- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz
darál0w #16756 üzenetére
Az ilyen alacsony fogyasztású atomos minik többségében integrált VGA van, ebben is. A többihez képest a kunszt az, hogy a BIOS-ban és Win alól is minden feszültség és frekvencia szabadon babrálható + nem normál, hanem duál magos, 64bit-es Atom (a HT miatt virtuálisan ez is négy mag) van mellé még két memória hellyel (max 4GB).
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07 #16754 üzenetére
Eredetileg én is szervernek vettem, mert a lap+CPU ha jól emlékszem15W körül eszik , csak mikor rájöttem, hogy húzva elboldogul igazán mindennel amim van, akkor eladtam a régi gépem.
RAM max 4G DDR2 megy bele, most 2,5GB tök mezei van benne ( ami épp volt a fiókban). Biztos tudnám még jobban hajtani, ha jobb hűtőbordákat nyomnék bele jobb RAM-okkal, de most még igy is elég és halk mint az éjszaka!
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07 #16690 üzenetére
"'milyen cucc is ez pontosan ?
mennyibe kerül ?"[Tudtommal az egyetlen olyan Atomos picike alaplap, amiben Duál magos Atom csücsül és BIOS-ból vagy akár Windows alol is húzható. Játékra persze nem jó de húzva a HD tartalmakkal is elboldogul. Ja éspersze a lényeg, hogy a fogyasztása minimális, jéghideg!
1,6GHz helyett 2,05 nem semmi (128%)!!!
-
wassermann
addikt
Cool baby: Asrock A330GC + Intel Atom 330 ( Dual Core + HT = négy virtuális mag)
Vcore: 1,1 V >>> 1,15 V
FSB: 133,3MHz >>> 171MHz
CPU: 1,6GHz >>> 2,5GHzHiper-alacsony fogyasztású kis cucc, csúcsra járatva ( +28,25% !!! leheletnyi fesz.emeléssel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest