Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz
darál0w #16756 üzenetére
Az ilyen alacsony fogyasztású atomos minik többségében integrált VGA van, ebben is. A többihez képest a kunszt az, hogy a BIOS-ban és Win alól is minden feszültség és frekvencia szabadon babrálható + nem normál, hanem duál magos, 64bit-es Atom (a HT miatt virtuálisan ez is négy mag) van mellé még két memória hellyel (max 4GB).
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07 #16754 üzenetére
Eredetileg én is szervernek vettem, mert a lap+CPU ha jól emlékszem15W körül eszik , csak mikor rájöttem, hogy húzva elboldogul igazán mindennel amim van, akkor eladtam a régi gépem.
RAM max 4G DDR2 megy bele, most 2,5GB tök mezei van benne ( ami épp volt a fiókban). Biztos tudnám még jobban hajtani, ha jobb hűtőbordákat nyomnék bele jobb RAM-okkal, de most még igy is elég és halk mint az éjszaka!
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07 #16690 üzenetére
"'milyen cucc is ez pontosan ?
mennyibe kerül ?"[Tudtommal az egyetlen olyan Atomos picike alaplap, amiben Duál magos Atom csücsül és BIOS-ból vagy akár Windows alol is húzható. Játékra persze nem jó de húzva a HD tartalmakkal is elboldogul. Ja éspersze a lényeg, hogy a fogyasztása minimális, jéghideg!
1,6GHz helyett 2,05 nem semmi (128%)!!!
-
wassermann
addikt
Cool baby: Asrock A330GC + Intel Atom 330 ( Dual Core + HT = négy virtuális mag)
Vcore: 1,1 V >>> 1,15 V
FSB: 133,3MHz >>> 171MHz
CPU: 1,6GHz >>> 2,5GHzHiper-alacsony fogyasztású kis cucc, csúcsra járatva ( +28,25% !!! leheletnyi fesz.emeléssel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged