Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18
üzenetére
Najsz. Na ezeket nem fogja senki megtalalni.
Ahova regisztraltak lepjel be oda es nezd meg mi tortenik. Ha tudod torold a regisztraciod.
Es tegyel el mindent papirt amit kapsz a rendorsegem, mert evek mulva amikor majd jon a nav vagy akarki akkor bizony sokkal egyszerubb lesz az eleted. Ha nem akarnak feljelentest felvenni ragaszkodj hozza, semmikepp ne menj el onnan amig nincs leirva mi tortent. Igy sem jo, h csak holnap fogsz (gondolom) egerbe bemenni, de nem engedd, h elhajtsanak. -
-
válasz
Troy66
üzenetére
Ha nem olvastad el akkor tedd meg a szivesseget, h mashol rontod a fizetett trollkodasoddal a levegot.
Aztan ha elolvastad a hatalmas tarsadalmi igenyt arra, h tomjuk a lelegeztetogepeknel feltuno emberket akkor esetleg be is fejezteheted. Nem veletlenul nem tudni meg a mai napig, h pontosan mit csinal ez a "torveny", mert egy bujtatott ado bevezetes lesz ami pont a haverokat tomi. -
válasz
Troy66
üzenetére
Ne haragudj, de amit az allam muvel az az idiotizmus csucsa, vagy van valami terv a hatterben amivel majd csak kesobb szembesulunk. Vicc kategoria az egesz.
Hogy lehet az, h egy 5honapja alakitott noname ceg szerzett ilyet, de egy binance, kraken, stb. anyamkinja nem.
Csak nem valami olyasmi van a hetterben, h megint valakinek a zsebet tomni kene?
Mar a felvetes is vicc, h btks egy kriptovaltas. Dehat mit is varunk.. -
válasz
Blackhole13
üzenetére
Mi a cel? 1eur eurot kiutalni binancerol revora. Revon valtani meg 2% (mar lehet kevesebb, de gusztustalanul sok)
-
válasz
Fradipuma
üzenetére
De sol halozatra? Mert ki lehet kuldeni sol tokent eleg sol halozatra.
Nezd meg, h mennyit kapnal erte, ha ledgeren valtod, milyen halozaton van (mert a valtasnak is van transaction feeje) es milyen halozaton akarod tarolni a stablet (mert azon a halozaton meg lennie kell nativ tokennek a gas feere) -
válasz
Foglalt név
üzenetére
A letrehozas meg eth kuldes az rendben van. De rajossz, h draga az eth es inkabb arbitrumot hasznalnal. Es ott szeretnel usdt-t kuldeni. Akkor az offline geped honnan fogja tudni mi az usdt contract, abi, method es annak parameterese? Sehonnan neked kell egyesevel osszeszedni.
Sot kerdezek jobbat: Noncet honnan fogja tudni?Ha tanulni akarsz hajra, mert annyi szivasba bele fogsz futni mint az allat. Ha egy szemmel lathato osszeg biztonsagos tarolasa a cel akkor trezor.
-
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ezt most mindenfele rossz szandek nelkul, de nagyon magabiztosnak gondolod magad es ilyenkor szokott jonni a pofaraeses.
De akkor tedd fel ugyanazt a kerdest, amit feltettel egy random tarcanal:
Mibol tartjak fenn magukat?
Mit jelent a mew? (Nem myethwallet)
Miert nem a hivatalos rpck vannak hasznalva?
Mit csinal a coinbase fileban levo hivas? (Erre nem tudok valaszolni, csak megutotte a szemem, nem huztam le a repot, h megnezzem honnan van hivva)A tobbiekkel ellentetben szerintem semmi problema nincs azzal amit csinalsz, sot. Dont trust, verify.
Csak most leszedtel egy random repot, ahelyett, h magadnak megirtad volna es sajat js kodbol rahivsz a wallet createre (es ugye itt is problemaba utkozol, mert be kell huzni az ethers.js-t, h ne kelljen fel m3 kodot megirni)
De akkor mondok problemakat:
Ezzel a wallettel (kb 10fileba neztem bele, szoval lehet nem igy van) csak tarcat hozol letre es eth transzferalsz, mert minden mashoz kellene a contract, meg az abi. Bar le tudod szedni, de aztan atvinni az offline gepre, es a meghivott methodot felparametetezve alairni, de ez mar olyan szintu onszivatas. -
válasz
Foglalt név
üzenetére
Teljesen igazad van. Lehet irni sajat tarcat is ami kommunikal az rpcvel es ugy irod ala a PKval a tranzakciokat.
De akkor mi az ingyenes tarcak uzleti modellje:
Plusz szolgaltatasokat adnak. Nem kell mast hasznalnod, tarcan belul tudsz valtani, vagy venni cryptot fiatert. Ezeknel mind lecsipik a maguk szazalekat. Ha utanamesz pl egy metamaskon beluli valtasnak akkor el fogsz kepedni, h mennyire lehuznak. -
válasz
pintyesz
üzenetére
Akkor probald meg azt, h felrkasz egy metamaskot es megprobalod beimportalni a 24szot oda (elvileg ki kene tudnod nyerni, lehet 16lesz) vagy ha azt nem akkor a private keyt. Ha sikerul es megy vele a tarca (nem tudom fog-e), akkor felveszed a base halozatot es ott lesz az ethd
Jah ezeket sehova ne ird le, mert azonnal leuritik a tarcad
-
válasz
pintyesz
üzenetére
Pedig gondoltam jo fej leszek es megnezem neked, de emailt akar ez a csoda. Nezd meg, h hogyan tudsz halozatot hozzaadni. Bsc, avax, polygon is mind evm halozat, szoval tudnia kene kezelni.
De most talaltam egy ilyen. Ott van fent, h filter by chain. Nyomd meg a view allt es jo esetben ott lesz a base.
Bocs a nyomorek kepert. [kép] -
-
válasz
fireman123
üzenetére
Minden nav allasfoglalas ilyen. Csinald igy, de aztan ha ellenorzunk es ugy all a sapka akkor is megbuntethetunk.
-
válasz
Anathema67
üzenetére
Hat ez nem az az eset. Revonak kell irni, oveke a tarca.
-
válasz
üzenetére
Az eth copy az a bsc, fantom, avalanche es meg ki tudja mennyi (direkt nem polygont, arbitrum, optimism, base-t irtam, mert azok layer 2-k).
Ezek mind evm-et hasznalnak, solidityben vannak a contractok. Solanan ebbol semmi nem igaz. Es ez csak a felszin. Kb annyiban hasonlit ra amit leirtal, de az eth copytol olyan messze van, mint mako jeruzsalemtol. -
válasz
lockdown90
üzenetére
De te most nem azt akarod, hogy az akarminek a walletjaba beutalod?
Mert ahhoz, hogy tranzakciot csinalhass barmilyen halozaton lenni kell nativ tokennek ott,h fedezd a gas feet. Tehat jelen esetben solnak. Tehat meg solt is kell valtanod es kiutalbod,h arrol a tarcarol tovabb tudd utalni az usdc-d. -
válasz
lockdown90
üzenetére
De coinbaserol meg el kell utalnod egy cimre. Az lesz a draga moka. Vagy cb-n belul kell utalni?
-
válasz
lockdown90
üzenetére
Ha jol emlekszem te vagy az aki valahova tovabb akar utalni.
A kiutalasnak is van koltsege. Plane usdcnek eth-n.
Van valami link,h mikkel lehet befizetni arra a helyre?
Coinbaset felejtsd el. Binancerol a legolcsobb kiutalni es 1eur sepaval beutalni. -
válasz
Celithrandi
üzenetére
tehat ott nem valami random arfolyamon valt, hanem beallitod,h ennyiert valtson es annyiert fog. amire lesz valamennyi fee (bnbben 0,07%)
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
nem ertem. ott van az eur/usdt valtas, ott egy konkret ar, azon fog valtani.
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
az valoszinuleg akkor volt amikor az euros partnerukkel gond volt.
rakeresel az eur/usdt parra es latod. igen ott lesz a spot reszen az eur -
válasz
Celithrandi
üzenetére
usdt->eur az fiatra valtas
forintra akartam sose valtani, nem arra valo (azt se tudom lehet-e) -
válasz
Celithrandi
üzenetére
revon elkukdod ibanra
trust walletrol bekuldod binancere (bsc vagy ontology halozaton), ott van usdt parja. azt meg valtod eurora. -
válasz
Celithrandi
üzenetére
kripto-> usdt/usdc -> eur -> revolut
-
válasz
refrigerator
üzenetére
Krakenbol van draga kraken meg kraken pro. A proban sokkal emeszthetobbek a dijak. (ha erre gondoltal europai alatt)
-
válasz
refrigerator
üzenetére
azert nezd meg jobban. ahhoz,h azokat kapd a bent levo osszeg x szazaleka nexoban kell,h legyen.
es nem fillerbaszas ugyanis nemelyik valto gusztustalan osszegeket lehuz, szoval erdemes utana nezni.
gondold at,h mit akarsz, aztan nezd meg az kb hol a legjobb. szerintem a binance ar/ertek aranyban a legjobb, de mint mondtam attol fugg mire akarod hasznalni. -
van a binancen promo btc/usdt parra. annyit megtesztek, hogy felirarkoztok ra? (semmivel nem jar, csak nagyobb lesz a pool aki a rewardot kaphatja, igy no a reward)
ramesz a btc/usdt parra, jobb fent chart, ott ranyomsz a promora, majd lent a promora, es ami megnyilik ablak ott a registerre elore is koszi!
de itt egy link, elvileg ezen bejon kapasbol -
válasz
favagoJoska
üzenetére
akkor dontsuk mar el,h a sajat tranzakciod akarod validalni vagy minden tranzakciot.
ezt a sajat tranzakciot validalom temat meg nem ertem (azt akarod megnezni,h az kerult-e fel a chainre? nem tud mas mert rossz lenne a signiture). van hozzaferesed a chainhez, erre vannak az explorerek. az is rosszindulatu.
akkor fogod es letoltod a chain allapotat es kibogaraszod belole. -
válasz
favagoJoska
üzenetére
Kezdem azt erezni,h elbeszelunk egymas mellett.
Miert kell megbiznom benne? Nem tud mast felrakni a chainre csak azt amit en alairtam. Azt meg tudja csinalni,h adott blokkban nem rakja fel, de akkor majd a kovetkezo blokkba bekerul.
De erstes pelda: az erstes szamlad tudjak zarolni, mert csak (ld. pl kanadai kamionosok). A btcd/ethd nem tudjak zarolni.
-
válasz
gyuri00
üzenetére
Te nem stakelsz semmit.
A bnbd van berakva launchpoolba, ami termeli neked az ethfi-t, aminek jelenleg meg nincs ara, igy atvaltani se tudod. Ha elindul a kereskedes vele akkor tudod atvaltani bnbre (vagy amire akarod).
Amit te szerintem csinalsz,hogy orankent claimeled az ethfit, amit amugy magatol is megcsinal a vegen,h kirakja a spot walletedre amikor mar kereskedheto. -
válasz
kenwood
üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni. De azzal meg szerintem te nem tudsz, hogy bizonyos személyektől az előző bullban kb kiüresedett a topic, mert teljesen mindegy volt mit mondasz nyomták ugyanazt a lózungot. Az előző bullban a PH-s crypto topicok voltak számomra a legkevesebb értéket képviselőek, egy random emberek discord/telegram csoportban értelmesebb/hasznosabb beszélgetések folytak.
-
válasz
üzenetére
Nem fogom megkeresni, mert nincs most annyi idom ra, de cowen mutatta (bar azt nem tudom milyen idotavra volt beallitva), h az altok nagy resze piros /btc paron.
Persze nem azt mondom,h nem lehet belenyulni, de azert szerintem jelentos szerencse is kell ahhoz,h osszessegeben tobbszorozni tudj (ugyanis amig az egyik pakk megy mittomen 10x-et, addig egy mas meg egy btc leszurasra esik 70%ot)szoval kivancsi lennek,h mennyi a nyero/buko pozik aranya.
-
válasz
kenwood
üzenetére
amugy tetszik vagy nem, de eleg agyrak a ph-n a cryptos topic(ok) es barmennyire is magas lorol osztja kwzatz az eszt, o hajlando beirni ide es abban amit ir jelentosen tobb gondolatebreszto van, mint mas hszeiben.
pl. a balra tolodott csucs teoriarol eddig nem is hallottam, de aztan ahogy leirta utananeztem.de pl a total3at sem nezte meg senki, hogy azzal mit szeretne mondani (pedig ott vissza lehetett volna kerdezni,h tok jo, de mit kell nezni, mert a total3/total pont azt mutatja,h meg a btc,eth viszi a primet, es iden eddig lefele volt az irany)
-
válasz
werszomjas
üzenetére
ezek usa etfek. europaban pl vaneck etn-nt tudsz venni (de ezt mar tobb eve)
tbszre is tudod venni. -
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Odamesz a btc/eur parra, beadsz egy megbizast mennyiert akarod eladni, aztan az eurot kitalod sepaval.
Majd ha nem vallottad be a befizetest, akkor leadozod a 15%at. -
válasz
korcsi
üzenetére
A binance nem penzintezet. Nem tudok olyan bankrol ami vegezne crypto-fiat konverziot (bar ahol hivatalos fizetoeszkoz a btc ott lehet van ilyen), vagy csak szimplan fogadna barmilyen tokent.
Egy tozsde pedig leirja fekete-feheren, hogy milyen tokent milyen halozaton lehet bekuldeni.
Ezert kerdeztem,h esetleg valamivel ala tudja tamasztani amit ir, mert az en ismereteim szerint totalis baromsag az allitasa. -
válasz
üzenetére
Azert ne essunk mar at a lo masik oldalara.
Ha valaki odafigyel arra,h nevtelen maradjon az mar gyanus? De akkor mondok neked hirtelen egyet: szeretnek kuldeni adomanyt, de nevtelenul. Azert mert veled meg nem jott szembe olyan elethelyzet, attol ne a masik legyen "gyanus". -
Ezt most olvastam a revolut topicban (huf utalas revolutrol), nyilvan le kell tesztelni igy van-e, illetve tobb nap is lehet mire megerkezik:
Revolutról indítod, akkor nincs díja feltétele, hogy magyar lakcímed legyen a Revolutban. Egy közvetítő (Citi bank) végzi az utalást ezért belföldinek számít. De vannak korlátai, pl nem a te nevedben küldik, nem a te számlaszámodról megy -
Mindegyiknek van elonye es hatranya. Amig eth pow volt addig sokkal demokratikusabb volt, alacsony belepesi kuszobbel, ellenben nagy energiaigennyel. Pos eseten pl csokkent a halozat biztonsaga, sokkal tobb confirm kell ahhoz, h egy blokkot veglegesnek tekintsenek. (Ezzel van aki vitatkozik)
De megha valaki ossze is szed 32etht egy magasabb rendelkezesre allasu gepet kell osszepakolnia, jol beloni a dolgokat, kulonben kapja a slasht.Aki a blokk keszitest megnyeri az azt csinal vele amit akar, de ez nem azt jelenti, hogy fog is. Az esetek tulnyomo reszeben kiszedi mempoolbol a szamara legjovedelmezobb txeket es blokkba rendezi gas fee szerint. De mas halozat mashogy mukodik. Van ahol a bekuldes ideje szamit.
Jo dolog, h sok koncepcio ki van talalva, aztan majd kirugja magat,h melyeknek van ertelme vagy szerencses,h fennmaradjon.
-
A halozatot gyakran frissitik. Kiadtak egy ugyanilyen random frissitesben,h a x. blokktol kezdve nem a minerektol varja a blokkok hitelesiteset, hanem a stakeloktol.
Amugy nem kell,h egyetertes legyen, sot. Az adott blokkot megnyero barmit belerakhat amit csak akar. Aztan max bukja a 32ethjat. -
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Teljesen jo a hozzaallasod, hogy ovatos vagy, de 7k az kb 20usd. Binancen 10usd alatt nem tudsz tradelni.
Szoval ennyit ki kell fizetned,hogy tanulhass. Ha ezt kidobott penznek gondolod akkor jo etvagyat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest