- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
válasz
markknight #1 üzenetére
Ott a pont. De most akkor mindenkinek ki is nyitják? Gondolom paywall van mindenhol. Megvan de nem játszottam vele túl sokat, brawlerből a Lego Brawls nekem bőven elég, meg megvan a Nickelodeonos is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #1 üzenetére
Nagy a live service hype de láthatólag sokan nem értik még mindig, hogy nem mindenhol alkalmas rá
-
markknight
veterán
Ki sem kellett volna adni újra a játékot. Sajnos rossz döntés volt azt gondolni, hogy ebből egy jövedelmező valami lehet később.
Inkább azt csináltam volna, hogy kiadom az összes karakterrel (többel mint ami most a játékban van) és ilyen 8-10 ezrekért árusítom. Aztán ennyi, akit veszi annak megvan, aki nem annak nem. De úgy tűnik nem volt elég live service bukta még Warner oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest