- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nort_on
senior tag
válasz
Lacesz88 #20419 üzenetére
Sell order? A vásárlás után rögtön beadom.
Szal nem az a kérdés, hogy mikor, hanem hogy hova.
Sávosan tervezem a kiszállót, ez a 2 terv van.
Ez első kicsit nagyobb hozam, de risky. Valószínűleg a kettő között, és sokkal több sávval (akár százalékonként) lesz a végleges. Jó lenne minél pontosabban belőni a tetejét, de ezek közül bármelyikkel boldog lennék. De ez csak az egyik része, mást is fogok nézni.
-
RBJ
addikt
válasz
Lacesz88 #19878 üzenetére
Szintén így jártam. Nálam majd 2 hónapos kálvária volt a verifikalas sőt nem is tudom hányszor felvettem a kapcsolatot sporttal, chat levelezés kutxafule minden volt
Erre tegnap nézem működik minden.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem ha jól tudom a coinbase kártyát nem lehet betenni a Google play be?
Ráadásul míg nem jön meg a fizikai nem sok értelme így a virtuális nak se. -
kenwood
veterán
válasz
Lacesz88 #19942 üzenetére
Nem ertem mi a gond a konkret coin leirasaval.
En pl emlitettem a coq inut,meg beszallo arat is irtam.
Azt is hozzatettem, hogy magaa crypto is kockazatos, a meme meg aztan plane, szoval nem befektetesi tanacs.
Sajnos azota se listaztak a CB-re/Binanacere, bar meg mindig kozel 2x annyiba kerul,mint amikor emlitettem.
Vagy attol fel, hogy a 1.5 milliard market capes coinjara -szamara negativ- hatassal van az itteni csevej ? -
törölt tag
válasz
Lacesz88 #19934 üzenetére
"Valamint előző ciklusban még nem is létezett. Legalábbis én úgy értelmeztem amit írt, hogy már előző ciklusban vette."
Ezt már szó szerint is írtam, talán nem is csak egyszer, hogy 2023 decemberében vettem. Új coin.
"azóta nagy cexen is fent van"
Ezt is írtam, hogy még nincs az igazán nagy CEX-eken. Pont ez az egyik ok, amiért nem adtam el.
2018-2020-ban kezdtem el cryptóba fektetni, nem pedig ebbe a coinba."De ebből fakadóan azt is tudom, hogy 2022-ben te brutál bearish voltál, 100% cashben ültél és 400$-os ETH-t vártál."
Így van, tévedtem, tovább voltam bearish, mint kellene, túlságosan hittem a recessziós várakozásoknak, nem mentem szembe a közvéleménnyel, ráadásul a ciklus is olyan, mintha hamarabb kezdődött volna, ezért hibáztam. Én nem kívánom azt eljátszani, hogy nem hibázok. Rohadt sokat hibázok, mert rohadt sokat próbálkozok, és még ezt is kevésnek érzem. És ettől még a portfólióm ATH-on volt, amikor írtam (most nincs ott), bármennyire is hihetetlennek tűnik.Remélem azt is érzékelteti a fenti ETH példa, miért nem érdemes konkrét coinokat ajánlgatni árakkal. Csak november óta vagyok bullish, még olyan postom is volt, hogy úgy éreztem, már kicsit elkéstem.
"Senkit nem lehet hibáztatni szerintem ha úgy gondolja, hogy ilyen coin nem létezik."
Főleg ha más ment át valamiért, mint amit írtam.
Amúgy pont ezért gondolkodtat el ez a fórumozós kommunikáció, hogy pl. ezeket tényleg elég konkrétan említettem. Ha ez időről időre félremegy befogadó oldalon (tudom, hogy ezer dolog miatt lehet, én is olvasok figyelmetlenül, rosszul emlékszem vissza, rosszul áll össze több félinformáció stb.), akkor az elvontabb rész még inkább félremehet.Úgy gondoltam, hogy erre még reagálok. Még egyszer GL.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest