánál, hogy szarul legyen optimalizálva... Se rendes többmagos cpu használat, se multi gpu, egy rakás lófax az optimalizálás... Ráadásul észrevettem, hgoy multiban nem az a felbontás fut, amit beállítok, mivel láthatóan nem natívban megy a monitor, hiába rakom maxra a felbontást, és még így is szarul fut. Singleben viszont úgy megy.
Mod: egyébként relatív, hogy mihez képest fut szarul, GTX fps-ét hozza itt is, de hát az volt nekem előtte... -
feka007
veterán
-
-
-
feka007
veterán
válasz
fpeter07 #16035 üzenetére
Nem kell, hogy eredeti legyen, benyomod a hamachit, hálózatba becsatlakozol, Crysist indítod, multiba belépsz, helyi hálózatnál beírod a szervergazda IP-jét, és mehet a móka. Ha kell help, írj nekem pü-t, most szinte egesz nap raerek, mennek szivesen jatszani.
ui> syerencses modon sikerult melleutnom a billen ugz, hogz most atvaltott angol billkiosytasra... -
Pala
veterán
válasz
fpeter07 #15740 üzenetére
Én nyomatnám őket, de a fraps nem akar működni.
Sirandrish: ne számíts magas fps-ekre, hiába van erősebb géped. 40-et szerintem kapásból el lehet felejteni, kivéve talán 640x480-ban.Én az alap high opciót választottam telepítéskor, de most néztem a Recovery pályát és bizony 10-15 fps nem ritka, úgy, hogy egy darab ellenfél sincs már a pályán.
-
Pala
veterán
válasz
fpeter07 #15622 üzenetére
Tudom melyikre gondolsz, de abban nincsen benne sajnos.
Raki: Én bármelyiket elfogadnám a kettő közül, ha hozzám vágnák
. De mégha nincs is sebességbeli különbség (néhol azért van, legalábbis az Anandtech tesztjeit alapul véve, ott pedig nem szoktak kamuzni), a 4870-es sokkal olcsóbb és csak 1 gpu-s.
Az X2-vel az a gond, hogy idővel majd egyre nehezebb lesz az őt "megillető" áron eladni,köszönhetően az új széria nagyszerű ár/teljesítmény mutatójának. (Igaz, én sem tudom már rendes áron eladni a 3850-emet
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest