- iPhone topik
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
darál0w #16004 üzenetére
3Ghz-en közel 925 teljesítményét hozza 4Ghz-en meg 965-ét és közben nem eszi le a gatyámat,
nekem volt már 4magos AMD-m és jelenleg én is egy i3-mat nyúzok, de a váltás oka nálam az volt, hogy mini-ITX ben ez volt a legjobb lap amit találtam, mindenképpen valami ultra hordozható asztali gép kellett, mert játszani akarok, de nem egy 250eFt+os notin,
mert jelenleg Ausztriában dolgozok ide meg nem tudnék egy komplett nagy gépet kihozni,
amúgy elég jó erőben van a kicsike(CPU score):
,de nekem meg van a másik gép is, csak váltottam egy sempron 140-re amiben megy a 2.mag is 3,5Ghz-en, az most otthon pihen, az alaplapba belemegy az X6thuban is akár, van hozzá 2*2GB DDR2, felvagyok készülve minden esetőségre,
hogy mennyibe volt a második gép 84eFt-baház+lap+proci+2*2GB DDR3+hűtő+DVD író, hogy megérte-e, nekem igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest