- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
#25237004 #20651 üzenetére
Bro, ne akard már nekem megmagyarázni hogy mit miért csinálok, és ne akarjál kioktatni! Ami azt illeti elmehetsz a ...ba
F@sznak írom le ha valamit eladok ha utána a megmondóemberek nem bírnak róla leszállni.
Utoljára ismétlem: túl nagy a kripto pozícióm (még eth eladás után is).
Te ne akard helyettem tudni hogy nekem mi a komfortos, b+ ..i..
Rendesen felidegesítettél, kiveszem a topikot a kedvencekből, nincs erre a mentalitásra szükségem hogy élvezzem a bull runt, csoki!
-
BaLee
addikt
válasz
#25237004 #20635 üzenetére
"26x-et tolt az aljától" azért ez majd mindegyik coinra igaz a top 30ban ami nem stable coin...
Másrészt ha év elejéhez nézed akkor akkor max 2.5x-en van míg XRP 5x, TRX 4x, ADA is 2.5x körül, DOGE 5x stb.Rövid távon én nem látok benne nagy potenciált. Már csak a market capje miatt sem.
-
proof88
addikt
-
válasz
#25237004 #20588 üzenetére
Azt néztem hogy amelyik nagyon pörög azt botokkal pörgetik, és a nagyobb vételeket tevő botok szépen le is nullázzák mindegyik coint amibe belevesznek.
És trükköznek, belevásárolnak több fiokkal majd dumpolják egyben, egy tárcával. Meg még ki tudja miket művelnek a botokkal. -
nort_on
senior tag
válasz
#25237004 #20507 üzenetére
2021 májusban kezdtem kriptózni, 2021 júniusban vettem először VBTC-t meg VETH-t a Random Capital-nél. Ezeket adtam/vettem. Azóta is. Mostanában BTC-ből inkább BTCE-t.
2022 novemberben meg 2023 január elején viszonylag nagyobb összegben vettem VBTC-t ERSTE-nél (RC/ERSTE merge után). Ebből a VBTC-ből vettem most VETH-t. Ciklus ATL ETH $881 volt 0.05 ETH/BTC-nél, most meg 0.035. Így-így jön ki a
600. Bocs, 616.Elég kielégítő lett?
-
Lacesz88
tag
válasz
#25237004 #19941 üzenetére
"Ezt is írtam, hogy még nincs az igazán nagy CEX-eken. Pont ez az egyik ok, amiért nem adtam el."
írod most ezt, viszont márciusban meg ezt írtad:
"Tegnap újabb ATH, most az első nagyobb tőzsdén listázás, miközben egyre többen shillelik... Alakul.""2018-2020-ban kezdtem el cryptóba fektetni, nem pedig ebbe a coinba."
Nekem ez okozta a félreértést:
"Frozen: Én 2018-2020 között pakoltam bele annyit, amennyi nem hiányzott, azóta "hízlalom", külön kezelem minden mástól."
De akkor így utólag gondolom ezt a solana-ra értetted és nem arra a coinra.Sajnos pont abból fakadóan, hogy nem konkrét dologról (adott coin) beszélünk félre tudnak menni infók, mert senki nem tudja melyik kriptohoz kapcsolni a hozzászólást.
"Remélem azt is érzékelteti a fenti ETH példa, miért nem érdemes konkrét coinokat ajánlgatni árakkal." Még egyszer hangsúlyozom vicceltem és hogy szerintem több posztod is igenis megalapozott és jó meglátásokkal bír/bírt.
Ettől függetlenül én szívesen venném kilépési pontot követően melyik ez a coin majd egyszer
Igaz ekkor már nem lesz annyira érdekes adott esetben prognózisokat megbeszélni vele kapcsolatosan, esetleges potenciált és bármi mást ha a ciklus végéhez érkezünk. Ami egyébként jószerivel a topik lényegét adná ugye. -
GuMipOkE
senior tag
válasz
#25237004 #19933 üzenetére
"...konkrét stratégiát, portfóliót ajánljon...Kezeljem a számlákat is a vételekkel, eladásokkal?..."
Azt nem tudom, hogy a hozzászólásomban miből következtettél erre. Kicsit szalmabábnak érzem a megnyilvánulásod.
Az, hogy nemmondommegmelyikmémcoinokkal már 100x-ben vagyok, ez így teljesen érdektelen és bosszantó benyögés. Azért kaptad erre, amit. Amikor titokzatosan beszéltél a stratégiádról, az egy fokkal jobb volt, de annak sem ártott volna több konkrétum.
Egyébként nem is gondolnád, hogy hányan vannak/voltak itt a fórumon $50-100k fölötti portfólióval ebben a cirkuszban. Meg egyébként nem csak manapság, de már 6-8 éve is.
Viszont nem is akarom megzavarni a pihenődet. Jó trédelést! -
Lacesz88
tag
válasz
#25237004 #19925 üzenetére
Pedig ha megvan a 150x akkor a nehezén már túl vagy vele, innentől kellene neki a fomo hogy toljon még pár X-et az pedig csak akkor jön ha többen ismerik a coint
Mivel elég sok coint követek az általános nézetem az, hogy a BTC 1 hónapja tartó korrekcióját az altok 99%-a megérezte. Még a memecoinok is.
GuMipOkE: A PEPE-re messze nem igaz az amit írt, hogy az elmúlt 1 hónap BTC korrekciójára fittyet hányva verdesi az ATH-okat, mert azért csak lefelezett az árfolyama, attól függetlenül hogy szépen visszajött azóta. Valamint előző ciklusban még nem is létezett. Legalábbis én úgy értelmeztem amit írt, hogy már előző ciklusban vette.
Így marad az az infó, hogy memecoin, 2018-2020 között már tudtál belőle vásárolni vagy swappolni, azóta nagy cexen is fent van és ATH-okat dönget és erről semmilyen médiahír vagy cikk nincs kripto körökben. Senkit nem lehet hibáztatni szerintem ha úgy gondolja, hogy ilyen coin nem létezik. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy így is van, csak megértem a többieket miért kételkednek pontosabb infók nélkül.
Mondom mindezt úgy, hogy régóta követem a topikot és közöttük téged mert szerintem elég jó meglátásaid vannak és sokszor hasznos posztjaid. De ebből fakadóan azt is tudom, hogy 2022-ben te brutál bearish voltál, 100% cashben ültél és 400$-os ETH-t vártál.
Akkor is adtam a nézeteidre, mert alaposnak tűntek a gondolataid ezért 600$ körül akartam ETH-t venni amiből így sajnos kimaradtam
Félre ne érts, nem hibáztatlak de jössz egy coinnal(csak viccelek)
Írom ezt azért, hogy lásd van itt olyan aki a negatívabb irány ellenére is értékesnek tartja egyes bejegyzéseidet, de azokat is megértem akiket zavart néhány bejegyzés.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
#25237004 #19931 üzenetére
Ez nem változás kérdése. Ha nem beszélsz konkrétumokról, és nem részletezed a stratégiádat konkrét tokenekkel, csak homályos utalgatásokat ejtesz el, az egy idő után unalmassá válik, és csak az önfényezés látszatát kelti. Az olvasónak az jön le, hogy te vagy a bíró okos lánya, aki hozott is meg nem is...
Az is érdemes figyelembe venned, hogy sokféle kockázatvállalási kedvvel és sokféle kereskedési szinttel találkozol itt. Meg akik x $100k-val, vagy akár $1m fölötti összegekkel vannak egy-egy nagyobb coinban rövid-közép távon, azok nem feltétlenül szeretnek azon görcsölni, hogy mikor kell benyomni a sell gombot egy csapongó mémcoinnál. Mondjuk nem mintha a kriptók úgy amblokk ne lennének csapongóak, de a mémcoinok azért még arra is rátesznek egy lapáttal. Akik a nagy kozkázat hívei, azok nem feltétlenül akarnak extrém kockázati szintre lépni. Szóval szerintem azért az itt fórumozók egy jelentős részét meg lehet érteni...
Btw, ha jól sejtem, az egyik coinod a PEPE.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
#25237004 #19929 üzenetére
Megint kezded! Senkit nem erdekel a sokadjara leirt motivacios beszeded!
Pont ennek az ismetelgetese olte meg a topicot. Megkaptad mar a cool story bro-t es a gratulaciot is, kerlek fejezd be."Érdekesebb az, hogyan átlagol be valaki BTC-be 1%-onként a portfóliójából. Abban van a nagy pénz."
Igen, sokkal erdekesebb valodi tradekrol beszelni, mint a nagy semmirol nagy wall of textekben.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
#25237004 #19927 üzenetére
Nem hitetlenkedem, szo sincs rola. Csak marha unalmas olvasni hogy allandoan reklamozod magadat azzal hogy belenyultak egy altcoinba. Mar 1 hettel ezelott is az volt, meg is kaptad ra a megfelelo valaszt, de nem vetted a lapod. Azutan csak meg cringebb lett az omlenges.
De akkor megegyszer, nagyon ugyes vagy! Gratulalunk a sikeredhez!
-
Frozen
addikt
válasz
#25237004 #19919 üzenetére
"A ciklus végén (bármikor is legyen az) a Sol is kegyetlenül meg fog pusztulni (hacsak nem történik valami totális paradigmaváltás, "this time is different", amit nem látok előre
), így a 90-95% benthagyása esélyesen meglehetősen szomorú emberré fog tenni, de ahogy gondolod,,
ez ugyan ugy igaz a bitcoinra és a többire is
-
kenwood
veterán
válasz
#25237004 #19919 üzenetére
Ok, de ilyen 50-100 dollarokat bedobalni random shitcoiokba nem tudomany,hanem pecazgatas.
Azt nehezen tudom elkepzelni, hogy tobb olyan coinba is ertelmezheto osszeget raktal bele ami utana 2-300X-et ment. Ez meg ugye az a fazis, amikor gateio-n,kucoinon, bybiten sincsenek jegyezve,hanem dexen kell swappolni oket. Vagy ICO,airdrop de altalaban ott is par dollaros limit van. Nagyon ritka, hogy normalis ICO-nal tobbszaz,vagy ezer dollart lehet jegyezni. -
Frozen
addikt
válasz
#25237004 #19917 üzenetére
Azért ezzel az adók veszek dologgal elég gyorsan lehet jó nagyot bukni. Lehet nem érdemes ugrálni ki és be a dolgokból és ugy is lehet szépen keresni föleg ha valaki leköti és kamatozik neki.
Pl nekem van egy kisebb halom solom mégsem ugrálok ki és be belőle még 10-20 euro környékén vettem őket szóval a 190 euros árfolyamon sem inogtam meg és nem is szándékozom eladni max akkor ha lesz 1000 -2000 euro/db. Ha nem akkor pedig kamatozik szépenmajd 500 nál kiváltom a kamatot meg egy kisebb résszt,de a 90-95% tuti bentmarad
-
dobolan
senior tag
válasz
#25237004 #19793 üzenetére
Mindenki úgy játszik, ahogy akar, pont ez benne a szép. Nekem annyi volt a bajom a chartoddal, hogy beraktál egy részletet, amikor a sol 20 dollár körül volt, a btc 25e, a vechain meg 2,5 cent. Máig a vechain nem sokat mozgott felfele, pedig a piaci környezet mindnek ugyanaz. Vannak olyan szintén rwa tokenjeim, amik 10-15x et lenyomtak, az én beszállóm és kiszállóm is meg volt az 5x. Én nem parkoltatom a pénzt abban, ami hosszú távon nem mozdul, míg mások meg igen.
-
dobolan
senior tag
válasz
#25237004 #19791 üzenetére
Nem értek veled egyet. Ugyanilyen chart részletet be tudok neked illeszteni a btcről is, csak átállítom a felbontást 5 percesre. Holott a btc új ath nyomott -reál érték ide vagy oda- a solana meg még alatta van, úgy is hogy egy játszótér a lánc. És ugyanígy be tudok vágni bármelyik rugpull projektről is az ellentettjét, a legtöbbet solon találom meg szerintem
A vechain sehol sincs jelenleg a btchez képest. De nyugodtan lehet bele tolni a pénzt, ez nincs megtiltva, a véleményemet tartom most is róla.Ez persze változhat, ha feléled. Jelenleg szerintem halott. Gondolom te solba is 10 dolláron szálltál be. Én nem.
-
dobolan
senior tag
válasz
#25237004 #19789 üzenetére
Milyen értelemben? Ránézésre solana részlet. Amíg csak ezt látom a véleményem pont ugyanaz, mint az előbbiről. Fillért nem tennék bele.
Amúgy legalább az x tengelyt illik feliratozni meg a felbontást megadni, ha már noname. Én egy egész chartot vágtam be mai napig és megneveztem az elemet -
egyedülülő
őstag
válasz
#25237004 #19774 üzenetére
Ezmiez? Olyan mint a többi cicakutya klón? Nem is hallottam róla.
Ami kis tudásom van az alapján próbálkozom, de időhiányban már(solo apuka, munka, stb.) nincs annyi időm. Régen rengeteg youtube videót néztem, videóst követtem, kizárólag külföldieket. Előfizettem prémium tagságra itt ott, voltam pump caoportbab, mentek a shitcoinok, volt jó kör puncix-el meg egy két másik coinnal, de az igazi nagy dobás mindig elkerült. Ezt a topikot is régóta figyelemmel követem es örömmel látom, hogy aktívabb lett végre. Olyanok is írnak akik jobban képben vannak. Ezért kérdeztem. Kinek van olyan altja amiben esetleg lát fantáziát. Persze tudom annyira nálunk ez nem divat. Nem szereti senki kiadni a"titkait".
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
#25237004 #19751 üzenetére
Amúgy azt sem értem, ha valaki keres a befektetéseivel/kereskedéssel, akkor miért akarná ezt egyáltalán abbahagyni. Mindig az az érzésem ezzel kapcsolatban, hogy legtöbben a "lottónyereményre" áhítoznak, hogy ne kelljen utána semmit csinálni, én másképp gondolkozom erről. A sok olvasás/tanulás/információgyűjtés hatására felhalmozott tudást és tőkét csak úgy eldobod/nem használod utána? Miért tenne bárki ilyet?
Ketté kell választani a kereskedést és a befektetést. Kereskedés az az én szememben kaszinó. Lehet hogy voltak rövid távon jó hozamaid, de ezek általában nem fenntarthatók. Előbb utóbb beleszalad óriási pofonba aki aktívan tradel.Befektetést természetesen nem kell és nem szabad abbahagyni akkor sem ha az ember már megszedte magát.
Ha jönne egy 30x bitcoinból és eth-ból, én biztos hogy részmunkaidőbe mennék csak dolgozni onnantól, és több idő jutna a hobbijaimra, amiből van pár.
Ilyenre viszont nem számítok, sztem ebből nem leszek gazdag.Altcoinokat nem tartok, szerintem túl kockázatos hogy érdemi összeget tegyek rájuk, kicsiben meg nincs értelme szórakozni velük.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
#25237004 #19638 üzenetére
"Tehát 400 millió nem lenne elég, de 500 már igen? Mert az első mondatod gyakorlatilag szó szerint ezt mondja.
"
Igen, amennyiben MO-ban gondolkozunk.
Hol elnek helyette szivesen?
Nyilvan elso sorban Svajc, de azert az extrem draga. Ott 0% ado a tokejovedelemre, ami jo, de onmagaban nem segit sokat az orbitalis megelhetesi koltsegek miatt.Ha valamivel olcsobb helyet kellene keresni, akkor szempontok:
- varhato klima 10-30 eves tavlatban: ez kizarja a mediterran terseget pl
- legyen jo egeszsegugy es prosperaljon annyira hogy a novereket ne elszivjak onnan a gazdagabb orszagok, hanem inkabb ide jojjenek dolgozni az emberek
- ne legyenek lepten-nyomon favellak, normalis kozbiztonsag legyenFentieknek eleg jol megfelel a kanari szigetek pl, azzal az a problema csak, hogy kicsi szigetek, igy nem lehet ott motorozni eleget.
Portugaliaban is van meg potencial, bar elegge szenved a gazdasaguk, de szerintem ott akkor is jobb egeszsegugy lesz mint mo-n barmikor.
Igazabol Svajc a tuti, de oda nem eleg 2-3M euro.
-
nort_on
senior tag
válasz
#25237004 #19599 üzenetére
Jaja, így van, ki milyen szcenáriót játszik meg. Holnap a jelentés előtt azért várható csapkodás, olajár is fos, nem gondolom, hogy jó lesz az infláció, szerintem egy 66 sima, de wick-kel 64 is lehet. Orderek bent, a múltkori szintekkel, megy majd a mozi. Meg a korrigálás, ha kell.
Kicsi TF-en (15m, 1h) teljesen kaki, 4h most érdekes, MA-k teljesen együtt, napos MA50 meg hetes MA8 65-66k.
-
nort_on
senior tag
válasz
#25237004 #19590 üzenetére
Winter65k is coming.Viccet félretéve, bármi lehet, a múltból nehéz kiindulni, de nem szabad túlzottan bikának lenni. Simán lehet 2021 is, ok, ciklusban nem ott vagyunk, de ott is április 64, nyár 28, november 69. Miért ne lehetne idén nyáron is egy 52k? Vagy 42? Persze lehet 85 vagy 100 is, miért ne.
Holnap USA inflációs adatok jönnek, az is izgi lesz.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
#25237004 #19509 üzenetére
Nekem a spekukatív pozim amit érdemi esés hiányában nem tudtam kiépíteni, +11%-on áll, kemény 176 euró profittal.
A rendes kriptó befektetések:
BTC: +140% (9800 euró profit)
ETH: +100% (7200 euró profit)Euróban denominált ETF-ek.
Egyébként senkinek sem talált, nortonnak a 20k szintén euróban van, nem dollár, nem forint és nem btc.
-
Frozen
addikt
válasz
#25237004 #19409 üzenetére
pszichológiával elhitetik sokan a másikkal,hogy ezt meg lehet tanulni de nem, másik ez a tanulod stb egy nagy etetés amit sokan hirdetnek ,hogy lehuzzák vele a kriptos közöséget. Soha de soha nem tudhatod mikor gondol egyet egy felsőbb réteg és beborítja a piacot amit a láncreakció lekövetve beszakadhat bármi lásd az ftx botrányt pár éve.
A tárcák nincsenek személyekhez hozzárendelve , sok tárcáról semmit nem tudni és nagyon könnyű walleteket is kreálni. Szóval igazából akár egy embernél is lehet rengeteg krypto anélkül ,hogy tudnád. (Pl a nagy hangárokban a régi bányász motorosok simán bányászhattak bármiből bármit még a régi időben különbőző címekre is anélkül,hogy bármilyen kapcsolat lenne köztük és teljesen anonymok tudnak így maradni.) -
törölt tag
válasz
#25237004 #19365 üzenetére
"amikor a "szofisztikált befektetők" felfogják, hogy mi is történik valójában, miközben azon gondolkoznak, hogy a CEX-eken éppen listázott shitcoint, amin két hónappal korábban még nevettek, megéri-e még megvenni, mikor én már 100x-ben ülök rajta (az egyik coinnál már nem kell sok ehhez, és 17x-et már realizáltam belőle eladván a felét - és még azt is úgy érzem, hogy paper handeltem"
Tegnap újabb ATH, most az első nagyobb tőzsdén listázás, miközben egyre többen shillelik... Alakul. -
-
tomazin
veterán
válasz
#25237004 #19372 üzenetére
Nem fogom megkeresni, mert nincs most annyi idom ra, de cowen mutatta (bar azt nem tudom milyen idotavra volt beallitva), h az altok nagy resze piros /btc paron.
Persze nem azt mondom,h nem lehet belenyulni, de azert szerintem jelentos szerencse is kell ahhoz,h osszessegeben tobbszorozni tudj (ugyanis amig az egyik pakk megy mittomen 10x-et, addig egy mas meg egy btc leszurasra esik 70%ot)szoval kivancsi lennek,h mennyi a nyero/buko pozik aranya.
-
válasz
#25237004 #19361 üzenetére
Nézőpont kérdése, szerintem meg pont azért dög unalmas ez a topik, mert 10-20 dollárokat tologató, shitcoin árfolyamot leső komment a 90%-a a hozzászólásoknak. Nyilván nem azt várja senki hogy Warren Buffet fog a PH-ra kripto topikban posztolni hogy hány millió dollár értékben vett SOL-t, de talán nem csak arról kéne ennek sem szólni hogy mindenki várja az 1500x-os hasznot.
Na mindegy, kiszálltam.
-
válasz
#25237004 #19357 üzenetére
Aha.
Szerintem az altok itt most nem relevánsak, mivel egyedül a btc az ami a passzát szelet fújja, az lesz etf oldalon elérhető stb. Akinek eddig is volt alt vagy shitcoinja (a határ amúgy is vicces), nem fog btc etfbe fektetni. Viszont egy profi - de kripto témát nem követő - nagy pénzekkel játszó befektető komoly összeggel nem fog btcn túllépni.
Attól hogy a portfóliód kisebbik része van btc/eth vonalon, az összes többid még ezektől függ. Ha a btc földbe áll, pont ugyanúgy nullázódik a többi alt is. -
válasz
#25237004 #19341 üzenetére
Lehet, de ez nem bag holder narratíva, hanem a saját véleményem. Aki azt hiszi hogy van kockázatmentes befektetés, az hülye. Aki nem bírja a nagyobb kockázatot, azoknak van az állampapír piac.
Ettől függetlenül szívesen olvasnám a te konstruktív véleményed és prognózisod is, majd megnézzük később kié volt közelebb. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
#25237004 #19341 üzenetére
Szerinted illetve szerintetek ATH-t követő 7-8...10 napban ebből mekkora mértékű letűzés valósulhat meg a pár éves múltbeli ATH -kat követő hasonló időtartamot (és a mai világpiaci körülményeket) véve alapul?
Pl.: Mondjuk "weekly chart"-on egy gyors nagyobb piros vagy lassabb laposabb lejtőn megy ?
-
Phvhun
őstag
válasz
#25237004 #19294 üzenetére
Ritkán rakok fel valódi pénzt ilyen befektetésbe, így most megint sikerül elkövetnem az alap amatőr hibákat mind gondolatiságban, mind cselekedetekben.
Köszönöm, hogy visszahoztál a valóságba, és hogy megerősítetted, hogy az eredeti tervem továbbra is ésszerű.
Most akkor abbahagyom az egész napos árfolyamra leskelődést, és ténylegesen elfelejtem, hogy van Crypto-m 6 hónapra.
-
törölt tag
válasz
#25237004 #19283 üzenetére
Kicsit leakadhatnál már rólam nem?
Semmi tényt nem írtál még le, semmi érvet nem írtál le, csak hogy jaj ezt írtad visszaolvastam, biztos így van, ezt gondoltam, jaj leakartam írni, de rájöttem, hogy még sem blabla.
Tudod ezt minek hívják? Trollkodásnak b+...
Minden üzenetemre válaszolsz, de EGY ÁLLíTÁSOMRA SEM...
Nézzél rá a btc dominanciára, meg a btc/xyaltcoin grafikonokra... 1.5 éve csak nő a btc domianciája. De az altokban van az erő
Annyira vagy képes, hogy gúnyolódással véleményezel minden kommentet véletlenül sem cáfolva semmit.
Ha meg azt írom, hogy 200+% leáll a tudomány... De, ha azt írom, hogy 38 dollárral a csúcs alatt, akkor az hány % különbség? pont annyi lol
Ez már tényleg puszta trollkodás, örülnék neki, ha valami admin közbelépne, mert ennyi erővel mehetnék redditre is, ott is ugyanez a színvonal, ha valaki nem tud cáfolni, akkor csak terel meg személyeskedik meg gúnyolódik.
Korábban mikor rendszeresen használtam ezt a fórum felületet mindig voltak adminok mindenhol, egyből közbeléptek, most hol a jó francban vannak?
Vagy a szabályzat szerint oké ez a színvonal, hogy érdemben reagálni nem, cáfolni nem, gúnyolódjunk inkább meg állítsuk be röhejesnek a másikat az igen????
Mert ha ez így van akkor erről a fórumról is inkább lépek, ugyanezt tudja a reddit meg a facebook 1000 szeres aktivitással... -
törölt tag
válasz
#25237004 #19275 üzenetére
Egy ténymegállapítás az nem személyeskedés. Ellenben random benyögni valakinek, hogy jó lesz az neked a topon akkó az elég paraszt...
Igen sokáig nagy bukóban voltam a medvébe, de már jó ideje nem vagyok, szóval azért egyáltalán nem a topon vásároltam, ráadásul amikor először vásároltam még sehol senki nem merte magabiztosan feltételezni, hogy jön az esés kb. mindenki tolta a bullt aztán jött az esés amiből kezdőként még nem szálltam ki.
Ha ennyire fejtegetsz akkor leírom, hogy eth meg dot ból vásároltam btc mellett jelentős összegben, az egyik 70% al a top alatt a másik 200+% alatt top alatt vettem.
Bukók meg medveszopás ellenére azért ezek messze vannak a toptól szerintem.
Látod, látod ezért nem kéne személyeskedni, mert ilyen óriási hülyeségekbe tud az ember beelfutni, csak azért mert spekulál, hogy akkor beszólok, mert ezt meg azt írta.
Csak arra nem gondoltál, hogy megnézed a medvepiac meg a bikapiac statisztikáit, hogy lásd mekkora rohadt nagy esések voltak, és attól, mert valaki masszív bukóba kerül még simán vásárolhat jó messze a toptól...
Ellenben az a ténymegállapítás, hogy leírom, hogy 2+ millió altcoinból a legtöbb a medvepiaci bukó után egyáltalán nem mutat akkora erőt, amiben mindig vannak kivételek főleg shitcoin szinten, aztán leirod másnap, hogy höhö még, hogy nincs erő most is pumpolt pár shit xd az egyáltalán nem személyeskedés, hanem fekete-fehéren látszólagos tény.
Nézd már meg, hogy a medve előtt a btc hez képest hol állt a legtöbb alt és most hogy áll... Ha már nekem nem hiszel.
Meg akkor ott van az a tény is, hogy mióta is várják tűkön ülve az altszezont? 2 évvel ezelőtt mindenki meg volt őrülve, hogy jön az altszezon másról sem szólt a fáma, aztán azóta sincs sehol.
Most decemberben is rohadt sokan mondogatták, hogy nagy esély van egy jó kis altszezonra amit olyan régóta vár mindenki az etf után, aztán semmi
Hát ennyit a hatalmas altcoin erőről2+ millió alt aztán lehet abból vagy 100 amiből lehet vagy max 10 ami érdemleges coin is ami többet mutat, mint a btc .
Eszméletlen tényleg.
De csak, hogy ne legyen esetleges szövegértési probléma megint, ez nem azt jelenti, hogy akár hamarosan nem indulnak meg végre az altok rendesen, persze nem úgy, hogy az altok 0.01% túlteljesíti a btc -t...
Na de többet ezekre a dolgokra nem válaszolgatok, mert rohadt unalmas nekem egy meg nem értett szövegből kipattanó cicaharc amibe be lett vonva valami oltári mellélövés, hogy mikor meg hogy vettem korábban coinokat, csak mert bukóban voltam velük, hát lol...
És persze akkor vicces ez, hogy pont olyannak mondom, hogy szövegértelmezési gond aki nem értelmezte a tök feketén-fehéren leírt mondatomatHát ez tényleg vicces (valahol biztosan).
-
törölt tag
válasz
#25237004 #19272 üzenetére
"úgyis elég lesz neked az, hogy majd megveszed ismét a topot."
Most ez mi? kajak facebook csoport színvonalba toljuk?
Rájöttél, hogy elengeded és személyeskedsz egy full random kijelentéssel, mintha kajak lenne bármiféle fogalmad, hogy mikor vásároltam (még eddig 1 coint sem vásároltam top közelében sem annak ellenére se, hogy vannak minuszos coinjaim)wow...
Szerintem zárjuk le, mert a személyeskedés az számomra minden alatt van.
És a legjobb, hogy ez az egész nem is történt volna meg, ha már első körben megvalósul a SZÖVEGÉRTELMEZÉS. -
törölt tag
válasz
#25237004 #19268 üzenetére
Még jó, hogy odaírtam azokat is, hogy attól még van jó pár alt ami nagyokat ment és megy, de azért 2+ millió coin közül a legtöbbe rohadtul nincs erő...
Kicsit sajnálom, hogy ez a topik is úgy látom lehalt, és a szövegértelmezés sem pörög a csúcson, pedig 2-3 éve még nagyon jó beszélgetések folytak itt, sajnos a medvepiaccal eltűntek ezek az emberek -
peterr85
tag
válasz
#25237004 #19256 üzenetére
Nem is neked szólt, csak úgy általánosságban böfögtem be
Nyilván vannak és lesznek is 100x projektek, de ezeket a legelején kell elcsípni, amikor még csak pár millió dollár az össz. kapitalizáció. A nagyok közül erre nem túl sok esély van.
Btw abszolút pozitívan látom a piacot jelenleg. Tavaly sajnos én is lecsúsztam, mert március környékén csak medve rallynak gondoltam amikor megintdult a btc, de nyáron sikerült elég jól betankolni ebből abból
-
törölt tag
válasz
#25237004 #19234 üzenetére
Mire nézzek rá, itt 5-10x ekről volt szó, az, hogy a btc megy pl 20% ot pár másik alt 30-35 -t meg még néhány shit 100 körül az még igencsak messze van az említett x ektől.
Meg arról se feletkezzünk meg, hogy jó sok alt ami esetleg nagyobbat megy, mint a btc az jóval nagyobbat is zuhant korábban.
Itt is volt a fórumban korábban jó néhány alt ami kecsegtető volt aztán semmi. -
3800+
őstag
válasz
#25237004 #19234 üzenetére
Sajnos pont annyi a komolytalan, tapasztalatlan, de klisé mondatokat folyamatosan válaszoló karakter ebben a topikban, hogy bárki akit esetleg őszintén érdekel a kripto és ide beír, olyan választ kap amit értelmezni és felfogni is nehéz, de legalább jó negatív a hanghordozás. Kár ezért a topikért, azelőtt lehetett érdemi kommunikációt folytatni. Most, ha valakit kérdez azonnal jön ctrl-c ctrl-v szokásos tartalmatlan bullshit.
És ha rákérdezel konkrét dologra akkor azért kiderül hogy semmi nincs a nagy szövegezések mögött...
-
válasz
#25237004 #18410 üzenetére
kérdés melyik a jobb, őszintén leírni mi az ami bejön, mi az ami nem, tapasztalatot cserélni, vagy sejtelmesen, titkolózva károgni folyamatosan
azt kell mondjam nem vagy érték ennek a topiknak, nincs egy önálló gondolatod
szerk. befejeztem, teszlek frozen meg a többi közé a kéretlen mappába -
kenwood
veterán
válasz
#25237004 #18404 üzenetére
Nem a realizmussal van a gond,hanem azzal, hogy a negativ prognozisok melle mindig oda szurod, hogy mennyire varod mar,hogy valaki penzt veszitsen,csodbe menjen.
Ez a nagykepu,rosszindulatu, toxic stilus a gaz,nem az, hogy maskent latod a piacot,mint amire a topic olvasoi vagynak.
Most kepzeld el, hogy ezt egy Fradi topicban csinalod.
Irkalod folyamatosan, hogy egyre szarabb a keret, az edzo, nemhogy a nemzetkozi szinterre nem fognak kijutni,de meg a Felcsut is rug egy otost nekik,es remeled, hogy Ujpesten meg a harmadik felidot is el fogjak vesziteni.
Szerinted mennyi ido utan keresne meg par torzstag egy rovid szemelyes beszelgetesre, ha ott mergezned a legkort,es nem itt ? -
válasz
#25237004 #18408 üzenetére
jaj tudod te hogy értem, csak teszed az értetlent
pl ha azt mondod 2023 ban nőni fog a munkanélküliség 3-5% al, ezért meg ezért, az egy értékes információ lenne
de te csak károgsz folyamatosan, közben meg én elteszek 25% profitot a bitcoinon, amíg te várod a 12 ezres árfolyamot a mainstream károgókkal
ha 12 ezer lenne meg a 8 ezret várnád -
válasz
#25237004 #18406 üzenetére
az a baj szerintem hogy anélkül esést, válságot prognosztizálni hogy határidőt tennél mellé elég értéktelen
előbb utóbb biztos igazad lesz,c sak nem mind1 hogy 1 hónap vagy 10 év mulva
ráadásul azt hiányolom kicsit nálad, hogy mondanál egy konkrét dolgot, hogy szerinted miben érdemes pénzt tartani, mi az ami szerinted jól fog teljesíteni
6% a mostani infláció az usa-ban, és nagyon erős a munkaerőpiac, nem rossz adatok ezek ám -
válasz
#25237004 #18404 üzenetére
van/volt bukó a kártyákon az biztos, de azért nem elviselhetetlen mérték, főleg hogy sokat hoztak amíg ment a buli
az a baj veled te csak a negatív dolgokat nézed, azt nem hogy közben miylen jól lehet keresni
leírhatnál egy részletes elemzést, mire alapozod a brutális gazdasági összeomlást világszinten, szivesen elolvasnám
a maygart azt értem, azt viktor intézi -
kenwood
veterán
válasz
#25237004 #18399 üzenetére
Nyilvan nehez lenne a fud hangulatodat elrontani,mivel kizarolag ilyen hozzaszolasaid vannak.
Szerintem van neked valami baromi draga whisky a vitrinedben, amit egy "en megmondtam" felkialtassal fogsz kibontani,ha megtortenik az 1928-asnal nagyobb gazdasagi osszeomlas. -
-
viharhozo
addikt
válasz
#25237004 #18384 üzenetére
Az USDC problemainak elvileg semmi koze a kriptopiachoz, egyszeruen az a bank csodolt be, ahol a fedezetet tartottak. Persze az kerdes lehet, miert pont ott tartottak a penzuk, de az USA 16. legnagyobb bankjanal tartani a penz 7%-at elvileg siman vallalhato dontes.
Arrol a Tether se arul el semmit, h hol van az a penz, ami szerintuk megvan, ez az egyik fo oka a folyamatos fudnak.
-
Frozen
addikt
válasz
#25237004 #18377 üzenetére
Én ezt már sokszor elmondtam ,és az hogy valaki állítja ki lehet tanulni stb egy nagy hülyeség pénzlehúzásról szól az egész mindig. Soha nem lehet tudni mikor merre fog menni a dolog.
Egyébként 22. én várható kamat emelés és májusban is ami még jobban odafog vágni az áraknak a tözsdéken 70-80% gondolja űgy emelés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- World of Tanks - MMO
- SONY LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 1 / 2
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest