Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fogselyem

senior tag

válasz Phvhun #19295 üzenetére

Ezeket erdemes nezni: vra, fet, gpt, cgpt, agi, sand, link, myrai, icp, inj.

Ki miben hisz.

törölt tag

válasz Phvhun #19293 üzenetére

6 hónap volt az időtáv, amit meghatároztál magadnak és 10 napnál jársz kb. A portfóliódból kiindulva, amint a domináns narratíva ciklus a gaming lesz ismét, akkor majd látni fogod az értelmét az "okosnak lenninek".
    A jó altcoinok a bull alatt masszívan túlszárnyalják a BTC-t. Persze, ha nagyobb rálátása van az embernek, az az ideális, ha időzíti a BTC dominancia változásához is a dolgokat, vagy egy kiegyensúlyozottabb portfóliót rak össze, ami több BTC-t és ETH-et tartalmaz, de én úgy gondolom, hogy a topic-ban lévő embereknek ezzel kellene a legkevésbé foglalkoznia.
    Még egyszer: 200 e Ft-ból, a ciklusnak ezen szakaszában, 6+ hónapos időtávnál a portfólióddal semmi gond nincs akkor sem, ha BTC ATH környékén nem sikerül túlszárnyalnod a BTC-t egy ideig.
    Többnyire olyan altokat vettél, amik nagyobb move-ok után pont oldalaznak főleg. Majd amikor jön az agresszív up, egyből másként fogod gondolni, feltéve, hogy addig nem rotálsz át valamibe, ami "éppen nagyot megy", aztán nézed a 20-30%-50-os korrekciót, miközben az eredetileg vásárolt coinod, amit már eladtál, tol egy duplázást. Mert amúgy ez a standard.

törölt tag

válasz Phvhun #19291 üzenetére

A gondok valószínűleg itt kezdődnek sokaknál, hogy 2x volt a céljuk, 10 nap alatt már 24% plusszal indítanak és mégis elégedetlenek, aztán elkezdődik az eladás, rotáció, van már tőkeáttét is...
    Nem tudom, hogy merjek-e még bármit beírni a topic-ba, úgyhogy csak annyit mondanék, hogy legalább önmagatok ellenségei ne legyetek.

Lehet, hogy nem tökéletes a portfóliód, de nem gondolnám rossznak, tekintve a befektetett összeget, a vásárlás idejét, időtávot, amire terveztél és célt (amit egyébként könnyedén túlszárnyalhatsz, csak érdemes meghúznod egy határt, mielőtt végig diamond handezed majd magad lefelé, mert biztos, hogy tökéletesen csúcsot nem fogsz eladni), és egészen biztosan jobban jársz vele, mint azzal, amibe most kezdtél, kivéve ha nincs bődületes szerencséd.
    "teljesen fel vagyok háborodva hogy mekkorát ment és kimaradtam belőle"
    Ez pedig megint olyan, amit érdemes hamar elfelejteni, folyamatosan azt fogod érezni, hogy kimaradsz valamiből, és mindig lesz, aki sokkal jobban teljesít nálad. Nem kell ezzel foglalkozni.

• Phvhun

őstag

válasz Phvhun #19176 üzenetére

Egyelőre csalódott vagyok az altcoinjaimban

Ha összehasonlítom a befektetésem ideje és a jelen közötti BTC árfolyamnövekedést, akkor azt látom, hogy jobban jártam volna csak tök egyszerűen BTC-be fektetni, mint altcoinokkal okoskodni.

BTC (~32%+):

Saját "okos" portfólióm (~24%+):

Időközben Az IMX és RENDER coinok lassan mozogtak bármerre is, így azokat eladtam, így a felszabaduló USDT-ből ültem kicsit veszteni a GOLEM-ben, nyertem egy kicsit a PEPE-vel (teljesen fel vagyok háborodva hogy mekkorát ment és kimaradtam belőle), iletve nyertem itt ott 1-2 USDT-t tőkeáttétes kereskedéssel random coinokon, és végezetül toltam egy rebalance-t.

Nagyjából semmivel sem vagyok előrébb/hátrébb ezzel sem, mintha a IMX-ben ültem volna nyugiban.

Nem tudom mit gondoljak most erről az egész dologról.

Lehet csak várni kell és kilőnek a kis tokenjeim, de egyelőre nem tűnik túl jó bulinak a dolog..

• fogselyem

senior tag

válasz Phvhun #19179 üzenetére

Hát részletesnek nem részletes, én csak felmondtam a leckét amit olvastam a neten, hallottam a YouTube kriptó megmondó videókban.

• fogselyem

senior tag

válasz Phvhun #19176 üzenetére

Szerintem jól választottál, bár a vásárlással várhattál volna, mohó a piac, az okosok nagyon mondják a korrekciót.

RNDR tegnap elérte az ath-t, jó cucc.
    BEAM ajánlják mások is.
    IMX gaming coin, ami a mostani narratíva
    ILV vennék belőle ha lenne a Bybiten
    LINK az állítólagos orákulum, mostanában kötött szerződést a Telefonicaval
    AVAX régi coin, valaki nem vár tőle nagy csodát
    SUPER a radar alatt van nálam

A mostani narratívák a gaming, defi, AI.
    Gaming: IMX, ILV, RNDR?, MAVIA (most indult a játék androidon, iOSen), SIDUS, RAIN, kismilliónyi játék van.
    Ai: FET, GPT, CGPT, MYRAI
    Nekem most ami eddig bejött az az AGI, február 8 óta elég nagyot ment, sajnálom, hogy nem tettem bele több pénzt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés