- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz
darál0w #16756 üzenetére
Az ilyen alacsony fogyasztású atomos minik többségében integrált VGA van, ebben is. A többihez képest a kunszt az, hogy a BIOS-ban és Win alól is minden feszültség és frekvencia szabadon babrálható + nem normál, hanem duál magos, 64bit-es Atom (a HT miatt virtuálisan ez is négy mag) van mellé még két memória hellyel (max 4GB).
-
-
válasz
darál0w #16701 üzenetére
nem lehet panasz ezekre a procikra.
azért a nevetséges árért kaphatunk akár 100% OC-t gyári hűtővel (ha nincs fsb wall),
ráadásul akár ViD környékén
nem sok proci mondhatja ezt el magáról.nem kell félni a gyári hűtőtől,jók azok,ha ésszel megy az ember.
mondjuk ma nekem is kikerekedett a szemem amikor az alaplap auto feszt beállitva a tuninghoz belőtte a procinak azt a laza 1.7V-ot -
jimmy87
tag
válasz
darál0w #16681 üzenetére
Köszi az infót daál0w, most jó helyre linkelek ( remélem
)
A cuccok:GigaByte EP35-DS3 f4-es BIOS-al.
Intel Core2 Duo e7500
Kingston HyperX 800MHz(KHX8500D2K2/2G 2*1GB KIT)Az eredmények:
CPU: 2,93@3,8 Ghz(9,5*400; VCore:1,344V)
FSB: 1066@1600Mhz(400MHz; alap+0,3V)
RAM: DDR2 800Mhz@1000Mhz(FSB: DRAM : 4:5; időzítések: AUTO (5-5-5-18); fesz: 2V )
PciExpress: 100MHzKépek:
[link]e-mail elvileg ment
-
krammerka
őstag
-
h.adam.92
őstag
válasz
darál0w #16481 üzenetére
nagyon mókás ez a beállítás ám
ha az MCH-t egyel lejjebb állítom, akkor nem ismeri fel a gép a VGA drivert, szal használhatatlan, ha egy FSB-t tolok feljebb, akkor meg magától kikapcsol az LLC és beállítódik az energiatakarékos mód, ami miatt szintén nem stabil a rendszer(#16482) Gyurma23 : az ET-t csak azért tettem ki, hogy lehessen látni a feszeket, am csakis BIOS-ban állítgatok mindent
-
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #16301 üzenetére
Most néztem be én is az "offolósba" és olvastam végig a történetet. Tényleg igaz, hogy szegény embert még az ág is húzza. De a lényeg, hogy úgy tűnik, hogy sikerült megoldani (megoldanotok
) a dolgot.
(Sajna én átérzem a helyzetet. Nemrég "vettem" egy telót, amit kifizettem, de soha nem érkezett meg.Nem egy hatalmas összeg, de így - mindjárt két gyerek mellett - még a kis összegek is fájnak. Úgyhogy megy a rendőrségi feljelentés - bár lehet a pénzre már ihatok hideg vizet, de legalább a lelkem megnyugszik.)
(#16302) sz.j: Lehet kicsit túloztam, de érted a lényeget. A legtöbb ide járó fórumtárs azért szereti a nagy számokat, hiába alapvetően nem is ez a topik alapvető célja, hogy minél kimagaslóbb eredményeket érjünk el. Te sem egy átlagos cuccal rendelkezel és ahogy látom kitartóan "küzdesz" a jobbnál jobb eredményekért. Szép ez is, így 4,9GHz környékén primeolni.
-
kisza25
félisten
válasz
darál0w #16210 üzenetére
én meg 1940 úgyse értek utol
akoska07 mikor frissíted a listát
[ez már nem most volt] -
-
kisza25
félisten
válasz
darál0w #16045 üzenetére
ez csak azért sántít, mert ennél még a sempronom 1maggal is többet fogyaszt int VGA-val 2*2GB memóriával és 350W-os chiftec-el és ugye neki ebből a magból van 4
A teszt rendszer egy Chieftec 350W-os táp, 2*2Gb Kingmax 1066 CL6 DDR2 RAM, Asrock A780GXH/128M AM2+ alaplap HD3200 alaplapi VGA Sempron LE-140 CPU Samsung 320Gb winchester.SK mértem le
[link]
[link] -
kisza25
félisten
válasz
darál0w #16030 üzenetére
csak viszonyításnak raktam be, végül is erre való,
nekem a 170W VGA-val 4Ghz-en
amúgy meg, ha megnézed a linkelt tesztben a játékteszteket ott kiderül, hogy még az 5850mellé is simán elég alapon ez a proci és a 925 is, játék mellett, csak netezek, filmet nézek és zenét hallgatok, a CPU erőt nem igazán hasznosítom, ezért szoktam boinc-olni, de nekem még ez a CPU is bőven erős még alapon is
elég lett volna a Sempronom is, csak nem találtam olyan mini-ITX lapot amiben lehet magokat aktiválni és ez volt a legolcsóbb 1156-os CPU (G6950-et hagyjuk) -
kisza25
félisten
válasz
darál0w #16028 üzenetére
nekem Phenom II 710 x3@x4 volt, nem tudtam 3Ghz fölé húzni stabilan, és így 4000 CPU score-nál nem láttam vele többet
ez alapfeszen megvan, elbírja a hűtés, maxban 130W-ot fogyaszt, VGA-val max 170W, Phenom 180-185W ot, VGA-val 220-225W-ot,
de ha a tied 3,2Ghz-en erősebb engem az sem zavar túlzottan
amúgy itt egy PH teszt i3 és 925 viszonyáról
amúgy azt írtam "közel" -
kisza25
félisten
válasz
darál0w #16004 üzenetére
3Ghz-en közel 925 teljesítményét hozza 4Ghz-en meg 965-ét és közben nem eszi le a gatyámat,
nekem volt már 4magos AMD-m és jelenleg én is egy i3-mat nyúzok, de a váltás oka nálam az volt, hogy mini-ITX ben ez volt a legjobb lap amit találtam, mindenképpen valami ultra hordozható asztali gép kellett, mert játszani akarok, de nem egy 250eFt+os notin,
mert jelenleg Ausztriában dolgozok ide meg nem tudnék egy komplett nagy gépet kihozni,
amúgy elég jó erőben van a kicsike(CPU score):
,de nekem meg van a másik gép is, csak váltottam egy sempron 140-re amiben megy a 2.mag is 3,5Ghz-en, az most otthon pihen, az alaplapba belemegy az X6thuban is akár, van hozzá 2*2GB DDR2, felvagyok készülve minden esetőségre,
hogy mennyibe volt a második gép 84eFt-baház+lap+proci+2*2GB DDR3+hűtő+DVD író, hogy megérte-e, nekem igen
-
kop8
őstag
válasz
darál0w #16020 üzenetére
Nekem nem sokáig volt meg a 620-asom, de nem volt rossz csak nem ment benne az L3-om, meg nem BE-volt ami engem zavart!
Az alulfeszelést én is kipróbálom lehet mert érdekel a dolog, hátha kevesebb hőt termel a proci!
Látom 1.25-ön használod, kipróbálom én is csak nem most mert vihar van!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #15897 üzenetére
Jó estét!
Hát én RC ügyben jól álltam (385),de nembánom,hogy eladtam
Pénztemető.................,legalábbis a jelenlegi anyagi helyzetemhez mérten.
Ellenben a mostani E3300-m nagyon megy,még mindig ebben a hurka g31 s2l deszkában,és 24/7-ben 1,296V- 3870MHz-n és GYÁRI hűtéssel!!!!!
Még a múltheti nagy melegben is,mindenféle egyéb házhűtés hiányával együtt..........megy mint golyóCsak dolgozok reggeltől estig,és sajnos időm nincs semmire..................
-
-
válasz
darál0w #15822 üzenetére
Miféle titkot kéne magamnak megtartani
Nincs semmi féle titok vagy trükk! tegnap világosan leírtam mi hogy volt! az 1.ével ezelőtti tesztemnél! mást nem tudok már hozzá fűzni ha meglenne még az UD3R lapom meg aza Q9550.proci megismételném előttetek is tesztet vele!
de hálisten hamar sikerült eladnom azt a übergagyi UD3R lapot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest