- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
válasz
markknight #1 üzenetére
Ott a pont. De most akkor mindenkinek ki is nyitják? Gondolom paywall van mindenhol. Megvan de nem játszottam vele túl sokat, brawlerből a Lego Brawls nekem bőven elég, meg megvan a Nickelodeonos is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #1 üzenetére
Nagy a live service hype de láthatólag sokan nem értik még mindig, hogy nem mindenhol alkalmas rá
-
markknight
veterán
Ki sem kellett volna adni újra a játékot. Sajnos rossz döntés volt azt gondolni, hogy ebből egy jövedelmező valami lehet később.
Inkább azt csináltam volna, hogy kiadom az összes karakterrel (többel mint ami most a játékban van) és ilyen 8-10 ezrekért árusítom. Aztán ennyi, akit veszi annak megvan, aki nem annak nem. De úgy tűnik nem volt elég live service bukta még Warner oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest