Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
peterr85 #19259 üzenetére
Leírtad a lényeget csak kicsit máshogy, a btc és eth sincs kőbevésve bármikor lehet nulla. Ez benne van és lesz mindig a pakliban akármennyire is körbejárja valaki a témát nem lehet megmondani mikor merre megy az árfolyam (bőven elég pár nagyobb bálna/cégek akik gondolnak egyet és hirtelen eladnak mindent. Ha ezt ki lehetne kalkulálni akkor mindenki milliomos lenne,de nem az. Ez már a múltkor ki lett tárgyalva.
-
Frozen
addikt
válasz
peterr85 #19251 üzenetére
Soha nem néztem ilyen adatokat, és nem adtam mások szavára sem. Az ilyen megtanulom és kielemzem dologban végkép nem is hiszek ,mert szeritnem csak lehúzás a másikról a semmi.
ha vissza keresed akkor kb még 2022 ben írtam hogy 10 ezer környéke lesz szakadás után a btc amiből lett kb 16 ezer végül az eth is sokan azt mondták áh nem lesz ez már kevesebb azt is pár száz eurora lőtem be minden elemzés és egyéb nélkül sokat azzal sem tévedtem ,mert ezer euro alatt volt 2022 nyarán.
A solonának is a legutolsó ath 200 euro környékén volt valószínű mint mivel minden ez főlé fog menni én 15 és 20 euro körüli árfolyamon vásároltam mivel ez az akkori ath -nak a 10% érte így ez egy nagyon jó befektetés volt. igaz utána tovább szakadt még és lementünk 8 ig is , de szerintem a vásárolt árfolyamon sem lőtem nagyon mellé. Nem lehet tudni soha hol a mélypont és a csúcs. Persze összeomolhatott volna az egész ami mindig benne van a pakliban bármilyikről is legyen szó.. -
törölt tag
válasz
peterr85 #19251 üzenetére
A 100x-es példa (egyébként ennél is több) néhány coinnál továbbra sem jóslat volt, az már a jelen. Nézz egy Kaspát vagy egy Pendle-t. Esetleg most egy dogwifhatet.
Arra reagálva írtam, hogy fórumtársunk szerint az "altok nem mutatnak erőt".
"az adott coin marketcapje, és mennyi pénznek kéne beáramlani ezekhez?"
A market capet érdemes figyelni, de ez egyáltalán nem ilyen egyszerűen működik.Tetszik amúgy az enyhe medve hangulat a topic-ban. Nem is vártam mást.
-
Frozen
addikt
válasz
peterr85 #17583 üzenetére
ez már többször ki lett tárgyalva , a bányász nem tudja egy egy érme árát befolyásolni ,mert mindig elad...... itt a befektetők vannak hatással egy egy árfolyamra és nem a bányászok.
Az eth pedig igen szépen felfog emelkedni és lehet ,hogy sokan fognak majd nézni pusztán meg kell várni a bikapiacot és időt kell adni neki plusz ugye 55% os a projekt még csak -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest