Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Drizzt #20693 üzenetére
[Részletes szavazási eredmény:]
"Assessment of Investing in Bitcoin"
Mellette: 0.55%.
Tartózkodott: 0.43%
Ellene: 99.02% -
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Drizzt #20105 üzenetére
Hat ez durva, szvsz semmit sem valtoztat a Bitcoin jovojen hogy Biden v Trump lesz-e az elnok.
Trump is csak ingyen szavazatszerzes miatt mondja, hogy tamogatja, de semmilyen legislation valtozast nem hozna a hatalomra kerulese.
Mar van spot ETF, legalisan mukondek a kripto tozsdek, sztem nincs pozitiv meglepetesre lehetoseg.
Ha azt mondana, hogy lehetseges lesz adot fizetni Bitcoinban, vagy valamilyen modon incentivizalna a vallalatok egymas kozotti elszamolasat Bitcoinban, azt mondanam igen, egy Trump gyozelem feljebb tornazna az arfolyamot.
Ilyesmi dontesek nincsenek kilatasban. -
válasz
Drizzt #18170 üzenetére
a tokenizált részvény azt jelenti hogy a blokkláncon tudod adni venni a részvényt, nem kell hozzá bróker, megspórolod a díjait
vannak persze hátrányai is, nem tudom pl hogy az esetleges osztalékod hogyan kapod meg, illetve nyílván ha elveszted a privát kulcsod akkor bajba vagy
továbbá szavazati jog sem jár velenehéz megmondani mit hoznak a következő évek, utólag fog kiderülni
-
válasz
Drizzt #18167 üzenetére
én nem jöttem árfolyammal
nem kell hogy crypto legyen az amibe befektetsz, lehet részvény, ingatlan, gyűjtői dolgok, bármi amihez értessz és szeretsz vele foglalkozni (vagy akár saját vállalkozás is lehet)
aki nem fektet be az örökre bérrabszolga leszkonkrétan a bitcoinra , én msot el nem kezdem nézegetni a 10 éves chartot, de gyanítom lettek volna akkor is időszakok amikor minuszban lettél volna, aztán látjuk mi alakult belőle
nem adok én tanácsot, nem is érdekel mit csinálsz, csak megemlítettem hogy bár 10 éve ne így gondolkodtam volna mint te most -
spkkill
tag
válasz
Drizzt #18167 üzenetére
Nyilván rengeteg jó lehetőség volt. Én adtam el ingatlant háromszoros áron is például. Én személy szerint a technológiai hátteret és a lehetőséget látom, ezért vagyok kitartó. Szerintem sokan meg fognak lepődni az elkövetkező években, hogy mennyire el fognak terjedni a crypto-k. Persze itt a jelenlegi pénzügyi rendszerrel való össze fonódásokra gondolok. Nem kell sok idő, hogy a bankban az ügyintéző megkérdezze "Milyen NFT-t adhatok a kártya mellé?" ,"Esetleg az új tokenizált részvény befektés nem érdekli?". Egy nemrég megjelent interjúból idézve: "Sőt a blokklánc-technológia már a bankok ajtaján kopogtat, ezt felismerve a Magyar Nemzeti Bank is elindította a maga programját, amiben kiemelt szerepet vállaltunk. Annyit elárulhatok, hogy a kriptovalutákhoz szükséges eszközpark és szaktudás már a holdingon belül is megvan."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Filmvilág
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest