- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz
darál0w #16756 üzenetére
Az ilyen alacsony fogyasztású atomos minik többségében integrált VGA van, ebben is. A többihez képest a kunszt az, hogy a BIOS-ban és Win alól is minden feszültség és frekvencia szabadon babrálható + nem normál, hanem duál magos, 64bit-es Atom (a HT miatt virtuálisan ez is négy mag) van mellé még két memória hellyel (max 4GB).
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07 #16754 üzenetére
Eredetileg én is szervernek vettem, mert a lap+CPU ha jól emlékszem15W körül eszik , csak mikor rájöttem, hogy húzva elboldogul igazán mindennel amim van, akkor eladtam a régi gépem.
RAM max 4G DDR2 megy bele, most 2,5GB tök mezei van benne ( ami épp volt a fiókban). Biztos tudnám még jobban hajtani, ha jobb hűtőbordákat nyomnék bele jobb RAM-okkal, de most még igy is elég és halk mint az éjszaka!
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07 #16690 üzenetére
"'milyen cucc is ez pontosan ?
mennyibe kerül ?"[Tudtommal az egyetlen olyan Atomos picike alaplap, amiben Duál magos Atom csücsül és BIOS-ból vagy akár Windows alol is húzható. Játékra persze nem jó de húzva a HD tartalmakkal is elboldogul. Ja éspersze a lényeg, hogy a fogyasztása minimális, jéghideg!
1,6GHz helyett 2,05 nem semmi (128%)!!!
-
wassermann
addikt
Cool baby: Asrock A330GC + Intel Atom 330 ( Dual Core + HT = négy virtuális mag)
Vcore: 1,1 V >>> 1,15 V
FSB: 133,3MHz >>> 171MHz
CPU: 1,6GHz >>> 2,5GHzHiper-alacsony fogyasztású kis cucc, csúcsra járatva ( +28,25% !!! leheletnyi fesz.emeléssel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest